Sony PSP-E1000
 
 
 
 
Kuva Sony PSP-E1000    
Arvosana Arvostele laite
Hinta  
SD-muistikorttilukija Ei
MemoryStick-lukija Kyllä
CF-kortinlukija Ei
Prosessori ?
Muistia ?
Videomuistia ?
Kovalevy Ei
USB-portteja 1
LAN Ei
WLAN Ei
Bluetooth Ei
480i / 576i ?
480p / 576p Kyllä
720p Ei
1080i Ei
1080p Ei
HD-mediatuki Ei Blu-ray eikä HD DVD -asemaa
Komponenttiulostulo Ei
HDMI Ei HDMI-ulostuloa

Takaisin Pelikonsolit -laiteryhmän listaukseen


 • HDMI -ulostulo
  HDMI (High-Definition Multimedia Interface) on teräväpiirtotelevisioita varten liitintä, joka siirtää digitaalisesti samassa johdossa sekä kuvan että äänen.
 • Komponenttiulostulo
  Mikäli laitteessa on komponenttiulostulo, pystyy sen kytkemään näyttölaitteeseen komponenttiliittimiä käyttäen. Lisää komponenttivideosta täällä.
 • Muistin määrä
  Ohjelmien ajamista varten käytettävissä olevan konsolin sisäisen muistin määrä.
 • Onko laitteessa sisäänrakennettua lähiverkkoliitäntää
  LANilla tarkoitetaan mahdollisuutta kytkeä laite lähiverkkoon Ethernet-liittimellä. Mikäli laitteessa on LAN-liitin, ilmoitetaan myös LAN-yhteyden nopeus megabitteinä sekunnissa (Mbps).
 • Onko laitteessa sisäänrakennettu Bluetooth-yhteys
  Mikäli konsolissa on Bluetooth-yhteys, voidaan yhteyttä käyttää tiedostojensiirrossa Bluetooth-laitteiden välillä. Yhteyttä voidaan hyödyntää myös esimerkiksi konsolin ohjaimien liittämisessä.
 • Onko laitteessa sisäänrakennettu WLAN
  Mikäli laitteessa on sisäänrakennettu WLAN- eli langaton lähiverkkoyhteys, voidaan se kytkeä verkkoon ilman välijohtoa.
 • Prosessorin tyyppi
  Konsolin prosessori eli suoritin on laitteen sydän, joka suorittaa varsinaisten ohjelmien ajon. Prosessorin nopeus ja arkkitehtuuri vaikuttavat huomattavasti konsolin suorituskykyyn, mutta etenkin konsoleissa myös muilla komponenteilla ja yleisellä arkkitehtuurilla on huomattavasti vaikutusta konsolin suorituskykyyn.
 • Sisäänrakennettu SD-muistikorttilukija
  Muistikortinlukijoilla konsoliin voidaan lukea erityyppisillä muistikorteilla olevaa dataa. Lukijaa voidaan hyödyntää esimerkiksi pelitilanteiden tallentamiseen, digitaalikameran muistikortilla olevien kuvien katseluun, musiikin siirtoon tai muuhun tiedostojen siirtoon konsolille tai sieltä pois. Erilaisia muistikortteja on montaa eri tyyppiä, ja ne kaikki vaativat oman lukijansa. Yleisiä muistikortteja ovat esimerkiksi SD-, MemoryStick- ja CF-kortit.
 • Tuki teräväpiirtoformaateille (ilman lisälaitteita)
  Mikäli konsoli tukee jotain HD- eli teräväpiirtomediaformaattia, voidaan sillä toistaa kyseisen formaatin mukaisesti valmistettuja levyjä. Vaihtoehdot ovat teoriassa Blu-ray ja HD DVD, mutta käytännössä markkinoilla on ainoastaan Blu-rayta tukevia konsoleita.
 • USB tai USB2-porttien määrä
  Sisäisten USB-porttien määrä. USB-portteihin voidaan liittää esimerkiksi peliohjaimia, lisälaitteita tai muistikortteja.
 • Videomuistin määrä
  Näytönohjaimelle videokäsittelyä ja toistoa varten varatun muistin määrä (megatavuina).