Muoto Tavanomainen
Käyttöjärjestelmä Nokia S40
Paino 100,8 g
Mitat (LxKxS) 106,5 mm x 46,8 mm x 23,8 mm
Kaksi näyttöä Ei
Resoluutio 128 x 128
Värejä 65 536 (16-bit)
Kosketusnäyttö Ei
Tallennustilaa? 3 MB
Muistikorttipaikka Ei muistikorttipaikkaa
2G-taajuudet GSM 900 / GSM 1800 / GSM 1900
Data? EDGE / GPRS
WLAN Ei WLAN-tukea
Bluetooth Ei
Infrapuna Kyllä
Kamera Kyllä
Kameran tarkkuus 0,3 MP
Optinen zoom Ei
Kuvausvalo Ei
Etukamera Ei
MMS? Kyllä
GPS Ei
Radio Kyllä
WWW-selain Ei
Ilmoitettu puheaika? 5 h
Akun kesto / Stand-by 300 h
Lisätietoja Sisäänrakennettu kompassi, lämpömittari ja taskulamppu.
Valmistajan tuotekoodi(t) 0069822 / NOK5140IB / V-4850879

 
 • Data (Tuetut pakettidatan muodot)

  Pakettikytkentäiset siirtotavat, jotka mahdollistavat piirikytkentäistä datansiirtoa nopeammat ja tehokkaammat yhteydet. Lisätietoa ja nopeusvertailua esim. täällä.

 • MMS (MMS-tuki)

  MMS (lyh. sanoista Multimedia Messaging Service) tarkoittaa multimediaviestejä. Ne voivat tavallisista SMS-tekstiviesteistä poiketen sisältää tekstin lisäksi myös kuvia, ääntä ja videota.

 • RAM-muistia (RAM-muistin määrä)

  RAM-muisti (Random access memory ) on puhelimen sisäinen muisti, jota käytetään ohjelmien suorittamiseen.

 • Ilmoitettu puheaika (Ilmoitettu puheaika)

  Ilmoitettu puheaika on valmistajan itsensä ilmoittama puheaika kännykälle ja todellinen puheaika saattaa vaihdella tästä luvusta paljonkin, riippuen mm. käytössä olevan kännykkäverkon voimakkuudesta, jne.

 • Näytön tekniikka (Näytön tekniikka)

  Näyttöpaneelin toteustekniikka. Mahdollisia vaihtoehtoja ovat (huonoimmasta parempaan) STN, CSTN (Color STN), TFT (Thin-Film Transistor) ja OLED (organic light-emitting diode). Kolme ensimmäistä perustuvat kaikki LCD-teknologiaan ja, toisin kuin OLED,vaativat taustavalon.

 • Tallennustilaa (Sisäärakennetun tallennustilan määrä)

  Laitteen sisäinen tallennuskapasiteetti, jota voi käyttä esimerkiksi kuvien, videoiden, soittoäänien ja pelien säilömiseen. Yleensä flash-muistia.

  Arvosana: 4 / 5 Vastine rahoille: 3 / 5

Mun mielestä tää on tosi kestävä. Tiputin 3 kerroksesta maahan eikä käynyt mitään. Omasta mielestäni tosta kompassista ei ole mitään hyötyä. Hyvä peruspuhelin

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
Out2
Inactive
  Arvosana: 3 / 5 Vastine rahoille: 3 / 5

Ihan hyvä peruspuhelin,mutta muutama vika.
-Valoa(pieni led ylävasemmalla) ei saa pois päältä ja se vilkkuu yöllä(kin), eli jos nukkuu täydessä pimeydessä häiritsee
-Kuoret hajoilevat: Ollut kahdet kuoret: Ensimmäisestä suojaläppä, virtanappula irtosivat ja näppäimistökin repesi. Toisista suojaläppä ja sivulla olevat suojat irtosivat. Kun kerran irrotat näppäimistön alakuorista ja sen tuesta, sitä on todella vaikea saada paikalleen
-Pieni muisti, näyttö ja huono kamera, kompassi
-Radiota ei saa päälle ilman handsfreetä
Muuten toiminut ihan hyvin, dB mittari hyvä lisä. Ei kaatunut kertaakaan 2,5v. käytön aikana ja hyvä näppäimistö.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
0%
  Arvosana: 5 / 5 Vastine rahoille: 3 / 5

Itse pidin puhelimesta todella paljon kun sain. Lamppu on todella hyvä ja kätevä. Kun on iskukestävä niin ei tarvitse aina pelätä kun pelaa esim jääkiekkoa että puhelin menee paskaksi jos joku taklaa tai kaatuu, ja jossain maaseudulla on myös todella hyvä. Itse asun maalla ja puhelin on kestänyt traktorinpainonkin. Ei mitään muutakun mieniä pintanaarmuja oli. Onneksi oli hiukan pehmeää maata :). Kamera on aika paska, ei riitä oikeestaan mutta on se ihan hyvä. Radio on todella mukava puhelimessa. Desipelimittari on myös hyödyllinen kun näkee paljon on ääntä. Ja nettiselain on ihan järkevä myös, multimedia viestit. Sit vatupassi on myös ihan järkevä tuossa. Ja sport ohjelmassa on ytyä kuntoilijoille. Hyvä puhelin :).

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
  Arvosana: 3 / 5 Vastine rahoille: 3 / 5

Kestävä on muuten paitsi kuorista irtoilee osia todella helposti. En muista monennetko kuoret nyt on menossa, mutta niistä irtoaa pohjan läppä, virtanappi, laidasta kumi osat ja näppäinmaton tukijuttu irtoaa ja hajoaa todella helposti. Ja jos näppäinmatto on hajonnut ja avaa kuoret, ne on vaikea laittaa takaisin.

Muuten on kyllä kestävä kännykkä jos kuoria ei oteta huomioon. Kompassi on aika turha. Desibeli mittari ihan kätevä joskus. Taskulamppu on hyödyllinen jos on valon tarvetta eikä ole muuta lamppua saatavilla.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
  Arvosana: 4 / 5 Vastine rahoille: 3 / 5

Hyvä puhelin on ollut. Kuoret hieman huterat mutta vasta kerran oon vaihtanu. Ja tuolla sanottiin että radiota ei saa päälle ilman handsfreetä, mutta näin se on joka puhelimessa...

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
50%
  Arvosana: 4 / 5 Vastine rahoille: 3 / 5

Itsellä kestänyt hyvin, kerran vaihdoin kuoret, koska pohjan suojaläppä hajos. Epähuomiossa oon sattunut repimään sitä, joten oma mokahan se oli.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
  Arvosana: 4 / 5 Vastine rahoille: 3 / 5

pohjan suojaläppä hajoaa "saranastaan" ja viestien kirjoituksessa oleva sanakirja on välillä täysin hukassa. vaikka olisit hakannut saman sanan muistiin vaikka kuinka monta kertaa. näppäimistö matto lötkähtää ajan kanssa. muuten olen ollut tyytyväinen...

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?

Arvostele tämä tuote

Mikäli sinulla ei ole vielä AfterDawn-käyttäjätunnusta, syötä allaolevaan kaavakkeeseen toivomasi käyttäjätunnus sekä sähköpostiosoitteesi. Lähetämme sinulle jälkikäteen aktivointilinkin antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Mikäli sinulla on jo ennestään AfterDawn-käyttäjätunnus, kirjaudu sisään seuraavan välilehden kautta.

Kirjaudu sisään käyttäen AfterDawn -käyttäjätunnustasi tai sähköpostiosoitettasi.


"AfterDawn"-nimen viides kirjain?:

Onko laitteen tiedoissa puutteita tai jotain vikaa? Ehdota korjauksia laitteen tietoihin

Kysymyksiä tähän laitteeseen liittyen? Keskustele tästä ja muista laitteista keskustelualueillamme.