Samsung PS-42V6S
 
 
 
 
Kuva Samsung PS-42V6S    
Arvosana Arvostele laite
Hinta  
Tyyppi Plasma
Koko 42"
Resoluutio 480p
24p -tuki ?
3D ?
Kontrasti 10000:1
Dynaaminen kontrasti ?
Kirkkaus (cd/m²) 1500 cd/m²
Vasteaika ?
Paino 34kg
Leveys 1060mm
Korkeus 719mm
Syvyys 100mm
Formaatti PAL
DVB-T -virittimiä 0
DVB-C -virittimiä 0
DVB-S -virittimiä 0
Analogisia virittimiä 1
CI 0
Conax Ei
VideoGuard Ei
DVB-tekstitys Ei
MHP Ei
SCART 3 Ei SCART-liitäntää
HDMI 1
DVI 1
VGA 1
Komponentti Kyllä
Analoginen RCA Ei
Digitaalinen RCA Ei
Toslink Ei
Analoginen RCA-ulostulo Ei
Digitaalinen RCA-ulostulo Ei
Toslink-ulostulo Ei
PiP Ei
Kaiuttimet Kyllä

Takaisin Taulutelevisiot -laiteryhmän listaukseen


  • 3D-tuki
    3D-tuella varustetut televisiot osaavat toistaa 3D-videota ja sisältävät yleensä liitännät 3D-laseille. Huomionarvoista on kuitenkin se, että yleensä pelkkä 3D-televisio ei riitä esim. Blu-ray 3D-elokuvien katseluun, vaan myöskin Blu-ray -soittimen täytyy tukea 3D-elokuvien toistoa. Nykytekniikkaa käyttäen kaikilla 3D-elokuvaa seuraavilla katselijoilla tulee kullakin olla omat 3D-lasit päässään.
  • HDMI-sisääntulojen määrä
    HDMI-liitin on uusi, täysin digitaalinen kytkentätapa eri audio- ja videolaitteiden välille. Mikäli taulutelevisioon liitetään HDMI-liitännällä digitaalinen kuvanlähde, kuten esim. digiboksi tai DVD-soitin pysyy kuva virheettömänä, koska kuvaa ei tarvitse muuttaa välillä analogiseen muotoon.
  • Komponentti-sisääntulo (Y/Pb/Pr)
    Komponentti-liitäntä on analoginen videolaitteiden kytkentätapa, jossa kuva erotellaan eri väreiksi ja nämä värit välitetään omissa johtimissaan lähtölaitteelta (esim. DVD-soittimelta tai digiboksilta) televisioon. Komponentti-liitäntä on analogisista liitäntämuodoista kuvanlaadultaan paras, mutta sen rinnalle ja ohi ovat nousseet täysin digitaaliset kytkentätavat kuten DVI ja ennenkaikkea HDMI -liitännät.
  • Kontrastisuhde (esim: 3000:1)
    Kontrastisuhde kertoo siitä, miten selkeästi televisio pystyy erottelemaan eri värien ja valoisuuksien eroja. Mitä suurempi kontrastisuhde on, sen parempi värien ja kirkkauden erottelu televisiossa on.
  • Näytön natiiviresoluutio (tarkkuus pikseleissä)
    Näytön natiiviresoluutio kertoo sen, kuinka monta kuvapistettä television näytöllä on. Näytön resoluutio ilmaistaan yleensä vaakarivin kuvapisteiden ja pystyrivin kuvapisteiden kertomana (esim. 1920x1080), mutta teräväpiirtotelevisioissa käytetyt formaatit ilmaistaan tämän sijaan käyttämällä joko termiä 1080i (1920x1080), 1080p (1920x1080) tai 720p (1280x720). Nämä kolme ovat teräväpiirtotelevision kolme standardia tarkkuutta ja mikäli televisio käyttää jotain näistä kolmesta tarkkuudesta ns. natiivitarkkuutenaan, ei kyseistä tarkkuutta käyttäviä teräväpiirtolähetyksiä katsottaessa tarvita kuvan laatua huonontavaa tarkkuuden skaalausta. Kärjistäen voidaan sanoa, että mitä suurempi näytön natiiviresoluutio on, sen parempi kuvanlaatu sillä voidaan saavuttaa.
  • Näytön tuumakoko (valmistajan ilmoittama)
    Näytön tuumakoko kertoo, kuten nimikin sanoo, television kuvaruudun halkaisijan kulmasta kulmaan, tuumia käyttäen.