Muoto Tavanomainen
Käyttöjärjestelmä Muu
Mitat (LxKxS) 104,5 mm x 45 mm x 15 mm
Näytön tekniikka? TFT
Kaksi näyttöä Ei
Resoluutio 176 x 220
Värejä 262 144 (18-bit)
Kosketusnäyttö Ei
Tallennustilaa? 8 MB
2G-taajuudet GSM 850? / GSM 900 / GSM 1800 / GSM 1900
WLAN Ei WLAN-tukea
Bluetooth Kyllä
Infrapuna Ei
Kamera Kyllä
Kameran tarkkuus 1,3 Mpix
Kuvausvalo Ei
2. kamera Ei
MMS? Kyllä
GPS Ei
Radio Ei
WWW-selain Kyllä
Ilmoitettu puheaika? 200 h
Akun kesto / Stand-by 300 h

 
 • Data (Tuetut pakettidatan muodot)

  Pakettikytkentäiset siirtotavat, jotka mahdollistavat piirikytkentäistä datansiirtoa nopeammat ja tehokkaammat yhteydet. Lisätietoa ja nopeusvertailua esim. täällä.

 • MMS (MMS-tuki)

  MMS (lyh. sanoista Multimedia Messaging Service) tarkoittaa multimediaviestejä. Ne voivat tavallisista SMS-tekstiviesteistä poiketen sisältää tekstin lisäksi myös kuvia, ääntä ja videota.

 • RAM-muistia (RAM-muistin määrä)

  RAM-muisti (Random access memory ) on puhelimen sisäinen muisti, jota käytetään ohjelmien suorittamiseen.

 • Ilmoitettu puheaika (Ilmoitettu puheaika)

  Ilmoitettu puheaika on valmistajan itsensä ilmoittama puheaika kännykälle ja todellinen puheaika saattaa vaihdella tästä luvusta paljonkin, riippuen mm. käytössä olevan kännykkäverkon voimakkuudesta, jne.

 • Näytön tekniikka (Näytön tekniikka)

  Näyttöpaneelin toteustekniikka. Mahdollisia vaihtoehtoja ovat (huonoimmasta parempaan) STN, CSTN (Color STN), TFT (Thin-Film Transistor) ja OLED (organic light-emitting diode). Kolme ensimmäistä perustuvat kaikki LCD-teknologiaan ja, toisin kuin OLED,vaativat taustavalon.

 • Tallennustilaa (Sisäärakennetun tallennustilan määrä)

  Laitteen sisäinen tallennuskapasiteetti, jota voi käyttä esimerkiksi kuvien, videoiden, soittoäänien ja pelien säilömiseen. Yleensä flash-muistia.

Eiskalt
Vahvistamaton käyttäjä
  Arvosana: 4 / 5 Vastine rahoille: 5 / 5

Paras näkemäni puhelin. Kestävä, pitkäikäinen, ei kerää pölyä, kamera on toimiva(1.3 mpix, kelvollinen optiikkakin puhelimeksi) ja muistikorttipaikka löytyy.
Silloin kun tämän ostin, tämä oli vielä nopeatoiminen puhelin Nokian luureihin verrattuna; niillä kun kesti valikon avaaminenkin useampia sekunteja.

Tämä ei siis tosiaankaan ole mikään pikkulasten lelu, kuten Applen ja Nokian puhelimet nykyään, eikä myöskään tietokone. Tämä on puhelin.

Omani on ollu käytössä päälle kolmisen vuotta nyt, eikä välitä mitään kolhuista, vesihöyryistä, vedestä, kuumasta tai kylmästä(mitä nyt kylmäsä akut hyytyvät).
Akku kestää käytöstä riippuen parista päivästä pariin viikkoon yhdellä latauksella.

Oikeastaan ainoat asiat, mitä haluaisin tässä luurissa parantaa on lisänäppäinten kestävyys ja näytön tarkkuus, sekä sisälle vähän vahvempaa rautaa ja wlan.

Varsinkin hintaansa nähden erinomainen laite. Jos siis et etsi tietokonetta, lelua, järkkäriä, tai maalitaulua haulikkoammunnalle, tässä on kelpo laite.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
100%
17.3.2010
  Arvosana: 4 / 5 Vastine rahoille: 4 / 5

Itse olen käyttänyt puhelinta modeemina 3g ominaisuuden ansiosta 384kbps nopeudella ja hyvin pelaa :) Puhelimena tämä on tavis luuri, paitsi että kuulokeääni surkea, häviää halvemmille Nokialaisillekin ja kamera on surkea: 1,3 megapikselinen. Edellinen puhelimeni oli Nokia 6230 ja sillä sai huomattavasti parempia kuin tällä vaikka kamerassa oli samat megapikseli määrät. Videopuheluihin ei viitsi käyttää kun on vain yksi kamera/etupuolella ei ole kameraa ollenkaan(?)

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
  Arvosana: 3 / 5 Vastine rahoille: 5 / 5

mp3-soitin,normaali plug liitäntä mahdollistaa liittämisen stereoihin tai kuulokkeisiin/kaiuttimiin,usb-mini liitäntä taas mahdollistaa lataamisen esimerkiksi läppärissä kun käyttää puhelinta modeemina.Hinta on liittymän kanssa 65e.mp3 soittimen softa välillä takkuilee ja ei ole ajateltu aivan loppuun asti,esimerkiksi kappaleiden lisääminen on hankalaa ja hidasta.Näppäimet ovat ärsyttävän pienet mutta pienen totuttelun jälkeen alkaa sormet osua oikeisiin kohtiin.kamera yllävän hyvä 1,3mp kameraksi,softa tosin ei ole mikään paras mahdollinen mutta 65e hintaan aika pätevä luuri.muistikortti paikka (minisd),3g ominaisuus vaikkei ole kuin 1 kamera,kaiutin suhteellisen hyvä halppis luuriksi.Jos tarvitsee halpaa puhelinta mp3 soittimella niin tämä on sen suhteen loistava valinta.puhelinta myy ainakin elisa kauppiaat ja R-kioskit,puhelin sisältää kolumbus prepaid liittymän ja 10e puheaikaa,puolivuotta ollut kovassa käytössä ja puhelin suht ehjä lukuun ottamatta kulumia.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?

Arvostele tämä tuote

Mikäli sinulla ei ole vielä AfterDawn-käyttäjätunnusta, syötä allaolevaan kaavakkeeseen toivomasi käyttäjätunnus sekä sähköpostiosoitteesi. Lähetämme sinulle jälkikäteen aktivointilinkin antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Mikäli sinulla on jo ennestään AfterDawn-käyttäjätunnus, kirjaudu sisään seuraavan välilehden kautta.

Kirjaudu sisään käyttäen AfterDawn -käyttäjätunnustasi tai sähköpostiosoitettasi.


"AfterDawn"-nimen viides kirjain?:

Onko laitteen tiedoissa puutteita tai jotain vikaa? Ehdota korjauksia laitteen tietoihin

Kysymyksiä tähän laitteeseen liittyen? Keskustele tästä ja muista laitteista keskustelualueillamme.