Nokia C5

Nokia C5
S60 3rd Ed, FP 2 / 2.2"
Valmistaja: Nokia | Kategoria: Puhelimet
Tuotetta myydään myös nimillä: Nokia C5-00
Muoto Tavanomainen
Käyttöjärjestelmä Symbian / S60 3rd Edition, Feature Pack 2
Paino 89 g
Mitat (LxKxS) 112 mm x 46 mm x 12,3 mm
Näytön koko 2,2"
Näytön tekniikka? TFT
Kaksi näyttöä Ei
Resoluutio 240 x 320
Värejä 16,7M (24-bit)
Kosketusnäyttö Ei
RAM-muistia? 50 MB
Tallennustilaa? 0 MB
Muistikorttipaikka microSD
2G-taajuudet GSM 850 / GSM 900 / GSM 1800 / GSM 1900
3G-taajuudet WCDMA 900 / WCDMA 2100
Data? HSUPA / HSDPA / WCDMA / EDGE
WLAN Ei WLAN-tukea
Bluetooth Kyllä
Infrapuna Ei
Kamera Kyllä
Kameran tarkkuus 3,1 Mpix
Optinen zoom Ei
Kuvausvalo Kyllä
2. kamera Kyllä
MMS? Kyllä
GPS Kyllä
Radio Kyllä
WWW-selain Kyllä
Ilmoitettu puheaika? 5 h
Akun kesto / Stand-by 620 h
Valmistajan tuotekoodi(t) 002Q405 / 002W513 / 2Q040 / 2Q405 / 2S6D5
Tuotteen EAN-koodi(t) 6438158155077 / 6438158165366 / 6438158231016 / 6438158238329

 
 • Data (Tuetut pakettidatan muodot)

  Pakettikytkentäiset siirtotavat, jotka mahdollistavat piirikytkentäistä datansiirtoa nopeammat ja tehokkaammat yhteydet. Lisätietoa ja nopeusvertailua esim. täällä.

 • MMS (MMS-tuki)

  MMS (lyh. sanoista Multimedia Messaging Service) tarkoittaa multimediaviestejä. Ne voivat tavallisista SMS-tekstiviesteistä poiketen sisältää tekstin lisäksi myös kuvia, ääntä ja videota.

 • RAM-muistia (RAM-muistin määrä)

  RAM-muisti (Random access memory ) on puhelimen sisäinen muisti, jota käytetään ohjelmien suorittamiseen.

 • Ilmoitettu puheaika (Ilmoitettu puheaika)

  Ilmoitettu puheaika on valmistajan itsensä ilmoittama puheaika kännykälle ja todellinen puheaika saattaa vaihdella tästä luvusta paljonkin, riippuen mm. käytössä olevan kännykkäverkon voimakkuudesta, jne.

 • Näytön tekniikka (Näytön tekniikka)

  Näyttöpaneelin toteustekniikka. Mahdollisia vaihtoehtoja ovat (huonoimmasta parempaan) STN, CSTN (Color STN), TFT (Thin-Film Transistor) ja OLED (organic light-emitting diode). Kolme ensimmäistä perustuvat kaikki LCD-teknologiaan ja, toisin kuin OLED,vaativat taustavalon.

 • Tallennustilaa (Sisäärakennetun tallennustilan määrä)

  Laitteen sisäinen tallennuskapasiteetti, jota voi käyttä esimerkiksi kuvien, videoiden, soittoäänien ja pelien säilömiseen. Yleensä flash-muistia.

  Arvosana: 4 / 5 Vastine rahoille: 5 / 5

Hyvä peruspuhelin, jolla pääsee nettiin ja sähköpostiin. Ostohetkellä kamerakin tuntui kelvolliselta, muutei enää - ainakaan videotallennuksen osalta. Ei ole koskaan ollut rikki eikä jumittunut. Akun kestokin aivan riittävä. GPS-käyttöä haittaa pieni näyttö. Käyttiksenä on se Symbian, mutta minä en sitä aivan niin huonona pidä kuin useimmat ammattiarvostelijat. Hyvä puoli on myös Nokia PC Suite, jolla varmuuskoipointi ja tietojen siirtäminen käy helposti.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
100%
  Arvosana: 3 / 5 Vastine rahoille: 4 / 5

Hyvä peruspuhelin.Ollut käytössä puoli vuotta.Kerran joutunut laittamaan puhelimen tehdasasetuksille koska muisti täyttynyt vaikka mitää ylimääräistä puhelimessa ollut. :( tosiaan wlan puuttuu muta nopea 3g on hyvä :)

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
33%
  Arvosana: 4 / 5 Vastine rahoille: 3 / 5

Edellä on kuvattu melko hyvin puhelin, mutta edellinen puhelimeni avautui 10 sekunnissa, joten en nopeaksi kehuisi. Miinuksina mainittakoon näytön huono näkyvyys kirkkaassa auringonpaisteessa sekä s60 typerä tapa jättää sovelluksia auki näppäinlukon taakse. Plussana 3,5 mm audioliitin.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
63%
  Arvosana: 4 / 5 Vastine rahoille: 3 / 5

todella laadukkaan oloinen puhelin koska toimii nopeasti,puhelimen käynnistyminen kestää vain n 20 sek,(entinen nokia n73 kesti lähes minuutin),myös kamera käynnistyy nopeasti ja kun kameran käynnistää niin kuvan saa räpsäistyä viiden sekunnin kuluessa,ja valikot ym toimii nopeasti ja tämä nopeus on se ominaisuus mitä minä arvostan kun toi entinen n73 oli niin hidas ja kömpelö,ja isot nappulat ovat myös hyvä juttu että osuu oikeaan nappulaan hieman kömpelösormisempikin henkilö

gps toimii myös hienosti tullu ihan 300km maantieajolla testattua ja näyttää "peltipoliisit" tarkasti,

yhteenvetona laadukas puhelin joka luultavasti tulee kestämään pitempään mitä nämä liukukansi/simpukka ym kuluvilla saranoilla varustetut puhelimet ja puhelimessa on metallikuorta edessä kiiltävät reunat metallia sekä takakannen luukku.

ainut kauneusvirhe on että kameran linssiä ei ole mitenkään suojattu,tosin se on synennyksessä että ei ehkä ihan heti kuitenkaan naarmuunnu


NYT päivitän arviota parin viikon käytön jälkeen niin puhelin tekee suht useesti tenän että ei suostu käynnistää kameraa tai viestit kansiota tai jotai muuta ja ei auta ku laittaa virrat pois ja käynnistää uudelleen et ei oo kovin vakaa softa tässä puhelimessa mutta useimmiten puhelin toimii ripeästi,olen silti pettyny kun niin laadukkaalta alussa vaikutti

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
93%
  Arvosana: 4 / 5 Vastine rahoille: 5 / 5

Vain Wlan puuttuu, muuten 05-00 on aivan erinomainen hintaluokkaansa nähden. Näyttöä ei voi kehua, mutta hintaluokkaa kyllä. Plussat ja miinukset (huomioiden hinta)
+ erinomaisen tuntuinen
+ 3.2 Mpix kamera salamalla
+ symbian 60. v3?
+ ovi kartat
+ facebook, youtube, yms. sovellukset
+ hyvän tuntuinen kädessä
+ miniusb johto ja hf-stereokuulokkeet
+ radio
+ 10 ilmaista kappaletta ovi musiikista
+ 2 Gb muistikortti
+ 2 kameraa, videopuhelut mahdollisia
- hf kuulokkeiden taso ei ole kasinen
- näyttö ei ole mikään ihmeellinen
- wlan puuttuu, esim. Sports Trackerin tai teemojen lataamine / asentaminen ei onnistunut tietsikan kautta. Tarpeelliset päivityksen kyllä
- jotkut flashit eivät lataantuneet, mutta eipähän muisti loppunut IL täysversiossa.

Yhteenveto: halpa, kivan tuntuinen 3G, S60, 3.2Mpix kameralla varustettu kännykkä vain Wlan puuttuu. Wlanin hinnalla saa mobiilinetin kytkykaupan ajaksi? Kait se myös puhelimena toimii?

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
82%
  Arvosana: 5 / 5 Vastine rahoille: 3 / 5

3 Viikkoa ollut ja mitään moitittavaa ei ole ollut paitsi se että välillä Puhelin sammuilee yksinään. Kestävä rakenne ja hyvät ohjelmat. Laatu kuvia saa pimeässäkin pienellä salamalla.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
70%
  Arvosana: 4 / 5 Vastine rahoille: 3 / 5

Viikon verran tullut kyseistä luuria käyteltyä ja on kyllä omasta mielestäni ehdottomasti hintansa väärti. Puhelin on tyylikäs ja nopea, joten sitä on mukava käyttää. Ensimmäinen käyttämäni s60 nokialainen ja mielestäni toimii kuin junan vessa. Mikäli käyttää paljon puhelinta ulkona, varsinkin auringonpaisteessa, kannattaa tämä malli jättää ostamatta, koska näytöstä ei näe juuri mitään kirkkaassa auringonvalossa. Kokonaisuutena kuitenkin toimiva kapula sellaisille, joita kosketusnäytölliset "halot" eivät jaksa kiinnostaa.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
70%

Arvostele tämä tuote

Mikäli sinulla ei ole vielä AfterDawn-käyttäjätunnusta, syötä allaolevaan kaavakkeeseen toivomasi käyttäjätunnus sekä sähköpostiosoitteesi. Lähetämme sinulle jälkikäteen aktivointilinkin antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Mikäli sinulla on jo ennestään AfterDawn-käyttäjätunnus, kirjaudu sisään seuraavan välilehden kautta.

Kirjaudu sisään käyttäen AfterDawn -käyttäjätunnustasi tai sähköpostiosoitettasi.


"AfterDawn"-nimen viides kirjain?:

Onko laitteen tiedoissa puutteita tai jotain vikaa? Ehdota korjauksia laitteen tietoihin

Kysymyksiä tähän laitteeseen liittyen? Keskustele tästä ja muista laitteista keskustelualueillamme.