LG G3

LG G3
Android / 5.5"
Valmistaja: LG | Kategoria: Puhelimet
Muoto Tavanomainen
Käyttöjärjestelmä Android
Paino 149 g
Näytön koko 5,5"
Näytön tekniikka? TFT
Kaksi näyttöä Ei
Resoluutio 2560 x 1440
Värejä 16,7M (24-bit)
RAM-muistia? 2 MB
Tallennustilaa? 16 MB
Muistikorttipaikka microSD
SIM micro-SIM (15mm x 12mm x 0.76mm)
2G-taajuudet GSM 850 / GSM 900 / GSM 1800 / GSM 1900
3G-taajuudet WCDMA 850 / WCDMA 900 / WCDMA 1900 / WCDMA 2100 / CDMA2000 1700? / CDMA2000 800/850? / CDMA2000 1900?
4G Kyllä
Data? HSUPA / HSDPA / WCDMA / EDGE / GPRS
WLAN 802.11a/b/g/n
Bluetooth Kyllä
Infrapuna Kyllä
Kamera Kyllä
Kameran tarkkuus 13 MP
Optinen zoom Ei
Kuvausvalo Kyllä
Etukamera Kyllä
GPS Kyllä
WWW-selain Kyllä
Vaihdettava akku Kyllä
Akun kapasiteetti 3000 mAh

 
 • Data (Tuetut pakettidatan muodot)

  Pakettikytkentäiset siirtotavat, jotka mahdollistavat piirikytkentäistä datansiirtoa nopeammat ja tehokkaammat yhteydet. Lisätietoa ja nopeusvertailua esim. täällä.

 • MMS (MMS-tuki)

  MMS (lyh. sanoista Multimedia Messaging Service) tarkoittaa multimediaviestejä. Ne voivat tavallisista SMS-tekstiviesteistä poiketen sisältää tekstin lisäksi myös kuvia, ääntä ja videota.

 • RAM-muistia (RAM-muistin määrä)

  RAM-muisti (Random access memory ) on puhelimen sisäinen muisti, jota käytetään ohjelmien suorittamiseen.

 • Ilmoitettu puheaika (Ilmoitettu puheaika)

  Ilmoitettu puheaika on valmistajan itsensä ilmoittama puheaika kännykälle ja todellinen puheaika saattaa vaihdella tästä luvusta paljonkin, riippuen mm. käytössä olevan kännykkäverkon voimakkuudesta, jne.

 • Näytön tekniikka (Näytön tekniikka)

  Näyttöpaneelin toteustekniikka. Mahdollisia vaihtoehtoja ovat (huonoimmasta parempaan) STN, CSTN (Color STN), TFT (Thin-Film Transistor) ja OLED (organic light-emitting diode). Kolme ensimmäistä perustuvat kaikki LCD-teknologiaan ja, toisin kuin OLED,vaativat taustavalon.

 • Tallennustilaa (Sisäärakennetun tallennustilan määrä)

  Laitteen sisäinen tallennuskapasiteetti, jota voi käyttä esimerkiksi kuvien, videoiden, soittoäänien ja pelien säilömiseen. Yleensä flash-muistia.

  Arvosana: 4 / 5 Vastine rahoille: 4 / 5

Tilasin 32-gigaisen version Cyberphotosta hintaan €379 ja hintaansa nähden on hyvä luuri, joskin edelleen on vaikeuksia tottua Androidiin piitkän Symbian-kauden jälkeen.
Ominaisuuksia piisaa, päivityksiäkin on tullut tulvimalla. Nettiselaus on nopea eikä suuresta näytöstä ja tolkuttomasta resosta huolimatta lagaa käytössä. Onhan tuo vähän iso omaan käpälään ja vaikka näppäimistön pystyykin siirtämään "yhden käden käyttöön", tulee tuota käytännössä räplättyä aina kahdella tassulla.
Kameran osalta ei juuri voi ylistyslauluja viritellä, varsinkin kun edellinen känny oli Pureview 808, joka juoksee kehää kameran osalta LG:n ympäri. Päivänvalossa kuvat ovat käyttökelpoisia, odottelen, josko tuohon tulisi tuki RAW-tallennukselle, jolloin tilanne paranisi.
Akkukesto on yllättävän hyvä ottaen huomioon näytön koon, raskaamalla käytöllä vaatii latailua päivittäin, mutta nyt tuo on hyrrännyt kolmatta päivää samalla latauksella, vaikka musaa onkin tullut Spotifystä kuunneltua, nettiä selattua ja sähköposteja luettua. Sinihampi kyllä hörppää akkua ihan simona, eli se kannattaa nipsaista pois päältä, jollei sitä oikeasti tarvitse.
LG:n oma launcher on ihan ok omaan käyttööni, täytyy miettiä, josko kokeilisi jotakin muutakin jossakin vaiheessa.
Itseäni syö rotan lailla, että kellonaika, vastaamattomat puhelut sun muut eivät näy näytössä, kun puhelin on käyttämättä, siihen vaan niin tottui Nokian aikana, samaten varmuus siitä, että herätyskello toimii, vaikka puhelin yöllä sammuisikin virtaskan vähyyteen.
Edelleenkin Symbianin logiikka sekä paremmin toimiva ohjelmien hallinta ja moniajo herättävät kaipausta, mutta kyllä tälläkin pärjää, ajan kanssa varmaan koko ajan paremmin. Android-härpäkkeistä kyllä kärkipäätä ehdottomasti.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
88%

Arvostele tämä tuote

Mikäli sinulla ei ole vielä AfterDawn-käyttäjätunnusta, syötä allaolevaan kaavakkeeseen toivomasi käyttäjätunnus sekä sähköpostiosoitteesi. Lähetämme sinulle jälkikäteen aktivointilinkin antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Mikäli sinulla on jo ennestään AfterDawn-käyttäjätunnus, kirjaudu sisään seuraavan välilehden kautta.

Kirjaudu sisään käyttäen AfterDawn -käyttäjätunnustasi tai sähköpostiosoitettasi.


"AfterDawn"-nimen viides kirjain?:

Onko laitteen tiedoissa puutteita tai jotain vikaa? Ehdota korjauksia laitteen tietoihin

Kysymyksiä tähän laitteeseen liittyen? Keskustele tästä ja muista laitteista keskustelualueillamme.