Samsung Galaxy S II

Samsung Galaxy S II
Android / 4.2"
Valmistaja: Samsung | Kategoria: Puhelimet
Tuotetta myydään myös nimillä:
Samsung Galaxy S 2, Samsung Galaxy S2, Samsung GS2, Samsung I9100 Galaxy S II
Muoto Tavanomainen
Käyttöjärjestelmä Android
Paino 116 g
Mitat (LxKxS) 125,3 mm x 66,1 mm x 8,4 mm
Näytön koko 4,2"
Näytön tekniikka? AM OLED
Kaksi näyttöä Ei
Resoluutio 800 x 480
Värejä 16,7M (24-bit)
Kosketusnäyttö Kyllä
RAM-muistia? 1024 MB
Tallennustilaa? 16384 MB
Muistikorttipaikka microSD
2G-taajuudet GSM 850 / GSM 900 / GSM 1800 / GSM 1900
3G-taajuudet WCDMA 850 / WCDMA 900 / WCDMA 1900 / WCDMA 2100
Data? HSUPA / HSDPA / WCDMA / EDGE / GPRS
WLAN 802.11b/g/n
Bluetooth Kyllä
Infrapuna Ei
Kamera Kyllä
Kameran tarkkuus 8 MP
Optinen zoom Ei
Kuvausvalo Kyllä
Etukamera Kyllä
MMS? Kyllä
GPS Kyllä
Radio Kyllä
WWW-selain Kyllä
Ilmoitettu puheaika? 8,4 h
Akun kesto / Stand-by 610 h
Valmistajan tuotekoodi(t) 109878 / 110570 / EB-K1A2EBEGSTD / ECR-D1A2BEGSTD / ECS-V1A2BEGSTD / EIA2UHUNBECSTD / ET-R205UBEGSTD / GT-I9100LKANEE / GT-I9100OIANEE / GT-I9100RWANEE
Tuotteen EAN-koodi(t) 8806071712345

 
 • Data (Tuetut pakettidatan muodot)

  Pakettikytkentäiset siirtotavat, jotka mahdollistavat piirikytkentäistä datansiirtoa nopeammat ja tehokkaammat yhteydet. Lisätietoa ja nopeusvertailua esim. täällä.

 • MMS (MMS-tuki)

  MMS (lyh. sanoista Multimedia Messaging Service) tarkoittaa multimediaviestejä. Ne voivat tavallisista SMS-tekstiviesteistä poiketen sisältää tekstin lisäksi myös kuvia, ääntä ja videota.

 • RAM-muistia (RAM-muistin määrä)

  RAM-muisti (Random access memory ) on puhelimen sisäinen muisti, jota käytetään ohjelmien suorittamiseen.

 • Ilmoitettu puheaika (Ilmoitettu puheaika)

  Ilmoitettu puheaika on valmistajan itsensä ilmoittama puheaika kännykälle ja todellinen puheaika saattaa vaihdella tästä luvusta paljonkin, riippuen mm. käytössä olevan kännykkäverkon voimakkuudesta, jne.

 • Näytön tekniikka (Näytön tekniikka)

  Näyttöpaneelin toteustekniikka. Mahdollisia vaihtoehtoja ovat (huonoimmasta parempaan) STN, CSTN (Color STN), TFT (Thin-Film Transistor) ja OLED (organic light-emitting diode). Kolme ensimmäistä perustuvat kaikki LCD-teknologiaan ja, toisin kuin OLED,vaativat taustavalon.

 • Tallennustilaa (Sisäärakennetun tallennustilan määrä)

  Laitteen sisäinen tallennuskapasiteetti, jota voi käyttä esimerkiksi kuvien, videoiden, soittoäänien ja pelien säilömiseen. Yleensä flash-muistia.

  Arvosana: 4 / 5 Vastine rahoille: 3 / 5

Itselläni ollut S2 alusta-asti (kun kauppoihin ilmestyi)ja n.5 vuotta ollut ja ei mitään häikkää ole ollut, sitten kun hajoaa ostan taatusti saman merkkisen ehkä s7-8 jos moista silloin edes on.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
33%
Tuntematon käyttäjä
  Arvosana: 5 / 5 Vastine rahoille: 3 / 5

Hankin runsas vuosi sitten puhelimen, sain monipuolisen pikku apulaisen, todellisen sveitsiläisen linkkuveitsen. S2:lla käytän sujuvasti nettiä, otan laadukkaita kuvia ja hd-videoita, katson tv:tä, luen uutisia ja digilehtiä, hoidan pankkiasiat.

Kuvat ja videot latautuvat vaivatta Dropboxiin, tai sitten voin katsoa niitä AllSharen kautta Smart TV:n tai läppärin ruudulta. Kun S2 ja Smart TV ovat samassa verkossa, känny toimii täydellisenä kaukosäätimenä (Samsung Remote -ohjelmalla). Spotify soittaa mielimusiikit, Skype toimii niin kuin pitää.

S2:ta on helppo käyttää. Yläreunan ilmoituspaneelista hoituu nopeasti mm. verkon valinta. Alkunäyttö - tai -näytöt - on helppo muokata omanlaiseksi. Play-kaupasta löytyy sovellukset joka lähtöön.

S2 on siis täydellinen? Ei aivan. Kies-synkronointiohjelmassa on parantamisen varaa. Näyttö on pimeä auringonvalossa. Akkua saa ladata vähän väliä. S2:n oman selaimen vaihdoin Operaan ja näppäimistön SwiftKeyhin (hoitui näppärästi Play-kaupassa). Puhelimen päivitykset sotkivat jossain vaiheessa järjestelmän niin, että piti uskoa phandroid-sivuston neuvoja ja palauttaa tehdasasetukset. Sen jälkeen kaikki on toiminut kuin unelma - vaikkakin oli iso projekti varmistaa, että kaikki omat tiedot ovat tallessa. Enää ei känny kuumene eikä kaatuile.

Minun S-kakkoseni näyttää olevan kestävää tekoa. Ei ole ollut moksiskaan muutamasta pudotuksesta laattalattialle...

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
50%
22.5.2013
  Arvosana: 5 / 5 Vastine rahoille: 3 / 5

Edelleen mielestäni kokonaisuutena paras koskaan tehty älypuhelin. Viime aikoina kun on keskitytty lähinnä kasvattamaan näyttöä ja sen resoluutiota. S2 on vielä juuri ja juuri puhelimen kokoinen. Ominaisuuksiltaan jää toki jo uudempien S3 ja S4 jälkeen mutta perustoimintoja halajavalle loistava puhelin. Akun kestoa en laskisi enää miinukseksi kun uudemmat mallit imevät suuremmat akkunsa tyhjäksi nopeammin.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
33%
  Arvosana: 4 / 5 Vastine rahoille: 4 / 5

Vajaan vuoden käytetty, eikä suurempia ongelmia ole vastaan tullut. Maksoi uutane vajaa vuosi sitten n. 370€, nykyään saa halvemmalla. Tehoa riittää, vaikka kännykällä jo vähän ikää, näyttö omaan käteen sopivan kokoinen ja muutenkin erittäin laadukas. Resoluutio saisi olla korkeampi, mutta ei valittamista, hintaahan ei tällä ole paljoa. Akkukesto hyvä muihin älyluureihin verrattuna.

Lämpimästi suosittelen!

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
50%
Tuntematon käyttäjä
  Arvosana: 5 / 5 Vastine rahoille: 3 / 5

[b]Erittäin[/b] toimiva laite. Etenkin 4.1.2 (Jelly Bean) -päivityksen jälkeen.
Täältä ilmansuunnalta pelkkää plussaa.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
50%
21.5.2013
Tuntematon käyttäjä
  Arvosana: 4 / 5 Vastine rahoille: 3 / 5

Samsung Galaxy on ollut käytössäni luotettava puhelin, hyvin on muisti riittäny ja puhelimen käyttö on kätevää ja nopeaa. Nettiselaus on nopeaa ja vaivatonta. Akun kesto on ollut hyvä vaikkakin puhelin kuluttaa akkua hieman nopeammin tuon uuden Android päivityksen jälkeen. Miinukset tulee pienestä tökkimisestä mitä tapahtuu melko harvoin. Musiikkiakin tulee kuunneltua melko paljon ja alkuperäisessä mediasoittimessa on melko hyvin säätövaraakin. Suosittelen puhelinta lämpimästi kaikille, hyvä hankinta!

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
0%
20.5.2013
Tuntematon käyttäjä
  Arvosana: 4 / 5 Vastine rahoille: 4 / 5

Ostin kyseisen luurin käytettynä ja se on ollut aktiivisessa käytössä noin 3v. Puhelimessa hyvä yleistuntuma, käyttöliittymä, kamera ja kosketusnäyttö. Puhelin toimii edelleen erittäin hyvin vaikka gorillalasi säröinä ja halki, kun lasi ei kestänytkään huopanaulojen naulaamista ;)

Ainoat asiat mitä haluaisin parannettavan seuraavissa malleissa on akunkesto.

+ Koko. Ei vielä liian iso.
+ Laadukas muotoilu sekä laadukkaat materiaalit
+ Nopea
+ Käyttöjärjestelmä, käytettävyys ja kosketusnäyttö
+ Hyvä kamera
+ Sovellusten saatavuus ja määrä
+ Normaalia paremmat kaiuttimet
+ Googlepalvelut ja syngronointi ja niiden toimivuus

- Akunkesto

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
0%
20.5.2013
  Arvosana: 4 / 5 Vastine rahoille: 3 / 5

Arvostelussa olisi puolitoista vuotta sitten ostettu ja monipuolisessa käytössä ollut Android käyttöjärjestelmällä varustettu Samsung Galaxy S2, mallia I9100. Aikansa huippu puhelin ja Samsungin lippulaivamalli on kestänyt aikaa ja päivittäistä käyttöä kohtuullisen hyvin, eivätkä reissussa tulleet kolhut, tai aktiivinen käyttö ole vielä saaneet sitä polvilleen.


Galaxyn etupuolta hallitsee kohtuullisen kokoinen 4,27” nykystandardeilla melko matala resoluutioinen, 480 x 800 pikselin (271ppi) Super AMOLED plus kosketusnäyttö. Näytön alapuolelta löytyvät kosketusnäppäimet valikko ja takaisin toiminnoille ja näiden välistä painettava kotinäppäin. Puhelinta pyörittää 1,2Ghz kellotaajuudella toimiva kaksiytiminen Cortex-A9 prosessori, joka riittää hyvin pitämään Android puhelinten perisynnin, eli jatkuvan tahmaamisen poissa. Prosessorissa riittää potkua melko pitkälti kaikkeen, mitä päivittäisessä käytössä voi tulla vastaan, eikä puhelinta, tai ohjelmien latautumista oikeastaan joudu missään vaiheessa odottelemaan. Puhelimen 1GB RAM-muisti riittää useammankin ohjelman samanaikaiseen pyörittämiseen ja käyttöjärjestelmän hoitaessa muistin priorisoinnin eri ohjelmien kesken, ei käyttäjän tarvitse juurikaan puuttua taustalla ajettaviin ohjelmiin, tai niiden sulkemiseen.


Galaxyssa on tämän päivän normien mukaisesti kaksi kameraa, toinen edessä videopuheluita varten ja valokuvaukseen tarkoitettu pääkamera puhelimen takapuolella. Näytön yläpuolella sijaitsevalla 2Mpx kameralla ei kovin kummoisia kasvokuvia saa otettua, mutta videopuhelua soitettaessa kamera hoitaa asiansa. Kännykän takaa löytyvä 8Mpx LED-salamalla varustettu kamera sen sijaan on omassa päivittäisessä käytössäni riittänyt korvaamaan pokkarikameran kokonaan. Kamera ottaa hyvissä valaistusolosuhteissa katseen kestäviä kuvia, joskin hämärässä otettuihin kuviin tulee jo melkoisesti kohinaa. Takakameralla on myös mahdollista kuvata 1080p videota 30fps vauhdilla.


Puhelimen ulkokuoren materiaalina käytetty muovi ei varsinaisesti herätä mielikuvaa premium luokan puhelimesta ja millin paksuisen, erittäin taipuisan takakuoren irti kuoriminen on ensimmäisillä kerroilla melko hermoja raastavaa puuhaa. Takakuoren syntejä kuitenkin lievittää se, että kuori istuu saumattomasti akkua ja sisempää tukirunkoa vasten, mikä saa kuoren tuntumaan jämäkältä sen ollessa kiinni puhelimessa.

Puhelinta on kritisoitu lämpenemisongelmien vuoksi ja oma kappaleeni ei tee tämän murheen kanssa poikkeusta. Puhelin alkaa lämmetä ikävästi vähänkään pidempien puheluiden aikana ja 3D-kiihdytystä vaativat pelit saavat Galaxyn kuumenemaan pelottavasti jo muutaman minuutin pelailun jälkeen.

1650mAh akku kestää kohtuullista käyttöä aamusta iltaan, mutta pidempi kestoinen nettiselailu ja muu näyttöä vaativa käyttö saattavat tyhjentää akun huomattavasti nopeammin, tämä ei kuitenkaan ole suuri näyttöisille älypuhelimille mitenkään uutta ja siksi siitä on vaikeaa antaa kovin isoa miinusta.

Galaxy S2 on yllätyksetön ja varmatoiminen älypuhelin, josta ei löydy kaikkia Samsungin uudempien mallien ohjelmistoherkkuja ja jonka tekniset ominaisuudet eivät enää riitä kilpailemaan uusien kalliimman pään puhelinten kanssa. Puhelin on kuitenkin toiminut minulla hyvin päivittäisessä käytössä, eikä sen puutteita juurikaan ole huomannut, muuten kuin maisemakuvia ottaessa ja Samsungin uudempien mallien mainoksia katsellessa.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
67%
  Arvosana: 4 / 5 Vastine rahoille: 3 / 5

Mahtava laitos! Mikään sovellus ei lagaa, käyttöliittymä toimii pehmeästi eikä kaatuile. Joka suhteessa loistava härveli, mutta tarkempi näyttö ja isompi akku olisi plussaa ja tekisi luurista täydellisen...

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
0%
  Arvosana: 5 / 5 Vastine rahoille: 4 / 5

Kyseisen puhelimen hommasin n. viikko sitten ja nyt ois jonkinlaisia mietteitä kyseisestä luurista.

Heti alkuun on pakko sanoa, että huikee kapula. Kaikki toimii niin kuin pitääkin, android pyörii sulavasti, netti selause onnistuu näppärästi ja pelejäkin on kiva välillä näpytellä ilman sen kummosempia nykimisiä.
Puhelin itsestään on todella kevyt ehkä hieman suurehko mutta niin nykypäivän kapulat näyttää olevan. Ei nitise eikä natise vaikka onkin muovia. Takakansi on kyllä ikävän löysää materaalia, mutta eipä sekään haitta kun ei tule juuri availtua ja käytössä on suojakotelo.
Akku on suht koht hyvä varsinkin normi käytössä, mutta kuluu nopsakasti jos puhelinta käyttää enemmän. Hieman puhelin lämpenee varsinkin kameran kohdalta ja näytön yläreunasta pelatessa, mutta ei kuitenkaa liikaa. Näyttö on muutenkin todella upea, toistaa värit hyvin ja kirkkaasti ja kuva on terävä.
Puhelimen kamera on vähintäänkin loistava ainakin omaan käyttöön. Perus kameralla saa ihan kohtalaisen hyviä kuvia jos valoisuus on kohdillaan. Salamaa käyttäessä kuvista tulee oudon haaleita joten siitä miinusta. HDR kuvaus onnistuu playkaupasta löytyvillä sovelluksilla.(esim. HDR kamera) Kuvat ovat todella teräviä ja värikkäitä. Tämä kuva on otettu HDR sovelluksella: http://oi47.tinypic.com/21o6kgg.jpg
Antaisin arvosanaksi puhelimelle 9,5/10. Jellybeania odotellessa.

+ Iso ja hyvä näyttö
+ Akkukesto normikäytössä
+ Muotoilu ja design muutenkin
+ Kamera (varsinkin HDR)
+ Toimii sulavasti ja nopeasti
+ Android

- Lämpenee, mutta ei pahasti
- Akkukesto esim. peli ja selailukäytössä
- Kameran salama
- Ei android 4.1 päivitystä toistaiseksi
- Takakansi on aikas ohutta materaalia, mutta ei haittaa koska en juuri sitä irottele.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
85%
  Arvosana: 5 / 5 Vastine rahoille: 3 / 5

Erinomainen puhelin

+erinomainen näyttö
+nopea prossu
+Android käyttis
+hyvän näköinen
+nopea internetyhteys

-muovinen runko
-akku kestää vain yhden päivän aktiivikäytössä

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
89%
  Arvosana: 5 / 5 Vastine rahoille: 4 / 5

Loistava luuri, ei voi muuta sanoa,Androidia en vaihda pikku kummassa pois vaihda.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
35%
  Arvosana: 5 / 5 Vastine rahoille: 4 / 5

Erittäin hyvä ja nopea puhelin.
Selain vaihtoehtoja paljon, tukee edelleen flash-videoita ja voit katsella eri flashillä toteutettuja nettistriimejä.
Päivitys toimii kiesistä ja suoraan puhelimen päivitysvalikosta. Kaikki ohjelmat, jotka olen marketista ladannut toimii hyvin.
Kameran kuvanlaatu on hyvä päivänvalossa, pimeässä kuvatuissa kuvissa jo huomattavasti kohinaa.
Videokuvaus Fulhd laadulla ilman zoomausmahdollisuutta.
Miinuksena on akkukesto, sillä kovassa käytössä akku ei kestä edes koko päivää, onneksi akku on vaihdettavissa.
Samsungin esiasennettuja ohjelmia ei voi poistaa.
Laitteeseen saatavilla paljon hyviä ilmaisia sovelluksia.
Huippu vehje :)

Päivitetty: 20.5.2013
Puhelimessa tällähetkellä:
Android 4.1.2 Flash 11.1

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
66%
  Arvosana: 5 / 5 Vastine rahoille: 3 / 5

Sillon kun ostin tämän sgs2 se oli viime vuonna aika kallis kun sain tämän ensimmäisten joukossa mutta todella tyytyväinen olen ollut siitä lähtien ei ollut huono ostos todellakaan ja tällä pärjää monta vuotta:)

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
47%
  Arvosana: 5 / 5 Vastine rahoille: 4 / 5

Puhelin on erittäin hyvä ja noppia. Ongelmii täs ics on wifin kaa. Välil ei lähe wifi käyntiin ja sit täyttyy sammuttaa puhelin, mut pikkuvika tollane. Muute ei valittamist ja custom rommie asennus on helppoo ja saa vähä vaihteluu ja netist löytyy pal ohjei. Hyvä suoritus samsungilt

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
17%
  Arvosana: 4 / 5 Vastine rahoille: 4 / 5

Dna Prolta kytkynä ostettu, maksoi 396€ 12kk sopimuksella. Nyt ollut käytössä 11kk.

+Näyttö
+Kamera valoisassa
+Ohuus, paino
+Uudet päivitykset, Android 4.1 (mukavia parannuksia 4.0:n verrattuna)

-Kamera pimeässä (Ei tarkenna tarpeeksi kauaa että tulisi tarkka kuva salaman takia, eikä laatu mikään kummoinen)
-Kaatuilua jonkin verran (sammunut pari kertaa itsestään ja ohjelmia kaatunut)
-Android 4.0:n ongelmia (selain ei toimi enää, näyttölukituksenpoisto lagaa pahasti)
-Akun kesto (Se on normi käytöllä tasan yks päivä, kun kaksi syknronoitavaa sähköpostia käytössä, vähän enemmän ja sit tästä tuli langallinen malli)
-Lisää kaatuilua
-Huonosti toimivat Samzunkin sovellukset, kun jäävät ensimmäisen käynnistyskerran jälkeen aina kyselemään päivittämistä ym.)

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
26%
  Arvosana: 5 / 5 Vastine rahoille: 3 / 5

[b]Arvosana:[/b] Minulla on ollut puoli vuotta tämä SGS2 ja olen ollut tyytyväinen. SGS2 on kestäny mukanani kaikenlaista, kylmää ja kuumaa... Kiinalaisella tehoakulla sain vielä hieman lisää käyttötunteja akun lataukselle ja paksumpana tämä puhelin sopii käteeni myös paremmin.
[b]Vastine rahoille:[/b] Tämän hinta on kohdallaan hyvin, 550 € tästä maksoin kun ostin omakseni. Tehoja on paljon ja käyttis on vakaa menee helposti esim. 300 h eikä merkkiäkään kaatumisesta.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
46%
sgs2 <3
Vahvistamaton käyttäjä
  Arvosana: 5 / 5 Vastine rahoille: 5 / 5

Paras, minulla ei mitään moitteita
PS. Katsokaa youtube sgs2 crash test---- se ei hajoa ¨mistään¨.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
36%
24.2.2012
  Arvosana: 4 / 5 Vastine rahoille: 3 / 5

Galaxy S2:n navigointi ei kai toimi Suomesssa, mutta siellä missä toimii, olen kokeillut. Vertaan Nokian vastaavaan. Samsung ehdottaa navigoinin alussa reittiä. Ok. Mutta jos poikkeat tältä reitiltä Samsung pitää kiinni valitsemastaan reitistä ja ajattaa sinut takaisin sille. Nokialainen on taas huomattavasti fiksumpi. Ensiksi valitulta reitiltä poiketessa, laskee hetken kuluttua uuden reitin ja ajattaa sitä pitkin samaan päämäärään. Sekavissa kaupungeissa erittäin hyvä ominaisuus. Ikävä tuli Nokian C7:aa tässä mielessä.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
59%
tornado78
Vahvistamaton käyttäjä
  Arvosana: 3 / 5 Vastine rahoille: 2 / 5

perusandroid joskin iphonekopio. toimii ihan sulavasti mutta ei eroa yleisesti androidista. ihan ok luuri.

alkaa yhden käden käyttö olemaan hieman hankalaa kokonsa takia.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
17%
8.1.2012
  Arvosana: 5 / 5 Vastine rahoille: 3 / 5

Pari viikko on ollut käytössä ja suoraan sanoen huippu vehje ominaisuuksiin nähden.

+ nopeus
+ selkeä ja helppokäyttöinen
+ hintansa väärti verrattuna muihin
+ runsaasti tallennustilaa (16GB)
+ hyvä kamera (esim. FullHD kuvaus)
+ Näyttö Super Amoled Plus

- Akun kesto, kuten kaikilla älypuhelimilla. Teho-akkuja kyllä löytyy

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
75%
  Arvosana: 5 / 5 Vastine rahoille: 3 / 5

+Nopea
+helppokäyttöinen
+voi muokata mieleisekseen, asensin tähän jopa Ubuntun :)
+kamera hyvä
+Akku kesto todella hyvä kun alikellottaa ja säätää näytön himmeälle
+Paljon softaa, on tullut hyviä pelejä jotka yllättävät graafiikoilla ja pelattavuudella
+Netti toimii todella nopeasti
+Ei katko puheluita ei nettiä, toimii aina, ei kaadu ei bugita (saunalahti)-Ei tätä kestä tiputtaa tai lyödä mihinkään. Kokeilin, uusi näyttö maksoi 238€ :D Joten puhelimelle tullut jo aika paljon hintaa
-Teho ja Huippunäyttö vie akkua täysillä, no tottakai!


Aivan uskomaton luuri, ja android on paras, ei sille mitään voi. Köyhät itkee, sekä kateelliset nokia/iphone fanit.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
51%
  Arvosana: 4 / 5 Vastine rahoille: 3 / 5

+Nopeus
+Näytön koko
+Muut ominaisuudet

Vaikka puhelin vaikuttaakin aluksi järkäleeltä semmoiselle joka on tottunut pieniä puhelimia käyttämään, niin viikon kuluttua sitä ei enää edes huomannut, eikä pienempi näyttöistä puhelinta enää haluaisi edes käyttää.

Puhelin on todella nopea ja suoriutuu kaikesta mitä sille syytää kiitettävästi. Ahkerana tietokoneen käyttäjänä puhelimen tehot vain tuntuvat menevän hukkaan surkean android-ohjelmistotarjonnan vuoksi.

Puhelin on todella hintansa arvoinen ominaisuuksiensa puolesta, ainoat huonot puolet löytyy itse android-järjestelmästä.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
53%
  Arvosana: 5 / 5 Vastine rahoille: 5 / 5

Erittäin nopea ja kaikin puolin laadukas puhelin.
Tosi nopea netti selain.
Kies toimii hyvin ja kaikki toimii helposti sen kautta.
Marketista ladatut ohjelmat toimii hyvin

Plussia:
+ Hyvä näyttö
+ Ottaa kosketuksen helposti (verrattuna esim. nokian kosketus puh. en tiedä uusimmista malleista)
+ Ominaisuudet, nopeus yms. monissa arvosteluissa nopeampi kuin esim. iPhone 4
+ Kattava android market.
+ 16 GB paljon tilaa ja jos tarvii lisää nii sit vaa 32GB SD-kortti
+ Hyvä kamera
+ Kevyt kantaa/pitää kädessä
+ Saa muokattua aika hyvin omansa näköiseksensä
+ Nopea nettiyhteys

Neutraali:
- Joitakin asioita (esim. akun prosenttilukua/virran tila on hyvin pienellä (ilmaisella sovelluksella saa erillisen, joka isompi)

Miinuksia:
- Akun kesto (Melkein kaikissa älypuhelimissa)

Vaikee miettiä hirveesti miinuksia. :P

Suosittelen.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
84%
kekri76
Inactive
  Arvosana: 2 / 5 Vastine rahoille: 1 / 5

Sain puhelimen soneralta ja eka kokemukset on tässä
+ulkonäkö ja keveys
+nopeat valikot
+hyvä video kamera

huonoa
-katkoo koko ajan kenttiä ja suosii hätäpuheluita
-akku loppuu liian nopeasti
-kallis hätäpuhelimeksi
-kalenterimerkinnät ei ainakaan omassa toiminut
-kytkin netin pois päältä ja puhelimen kentät katos kokonaan
-kamera on surkea laitoin metrin päästä otetun kuvan tietokoneen HD näytölle ja kuva näytti pixelimörskältä
- takakuori on ohuempi kuin nokiassa ja huolimattomasti irroitettuna voi hajota
-valikot hankala käyttää
-lähes kaikki sovellukset vaativat internet käytön tai ovat maksullisia kokeilu versioita

Lopputulos testattuani illan puhelinta palautin sen soneralle takaisin ja tilasin nokian puhelimen

Ja loppuksi muistutuksen sana. muistuttakaa meitä suomalaisia että emme enään lyö päätämme japanin puhelimiin

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
17%
  Arvosana: 4 / 5 Vastine rahoille: 3 / 5

Plussat
+ UI toimii sulvavasti
+ Kevyt
+ Tarjolla paljon aplikaatioita Android marketista

Miinukset
- Muovinen
- Käsittämättömän huonot antennit. Puodottaa usein pois 3G:stä ja wlan signaali usein heikko jos lähetin ei satu olemaan todella lähellä
- Akun kulutus on valtava

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
75%
  Arvosana: 5 / 5 Vastine rahoille: 4 / 5

Nokiaan verrattuna:

-Pystyy muokkaamaan paljon enemmän
-Nopea
-Toimii
-Ei tarvitse lähettää huoltoon muutaman kuukauden käytön jälkeen

:P

Plussat

-Näyttö ja sen koko
-Nopeus
-Vakio nettiselain
-Näytön kirkkaus
-Kirkas salamavalo jota voi käyttää taskulamppuna
-Isot näppäimet näppäimistössä vaakatasossa käytettäessä, pystyasennossakin oppii käyttämään ajan kanssa
-Kameralla saa ihan kivoja kuvia
-Tuntuu kädessä tukevalta eikä natise
-Sopivan kevyt

Miinukset

-Niin ohut, että välillä hankala käsitellä (esim kuvia otettaessa)
-Akku kestää juuri ja juuri päivän jos et kamalasti räpellä
-Kosketusnäyttönäppäimistössä ei ole samaa tuntumaa kuin fyysisessä, mutta sanonpa, että kaikki muut ominaisuudet helpottaa unohtamaan sen puutteen.
-Netti on välillä todella hidas heräämään

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
77%
  Arvosana: 4 / 5 Vastine rahoille: 2 / 5

Nopea ja näppärä. Kaikki tuntuu toimivan kuten pitääkin tässä pikatestissä. Mutta tuntuu halvalta lelulta kädessä. Liian kevyt ja kova muovipinnoite ei ole hyvä yhdistelmä. En ostaisi. Ketä ei haittaa, ja rahhaa on ku roskaa, niin mikä ettei.

E: Ostinpa sittenki, ku hinta putosi itseä miellyttävälle tasolle. Uusia napinoita:

-videokuvaus hämärässä
-mhl-hdmi blokkaa verkkoyhteydet

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
15%
Pyke
Vahvistamaton käyttäjä
  Arvosana: 5 / 5 Vastine rahoille: 3 / 5

Todella hyvä laite. Itse olen aika heavy user eli laite on melkein kokoajan käytössä siitä kohtuen akkua joutuu lataamaan vähintään 12h välein, jos ei tee siitä itselleen ongelmaa nuiin laite on fantastinen. iPhone maksaa 120-220€ enemmän, mutta en sanoisi että se on yhtään tätä parempi - päinvastoin. iPhonessa maksaa se brändi ei niinkään laatu.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
77%
24.9.2011
  Arvosana: 5 / 5 Vastine rahoille: 3 / 5

Paljon ominaisuuksia ja helppokäyttöinen. Viikon verran ollut käytössä ja toimii ku rasvattu. Nopea toiminen ja selkeä. Saa muokattua juuri sellaikseksi kuin itse haluaa. Kiitos samsung.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
53%
  Arvosana: 5 / 5 Vastine rahoille: 5 / 5

Paras. :)

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
26%
  Arvosana: 4 / 5 Vastine rahoille: 3 / 5

Hyvä luuri kunnon ominaisuuksilla. Akun kesto on vain totaalinen munaus, hyvä kun kestää edes 24h ilman latausta, vaikka samsung väittää yli 700h valmiusaikaa. Pitää olla laturi aina mukana jos tämän puhelimen kanssa aikoo johonki mennä

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
76%
  Arvosana: 5 / 5 Vastine rahoille: 4 / 5

Erittäin hyvä Android luuri. Selkeä ja iso näyttö, tallennustilaa riittävästi, helppokäyttöinen. Laitteen oma selain ei mitenkään hirveän hyvä ole, mutta onneksi Marketista löytyy esim Opera. Plussaa myös että saa tuon Flash:in asennettua.

Miinuksia ei juuri muita olekaan kuin tuo akkukesto.

Muuten kyllä kaikin puolin huippu vehje :)

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
79%
  Arvosana: 5 / 5 Vastine rahoille: 4 / 5

Ensimmäinen älypuhelimeni eikä löydy muuta moitittavaa, kuin akun kesto ja netistä luettuna eipä se taida olla sen parempi muissakaan älypuhelimissa. Pitää vain ottaa tavaksi laittaa puhelin yöksi lataukseen, niin se kestää hyvin sekalaista käyttö seuraavan päivän.

+ Helppo oppia käyttämään.
+ Selkeä ja iso näyttö
+ Tämänhetken nopein puhelin.
+ Lyömätön hinnassa/ominaisuuksissa verrattuna iPhone4(599€)(SGS2 540€).
+ 16GB tallennustila puhelimessa riittää iteselleni pitkäksi aikaa.

- Akun kesto, kuten kaikissa älypuhelimissa.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
84%
Pekka65
Inactive
  Arvosana: 5 / 5 Vastine rahoille: 3 / 5

SGS2 on ollut nyt käytössä toukokuun puolesta välistä.

Muutos SGS:stä oli yllättävän suuri, eikä pelkästään näytön kokoon liittyen.

Kaikki toimii todellakin paljon nopeammin. Alkaen laitteen käynnistyksestä, nyt ei tarvitse odotella milloin PIN-koodin voi syöttää.

GPS vaikuttaisi toimivan paremmin kuin SGS:ssä. Tämä ihan mutu-tuntumalla

Näyttö on mielestäni 0,3 tuumaa liian iso ;) (hanska koko 10).
Nyt peukalon tyvi osuu back-painikkeeseen, kun käyttää laitetta oikella kädellä. (Vasenta en ole juuri kokeillut, näin oikea kätisenä).
SuperAmoled Plus on kyllä muilta osin hintansa väärtti. Todella hyvä siis...

Kamera riittää itselleni sekä still-kuvissa että videokuvauksessa.
Artikkelissa jäi mainitsematta että videon muokkaus ei onnistu 1080p videoille, vain tarkkuudeltaan 720p tai alle pätkille.

Ulkoinen tuntuma on hyvä - ei liian muovinen tai liukas.

Ainoa miinus (ja iso sellainen) on akkukesto. Se on todella huono.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
82%

Arvostele tämä tuote

Mikäli sinulla ei ole vielä AfterDawn-käyttäjätunnusta, syötä allaolevaan kaavakkeeseen toivomasi käyttäjätunnus sekä sähköpostiosoitteesi. Lähetämme sinulle jälkikäteen aktivointilinkin antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Mikäli sinulla on jo ennestään AfterDawn-käyttäjätunnus, kirjaudu sisään seuraavan välilehden kautta.

Kirjaudu sisään käyttäen AfterDawn -käyttäjätunnustasi tai sähköpostiosoitettasi.


"AfterDawn"-nimen viides kirjain?:

Onko laitteen tiedoissa puutteita tai jotain vikaa? Ehdota korjauksia laitteen tietoihin

Kysymyksiä tähän laitteeseen liittyen? Keskustele tästä ja muista laitteista keskustelualueillamme.