Valmistajan tuotekoodi(t) GT-S7560UWANEE / GT-S7560ZKANEE
Tuotteen EAN-koodi(t) 8806085768932 / 8806085768963

 
 • Data (Tuetut pakettidatan muodot)

  Pakettikytkentäiset siirtotavat, jotka mahdollistavat piirikytkentäistä datansiirtoa nopeammat ja tehokkaammat yhteydet. Lisätietoa ja nopeusvertailua esim. täällä.

 • MMS (MMS-tuki)

  MMS (lyh. sanoista Multimedia Messaging Service) tarkoittaa multimediaviestejä. Ne voivat tavallisista SMS-tekstiviesteistä poiketen sisältää tekstin lisäksi myös kuvia, ääntä ja videota.

 • RAM-muistia (RAM-muistin määrä)

  RAM-muisti (Random access memory ) on puhelimen sisäinen muisti, jota käytetään ohjelmien suorittamiseen.

 • Ilmoitettu puheaika (Ilmoitettu puheaika)

  Ilmoitettu puheaika on valmistajan itsensä ilmoittama puheaika kännykälle ja todellinen puheaika saattaa vaihdella tästä luvusta paljonkin, riippuen mm. käytössä olevan kännykkäverkon voimakkuudesta, jne.

 • Näytön tekniikka (Näytön tekniikka)

  Näyttöpaneelin toteustekniikka. Mahdollisia vaihtoehtoja ovat (huonoimmasta parempaan) STN, CSTN (Color STN), TFT (Thin-Film Transistor) ja OLED (organic light-emitting diode). Kolme ensimmäistä perustuvat kaikki LCD-teknologiaan ja, toisin kuin OLED,vaativat taustavalon.

 • Tallennustilaa (Sisäärakennetun tallennustilan määrä)

  Laitteen sisäinen tallennuskapasiteetti, jota voi käyttä esimerkiksi kuvien, videoiden, soittoäänien ja pelien säilömiseen. Yleensä flash-muistia.

  Arvosana: 4 / 5 Vastine rahoille: 4 / 5

Ostin itselleni varapuhelimeksi ja ennakkoluuloista huolimatta osottautui ihan käyväksi puhelimeksi. Muistia puhelimessa ei ole paljon, mutta jaksaa kuitenkin pyörittää monia sovelluksia ja pelejä pätkeilemättä. Joskus nykii vähän aloituvalikossa mutta muuten siirtyminen ruudusta toiseen toimii moitteettomasti. Netissä surffailu ei ole vahva puoli, mutta kyllä sillä pärjää jos edes pikkasen hermoja on. Näyttö on sopivan kokoinen ja tunnistaa hyvin kosketuksen. Muutenkin puhelin tuntuu kädessä hyvältä eikä yhtään halvalta.

Hintaisekseen laite on erittäin hyvä, ja soveltuu päivittäiseen käyttöön aivan mainiosti ellei ole liian vaativaa sorttia.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
100%
  Arvosana: 1 / 5 Vastine rahoille: 3 / 5

Tosi huono puhelin, onneksi puhelimesta on tullut Plus versio mikä on kieltämättä hyvä ja samaa tasoa esim S3 Minin kanssa. Mutta tätä perusmallia ei kannata hankkia koska se on hidas, huono näyttö ja tilaa ei ole mihinkään.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
0%

Arvostele tämä tuote

Mikäli sinulla ei ole vielä AfterDawn-käyttäjätunnusta, syötä allaolevaan kaavakkeeseen toivomasi käyttäjätunnus sekä sähköpostiosoitteesi. Lähetämme sinulle jälkikäteen aktivointilinkin antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Mikäli sinulla on jo ennestään AfterDawn-käyttäjätunnus, kirjaudu sisään seuraavan välilehden kautta.

Kirjaudu sisään käyttäen AfterDawn -käyttäjätunnustasi tai sähköpostiosoitettasi.


"AfterDawn"-nimen viides kirjain?:

Onko laitteen tiedoissa puutteita tai jotain vikaa? Ehdota korjauksia laitteen tietoihin

Kysymyksiä tähän laitteeseen liittyen? Keskustele tästä ja muista laitteista keskustelualueillamme.