Nokia 6710 Navigator

Nokia 6710 Navigator
S60 3rd Ed, FP 2 / 2.6"
Valmistaja: Nokia | Kategoria: Puhelimet
Muoto Liukukansi
Käyttöjärjestelmä Symbian / S60 3rd Edition, Feature Pack 2
Paino 117 g
Mitat (LxKxS) 104,8 mm x 50,1 mm x 14,9 mm
Näytön koko 2,6"
Näytön tekniikka? TFT
Kaksi näyttöä Ei
Resoluutio 240 x 320
Värejä 16,7M (24-bit)
Kosketusnäyttö Ei
Tallennustilaa? 50 MB
Muistikorttipaikka microSD
2G-taajuudet GSM 850 / GSM 900 / GSM 1800 / GSM 1900
3G-taajuudet WCDMA 850? / WCDMA 900 / WCDMA 1700? / WCDMA 1900? / WCDMA 2100 / CDMA2000 1700? / CDMA2000 800/850? / CDMA2000 1900?
Data? HSDPA / WCDMA / EDGE / GPRS
WLAN 802.11b/g
Bluetooth Kyllä
Infrapuna Ei
Kamera Kyllä
Kameran tarkkuus 5 Mpix
Optinen zoom Ei
Kuvausvalo Kyllä
2. kamera Kyllä
MMS? Kyllä
GPS Kyllä
Radio Kyllä
WWW-selain Kyllä
Ilmoitettu puheaika? 7,5 h
Akun kesto / Stand-by 444 h
Valmistajan tuotekoodi(t) 002N0D1 / 2M237 / 2N0D1
Tuotteen EAN-koodi(t) 6438158056435 / 6438158087194

 
 • Data (Tuetut pakettidatan muodot)

  Pakettikytkentäiset siirtotavat, jotka mahdollistavat piirikytkentäistä datansiirtoa nopeammat ja tehokkaammat yhteydet. Lisätietoa ja nopeusvertailua esim. täällä.

 • MMS (MMS-tuki)

  MMS (lyh. sanoista Multimedia Messaging Service) tarkoittaa multimediaviestejä. Ne voivat tavallisista SMS-tekstiviesteistä poiketen sisältää tekstin lisäksi myös kuvia, ääntä ja videota.

 • RAM-muistia (RAM-muistin määrä)

  RAM-muisti (Random access memory ) on puhelimen sisäinen muisti, jota käytetään ohjelmien suorittamiseen.

 • Ilmoitettu puheaika (Ilmoitettu puheaika)

  Ilmoitettu puheaika on valmistajan itsensä ilmoittama puheaika kännykälle ja todellinen puheaika saattaa vaihdella tästä luvusta paljonkin, riippuen mm. käytössä olevan kännykkäverkon voimakkuudesta, jne.

 • Näytön tekniikka (Näytön tekniikka)

  Näyttöpaneelin toteustekniikka. Mahdollisia vaihtoehtoja ovat (huonoimmasta parempaan) STN, CSTN (Color STN), TFT (Thin-Film Transistor) ja OLED (organic light-emitting diode). Kolme ensimmäistä perustuvat kaikki LCD-teknologiaan ja, toisin kuin OLED,vaativat taustavalon.

 • Tallennustilaa (Sisäärakennetun tallennustilan määrä)

  Laitteen sisäinen tallennuskapasiteetti, jota voi käyttä esimerkiksi kuvien, videoiden, soittoäänien ja pelien säilömiseen. Yleensä flash-muistia.

  Arvosana: 3 / 5 Vastine rahoille: 4 / 5

Minulla ollut 3 kertaa huollossa, ohjelma- ja maadoitusvikoja. Sain uuden puhelimen tilalle. Uusi puhelin hyytyi kesken työmatkan. Luvatut ominaisuudet OK jos toimii. Tuntuu typerältä etsiä uutta puhelinta, mutta ei kai ole vaihtoehtioja?

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
  Arvosana: 4 / 5 Vastine rahoille: 3 / 5

Känny Nokia 6710 ollut käytössäni vuoden verran ja toiminut moitteettomasti että mitä kaipaisin tähän on xenon salama hämäräkuvaukseen tmv.jolla onnistuisi ns.välttämään digikameran oston,joka ei ole niin välttämätön minulle,jos kännyllä hämäräotokset"katvealue valovajeella" olisi käyttö kelpoisempi.
Siirrän kännystä kuvia tietokoneeseen ja hyviltä näyttävät,etenkin jos "valopuoli" on kohtuullisen hyvin otettu huomioon kuvanotto hetkellä.Tehokkaan salaman puute hämäräotoksiin on miinusta.

Ehkä Nokia 8 olisi siihen tarkoitukseen hyvä mutta en innostu kosketusnäytöstä ja lukemani mukaan ei ole erillistä painiketta kamerakuvaukselle.
Harmi - jos Nokia kokonaan luopuu hyvin varustetuista kuvanotto ominaisuuksin huippukännyjen osalta - luopumalla painikkeista ... kosketusnäytöllisiin.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
  Arvosana: 3 / 5 Vastine rahoille: 3 / 5

Kahden kuukauden jälkeen lähti takuukorjaukseen. Puhelin sammui kesken puhelun, eikä enää käynnistynyt ollenkaan. Ominaisuudet kyllä ovat erittäin hyvät ja navigaattori on tarkka ollut omassa käytössä ainakin + nopeuskamera varoitin.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
100%
  Arvosana: 5 / 5 Vastine rahoille: 4 / 5

Aivan makea puhelin kertakaikkiaan!

Vaimon puhelin mutta mulla koko ajan käytössä.

Pieni puikula mutta silti ihan nätti design. Kevyt ja silti täynnä hienoja ominaisuuksia. On 5 megapixelin kameraa salamalla, kakkoskameraa, Wlania, GPS:ää ja navigointia ilmaiseksi. Navigoinnin zoomailu (tavallaan minikosketuspuhelin) toimii! Näyttö on tämänkokoiseen puhelimeen erinomainen.

Ja mikä on se negatiivinen puoli. Oikestaaan "VAIN" kaksi:
1. Navigoinnin autozoom on sekaisin ja zoomailee itsekseen. Tästä on netti täynnä ärsyyntyneitä ihmisiä. MUTTA se on valitettava tekovika joka korjaantui (ilmaiseksi) huollon kautta eikä edes kestänyt kauan.Pieni fiba joka loppupeleissä on helppo korjata.
2. Paketin mukana tuleva autopidike ei ole paras mahdollinen, naarmuttaa takakannen alle aikayksikön ellei käytä järjetöntä taivutusvoimaa puhelinta laitteeseen asetettaessa.

Silti, paras hinta/laatusuhde! Käytännössä saat täysin toimivan navigaattorin, helposti kulkevan laadukkaan kameran ja hyvän kännykän. Kaikki samaan hintaan.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
100%
Tuntematon käyttäjä
  Arvosana: 2 / 5 Vastine rahoille: 2 / 5

Ominaisudet riittävät,mutta laatu ei.(eitoiminutpäivääkää moittettomasti näppäimistö ym. häiriöt!

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
23.6.2010
  Arvosana: 2 / 5 Vastine rahoille: 3 / 5

Huonon arvosanan joudun kyllä antamaan koska puhelin lähti korjaukseen viikon käytön jälkeen ja syyksi sain huollon sedältä että puhelin on lähtenyt markkinoille hieman testaamatta.
vika johtui siitä että näytön alalaidassa on kosketusnäyttö toiminto joka on kosketus häiriössä puhelimen runkoon ja sen vuoksi takkuaa kaiken aikaa.
Toiminnoiltaan puhelin oli hintaansa nähden hyvä ja navigaattorin herkkyys oli positiivinen yllätys koska oma Tom Tom on selvästi hitaampi. päivitetty arvostelu tulee kunhan saan puhelimen huollosta.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?

Arvostele tämä tuote

Mikäli sinulla ei ole vielä AfterDawn-käyttäjätunnusta, syötä allaolevaan kaavakkeeseen toivomasi käyttäjätunnus sekä sähköpostiosoitteesi. Lähetämme sinulle jälkikäteen aktivointilinkin antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Mikäli sinulla on jo ennestään AfterDawn-käyttäjätunnus, kirjaudu sisään seuraavan välilehden kautta.

Kirjaudu sisään käyttäen AfterDawn -käyttäjätunnustasi tai sähköpostiosoitettasi.


"AfterDawn"-nimen viides kirjain?:

Onko laitteen tiedoissa puutteita tai jotain vikaa? Ehdota korjauksia laitteen tietoihin

Kysymyksiä tähän laitteeseen liittyen? Keskustele tästä ja muista laitteista keskustelualueillamme.