Muoto Muu
Käyttöjärjestelmä Android
Paino 135,5 g
Mitat (LxKxS) 121,5 mm x 65,9 mm x 11,9 mm
Näytön koko 3,6"
Näytön tekniikka? TFT
Resoluutio 320 x 480
Kosketusnäyttö Kyllä
RAM-muistia? 160 MB
Tallennustilaa? 32 MB
Muistikorttipaikka microSD
2G-taajuudet GSM 850 / GSM 900 / GSM 1800 / GSM 1900
3G-taajuudet WCDMA 850? / WCDMA 900 / WCDMA 1700? / WCDMA 1900? / WCDMA 2100 / CDMA2000 1700? / CDMA2000 800/850? / CDMA2000 1900?
WLAN 802.11b/g/n
Bluetooth Kyllä
Infrapuna Ei
Kamera Kyllä
Kameran tarkkuus 3 MP
Optinen zoom Ei
Kuvausvalo Kyllä
Etukamera Ei
MMS? Kyllä
GPS Kyllä
Radio Kyllä
WWW-selain Kyllä
Ilmoitettu puheaika? 13,3 h
Akun kesto / Stand-by 640 h
Lisätietoja IP67 eli metrin syvyiseen veteen upotettuna kestää olla 30min vedessä ilman vaurioita, sekä täysin pölyn kestävä.
Valmistajan tuotekoodi(t) GT-S5690 / GT-S5690KOANEE
Tuotteen EAN-koodi(t) 8806071741963

 
 • Data (Tuetut pakettidatan muodot)

  Pakettikytkentäiset siirtotavat, jotka mahdollistavat piirikytkentäistä datansiirtoa nopeammat ja tehokkaammat yhteydet. Lisätietoa ja nopeusvertailua esim. täällä.

 • MMS (MMS-tuki)

  MMS (lyh. sanoista Multimedia Messaging Service) tarkoittaa multimediaviestejä. Ne voivat tavallisista SMS-tekstiviesteistä poiketen sisältää tekstin lisäksi myös kuvia, ääntä ja videota.

 • RAM-muistia (RAM-muistin määrä)

  RAM-muisti (Random access memory ) on puhelimen sisäinen muisti, jota käytetään ohjelmien suorittamiseen.

 • Ilmoitettu puheaika (Ilmoitettu puheaika)

  Ilmoitettu puheaika on valmistajan itsensä ilmoittama puheaika kännykälle ja todellinen puheaika saattaa vaihdella tästä luvusta paljonkin, riippuen mm. käytössä olevan kännykkäverkon voimakkuudesta, jne.

 • Näytön tekniikka (Näytön tekniikka)

  Näyttöpaneelin toteustekniikka. Mahdollisia vaihtoehtoja ovat (huonoimmasta parempaan) STN, CSTN (Color STN), TFT (Thin-Film Transistor) ja OLED (organic light-emitting diode). Kolme ensimmäistä perustuvat kaikki LCD-teknologiaan ja, toisin kuin OLED,vaativat taustavalon.

 • Tallennustilaa (Sisäärakennetun tallennustilan määrä)

  Laitteen sisäinen tallennuskapasiteetti, jota voi käyttä esimerkiksi kuvien, videoiden, soittoäänien ja pelien säilömiseen. Yleensä flash-muistia.

  Arvosana: 2 / 5 Vastine rahoille: 2 / 5

Puhelin on sopiva peruskäyttäjälle joka tekstaa ja soittaa. Jos puhelimeen pitää saada facebook, wahtsup, s-posti ja muuta ohjelmaa suositteleen seuraava versiota eli xcover 2. Tämä puhelin vain jumitta ja ohjelmisto kaatuu vähintään kerranpäivässä. Onneksi itse en sijoittanut rahaa puhelimeen vaan työnantajani...

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
67%
  Arvosana: 2 / 5 Vastine rahoille: 2 / 5

Rungoltaan erinomainen puhelin, sisuskalut sitten ovatkin jotain aivan muuta..

Älytön akunkulutus, saa normaalilla käytöllä olla kokoajan laturinpiuhassa.

Käyttöliittymä takkuaa jopa tehdasasetuksilla, johtuneeko pienestä käyttömuistista/raskaasta käyttöliittymästä?

Kyllähän tämä menisi jos puhuttaisiin peruspuhelimesta, mutta kun käytännössä ollaan yritetty vääntää jonkinlaista älypuhelimen irvikuvaa.
Jos tarvetta veden- ja iskunkestävyydelle, löytyy halvemmalla parempiakin vaihtoehtoja.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
43%
Tuntematon käyttäjä
  Arvosana: 3 / 5 Vastine rahoille: 3 / 5

Puhelimen parhaana ominaisuutena pitäisin vesitiiviyttä ja iskunkestävyyttä. Siihenhän tämä laite on luotu. Kestää todella juoksevalla vedellä pesemisen ja tippumisen betonilattialle useaan kertaan. Toinen hyvä ominaisuus on taskulamppu, josta minulle on ollut paljon hyötyä. Toki niitähän saa ladattavina sovelluksinakin, mutta mielesäni tämä on kätevä, kun se saa yhdella napin painalluksella päälle ja pois.

Erittäin iso miinus puhelimen onnettoman pienestä muistikapasiteetistä. Esim. facebookin ladattuaan paljon muita sovelluksia ei sitten muistiin mahdukkaan. Toinen miinuspuoli (joka taitaa olla lähes jokaisessa älypuhelimessa) on huono akun kesto. Odotin parempaa akun kestoa, sillä onhan puhelin luotu retkeilyyn, veneilyyn ja ns. kovempaan käyttöön.

Muuten ihan toimiva peruspuhelin.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
60%
23.5.2013
Tuntematon käyttäjä
  Arvosana: 3 / 5 Vastine rahoille: 2 / 5

Puhelimen paras ominaisuus on vesitiiviys. Sopii kalastajalle, veneilijälle, keittiöön, retkelle jne. Olen pessyt omaani tiskiharjalla juoksevan veden alla ja hyvin tuntuu edelleen toimivan.
Onneton muisti (160MB) rajoittaa todella voimakkaasti puhelimen käyttöä. Kun siihen asentaa vaikkapa WhatsUpin ja Facebookin, ei muita sovelluksia sitten juuri tarvitse yrittää latailla. Jos asennus ylipäätään onnistuu, valittaa puhelin sen jälkeen jatkuvasti muistin loppumisesta.
Käyttökokemus (puhelimessa Android 2.3.6) on ainakin saman hintaisen Nokia 701:n (Symbian Belle) jälkeen melko karmea. Yksinkertaisia asioita kuten herätysajan asettamista saa klikkailla turhan mónen ruudun kautta. Herätys/hälytysääneksi ei saa musiikkikappaleita ilman tiedostonhallintasovellusta, jonka asentamisen jälkeen muisti onkin taas loppu.
Facebookista synkronoituvien yhteystietojen ja puhelinmuistioon tallennettujen haku osoitekirjasta on koomista arpapeliä. Osa nimistä löytyy etu-, osa sukunimellä, ei siis kummalla tahansa kuten oikeissa puhelimissa. Käyttäjän pitää muistaa ulkoa, kummalla nimellä ketäkin haetaan.
Kun klikkaat esille vastaamattoman puhelun, ei näytölle ilmestyvä nimi olekaan se vastaamaton puhelu, vaan se, jolle viimeksi soitit.
Tekstiviestillä, facebook-päivityksellä, sähköpostilla ja akun latautumisella on sama merkkiääni, ja se on päällä tai pois. Eli jos haluat äänimerkin tekstareista, saat myös herätä joka yö klo 2 siihen, että puhelin kertoo akun olevan nyt täynnä.
Näytön kirkkaus ei säädy automaattisesti ympäristön mukaan. Ja lista jatkuu...
Samat ominaisuudet saisi satasella, joten tässä maksetaan vesitiiviydestä puolitoista sataa euroa. Kannattaa tai ei, riippuu käyttötarkoituksesta.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
73%
20.12.2012
  Arvosana: 5 / 5 Vastine rahoille: 5 / 5

Mahtava puhelin. Vielä naarmuuntumaton lasi kruunaa koko paketin.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
44%

Arvostele tämä tuote

Mikäli sinulla ei ole vielä AfterDawn-käyttäjätunnusta, syötä allaolevaan kaavakkeeseen toivomasi käyttäjätunnus sekä sähköpostiosoitteesi. Lähetämme sinulle jälkikäteen aktivointilinkin antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Mikäli sinulla on jo ennestään AfterDawn-käyttäjätunnus, kirjaudu sisään seuraavan välilehden kautta.

Kirjaudu sisään käyttäen AfterDawn -käyttäjätunnustasi tai sähköpostiosoitettasi.


"AfterDawn"-nimen viides kirjain?:

Onko laitteen tiedoissa puutteita tai jotain vikaa? Ehdota korjauksia laitteen tietoihin

Kysymyksiä tähän laitteeseen liittyen? Keskustele tästä ja muista laitteista keskustelualueillamme.