Sony DVP-NS9100ES
 
 
 
 
Kuva Sony DVP-NS9100ES    
Arvosana 4.00 (2 ääntä)
Arvostele laite
Hinta  
LAN ?
WLAN ?
Tallentava Ei
DVD-vaihtaja Ei
Kannettava ?
VHS Ei
TV-standardi PAL
NTSC -toisto Kyllä
VCD Kyllä
SVCD Kyllä
WMV Ei
DivX Ei
XviD Ei
MKV ?
HD DVD Ei
Blu-ray Ei
AVC Ei
JPEG Kyllä
DVDR-toisto Kyllä
DVD-R Kyllä
DVD-R DL Kyllä
DVD+R Kyllä
DVD+R DL Kyllä
DVD-RW Kyllä
DVD+RW Kyllä
DVD-RAM Ei
MP3 Kyllä
AAC Ei
DVD-Audio Ei
SACD Kyllä
Komponentti Kyllä
Lomittamaton Kyllä
Toslink Kyllä
DTS -purku Kyllä
HDMI Kyllä
Skaalaus Kyllä
DVI Kyllä

Takaisin DVD-soittimet -laiteryhmän listaukseen


 • DivX -tiedostojen toisto
  DivX -toisto tarkoittaa, että soitin osaa toistaa DivX -muotoisia videotiedostoja joko DVDR-levyiltä tai CDR-levyiltä. Kannattaa huomata, että DivX-formaatista on useita eri versioita ja se, että soitin "tukee DivX:ää" ei tarkoita välttämättä, että kaikki DivX-muotoiset videot toimisivat soittimessa.
 • DVD-Audio -toisto
  DVD-Audio on ääniformaatti, jota mainostetaan "CD:n seuraajana" ja sillä ei ole varsinaisesti mitään tekemistä DVD-elokuvien ja niiden äänen kanssa. Eli soitin, joka ei tue DVD-Audiota, toistaa silti kaikki DVD-elokuvat täysin normaalisti, mutta ei toista DVD-Audio -muodossa olevia musiikkilevyjä.
 • HDMI -ulostulo
  HDMI on täysin digitaalinen liitäntätapa, jolla DVD-soitin voidaan kytkeä toiseen HDMI-liitännällä varustettuun laitteeseen, kuten taulutelevisioon. Koska DVD:n sisältämä kuva on valmiiksi digitaalista, HDMI:tä käytettäessä vältytään tarpeettomalta kuvasignaalin muutokselta. Yksinkertaisesti sanoen: soittimen kytkeminen televisioon HDMI:n avulla tarjoaa parhaan mahdollisen kuvanlaadun.
 • Matroska (.mkv) -toisto
  Matroska -tuki tarkoittaa sitä, että soitin osaa toistaa .mkv -muodossa olevia videotiedostoja sellaisenaan suoraan joko levyltä tai esim. muistitikulta tai -kortilta, ilman että videotiedostoa täytyy muuttaa etukäteen johonkin toiseen formaattin.
 • Onko laitteessa DVD-vaihtaja (paikka useammalle kuin yhdelle DVD:lle)
  DVD-vaihtaja on soitin, jossa on tilaa useammalle DVD-levylle.
 • Resoluution digitaalinen suurennos HDTV-tarkkuuteen (720p, 1080i tai 1080p)
  Skaalaus tarkoittaa sitä, että DVD-soitin osaa muuntaa digitaalisesti DVD-levyllä olevan videokuvan teräväpiirtotelevisioon sopivalle tarkkuudelle.
 • Televisiostandardi, jolle laite on suunniteltu
  PAL-televisiostandardi on Euroopassa, myös Suomessa käytetty televisioformaatti. Vastaavasti Yhdysvalloissa, Kanadassa ja Japanissa käytetään NTSC-televisiostandardia. Universaalit soittimet toimivat sekä PAL että NTSC -maissa.
 • Toslink -ulostulo (optinen digitaalinen audioliitäntä)
  Toslink -liitäntä on optinen, täysin digitaalinen ääniliitäntä. Toslinkin avulla saadaan DVD-soittimesta ulos paras mahdollinen ääni.