SteelSeries 5H v2

SteelSeries 5H v2
Perinteinen kuulokemalli / Langallinen liitäntä / 590 g
Kategoria: Kuulokkeet
Tyyppi Perinteinen (korvan peittävä) kuulokemalli
Yhteystapa Langallinen liitäntä
Kuulokejohdon pituus 3 m
Liitin 3,5mm liitin
Surround sound -tuki Kyllä
Impedanssi 40 Ω
Taajuusvaste 16 Hz - 28000 Hz
Äänenvoimakkuuden säätö Kyllä
SPL (max) 110 dB
Mikrofoni Kyllä
Irroitettava mikrofoni Kyllä
Mikrofonin taajuusvaste 75 Hz - 16000 Hz
Paino 590 g
Lisätietoja - Tarkoitettu erityisesti FPS peleille
- Mukavat XL-kokoiset kuulokkeet
- Voi purkaa kolmeen osaan.
Valmistajan tuotekoodi(t) 13948SS5H / 61000 / 61009 / 61014 / 813810010301
Tuotteen EAN-koodi(t) 5707119001861

  Arvosana: 3 / 5 Vastine rahoille: 3 / 5

Pelaamiseen sopivat kuulokkeet. Mikrofoni on toiminut ja äänikin kuulemma hyvä. Ei paina hirveän paljoa päätä eikä oikeastaan yhtään korvia. Mikrofoni menee piiloon ja kuulokkeet saa otettua irti.

Miinusta ehkä lyhyestä johdosta (1m, voisi olla ½m pidempi niin ei mitään ongelmia, nyt ei voi liikkua oikein koneen vierestä minnekkään) eikä oikeastaan yhtään bassoa.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
0%
  Arvosana: 4 / 5 Vastine rahoille: 2 / 5

Todella hyvät ja mukavat kuulokkeet. Korvasivat vanhat Koss SB45 - kuulokemikrofoni kuulokkeet. Hieman jäin kaipaamaan tuota Kossin hyvää äänieristystä.

Huono asia on se, että kuulokkeissa on eräänlaiset rivat kuulookkeiden sivuilla, joista ääni pääsee ulkopuolelle, jolloin kaikki samassa tilassa kuulevat kaiken, mitä satut kuuntelemaan. Eli myös äänen eristys on huono, myöskin suurin pettymys.

En käsitä, miksi ihmiset valittavat huonoista bassoista, kun ei nämä ole mitkään musiikin kuuntelua varten tehdyt kuulokkeet. Jos niin haluatte paremmat bassot, niin ostakaa musiikin kuuntelemiseen tarkoitutet kuulokkeet, kuten jotkin Sennheiserin. Tosin hintakin nousee sen mukaan ja tarvittaessa täytyy ostaa erillinen äänikortti, jos halutaan olla niin hifisteliöitä. Huomautan kuitenkin, että näiden kuulookkeiden ääniä voi säätä erillisellä ohjelmalla, jonka voi ladata Steelseriesin sivuilta.

+ 7.1 Audio tuki (usb mallissa)
+ Erillinen ulkoinen usb-äänikortti (usb mallissa)
+ USB-Malleilla etenkin elokuvien katselu 7.1 tilassa on mukavaa
+ Mukavat, eivät paina korvia, voi käyttää pitkiä aikoja
+ Ohjelmisto, jonka voi ladata Steelseriesin sivuilta
+ Hyvä ja kätevä mikrofoni, joka voidaan työntää kuulokkeiden sisään
+ Mukana tulee 3m jatkojohto, jonka voi halutessaan irrottaa
+ Voidaan tarvittaessa purkaa kolmeen osaan, joka helpotta kuljettamista
+ Kangaspäälyisteinen johto, joka ei mene solmuun helposti

- Hintavat (itselläni maksoi lähes 100€ postikuluineen)
- Huono äänieristys (ei eristä ulkopuolisia ääniä yhtään)
- Äänet kuuluvat ulkopuolelle selkeästi (Kaikki kuulevat, mitä sinäkin kuulet)
- Hieman liian suurehkot
- Eivät maailman parhaat musiikin kuunteluun

Saavat kelvata jonkin aikaa. Voin sanoa, että hieman hintavat laatuunsa nähden, samalla hinnalla olisi saanut paremmat. Siitä huolimatta ostin nämä, koska yksi syy ostamiseen oli mikrofoni, jonka pystyi työntämään kuulokkeiden sisään. Lisäksi tuo 7.1 tuki vaikutti ostopäätökseen ja kehuttu mukavuus.

Edelleen nämä kuulokkeet eivät ole mitkään maailman parhaat musiikin kuuntelemiseen tehdyt kuulokkeet, joten kehotan kaikkia niitä, jotka pitävät musiikin kuuntelua ensimmäisenä ostamisen kriteerinä olemaan ostamatta näitä kuulokkeita.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
50%
  Arvosana: 1 / 5 Vastine rahoille: 1 / 5

Hyvä mikrofooni, ja kuulokkeet ovat hyvän tuntuiset päässä.

Mutta se tärkein asia eli äänenlaatu on aivan hirveää paskaa, basso puuttuu kokonaan. Ja näitä myydään vielä "Gaming Headset" nimellä? "Gaming" kattaa kuitenkin räiskintäpelit joissa kranaatit räjähtelee ja aseet ryskyttää, ja juuri nämä asiat näiden kuulokkeiden kanssa sai korvani särkemään, basson puuttuvuuden takia.

+mikrofooni
+mukavat päässä

-äänenlaatu hirveä
-hinta/laatusuhde
-valmistaja

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
17%
zcofcss
Inactive
  Arvosana: 4 / 5 Vastine rahoille: 4 / 5

Kyllä on hyvät mut tosiaan basson puuttuvuus vähän häiritsee ku ollu fat1kset ennen mut kyllä eroa huomaa äänen laadussakin.

Hienoa on myös se että joku on keksinyt tuon liitoksen tuohon 1 metrin päähän eli jos haluaa kuunnella musaa niin ei tarvitse kantaa 3m johtoa mukana.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
50%
  Arvosana: 5 / 5 Vastine rahoille: 5 / 5

Tähän mennessä parhaat kuulokkeet joita olen päässäni pitänyt ja kokeillut käytössä! Ehdottomasti 5/5 molempiin! Suosittelen erityisesti räiskintäpelejä pelaaville ja niille jotka saavat helposti päänsäryn (tai korvasäryn) kuulokkeista, itselläni muutaman tunnin jälkeen aina alkaa koskemaan päähän kun suurin osa muista kuulokkeista ei istu niin hyvin päähän kuin nämä. En löydä oikeastaan mitään varsinaista miinusta, mutta basson puute hieman häiritsee alussa, mutta senkin voi sitten säätää mieleisekseen equalisaattoreilla.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
50%
  Arvosana: 5 / 5 Vastine rahoille: 3 / 5

Varmaan parhaat kuulokkeet mitä olen käyttänyt, tähän saakka. Olen Fatal1tyjä ja joitain logitechin paskoja käyttänyt ja kyllä huomaa että rahalla saa. Bassoa puuttuu kyllä hieman mutta sen saa equalizaattoreilla korjattua ja oli sen jälkeen kuin unelma. Eniten ärsyttää se että johto menee helposti rullalle ja hajoilee. Itselläni on hajonnut 2 kertaa kosketushäiriön takia. Olen ajatellun ostavan erikuulokkeet mutta samalta valmistajalta, SteelSeries tekee parhaat kuulokkeet omaan makuun.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
50%
  Arvosana: 5 / 5 Vastine rahoille: 4 / 5

Sopivan jämäkät ja kestävät kuulokkeet. Hyvin ovat toimineet viimeiset puoli vuotta. Mikrofonin sisäänvedettävyys erittäin kätevä ominaisuus. Eivät paina korvia pitkässäkään käytössä.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
33%
  Arvosana: 4 / 5 Vastine rahoille: 4 / 5

todella hyvät peli kuulokkeet ja välttää mullekin esim. elokuvien ja musiikin kuuntelussa. + äänen toisto peleissä + istuvat päähän hyvin + saa purettua kolmeen osaan - basson puuttuvuus

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
50%
  Arvosana: 5 / 5 Vastine rahoille: 4 / 5

Jep. Rautaahan tämä on. Aivan loistava diskantti toisto. Bassoa kaipailevat voivat sitten mennä ropeltamaan niitä ekvalisaattoreitaan. Mikkisysteemi on toimiva ja kuulokkeet istuvat mukavasti korvien ympärille. Pitkätkin sessiot kuluvat ilman ongelmia ja kuulokkeet pysyvät jykevästi päässä vaikka heiluttelisit päätä. Musiikkia ja RTS peleillä olen testannut ja hieman bassoa korostamalla nämä ovat kuin unelma. Suosittelen :)

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
50%
  Arvosana: 5 / 5 Vastine rahoille: 4 / 5

ei näitä voi muutakuin kehua, loistavat kuulokkeet, CSS:ssäkin askeleet yms kuulee paljon selvemmin ja paremmin kuin yksilläkääön toisilla käyttämistäni kuulokkeista. Ääni on selvä ja mikrofooni on hyvä, jonka voi myös vetää kuulokkeen sisään.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
50%

Arvostele tämä tuote

Mikäli sinulla ei ole vielä AfterDawn-käyttäjätunnusta, syötä allaolevaan kaavakkeeseen toivomasi käyttäjätunnus sekä sähköpostiosoitteesi. Lähetämme sinulle jälkikäteen aktivointilinkin antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Mikäli sinulla on jo ennestään AfterDawn-käyttäjätunnus, kirjaudu sisään seuraavan välilehden kautta.

Kirjaudu sisään käyttäen AfterDawn -käyttäjätunnustasi tai sähköpostiosoitettasi.


"AfterDawn"-nimen viides kirjain?:

Onko laitteen tiedoissa puutteita tai jotain vikaa? Ehdota korjauksia laitteen tietoihin

Kysymyksiä tähän laitteeseen liittyen? Keskustele tästä ja muista laitteista keskustelualueillamme.