Samsung Galaxy S III 4G

Samsung Galaxy S III 4G
Android
Valmistaja: Samsung | Kategoria: Puhelimet
Tuotetta myydään myös nimillä: Samsung Galaxy S3 4G
Muoto Tavanomainen
Käyttöjärjestelmä Android
Kaksi näyttöä Ei
Kosketusnäyttö Kyllä
4G Kyllä
Kamera Kyllä
MMS? Kyllä
GPS Kyllä
WWW-selain Kyllä
Valmistajan tuotekoodi(t) GT-I9305OKDNEE / GT-I9305RWDNEE
Tuotteen EAN-koodi(t) 8806085529816 / 8806085529823

 
 • Data (Tuetut pakettidatan muodot)

  Pakettikytkentäiset siirtotavat, jotka mahdollistavat piirikytkentäistä datansiirtoa nopeammat ja tehokkaammat yhteydet. Lisätietoa ja nopeusvertailua esim. täällä.

 • MMS (MMS-tuki)

  MMS (lyh. sanoista Multimedia Messaging Service) tarkoittaa multimediaviestejä. Ne voivat tavallisista SMS-tekstiviesteistä poiketen sisältää tekstin lisäksi myös kuvia, ääntä ja videota.

 • RAM-muistia (RAM-muistin määrä)

  RAM-muisti (Random access memory ) on puhelimen sisäinen muisti, jota käytetään ohjelmien suorittamiseen.

 • Ilmoitettu puheaika (Ilmoitettu puheaika)

  Ilmoitettu puheaika on valmistajan itsensä ilmoittama puheaika kännykälle ja todellinen puheaika saattaa vaihdella tästä luvusta paljonkin, riippuen mm. käytössä olevan kännykkäverkon voimakkuudesta, jne.

 • Näytön tekniikka (Näytön tekniikka)

  Näyttöpaneelin toteustekniikka. Mahdollisia vaihtoehtoja ovat (huonoimmasta parempaan) STN, CSTN (Color STN), TFT (Thin-Film Transistor) ja OLED (organic light-emitting diode). Kolme ensimmäistä perustuvat kaikki LCD-teknologiaan ja, toisin kuin OLED,vaativat taustavalon.

 • Tallennustilaa (Sisäärakennetun tallennustilan määrä)

  Laitteen sisäinen tallennuskapasiteetti, jota voi käyttä esimerkiksi kuvien, videoiden, soittoäänien ja pelien säilömiseen. Yleensä flash-muistia.

  Arvosana: 4 / 5 Vastine rahoille: 4 / 5

S3:n ja minun yhteinen taival alkoi mitä mukavemmissa merkeissä. Kytkykaupan porsaanreikiä hyödyntäen sain luurin mukaani 2013 syksyllä, vaivaisen 299,- euron hintaan.
Nyt, vajaan vuoden käytön jälkeen, voin todeta että puhelimen hinta/laatu-suhde on hyvä. Puhelin on kestänyt käyttöä hyvin, eikä ole pienistä tiputteluista ja kolhuja huolimatta kärsinyt ainakaan ulkoisia vaurioita. Näytössä ei ole naarmuja, kuten ei myöskään kameran linssiä.

Kamerasta puheenollen: harrastan valokuvausta, joskaan en turhan vakavasti. En raahaa mukanani monien kilojen kameravälineistöä, mutta nykyisten puhelimien kameran alkavat olla jo sillä tasolla, että kuvia kehtaa esitellä muuallakin kuin SoMessa. HDR-kuvauksella saa varsin näyttäviä kuvia, kunhan valoa riittää. Lähikuvista saa aurinkoisena päivänä suorastaan aistikkaita!

Vakiona akunkesto ei kuitenkaan tunnu riittävän omaan käyttööni, nettiä surfatessa ja kameralla napsiessa akun varausprosentti laskee melkein silmissä. Suurimpana virtasyöppönä tietenkin näyttö tehoakulla tilanne helpottaneet, mutta miksei sitä voinut laittaa jo tehtaalla? Kevyellä käytöllä eli minun tapauksessa muutamalla puhelulla, sähköpostien tarkastuksella ja muutamalla WhatsApp-keskustelulla virta riittää mukavasti.

Värit toistuvat mukavasti 720x1280 näytöllä, tehoakin löytyy videoiden pyörittelyyn, pelailuun sekä surffailuun. Puhelinta pitää käynnistetty aika-ajoin uusiksi, mutta sama vika oli jo e7:ssani, joten uskon vian olevan yksi älyluurien kirouksista.

Android käyttöjärjestelmänä tarjoaa sekä nopeasti odottavan käyttökokemuksen yksinkertaisilla asetuksilla, kuin myös monipuolisen ja muokattava pohjan sitä haluaville. Play-kaupasta löytyy tusinoittain vaihtoehtoisia ohjelmia korvaamaan esim. vakiosyöttötavan, -käynnistysruudun, kalenterin tai mitä mieleen vain tulee. Ja aina voi alkaa itsekin koodaamaan...
Kaikenkaikkiaan olen tyytyväinen, tämä arvostelukin tuli naputeltua luurilla!

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
75%

Arvostele tämä tuote

Mikäli sinulla ei ole vielä AfterDawn-käyttäjätunnusta, syötä allaolevaan kaavakkeeseen toivomasi käyttäjätunnus sekä sähköpostiosoitteesi. Lähetämme sinulle jälkikäteen aktivointilinkin antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Mikäli sinulla on jo ennestään AfterDawn-käyttäjätunnus, kirjaudu sisään seuraavan välilehden kautta.

Kirjaudu sisään käyttäen AfterDawn -käyttäjätunnustasi tai sähköpostiosoitettasi.


"AfterDawn"-nimen viides kirjain?:

Onko laitteen tiedoissa puutteita tai jotain vikaa? Ehdota korjauksia laitteen tietoihin

Kysymyksiä tähän laitteeseen liittyen? Keskustele tästä ja muista laitteista keskustelualueillamme.