PiP? Kyllä
Tallentava? Kyllä
Kovalevy (GB) 160GB
Virittimiä? 2
HDTV Ei
Conax? Kyllä
CI 2
SCART 1? RGB, S-Video, CVBS, YPbPr ("YUV")
SCART 2 RGB, CVBS
HDMI? Ei
Digitaalinen ääni Toslink
MHP? Ei
AC3? Kyllä
Ajastus Kyllä
teksti-tv? Kyllä
Tekstitys? Kyllä
USB? Ei
RS-232? Kyllä
FireWire Ei
Ethernet Ei
DVDR Ei
Valmistajan tuotekoodi(t) 7232 / TF4100PVRC
Tuotteen EAN-koodi(t) 5706998018885 / 5706998018885

 
 • PiP (Picture-in-picture)

  Mahdollistaa kahden TV-kanavan samanaikaisen katselun (yleensä toinen kanavista näkyy ns. pikkuruudussa pääkanavan kuvan yläkulmassa).

 • RS-232 (RS-232 -liitin)

  Yleensä RS-232 -liittimen avulla laitteeseen voidaan päivittää uusi firmware. RS-232 -liitäntää ei yleensä voi käyttää videoiden siirtoon laitteelta tietokoneelle.

 • USB (USB-liitin)

  USB-liitin mahdollistaa nopean tiedonsiirron digiboksin ja tietokoneen välillä. Tätä liitintä käytetään yleisimmin tallettavissa digibokseissa mahdollistamaan talletettujen videoiden siirto digiboksilta tietokoneelle.

 • Tallentava (Onko laite tallentava digiboksi?)

  Tallettava digiboksi tekee käytännössä ulkoiset tallennustavat, kuten videonauhurit, tarpeettomiksi, mahdollistaen digilähetysten tallettamisen suoraan laitteen sisäiselle kovalevylle. Digitaalisesti talletettu TV-kuva on täsmälleen samalla laadulla talletettu kuin vastaanotettaessa, joten normaalia kuvan huonontumista tallennusvaiheessa ei tapahdu.

 • MHP (MHP-tuki)

  MHP on yhtenäinen, pääasiassa Pohjoismaissa (myös Suomessa) käytössä oleva standardi interaktiivisille toiminnoille, kuten ns. supertekstitelevisiolle.

 • AC3 (Dolby Digital -tuki)

  Tuki vaaditaan, jotta laite osaa purkaa Dolby Digital (eli AC3) -muodossa olevia monikanavaista lähetyksiä.

 • teksti-tv (Sisäänrakennettu teksti-tv)

  Sisäänrakennettu teksti-tv mahdollistaa teksti-tv:n käytön suoraan digiboksin avulla ja on siis riippumaton siitä, tukeeko televisio teksti-tv:tä vai ei.

 • Conax (Sisäänrakennettu Conax-korttipaikka)

  Conax-korttipaikkaa vaaditaan, jotta laitteella voidaan katsoa maksullisia TV-kanavia.

 • Virittimiä (Virittimien määrä laitteessa)

  Mikäli laitteesta löytyy useampi viritin, se mahdollistaa esim. eri kanavanipussa sijaitsevan kanavan tallennuksen katsottaessa toisessa kanavanipussa sijaitsevaa kanavaa.

 • SCART 1 (Ensimmäisen SCART-liittimen ulostulo)

  SCART-liitin on yleisin Euroopassa käytetty televisioiden ja videolaitteiden kytkentätapa. Vaikka kaikki SCART-liittimet näyttävätkin samalta keskenään, on niissä merkittäviä eroja. Paras kuvanlaatu saavutetaan SCART-liitintä käyttäen saavutetaan, kun sekä kuvaa tuottava laite (esim. digiboksi) ja kuvaa toistava laite (esim. televisio) käyttävät ns. YUV -kuvasignaalia. SCART-liittimestä saatava toiseksi paras kuvanlaatu tulee RGB-signaalia käytettäessä ja huonoin kuvanlaatu saadaan CVBS-signaalin kanssa.

 • HDMI (HDMI -ulostulo)

  Kertoo löytyykö laitteesta HDMI-liitäntää, jonka avulla laite voidaan kytkeä digitaalisesti mm. teräväpiirtotelevisioihin.

 • Tekstitys (Tuki DVB -tekstityksille)

  DVB-tekstitysten tuki vaaditaan, jotta esim. Ylen kanavilla käytetyt tekstitykset näkyisivät laitteella.

 • Cable Ready HD (Cable Ready HD -hyväksytty)

  Cable Ready HD -hyväksyntä on suomalaisten kaapelitelevisioyhtiöiden antama sertifikaatti siitä, että laite on todettu toimivaksi teräväpiirtolähetysten vastaanottoon kaapelitelevisioverkossa. Hyväksyntä vaatii laitteelta mm. MPEG-4/AVC -tuen sekä tuen Conax -korttilinkitykselle.

EiQ
Inactive
  Arvosana: 4 / 5 Vastine rahoille: 4 / 5

Ollut käytössä pari viikkoa, eikä minkään näköisiä ongelmia. Itse sain laitteen alennuksessa 130€

+ Monipuolinen ohjelmaopas.
+ Hiljainen
+ Monipuolinen ja selkeä

- Ei usb-liitäntää (ei saa siirrettyä tallennuksia)
- Päivittämisen vaikeus

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
100%
  Arvosana: 4 / 5 Vastine rahoille: 2 / 5

Muuten ei mitään vikää mutta koneelle ei pysty siirtämään tallennettuja videoita, eikä boksi osaa aloittaa nauhoitusta ohjelman alettua vaan siihen aikaan kun ohjelman PITÄISI alkaa.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
100%
SolidMan
Inactive
  Arvosana: 1 / 5 Vastine rahoille: 1 / 5

Laite toimii niin kauan kunnes kovalevy tulee täyteen ensimmäisen kerran. Sen jälkeen alkaa todella suuret ongelmat... "toimii" erittäin hitaasti, ei tallenna kaikkia ohjelmia, tallentaa 0mb tai 1mb tiedostoja elokuvista, tallennettujen ohjelmien valikko hidastuu ts. ohjelman jota haluat katso ei lähde ensimmäisellä käyntiin. Kun saat elokuvan käyntiin katsottavaksi asti, pysäyttää digiboksi sen ilman mitään syytä jossain kohtaa 1min tai 1h jälkeen. Toisin sanoen: Älkää hyvät ihmiset ostako tätä laatikkoa!

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
100%
  Arvosana: 3 / 5 Vastine rahoille: 2 / 5

Riisuttu versio 5100:sta.

Mielestäni kallis ja epäluotettava sekä erityisen vaikea käytettävä sellaisille henkilöille jotka eivät ole teknisesti suuntautuneita; en suosittelisi äidilleni tai isovanhemmille.

Omassa käytössä on toistaiseksi ollut joitain teknisiä ongelmia jotka päivitys varmaan osittain korjaisi. Harmittavasti vaan päivitystä varten pitäisi vedellä kaapelia kiinni sarjaporttiin, kohtuuton vaiva peruskuluttajalle.

EPG:stä hieman hankala löytää haluamiaan ohjelmia. Tallennus-lista on myös lukukelvoton, sillä se ei listaa ajastettuja ohjelmia -- vain nauhoitusajankohdan.

Lisäksi ohjekirja on suppeudessaan varsin surkea, kuten yleensäkin näissä nyrkkipajalaitteissa tapana on. Suomenkielisissä ohjeissä näki muutamassa kohtaa että kääntäjä ei itsekään ole tajunnut mitä oli kirjoittamassa.

Kyllä boksi noin loppujen lopuksi tekee sen mitä pitääkin, mutta vaikea uskoa että 100-200 euroa halvemmat laitteet voisivat mitenkään olla hinta-laatusuhteessa tätä huonompia.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
100%

Arvostele tämä tuote

Mikäli sinulla ei ole vielä AfterDawn-käyttäjätunnusta, syötä allaolevaan kaavakkeeseen toivomasi käyttäjätunnus sekä sähköpostiosoitteesi. Lähetämme sinulle jälkikäteen aktivointilinkin antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Mikäli sinulla on jo ennestään AfterDawn-käyttäjätunnus, kirjaudu sisään seuraavan välilehden kautta.

Kirjaudu sisään käyttäen AfterDawn -käyttäjätunnustasi tai sähköpostiosoitettasi.


"AfterDawn"-nimen viides kirjain?:

Onko laitteen tiedoissa puutteita tai jotain vikaa? Ehdota korjauksia laitteen tietoihin

Kysymyksiä tähän laitteeseen liittyen? Keskustele tästä ja muista laitteista keskustelualueillamme.