Muoto Tavanomainen
Käyttöjärjestelmä Android
Paino 130 g
Mitat (LxKxS) 120 mm x 62 mm x 11,6 mm
Näytön koko 3,8"
Näytön tekniikka? TFT
Kaksi näyttöä Ei
Resoluutio 800 x 480
Värejä 16,7M (24-bit)
Kosketusnäyttö Kyllä
RAM-muistia? 512 MB
Tallennustilaa? 4096 MB
Muistikorttipaikka microSD
2G-taajuudet GSM 850 / GSM 900 / GSM 1800 / GSM 1900
3G-taajuudet WCDMA 850? / WCDMA 900 / WCDMA 1700? / WCDMA 1900? / WCDMA 2100 / CDMA2000 1700? / CDMA2000 800/850? / CDMA2000 1900?
Data? HSUPA / HSDPA / WCDMA / EDGE / GPRS
WLAN 802.11b/g
Bluetooth Kyllä
Infrapuna Ei
Kamera Kyllä
Kameran tarkkuus 5 Mpix
Optinen zoom Ei
Kuvausvalo Ei
2. kamera Ei
MMS? Kyllä
GPS Kyllä
WWW-selain Kyllä
Ilmoitettu puheaika? 8,3 h
Akun kesto / Stand-by 440 h
Valmistajan tuotekoodi(t) 51051511 / 51051511
Tuotteen EAN-koodi(t) 6943083225004 / 6943083225004

 
 • Data (Tuetut pakettidatan muodot)

  Pakettikytkentäiset siirtotavat, jotka mahdollistavat piirikytkentäistä datansiirtoa nopeammat ja tehokkaammat yhteydet. Lisätietoa ja nopeusvertailua esim. täällä.

 • MMS (MMS-tuki)

  MMS (lyh. sanoista Multimedia Messaging Service) tarkoittaa multimediaviestejä. Ne voivat tavallisista SMS-tekstiviesteistä poiketen sisältää tekstin lisäksi myös kuvia, ääntä ja videota.

 • RAM-muistia (RAM-muistin määrä)

  RAM-muisti (Random access memory ) on puhelimen sisäinen muisti, jota käytetään ohjelmien suorittamiseen.

 • Ilmoitettu puheaika (Ilmoitettu puheaika)

  Ilmoitettu puheaika on valmistajan itsensä ilmoittama puheaika kännykälle ja todellinen puheaika saattaa vaihdella tästä luvusta paljonkin, riippuen mm. käytössä olevan kännykkäverkon voimakkuudesta, jne.

 • Näytön tekniikka (Näytön tekniikka)

  Näyttöpaneelin toteustekniikka. Mahdollisia vaihtoehtoja ovat (huonoimmasta parempaan) STN, CSTN (Color STN), TFT (Thin-Film Transistor) ja OLED (organic light-emitting diode). Kolme ensimmäistä perustuvat kaikki LCD-teknologiaan ja, toisin kuin OLED,vaativat taustavalon.

 • Tallennustilaa (Sisäärakennetun tallennustilan määrä)

  Laitteen sisäinen tallennuskapasiteetti, jota voi käyttä esimerkiksi kuvien, videoiden, soittoäänien ja pelien säilömiseen. Yleensä flash-muistia.

  Arvosana: 3 / 5 Vastine rahoille: 5 / 5

Hyvä hintaisekseen.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
  Arvosana: 3 / 5 Vastine rahoille: 4 / 5

Aika on ajanut tämän puhelimen ohi, mutta Huawei on vanhentunut verraten arvokkaasti. Julkistuksensa aikoihin ylempään keskikastiin kuulunut puhelin kilpailee tehoillaan enää alasarjalaisten kanssa, mutta se ei suinkaan vielä tee laitteesta turhaa. Raskaat sovellukset saattavat ymmärrettävästi pyöriä hitaanlaisesti, mutta peruskäyttäjä joka ei vaadi puhelimeltaan lippulaivatason suorituskykyä tulee tällä vielä aivan hyvin toimeen. Huawei on tyytynyt muokkaamaan Androidia varsin maltillisesti. Muutokset eivät hidasta laitetta eivätkä paria omituista ratkaisua lukuunottamatta herätä ärsytystä, mutta eivät myöskään lisää mitään erityisen tärkeää.

Puhelin on omaan käteeni mainion kokoinen ja 3,8" näyttö on jo kooltaan riittävä - joskaan yhtään pienempää en enää mielelläni käyttäisi. Näytön laadussa ei ole valittamista ja resoluutio on riittävä, mutta taustavalon puhti ei aina oikein riitä ulkona kirkkaassa auringonvalossa. Kosketusnäytön tuntuma on hyvä ja tarkka.

Laitteen muotoilu on suhteellisen neutraalia eikä sen kummemmin innosta kuin ärsytäkään. Omaa silmääni pyöristetyt muodot ovat miellyttäneet. Puhelimen mikrofoni on hieman vaativa sijaintinsa suhteen ja puhuessa pitääkin toisinaan olla tarkkana että toinen osapuoli kuulee kunnolla. Muilta osin puhelinominaisuudet ovat kunnossa.

Erillisen kameran korvaajaksi Huaweista ei ole, mutta sitä tuskin kukaan tämän hintaluokan puhelimelta odottaakaan. Riittävässä valaistuksessa puhelimella saa kyllä hyviä kuvia, valon vähentyessä ei kannata odottaa liikoja.

Akkukesto on kelvollinen. Raskaalla käytöllä akku ei kestä koko päivää ja pidempään liikkeellä ollessa onkin fiksua ottaa laturi mukaan. Hetkessä akku ei toki tyhjene, ja pienellä säästelyllä puhelin jaksaa kyllä koko päivän, kevyellä käytöllä kaksikin. Kaikesta huolimatta vajaan kahden vuoden käytön aikana minulta on loppunut virta ennenaikaisesti tasan kerran.

Valitettavasti malli on surullisenkuuluisa useista maanantaikappaleistaan, joten käytettyä puhelinta, etenkin ilman voimassaolevaa takuuta, hankkivan kannattaa tiedustella huolellisesti laitteen mahdollisista vioista. Ehjä yksilö on oiva hankinta vaikkapa ensimmäiseksi älypuhelimeksi tai käyttäjälle joka tietää tulevansa toimeen vähemmilläkin tehoilla, mutta liikkeellä on monta tavalla tai toisella viallista kappaletta. Kannattaa olla tarkkana.

Tämä malli on ollut suosittu kehittäjien keskuudessa ja kiitos aktiivisten kehittäjien, edistyneet käyttäjät voivat korvata Huawein oman ohjelmiston uudemman Android-version sisältävällä ohjelmistolla. Tämä ei ole vaikeaa, mutta en suosittele yrittämään ellet tiedä mitä olet tekemässä.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
100%
  Arvosana: 3 / 5 Vastine rahoille: 5 / 5

Puhelin, jolle on hinta-laatusuhteessa vaikea löytää kilpailijaa. Kapula kuitenkin maksoi 0€ liittymäsopimuksen kylkiäisenä ja on kestänyt käyttöä 2 vuotta. Hyviä puolia puhelimessa ovat vaivaton käyttö puheluiden, tekstiviestien ja sähköpostien vastaanottamisessa/lähettämisessä. Näyttö on myös hyvä ja selkeä sekä ja pysynyt naarmuuntumattomana, hieman isompi saisi olla. Takakannen muovipinta on myöskin yllättävän miellyttävän eikä laisinkaan muovisen tuntuinen.

Mutta halvalla ei saa myöskään täydellistä. Akkukesto on melko huono mutta mikä hirveämpää laiteesta ei löydy kunnollista anturia akun varaustilan tunnistamiseen. Akkuvaraus saattaan näyttää 56% yhtenä hetkenä ja sekunnin päästä varaus onkin 1%, joten ikinä ei tiedä akun todellista varaustilaa. 50% varaus saattaa zipata tunnin päästä ja 3% varaus vasta seuraavana päivänä. Latausportti on myöskin lähes lopettanut toimintansa. Viimeiset puoli vuotta latausjohtoa on joutunut virittelemään noin 5 minuuttia latausporttiin, että saa johdon sellaiseen asentoon, että virta kulkee ja liitin pysyy paikoillaan.

Huawein tarjoamat softat ovat täyttä kuraa. Kahden vuoden aikana tulleet Huawein tarjoamat päivitykset ovat olleet laskettavissa kahden käden sormilla, joten stock firmware on vanhentunut ja buginen. 3G ja WLAN tökkivät molemmat stockina. Ainoa syy miksi laite on käyttökelpoinen on aktiivinen custom rommien tuottajayhteisö, joka käytännössä on viimeisimmän vuoden koostunut yhdestä yhden henkilön custom rom projektista. Eli käytännössä yksi nörtti on tuottanut tämän laitteen firmware puolella enemmän sisältöä, kuin koko Huawei yhtiönä.

Kamera ei ole mitään huippulaatua mutta ajaa asiansa satunnaisissa räpsäisyissä. Kaiutin ja mikki voisisivat olla parempia.

+ Halpaa kuin saippua
+ Ajaa asiansa puhelimena puhelin-sanan perinteisessä merkityksessä ja vähän enemmässäkin
- Paikoin riittämätön älypuhelimeksi
- Paska stock firmware -softa
+ Hyvä laite modaajille, softan saa käyttökelpoiseksi custom ROM:eilla
- Huono akku, akkuanturi sekä latausportti
+- Selkeä näyttö, isompi voisi olla

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
100%
  Arvosana: 3 / 5 Vastine rahoille: 3 / 5

Aikalaisekseen Huawei U8800 on käypä laite, jolla onnistuu tekstiviestien lähettämisen ja puheluiden soittamisen lisäksi netissä surffaaminen ja sosiaalisten medioiden hallinta.

Harmi vain, että U8800 ei puhelimena toimi hirveän luotettavasti. Sillä ennen takuuhuoltoon lähettämistä puhelimella oli tapana hukata verkko taskun pohjalla, jolloin puhelin lukitsi itsensä. Tänä aikana puhelin ei ilmoittanut saapuvista puheluista tai tekstiviesteistä, vaan luuri piti erikseen avata PIN-koodilla.

Käyttäminen takuuhuollossa poisti ongelman, mutta luurin heikko antenni rajoittaa puhelimen käyttöä vähänkään katveisemmassa sijainnissa. Mikrofoni ei myöskään ole paras mahdollinen, kun laitetta täytyy pitää poskessa kiinni, jotta toinen saa selvää puheesta. Kaiutinkin on varsin pihi äänentuoton suhteen, jolloin äänenvoimakkuus pitää hinata maksimitasolle.

Näyttö puhelimessa onneksi on paremmasta päästä, jolloin päivittäinen käyttö on sujuvaa ja ongelmatonta. Kuvat ja videot näkyvät kirkkaina ja värikylläisinä. Harhapainalluksia ei juuri tapahdu näytön takia.

Kamera- ja muut mediaominaisuudet eivät kuitenkaan ole näytön tasolla, jolloin niiden käyttö ei ole mitään hääppöistä, jolloin U8800:sta ei ole erillisen MP3-soittimen tai pokkarin korvaajaksi. Salamavaloksi tarkoitettu kirkas LED-valo on kuitenkin oiva taskulamppu.

Android-käyttöjärjestelmä ja Play-kauppa suovat laajan skaalan erilaisia pelejä ja sovelluksia, jotka toimivat kaksi vuotta vanhassa U8800:ssa mutkitta.

Hyvää:
+ Hyvälaatuinen näyttö
+ Pystyy suoriutumaan kunnialla päivittäisistä askareista
+ Soveltuu nettiselaamiseen ja pelaamiseenkin

Huonoa:
- Ailahteleva toimivuus puhelimena
- Keskinkertaiset mediaominaisuudet
- Akunkesto (pätee muihinkin älypuhelimiin)

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
100%
  Arvosana: 1 / 5 Vastine rahoille: 1 / 5

TÄYSIN PASKA VEKOTIN, Heitän sen ilmeisesti roskikseen vaikka
takuuta jöljellä!

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
23%
  Arvosana: 3 / 5 Vastine rahoille: 5 / 5

Kahden päivän käytön jälkeen ei voi muuta sanoa kuin että tällä rahalla ette parempaa kapulaa saa. Suosittelen erittäin lämpimästi!


+ HINTA
+ Iso, tarkka näyttö
+ Android
+ Android Market
+ Pelit pyörivät
+ Angry Birds ja Mega Jump :D
+ Jämäkän ja laadukkaan tuntuinen

- Volyymi napit huonossa paikassa
- WLAN lagit

EDIT 24.7.12:

En menisi enää erinomaiseksi kehumaan. Akun kanssa ongelmia, näyttö ei kestänyt yhtä tipahdusta, hidas prosessori. Mutta hinta sen kuin laskee.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
83%
  Arvosana: 5 / 5 Vastine rahoille: 5 / 5

Viikon kokemuksella suosittelen lämpimästi. Netti pelaa loistavasti, sähköpostin näkee hetkessä. Nopeus täällä korvessa n. 1 Mb down/ 400 kb upload. Android marketista saa mitä vaan. Niin, tosi hauska tää Angry Birds. Voisi sanoa, että siinä on qwerty näppis. Piirtämällä kirjoittaminen on todella nopeaa.
Minut ja puhelimen paikansi hetkessä..Kelpo äänet ilman kuulokkeitakin.Näyttö on tarkka ja iso.
Käytön oppii nopeasti, vaikkei android olisi tuttukaan.
Miinusta: Voi johtua runsaasta käytöstä, mutta akkua syö. Näyttö tuntuu väliin turhankin herkältä, kai sitä voi jotenkin säätää?
Ja kevennys: Niin, ja voihan sillä soittaakin ;)
Palaan asiaan näin kesäkuun korvalla. Laite on toiminut tosi hyvin.
+ Oikeastaan tietokone.
+ Iso näyttö on kullan arvoinen.
+ Ääni ja kuvantoisto loistavaa.
+ Ohjelmia löytyy pilvin pimein.(Lataa/poista)
+ Pian tulee myös Android 2.3.3
+ Hinta/laatu on todella hyvä.
+ Sähköpostin käyttö on todella nopeaa. (Käytän Chromea)
+/- Odottaisin Huawein kännykältä herkkyydessä samoja ominaisuuksia kuin Huawei E1820 mokkulalta.
( Uusi päivitys on tulossa)
- Android syö akkua paljon.
- Soitoissa joskus pätkimistä/kautta huonoa kuuluvuutta tai suhinaa. Voi siis johtua myös heikoista kentistä.
Yleisesti: Hieno laite kaikin puolin. (Saattaa kadota taskuihinkin);

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
82%
Villastringi
Vahvistamaton käyttäjä
  Arvosana: 3 / 5 Vastine rahoille: 3 / 5

Plussat
+ Sopiva hinta
+ HD videokuvaa
+ LED Flashi
+ Suuri näyttö
+ Android 2.2
+ Melko hyvä akun kesto android puhelimeksi
+ Ohut


Miinukset
- Tökkii pahasti välillä
- Youtube sovellus crashaa usein ja kelaaminen ei onnistu (puhelin jää jumiin)
- Melko huono kuuluvuus ja 3G verkko.
- Kosketusnäyttö menee välillä jumiin. Boottaus auttaa.
- Itellä värisee näyttö välillä. Elisan liikkeessä sanoivat sen olevan normaalia kun yritin viedä huoltoon (Ei varmasti kyllä ole normaalia).
-

Yhteenveto:

Varmasti ihan kelpo puhelin, tosin itse olen tainnut saada maanantaikappaleen.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
79%
5.9.2011
Tuntematon käyttäjä
  Arvosana: 3 / 5 Vastine rahoille: 4 / 5

Hinta-laatu -suhde on kohdallaan.

En jaksa keskittyä plussiin, niitä löytyy muista arvosteluista.

Miinukset:

- mulla ainakin akku ei kestä kuin tuurillä yhden päivän jos vähääkään tekee jotai
- "ei verkkoa" -tekstistä en pääse eroon muuten kuin boottaamalla koneen.
- kone boottailee itseään n 10-15 kertaa päivässä. Enemmänki varmaan boottailis jos jaksais näpyttää pin-koodin koneeseen koko ajan.
- selain kaatuilee n 3 min välein.

Mutta kaikenkaikkiaan parempi luuri ku mikään aikaisemmistani :)

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
46%
21.7.2011
  Arvosana: 4 / 5 Vastine rahoille: 4 / 5

Erittäin hyvä puhelin ellei katsota pikkusia miinuksia..

+ Jos asentaa eri rommin aivan mahtava (miui minulla)
+ halpa
+ hyvä
+ akun kesto jos osaa leikkiä root jutuilla
+ Mahtava root jutuilla :D
+ kiva leikkiä jos tulee tylsää
+ gps toimii mahtavasti

- wlanin yhdistämisessä kestää hieman (ei kauheaa mutta tulipa sanottua)
- reboottailee välillä
- video kuva säreilee
- ei suostu yhdistää 3g verkkoon (liittyy varmaan saunalahteen?)

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
83%
  Arvosana: 4 / 5 Vastine rahoille: 5 / 5

Eka Android puhelin ja yllätyksenä tuli Android Marketin runsas tarjonta. Tuotti jopa hieman vaikeuksia päättää mitä kaikkea voisi haluta tai tarvita "kännykkään". Esim Eniron tunnuksilla toimiva "CallerInfo" on aivan upea toiminto ja myöskin navigaattori on oikein mukava plussa (liika vähän käyttöä, notta moisen ostaisi erikseen, mutta loistava olla olemassa esim tulevalla itäsuomen reissulla).

Käyttikselle on juuri sopivasti tehty "Beta-testausta", notta pääsi itse suoraan katettuun pöytään ^_^ Bugikorjausta yms päivitystä on vielä toki edessä, mutta pahimmat lastensairaudet vissiin jo takanapäin. Houkutteli myöskin tuleva W7 Nokialainen, mutta katsotaan sitä sitten, kun sen Beta-vaiheet on ohitse ja tuleeko olemaan yhtä laaja kuin Android ja sen (ilmainen) app. -tarjonta. Hinta oli myöskin hyvin maltillinen, joka ohjasi älypuhelimista valitsemaan Kiinalaisen Huawein X5:n Androidin 2.2 versiolla.

Akkuna ehdoton minimi tuo 1500mhA ja mieluusti jopa 2000+ sais näissä peleissä olla, että piisaisi käyttää muuhunkin, kuin soitteloon. Vara-akun hankinta on vahvasti harkinnassa, jahka osaan päättää tuleeko luuri pysymään käytössä pidempään. Lisävarustusta saa myöskin mukavasti ainakin eBayn kautta (mm. näyttösuojia, capasitiivinen kosketuskynä, suojapussi, SD-kortteja ja laatu-x -akkuja).

Nettiselailu onnistuu sormipelillä riittävän näppärästi, mutta itse kaipaan "fyysistä" näppäimistöä kirjoittamiseen. Vaatinee vain totuttelua ylipäänsä tuo kosketusnäyttö, mutta sen aika ja kosketuskynä näyttää. Kätösessä laite pysyy yllättävä hyvin - soitettaessa ja näppäillessä.

Hankintaperusteet:

-Tarvitsin: Kameran, videokameran, navigaattorin, uuden puhelimen ja matkustamiseen ajantappovälineen (pelit, elokuvat, netti ja musiikki)
-Hinta
-Ulkonäkö
-Ominaisuudet (kamera salamalla, prossu, näyttö, muisti, Android)

Plussat:

+Taskulamppu / led
+1500mhA akku
+Android

Miinukset:

-Huono mikrofoni
-Rasittavaa pätkimistä puhelussa (kaiutin?)
-Kameranappulan puutos
-Äänenvoimakkuuddensäätönamiska hieman hankalassa paikassa
-Kaiutin "väärässä" paikassa navigaattoria ajatellen

Eli:
Leluna ja hyötykäytössä kiva, mutta puheluita varten aivan väärä vehjes. Jos meinaat puhua enempi kuin käyttää muuhun, niin älä ota tätä luuria - muutoin voi kyllä suositella.
Oma on "Semi-kytky", eli 12kk GSM-liittymä 3,90€/kk + puhelin kertamaksulla 189,60€ + netti 4,90€/kk (ei määräaikanen).

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
88%
  Arvosana: 5 / 5 Vastine rahoille: 5 / 5

Tuli hommattua tällänen ZTE:n seuraajaksi Elisan tarjouksesta 200€ hintaan valkosena, enkä voi sanoa olevani tyytymätön. Quadrantti antaa about 1400 pojoa. WiFissä en ole huomannut mitään pätkimistä

+ Näyttö ja sen koko
+ Sulavuus valikoissa ynm. peleissä
+ Android
+ Kamera (riittävä itselleni)
+ Hinta (200€)
+ Hipaisukytkin


- Takakansi natisee
- Käyttiksen mukana tulevat pelien installerit...
- Videokuvauksessa mikrofonin laatu

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
86%
Juha Valtonwen
Vahvistamaton käyttäjä
  Arvosana: 4 / 5 Vastine rahoille: 4 / 5

Kosketusnäytön toiminta vastaamiseen ym. käyttöön kylmissä olosuhteissa hankalaa. Muuten olen toimintoihin (mitä olen löytänyt/tarvinnut) erittäin tyytyväinen.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
48%
17.4.2011
Tuntematon käyttäjä
  Arvosana: 4 / 5 Vastine rahoille: 5 / 5

Kohta ollut kuukauden käytössä ilman mitään sen suurempaa ongelmaa.

Plussat:

- Hinta ominaisuuksiin nähden.
- Android, ei se nyt niin hankala ole käyttää ;).
- 3,8 tuumainen 800x480 resoluutioinen kirkas näyttö.
- Kaiutin ja äänenlaatu equalizer päällä hyvää, mielestäni loistavaa.(Pitää tosissaan muistaa laittaa se päälle tai muuten on aika heikko.). Hakkaa kyllä äänenlaadusssa kaikki edelliset systeemit millä olen kuunnellut ja kaiuttimesta kuunneltuna ääni ei hajoa edes vaikka olisi kovalla. Lisäksi, kun laittaa puhelimen jollekin kovalle tasolle ulospäin tuleva kamera antaa kaiuttimelle jotenkin kaikukoppaa, paremman kuuluvuuden.
- Nopeus/Ei ole jumiutunut, käyttäminen on sulavaa ja pelitkin toimivat ilman ongelmaa.
- Silmääni hyvännäköinen, laadukkaan oloinen ja jämäkkä puhelin, makuasia tosin.
- Näppäimet näytön alla. Virhepainalluksia ei juuri tule.
- Kahden vuoden takuu Huaweilta
- Se fiilis, minkä sain avatessani tuotepakkauksen, varsinkin, kun on ensimmäinen älypuhelimeni. Sisäinen lapseni heräsi eloon. :)

Neutraalit:

- Näyttö on TFT.
- Kamera. En sanoisi huippuluokkaiseksi enkä huonoksi, ihan perushyvä. Plussana kohdistustilan säätö ja valaistusasetukset. Miinuksena zoomin laatu, ei kannata paljoa zoomailla.
- 2Gb sisäinen muisti. Olisi kyllä voinut olla enemmänkin, mutta joissain kalliimmissa ei kai edes välttämättä ole tätä määrääkään?
- Piuhojen liittopaikat, varsinkin tuo kuulokepaikka on vähän epävakaasti tuossa.
- Akun kesto, jos paljon käyttää hupenee aika nopeesti, 1-2 päivää, mutta jos esim aamuin/illoin käy tarkistamassa netissä hetken aikaa asioitaan ja kuuntelee joten kuten musiikkia niin akku kestää 3-4 päivää, ehkä enemmän. Pelkästään puhumiseen käytettynä voin sanoa, että kestää, valmiustilassa virrankäyttö on pieni. Tosin akunkesto on kaikkein tällaisten puhelimien ongelma.
- Volyyminsäätönappulat. Niitä nyt sattuu vähän painelemaan väärään aikaan.
- Miksi kaksi nimikettä? Ideos X5 ja U8800?

Miinukset:

- Wi-Fi. Pätkii kummasti, varsinkin jos käyttää "kaukana" modeemista. Heikko hakemaan, palkit aina pienimpinä ellen ole metrin päässä modeemista.
- Pakkauksessa tulevat kuulokkeet ovat naurettavat.
- Äänenvoimakkuus nappikuulokkeilla, joita ei voi säätää, kuunneltuna aivan liian kova, pienimmälläkin korvat räjähtävät! Kaiken lisäksi vielä pakkauksessa tulevillakin kuulokkeilla ihan yhtä kovalla, eli herkkäkorvaisimmat eivät voi kuunnella kyseisellä tavalla.


Peukut pystyyn Huaweille tästä upeasta puhelimesta, pientä fixausta vaille huippuluokkainen!

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
87%
9.4.2011

Arvostele tämä tuote

Mikäli sinulla ei ole vielä AfterDawn-käyttäjätunnusta, syötä allaolevaan kaavakkeeseen toivomasi käyttäjätunnus sekä sähköpostiosoitteesi. Lähetämme sinulle jälkikäteen aktivointilinkin antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Mikäli sinulla on jo ennestään AfterDawn-käyttäjätunnus, kirjaudu sisään seuraavan välilehden kautta.

Kirjaudu sisään käyttäen AfterDawn -käyttäjätunnustasi tai sähköpostiosoitettasi.


"AfterDawn"-nimen viides kirjain?:

Onko laitteen tiedoissa puutteita tai jotain vikaa? Ehdota korjauksia laitteen tietoihin

Kysymyksiä tähän laitteeseen liittyen? Keskustele tästä ja muista laitteista keskustelualueillamme.