Muoto Liukukansi
Käyttöjärjestelmä Muu
Paino 86 g
Mitat (LxKxS) 101,5 mm x 45 mm x 14,5 mm
Näytön koko 2"
Näytön tekniikka? TFT
Kaksi näyttöä Ei
Resoluutio 176 x 220
Värejä 262 144 (18-bit)
Kosketusnäyttö Ei
Tallennustilaa? 1024 MB
Muistikorttipaikka Ei muistikorttipaikkaa
2G-taajuudet GSM 850 / GSM 900 / GSM 1800 / GSM 1900
Data? EDGE / GPRS
WLAN Ei WLAN-tukea
Bluetooth Kyllä
Infrapuna Ei
Kamera Kyllä
Kameran tarkkuus 2 Mpix
Optinen zoom Ei
Kuvausvalo Ei
2. kamera Ei
MMS? Kyllä
GPS Ei
Radio Kyllä
WWW-selain Ei
Ilmoitettu puheaika? 3 h
Akun kesto / Stand-by 230 h
Lisätietoja adidas miCoach -urheilusovellus: laatii harjoitusohjelman ja kerää tietoa muun muassa nopeudesta ja kalorinkulutuksesta. Myyntipaketissa mukana tulevat erilliset sykemittari ja kenkään kiinnitettävä askelsensori, jotka pitävät yhteyttä puhelimeen.
Valmistajan tuotekoodi(t) SGH-F110DAAXEE
Tuotteen EAN-koodi(t) 8808987758585

 
 • Data (Tuetut pakettidatan muodot)

  Pakettikytkentäiset siirtotavat, jotka mahdollistavat piirikytkentäistä datansiirtoa nopeammat ja tehokkaammat yhteydet. Lisätietoa ja nopeusvertailua esim. täällä.

 • MMS (MMS-tuki)

  MMS (lyh. sanoista Multimedia Messaging Service) tarkoittaa multimediaviestejä. Ne voivat tavallisista SMS-tekstiviesteistä poiketen sisältää tekstin lisäksi myös kuvia, ääntä ja videota.

 • RAM-muistia (RAM-muistin määrä)

  RAM-muisti (Random access memory ) on puhelimen sisäinen muisti, jota käytetään ohjelmien suorittamiseen.

 • Ilmoitettu puheaika (Ilmoitettu puheaika)

  Ilmoitettu puheaika on valmistajan itsensä ilmoittama puheaika kännykälle ja todellinen puheaika saattaa vaihdella tästä luvusta paljonkin, riippuen mm. käytössä olevan kännykkäverkon voimakkuudesta, jne.

 • Näytön tekniikka (Näytön tekniikka)

  Näyttöpaneelin toteustekniikka. Mahdollisia vaihtoehtoja ovat (huonoimmasta parempaan) STN, CSTN (Color STN), TFT (Thin-Film Transistor) ja OLED (organic light-emitting diode). Kolme ensimmäistä perustuvat kaikki LCD-teknologiaan ja, toisin kuin OLED,vaativat taustavalon.

 • Tallennustilaa (Sisäärakennetun tallennustilan määrä)

  Laitteen sisäinen tallennuskapasiteetti, jota voi käyttä esimerkiksi kuvien, videoiden, soittoäänien ja pelien säilömiseen. Yleensä flash-muistia.

Treya
Inactive
  Arvosana: 1 / 5 Vastine rahoille: 2 / 5

- ruma, halvan näköinen
- ei muistikorttipaikkaa ja muistia on vain 800 MB
- näyttö heijastaa valoa kuin peili -> siitä on vaikea nähdä läpi valoisassa
- näyttö on hyvin pieni
- käyttöjärjestelmä on vaikea ja erittäin typerästi toteutettu; itsestäänselvät ominaisuudet ovat sijoitettu typeriin paikkoihin, kuten bluetooth-valikko sovelluksiin, teemoja ei käytännössä ole muuta kuin eri väreillä mutta samoilla kuvakkeilla ilman juuri mitään kustomoitavuutta, normaalit ja paljon käytetyt kohteet kuten saapuneet viestit -kansio ovat vaikeasti saatavilla liian monien välikansioiden johdosta, viestikansioissa on olemassa lähetetyt-kansio mutta lähetetyt viestit eivät tallennu eikä niitä saa MISTÄÄN asetettua tallentumaan, musiikkisoitin joko ei päivitä musiikkikirjastoa kun pitäisi eli kun on tehty muutoksia mutta kun mitään ei ole tehty niin kyllä se iloisesti päivittää sen joka kerta kun soittimen avaa, musiikkisoitinta ei myöskään voi laittaa päälle vain menemällä tiedostovalikossa kappaleen kohdalle ja painamalla sitä, toki tietenkin kännykkä tuon tiedoston toistaa mutta välittömästi kun vaihtaa kansiota tai lähtee valikosta kappale loppuu ja jos sen haluaa kuunnella kunnolla joutuu menemään musiikkisoittimeen erillistä reittiä ja etsimään kappaleen erikseen näpyttämällä kun kerran vaihtoehtoa "etsi" ei löydy, musiikkisoitin ei myöskään tue mitään muuta kuin mp3:sta, kameran ohjelmisto on sekava ja vaikea käyttää ja samoin on kalenterin ja herätystoiminnon vastaava.
- keskipainikkeen toimintoa ei voi aktiivitilassa muuttaa, ellei ole valinnut jotain objektia niin keskipainikkeen toiminto on laukaista www-selain, mikä näin lähtee itsellään käyntiin liiankin usein vahingossa
- kaikki liitännät ovat laitettu yhteen paikkaan. sinänsä ehkä joillekin hyväkin asia mutta itseäni ainakin ärsyttää suuresti kun kuulokkeiden, akun laturin ja usb:n liitäntä hoituu samasta paikasta puhelimen vasemmasta sivusta
- kännykän RAM-tyyppistä muistia ei ole tarpeeksi mihinkään. liian iso kuva -> ei aukea. liian iso sovellus -> ei aukea. liikaa toimintoja kerralla käytössä ja avaa normaalin kuvan -> ei aukea.
- antennin sanotaan olevan korkeaa laatua mutta kyseinen väittämä on täyttä potaskaa. varsinkin jos on liittymä joka tomii vähänkin huonolla verkolla voi puhelu katketa moneenkin otteeseen ennenaikaisesti, puhelin myös vaihtaa gprs ja edge verkkoa jatkuvasti vaikka edge olisi alueella taatusti saatavilla.
- ylätehtäväpalkissa näkyy tarpeettomia kuvakkeita kuten kaiuttimen kuva kertoen että puhelin ei ole äänettömällä, mikä on aivan turhaa ottaen huomioon että mikäli puhelin ei ole äänettömällä se varmaankin voi päästää ääntä. myös kuvake joka ilmoittaa onko käytössä gprs vai edge-verkko on jatkuvasti näkyvillä.
- T9 a.k.a ennakoiva tekstinsyöttö unohtaa sanoja. tuntemattomia sanoja voi syöttää parisenkymmentä ja kun uusia antaa, vanhat alkavat unohtua. sanat eivät myöskään pysy valittuina kirjoittamisen jälkeen kuten nokioissa, eivätkä myöskään uutta sanaa syöttäessa tee niin eli jos sanassa jonka haluaa kirjoittaa oli ehdotettuun verrattuna vain yhden kirjaimen ero, koko sanan joutuu kirjoittamaan uudestaan alusta.
- ei tukea hymiöille. tietenkin ne voi itse kirjoittaa mutta eivät ne ikoneina näy. tämä haittaa itseäni.
- suomennos on vajaa, virheilmoitukset ja jotkin aivan satunnaiset asiat ovat englanniksi vaikka suomen kielen olisikin valinnut.
- käyttäjällä ei ole mitään sanottavaa omien tiedostojen kansioihin, uusia voi luoda mutta jos entiset poistaa luo kännykkä ne uudestaan.
- kylkiäisenä tulleet ja yhdeksi kännykän suurimmista ominaisuuksista lasketut urheillessa käytettävät mittarit eivät toimi aina kunnolla. askelmittari ei ota askelia oikein eikä sykemittari saa aina sykettä arvioitua (, oikein ainakaan).

+ näppäimistön taustavalolle saa annettua aikahaarukan jonka sisällä valoa käytetään. näin akun käyttöajasta säästyy arviolta huikeat 1%.

jos joku edes harkitsee tämän kännykän ostoa, ilmoitan nyt että tämä kännykkä on aivan surkea. jos kaipaa peruskännykkää ilman sen suurempia herkkuja, viestittämiseen ja puheluiden soittamiseen... turha ostos. Ainakin kolminumeroisella hinnalla.

adidas-logot näytön alla ja takakannessa ovat toki viehättävät.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?

Arvostele tämä tuote

Mikäli sinulla ei ole vielä AfterDawn-käyttäjätunnusta, syötä allaolevaan kaavakkeeseen toivomasi käyttäjätunnus sekä sähköpostiosoitteesi. Lähetämme sinulle jälkikäteen aktivointilinkin antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Mikäli sinulla on jo ennestään AfterDawn-käyttäjätunnus, kirjaudu sisään seuraavan välilehden kautta.

Kirjaudu sisään käyttäen AfterDawn -käyttäjätunnustasi tai sähköpostiosoitettasi.


"AfterDawn"-nimen viides kirjain?:

Onko laitteen tiedoissa puutteita tai jotain vikaa? Ehdota korjauksia laitteen tietoihin

Kysymyksiä tähän laitteeseen liittyen? Keskustele tästä ja muista laitteista keskustelualueillamme.