• Data (Tuetut pakettidatan muodot)

  Pakettikytkentäiset siirtotavat, jotka mahdollistavat piirikytkentäistä datansiirtoa nopeammat ja tehokkaammat yhteydet. Lisätietoa ja nopeusvertailua esim. täällä.

 • MMS (MMS-tuki)

  MMS (lyh. sanoista Multimedia Messaging Service) tarkoittaa multimediaviestejä. Ne voivat tavallisista SMS-tekstiviesteistä poiketen sisältää tekstin lisäksi myös kuvia, ääntä ja videota.

 • RAM-muistia (RAM-muistin määrä)

  RAM-muisti (Random access memory ) on puhelimen sisäinen muisti, jota käytetään ohjelmien suorittamiseen.

 • Ilmoitettu puheaika (Ilmoitettu puheaika)

  Ilmoitettu puheaika on valmistajan itsensä ilmoittama puheaika kännykälle ja todellinen puheaika saattaa vaihdella tästä luvusta paljonkin, riippuen mm. käytössä olevan kännykkäverkon voimakkuudesta, jne.

 • Näytön tekniikka (Näytön tekniikka)

  Näyttöpaneelin toteustekniikka. Mahdollisia vaihtoehtoja ovat (huonoimmasta parempaan) STN, CSTN (Color STN), TFT (Thin-Film Transistor) ja OLED (organic light-emitting diode). Kolme ensimmäistä perustuvat kaikki LCD-teknologiaan ja, toisin kuin OLED,vaativat taustavalon.

 • Tallennustilaa (Sisäärakennetun tallennustilan määrä)

  Laitteen sisäinen tallennuskapasiteetti, jota voi käyttä esimerkiksi kuvien, videoiden, soittoäänien ja pelien säilömiseen. Yleensä flash-muistia.

  Arvosana: 5 / 5 Vastine rahoille: 3 / 5

Kolmen viikon käytön jälkeen ei ole tullu mitään negatiivisia yllätyksiä ja akun kesto on tasaantunut noin kahteen päivään ilman Stamina-tilaa (kaikki toiminto esim. mobiilidata on pois kytkettynä kun näyttö on pimeänä) jolla pystyy puristamaan varmaan vähä pitempään akkua.

Kaikki toiminnot toimii salaman nopeasti ilman miettimistä ja tehot ei tunnu loppuvan omassa käytössä missään vaiheessa kesken.

Laitetta vauhdittaa Qualcommin 1,5 gigahertsin nelinydinsuoritin ja kaksi gigatavua RAM-käyttömuistia

Ominaisuuksia puhelimesta löytyy jo vakiovarusteiksi tituleeratut WiFi, Fm-radio, 3.5mm kuulokeliitäntä ja kamera 13.1 megapikselin kennolla ja led-salamalla.
Puhelimesta löytyy myös LTE yhteydet sekä NFC lähikenttäviestintä.

Puhelin on myös IP-58 suojattu joka IP-luokituksen mukaan kestää joissain määrin pölyä ja puolentunnin upotuksen 1.5 metriin vettä.
joten upotus tuoppiin pitäisi olla ihan piece of cake jonka allekirjoittanut on myös kokeillut.

Kamera on taattua Sonyn laatua kuvanvakaimella ja HDR toiminnolla.
HDR on ilmeisesti toiminto joka mahdollistaa monta eri valotusta samasta kuvasta... ehkä.. en ole ihan täysin perillä kyseisestä toiminnasta mutta joku tuollainen se on.

Laitteen mukana tuleva lataustelakka on myös hieno lisä joka vähentää tietenki usb porttia suojaavan luukun avaamista.

Suurin plussa mitä itse arvostan on nopeus mihin mobiilidata kykenee ihan normi 3G verkossa ilman tupla 3G:tä sekä ilman LTE:tä
(Itse testattu Speedtest ohjelmalla 16.14 down 3.64 up)
Puhelin tukee myös pleikka kolmosen langatonta ohjainta joten esim pelien pelaaminen ohjaimella puhelimessa onnistuu.

Pienenä vinkkinä puhelimen ostajalle on että tilaa hyvissä ajoin uusi Sim-kortti koska laite käyttää uudempaa micro-Simiä.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?

Arvostele tämä tuote

Mikäli sinulla ei ole vielä AfterDawn-käyttäjätunnusta, syötä allaolevaan kaavakkeeseen toivomasi käyttäjätunnus sekä sähköpostiosoitteesi. Lähetämme sinulle jälkikäteen aktivointilinkin antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Mikäli sinulla on jo ennestään AfterDawn-käyttäjätunnus, kirjaudu sisään seuraavan välilehden kautta.

Kirjaudu sisään käyttäen AfterDawn -käyttäjätunnustasi tai sähköpostiosoitettasi.


"AfterDawn"-nimen viides kirjain?:

Onko laitteen tiedoissa puutteita tai jotain vikaa? Ehdota korjauksia laitteen tietoihin

Kysymyksiä tähän laitteeseen liittyen? Keskustele tästä ja muista laitteista keskustelualueillamme.