Asus ENGT520 SILENT/DI/1GD3(LP)
 
 
 
 
Kuva Asus ENGT520 SILENT/DI/1GD3(LP)    
Arvosana Arvostele laite
Hinta  
GPU NVIDIA GeForce GT520
Liitäntä PCIe 16x
Asennettu muistin määrä 1024 MB
Muisti laajennettavissa ?
Muistin tyyppi GDDR3
Kellotaajuus 810 MHz
RAMDAC-kellotaajuus 1200 MHz
Suurin tarkkuus 2580x1600
DirectX 10 -tuki Kyllä
DirectX 11 ?
HDCP ?
Jäähdytys Passiivijäähdytys
CrossFire/SLI ?
Tuettujen näyttöjen määrä ?
VGA-ulostuloja 1
Single link DVI-I -ulostuloja 0
Dual link DVI-I -ulostuloja 1
Single link DVI-D -ulostuloja 0
Dual link DVI-D -ulostuloja 0
HDMI -ulostuloja 1
Mini HDMI -ulostuloja 0
DisplayPort -ulostuloja 0
VIVO ?
S-Video ?
Komposiitti ?
Komponentti ?

Takaisin Näytönohjaimet -laiteryhmän listaukseen


 • Grafiikkaprosessorin tyyppi ja valmistaja
  GPU (lyh. sanoista graphics processing unit) tarkoittaa grafiikkapiiriä, joka suorittaa paljon laskentaa vaativat grafiikankäsittelyoperaatiot. GPU hoitaa esimerkiksi 3D-grafiikan ja valoefektien laskemisen, mikä säästää varsinaisen prosessorin työtaakkaa. Lisäksi GPU suorittaa laskennan prosessoria tehokkaammin. Tällä hetkellä markkinoita dominoi kaksi valmistajaa, AMD ja NVIDIA.
 • Komponenttiulostulo
  Komponenttiliitäntä on parhaan kuvanlaadun tarjoava analoginen liitäntä, jota käytetään yleisesti televisioissa. Eli mikäli näytönohjainta ei ole mahdollista kytkeä digitaalisesti käytössä olevaan televisioon, on komponenttiliitäntä paras vaihtoehto. Liitäntä luonnollisesti vaatii sen, että myös käytettävästä televisiosta löytyy komponenttiliitäntä.
 • Komposiittiulostulo
  Komposiittiliitäntä on käytännössä kaikista televisioista löytyvä liitäntätapa, joka on analogisista liitäntätavoista huonolaatuisin, mutta joskus, kun näytönohjain pitää kytkeä vanhempaan televisioon, on komposiittiliitin ainoa tapa toteuttaa liitäntä.
 • Kortilla valmiiksi asennettua muistia
  Koska grafiikan käsittely vaatii paljon muistia, on grafiikkakorteilla käytettävissään oma erillinen muistitilansa. Nykyisissä grafiikkakorteissa muistin määrä vaihtelee 128 megatavun ja kahden gigatavun välillä.
 • Liitäntätyyppi
  Näytönohjaimen emolevyyn liittämiseen käytetty väylä määrää nopeuden, jolla komponentit voivat kommunikoida keskenään. Lisäksi käytetyn emolevyn tulee tukea näytönohjaimen käyttämää liitäntää. PCI ja AGP ovat vanhenemassa olevia ratkaisuja, ja uusissa näytönohjaimissa käytetään PCI Express (PCIe) -liitäntää.
 • Määrä, johon saakka muisti on laajennettavissa
  Mikäli grafiikkakortille voi lisätä muistia, ilmoitetaan muistin maksimimäärä tässä kohdassa (megatavuina, MB).
 • Muistin tyyppi
  Muistityyppi kertoo mitä muistia näytönohjaimessa käytetään. Muistien nopeus ja suorituskyky vaihtelevat käytetyn muistityypin mukaan siten, että hitaimmasta nopeimpaan järjestys yleisimpien muistityyppien osala on seuraava: DDR2 - GDDR3 - GDDR4.
 • S-Video -ulostulo
  S-Video -ulostulon avulla voit liittää näytönohjaimen esim. televisioon, josta löytyy vastaava liitin. S-Video -liitännän kuvanlaatu on parempi, kuin komposiittiliitännän kautta, mutta häviää kuitenkin komponenttiliitännälle.