ZTE Blade III

No picture available
Android / 4"
Kategoria: Puhelimet
Tuotetta myydään myös nimillä: ZTE Blade 3
Muoto Tavanomainen
Käyttöjärjestelmä Android
Paino 130 g
Mitat (LxKxS) Pituus? x Leveys? x 10 mm
Näytön koko 4"
Näytön tekniikka? TFT
Kaksi näyttöä Ei
Resoluutio 480 x 800
Värejä 262 144 (18-bit)
Kosketusnäyttö Kyllä
RAM-muistia? 512 MB
Tallennustilaa? 4000 MB
Muistikorttipaikka microSD
SIM Normaalikokoinen SIM (25mm x 15mm x 0.76mm, ns. mini-SIM)
2G-taajuudet GSM 900 / GSM 1800 / GSM 1900
Bluetooth Kyllä
Kamera Kyllä
Kameran tarkkuus 5 Mpix
Kuvausvalo Ei
MMS? Kyllä
GPS Kyllä
Radio Kyllä
WWW-selain Kyllä
Ilmoitettu puheaika? 7 h
Valmistajan tuotekoodi(t) BLADE III WHITE
Tuotteen EAN-koodi(t) 6934933036390

 
 • Data (Tuetut pakettidatan muodot)

  Pakettikytkentäiset siirtotavat, jotka mahdollistavat piirikytkentäistä datansiirtoa nopeammat ja tehokkaammat yhteydet. Lisätietoa ja nopeusvertailua esim. täällä.

 • MMS (MMS-tuki)

  MMS (lyh. sanoista Multimedia Messaging Service) tarkoittaa multimediaviestejä. Ne voivat tavallisista SMS-tekstiviesteistä poiketen sisältää tekstin lisäksi myös kuvia, ääntä ja videota.

 • RAM-muistia (RAM-muistin määrä)

  RAM-muisti (Random access memory ) on puhelimen sisäinen muisti, jota käytetään ohjelmien suorittamiseen.

 • Ilmoitettu puheaika (Ilmoitettu puheaika)

  Ilmoitettu puheaika on valmistajan itsensä ilmoittama puheaika kännykälle ja todellinen puheaika saattaa vaihdella tästä luvusta paljonkin, riippuen mm. käytössä olevan kännykkäverkon voimakkuudesta, jne.

 • Näytön tekniikka (Näytön tekniikka)

  Näyttöpaneelin toteustekniikka. Mahdollisia vaihtoehtoja ovat (huonoimmasta parempaan) STN, CSTN (Color STN), TFT (Thin-Film Transistor) ja OLED (organic light-emitting diode). Kolme ensimmäistä perustuvat kaikki LCD-teknologiaan ja, toisin kuin OLED,vaativat taustavalon.

 • Tallennustilaa (Sisäärakennetun tallennustilan määrä)

  Laitteen sisäinen tallennuskapasiteetti, jota voi käyttä esimerkiksi kuvien, videoiden, soittoäänien ja pelien säilömiseen. Yleensä flash-muistia.

  Arvosana: 4 / 5 Vastine rahoille: 5 / 5

Nyt on ollut kyseinen puhelin käytössä pari kuukautta ja aivan moitteettomasti on toiminut. Aiemmin käytössä oli Nokia C3-01 eli kai tätä voi sitten ensimmäiseksi älypuhelimeksi kutsua. Puhelimen 1Ghz prossu riittää hyvin normaali käyttöö ja pelailuun, sekä sovellusten pyöritykseen. Tallennustilaakin on käytettävissä hybät 2,2 gigaa, joka riittää hyvin. Itsellä ainakin tuli lisäksi mukana myös 2 gt muistikortti. Kaikki toiminnot ovat löytyvät melko helposti, ainakin oman kokemuksen mukaan ja kuten on jo edellä aiemmin mainittukkin kamera on hyvä arkikäytössä automaattitarkennuksen ansiosta. Vielä kun parantaa laatua kuvanmuokkaus ohjelmalla niin tulee hyvää jälkeä, vaikka olenkin vähän tärisevä kätinen :D. Kokonaisuutena puhelin on erittäin onnistunut ja toimiva hintaan katsoen. Ainoa ongelma minkä olen huomannut on että kameran tarkennus ja suljin ääniä ei saa pois, mutta sekin on vain pieni vika. Siksi yksi tähti pois. Päivityksiäkään jelly beaniin on varmaan turha odottaa.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
100%
  Arvosana: 4 / 5 Vastine rahoille: 4 / 5

ZTE Blade 3 -puhelinta myydään Elisan kaupoissa runsaalla satasella. Puhelimen ominaisuudet, jotka olen ilmoittanut näille sivuille, ovat sen verran hyviä, että hinta-laatusuhde on enemmän kuin kohdallaan. Toki kun on vuosia käyttänyt ja tottunut Nokian logiikkaan, vie aikansa (vieläkin)oppia löytämään tarvitsemiaan asetuksia etc. Puhelin on toiminut n. 4 kk moitteetta - jahka itse tiedät mitä teet. Kesti aikansa hoksata, että äänen voimakkuuden säädin voi taskussa/laukussa/kannettaessa "itsekseen" laittaa puhelimen äänettömälle. Tai ainakin hiljentää soittoääntä niin ettei tällainen hieman huonokuuloinen kuule tulevan phelun soittoääntä. Kameran 5 megaa riittää erittäin hyvin tavalliselle tallaajalle. Salamaa tosin kaipaan. Mutta tuohon hintaan...

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
100%

Arvostele tämä tuote

Mikäli sinulla ei ole vielä AfterDawn-käyttäjätunnusta, syötä allaolevaan kaavakkeeseen toivomasi käyttäjätunnus sekä sähköpostiosoitteesi. Lähetämme sinulle jälkikäteen aktivointilinkin antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Mikäli sinulla on jo ennestään AfterDawn-käyttäjätunnus, kirjaudu sisään seuraavan välilehden kautta.

Kirjaudu sisään käyttäen AfterDawn -käyttäjätunnustasi tai sähköpostiosoitettasi.


"AfterDawn"-nimen viides kirjain?:

Onko laitteen tiedoissa puutteita tai jotain vikaa? Ehdota korjauksia laitteen tietoihin

Kysymyksiä tähän laitteeseen liittyen? Keskustele tästä ja muista laitteista keskustelualueillamme.