KISS DP-1504
 
 
 
 
Kuva KISS DP-1504    
Arvosana Arvostele laite
Hinta  
LAN Kyllä
WLAN Ei
Tallentava Ei
DVD-vaihtaja Ei
Kannettava Ei
VHS Ei
TV-standardi Universaali
SCART RGB, S-Video, CVBS, YPbPr ("YUV"
PAL-virittimiä 0
DVB-T -virittimiä 0
DVB-C -virittimiä 0
DVB-S -virittimiä 0
NTSC -virittimiä 0
ATSC -virittimiä 0
CableCARD Ei
VCD ?
SVCD ?
WMV ?
DivX Kyllä
XviD Kyllä
MKV ?
HD DVD Ei
Blu-ray Ei
AVC ?
JPEG Kyllä
DVDR-toisto Kyllä
DVD-R Kyllä
DVD-R DL Ei
DVD+R DL Ei
DVD-RW Kyllä
DVD+RW Kyllä
DVD-RAM Ei
MP3 Kyllä
AAC Ei
DVD-Audio Ei
SACD Ei
Komponentti Ei
Lomittamaton Kyllä
Toslink ?
DTS -purku Ei
HDMI Ei
Skaalaus ?
DVI Ei

Takaisin DVD-soittimet -laiteryhmän listaukseen


 • DivX -tiedostojen toisto
  DivX -toisto tarkoittaa, että soitin osaa toistaa DivX -muotoisia videotiedostoja joko DVDR-levyiltä tai CDR-levyiltä. Kannattaa huomata, että DivX-formaatista on useita eri versioita ja se, että soitin "tukee DivX:ää" ei tarkoita välttämättä, että kaikki DivX-muotoiset videot toimisivat soittimessa.
 • DVD-Audio -toisto
  DVD-Audio on ääniformaatti, jota mainostetaan "CD:n seuraajana" ja sillä ei ole varsinaisesti mitään tekemistä DVD-elokuvien ja niiden äänen kanssa. Eli soitin, joka ei tue DVD-Audiota, toistaa silti kaikki DVD-elokuvat täysin normaalisti, mutta ei toista DVD-Audio -muodossa olevia musiikkilevyjä.
 • HDMI -ulostulo
  HDMI on täysin digitaalinen liitäntätapa, jolla DVD-soitin voidaan kytkeä toiseen HDMI-liitännällä varustettuun laitteeseen, kuten taulutelevisioon. Koska DVD:n sisältämä kuva on valmiiksi digitaalista, HDMI:tä käytettäessä vältytään tarpeettomalta kuvasignaalin muutokselta. Yksinkertaisesti sanoen: soittimen kytkeminen televisioon HDMI:n avulla tarjoaa parhaan mahdollisen kuvanlaadun.
 • Matroska (.mkv) -toisto
  Matroska -tuki tarkoittaa sitä, että soitin osaa toistaa .mkv -muodossa olevia videotiedostoja sellaisenaan suoraan joko levyltä tai esim. muistitikulta tai -kortilta, ilman että videotiedostoa täytyy muuttaa etukäteen johonkin toiseen formaattin.
 • Onko laitteessa DVD-vaihtaja (paikka useammalle kuin yhdelle DVD:lle)
  DVD-vaihtaja on soitin, jossa on tilaa useammalle DVD-levylle.
 • Resoluution digitaalinen suurennos HDTV-tarkkuuteen (720p, 1080i tai 1080p)
  Skaalaus tarkoittaa sitä, että DVD-soitin osaa muuntaa digitaalisesti DVD-levyllä olevan videokuvan teräväpiirtotelevisioon sopivalle tarkkuudelle.
 • Televisiostandardi, jolle laite on suunniteltu
  PAL-televisiostandardi on Euroopassa, myös Suomessa käytetty televisioformaatti. Vastaavasti Yhdysvalloissa, Kanadassa ja Japanissa käytetään NTSC-televisiostandardia. Universaalit soittimet toimivat sekä PAL että NTSC -maissa.
 • Toslink -ulostulo (optinen digitaalinen audioliitäntä)
  Toslink -liitäntä on optinen, täysin digitaalinen ääniliitäntä. Toslinkin avulla saadaan DVD-soittimesta ulos paras mahdollinen ääni.