Mio C520
 
 
 
 
Kuva Mio C520    
Arvosana Arvostele laite
Hinta  
Näytön koko 4,3"
Näytön muoto Laajakuva (16:9)
Kosketusnäyttö Kyllä
Näytön tarkkuus 480 x 272
Leveys 126mm
Korkeus 81mm
Syvyys ?
Paino 190g
Tallennusmedia kartoille Sisäänrakennettu flash-muisti
SD -muistikorttipaikka Kyllä
MemoryStick -tuki Ei
CompactFlash-lukija Ei
Sisäänrakennettu antenni Kyllä
Tuki ulkoiselle antennille Ei
USB Kyllä
Bluetooth Kyllä
DGPS -tuki ?
TMC -tuki Ei
Tiekäyttöön Kyllä
Maastokäyttöön Ei
Veneilykäyttöön Ei

Takaisin GPS-navigaattorit -laiteryhmän listaukseen


 • Karttojen pääasiallinen tallennusmedia
  Navigaattori voi käyttää karttojen tallentamiseen joko sisäistä (flash- tai kiintolevy) tai ulkoista (CD, DVD tai muistikortti) tallennusmediaa. Navigaattori voi tukea myös useamman tallennusmedian käyttöä, mikä helpottaa uusien ja/tai rinnakkaisten karttojen lisäämistä.
 • Kosketusnäyttö
  Mikäli laitteessa on kosketusnäyttö, voi sitä ohjata suoraan näyttöä koskettamalla.
 • Näytön muoto
  Laitteen näytön kuvasuhde kertoo näytön leveyden suhteessa korkeuteen (leveys:korkeus). Yleensä kuvasuhde on joko 4:3 (tavallinen) tai 16:9 (laajakuva), sillä suurin osa näytöistä valmistetaan tähän kuvasuhteeseen. Koska navigaattoreiden kohdalla kuvasuhteella ei kuitenkaan ole suurtakaan merkitystä, voi suhde olla lähes mikä tahansa.
 • Näytön tarkkuus
  Resoluutiolla tarkoitetaan näytön kuvan muodostavien yksittäisten kuvapisteiden kokonaismäärää. Resoluutio ilmoitetaan muodossa "leveyssuunnassa olevat pisteet x korkeussuunnassa olevat pisteet" ("leveys x korkeus").
 • Sisäänrakennettu antenni
  Mikäli laitteessa on sisäinen antenni, ei ulkoiselle antennille ole tarvetta.
 • Tuki Bluetoothille
  Bluetooth-yhteydellä GPS-laite voidaan yhdistää muihin Bluetooth-laitteisiin tiedonvaihtoa varten. Yhteyttä voi käyttää esimerkiksi paikannustiedon siirtämiseen kännykkään, PDA-laitteeseen tai tietokoneeseen.
 • Tuki DGPS:lle
  DGPS (Differential Global Positioning System) tarkoittaa menetelmää, jossa käytetään sijainnin määrittämisen apuna tunnetussa pisteessä sijaitsevaa tukiasemavastaanotinta. Menetelmän ansiosta paikannuksen tarkkuutta saadaan parannettua sekä muutamia GPS-järjestelmän virheitä karsittua.
 • Tuki TMC -liikennetiedotuspalvelulle (ilman lisälaitetta)
  TMC (Traffic Message Channel) on liikennetiedotuspalvelu, joka välittää hyödyllistä ja ajantasaista tietoa esimerkiksi tietöistä, onnettomuuksista, ruuhkista ja kelistä. Mikäli navigaattorissa on TMC-ominaisuus, voi sitä hyödyntää liikenteen ongelmakohtien välttämiseksi.
 • Tuki ulkoiselle antennille
  Joissain oloissa laitteen sisäinen antenni ei välttämättä kykene vastaanottamaan satelliittien dataa. Tällöin vahvemman ulkoisen antennin käyttö voi olla perusteltua.
 • USB-liitin
  USB-liitintä käytetään yleensä liittämään navigaattori tietokoneeseen, jonka avulla laitteeseen voi sitten ladata sisältöä (esimerkiksi karttoja, ohjelmistopäivityksiä tai musiikkia).