Muoto Simpukka
Käyttöjärjestelmä Muu
Paino 88 g
Mitat (LxKxS) 88 mm x 44 mm x 23 mm
Resoluutio Muu tarkkuus
Värejä 262 144 (18-bit)
Kosketusnäyttö Ei
Tallennustilaa? 96,5 MB
Muistikorttipaikka Ei muistikorttipaikkaa
2G-taajuudet GSM 900 / GSM 1800 / GSM 1900
Data? GPRS
Bluetooth Kyllä
Infrapuna Ei
Kamera Kyllä
Kameran tarkkuus 1,3 Mpix
Optinen zoom Ei
2. kamera Ei
MMS? Kyllä
GPS Ei
Radio Ei
WWW-selain Ei
Ilmoitettu puheaika? 6,6 h
Akun kesto / Stand-by 280 h

 
 • Data (Tuetut pakettidatan muodot)

  Pakettikytkentäiset siirtotavat, jotka mahdollistavat piirikytkentäistä datansiirtoa nopeammat ja tehokkaammat yhteydet. Lisätietoa ja nopeusvertailua esim. täällä.

 • MMS (MMS-tuki)

  MMS (lyh. sanoista Multimedia Messaging Service) tarkoittaa multimediaviestejä. Ne voivat tavallisista SMS-tekstiviesteistä poiketen sisältää tekstin lisäksi myös kuvia, ääntä ja videota.

 • RAM-muistia (RAM-muistin määrä)

  RAM-muisti (Random access memory ) on puhelimen sisäinen muisti, jota käytetään ohjelmien suorittamiseen.

 • Ilmoitettu puheaika (Ilmoitettu puheaika)

  Ilmoitettu puheaika on valmistajan itsensä ilmoittama puheaika kännykälle ja todellinen puheaika saattaa vaihdella tästä luvusta paljonkin, riippuen mm. käytössä olevan kännykkäverkon voimakkuudesta, jne.

 • Näytön tekniikka (Näytön tekniikka)

  Näyttöpaneelin toteustekniikka. Mahdollisia vaihtoehtoja ovat (huonoimmasta parempaan) STN, CSTN (Color STN), TFT (Thin-Film Transistor) ja OLED (organic light-emitting diode). Kolme ensimmäistä perustuvat kaikki LCD-teknologiaan ja, toisin kuin OLED,vaativat taustavalon.

 • Tallennustilaa (Sisäärakennetun tallennustilan määrä)

  Laitteen sisäinen tallennuskapasiteetti, jota voi käyttä esimerkiksi kuvien, videoiden, soittoäänien ja pelien säilömiseen. Yleensä flash-muistia.

  Arvosana: 3 / 5 Vastine rahoille: 3 / 5

Olen käyttänyt Samsungin SGH-E760 mallia noin vuoden verran ja pääosin olen tyytyväinen sen ominaisuuksiin ja toimivuuteen.

Ennen E760 en ole Samsungia käyttänyt, mutta ko. mallista löytyi ainakin paljon toimintoja kuten maailmanaika, muunnin (valuutta, pituus, paino, tilavuus, pinta-ala, lämpötila), ajastin, sekuntikello, hälytys, laskin, puhemuistio ja mp3-soitin sekä puhelinta ravistamalla toimivat noppa ja lotto. valikoiden väriä voi vaihtaa muutaman värin valikoimasta, mutta varsinaisia teemoja ei puhelimesta löydy. Pienemmän näytön kelloja on jokunen erilainen ja näyttöön voidaan valita myös kuva tai tekstiä sekä tiedot akun tilasta ja taajuuden laadusta.

Rapian 95 Mt:n muisti riittää vallan mainiosti usean kuvan ja videon tallentamiseen, mutta monen kymmenen musiikkikappaleiden lisääminen on mahdotonta, jos ei riisu kappaleita laadun kustannuksella. Tällöinkin kuitenkin kappaleita saadaan liiän vähän mahtumaan, jos aikeissa on kuunnella musiikkia kuulokkeilla. Eikä E760 sisällä muistikorttipaikkaa.

Kamerassa suurin miinus tulee yökuvaus-toiminnon puuttumisesta, vaikka valmistajan mukaan kyseinen "Nightmode"-toiminto löytyisikin puhelimesta. Vähänkin enemmän hämärässä kuvien laatu nimittäin alkaa heiketä silmiin pistävästi - vaikka valonsäätöä löytyykin pienien säätöjen avulla. Kamerassa parhaana puolena löytyy monipuolinen tehostevalikoima perus mustavalkoisista ja seepia-efekteistä punaisen/sinisen/keltaisen värin korostukseen asti. Mosaiikki-toiminto tukee 2x2 ja 3x3 valintoja sekä usean kuvan otto on mahdollista 6/9/15 kuvaa-valittavana. Perus ajastin sekä kehykset ovat myös mukana kamerassa, vaikka omia kehyksiä ei kuviin voikaan pistää.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?

Arvostele tämä tuote

Mikäli sinulla ei ole vielä AfterDawn-käyttäjätunnusta, syötä allaolevaan kaavakkeeseen toivomasi käyttäjätunnus sekä sähköpostiosoitteesi. Lähetämme sinulle jälkikäteen aktivointilinkin antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Mikäli sinulla on jo ennestään AfterDawn-käyttäjätunnus, kirjaudu sisään seuraavan välilehden kautta.

Kirjaudu sisään käyttäen AfterDawn -käyttäjätunnustasi tai sähköpostiosoitettasi.


"AfterDawn"-nimen viides kirjain?:

Onko laitteen tiedoissa puutteita tai jotain vikaa? Ehdota korjauksia laitteen tietoihin

Kysymyksiä tähän laitteeseen liittyen? Keskustele tästä ja muista laitteista keskustelualueillamme.