Creative Fatal1ty USB Gaming Headset HS-1000

Creative Fatal1ty USB Gaming Headset HS-1000
Perinteinen kuulokemalli / Langallinen liitäntä
Valmistaja: Creative | Kategoria: Kuulokkeet
Tyyppi Perinteinen (korvan peittävä) kuulokemalli
Yhteystapa Langallinen liitäntä
Surround sound -tuki Kyllä
Taajuusvaste 20 Hz - 20000 Hz
Äänenvoimakkuuden säätö Kyllä
Mikrofoni Kyllä
Irroitettava mikrofoni Kyllä
Mikrofonin taajuusvaste 100 Hz - 18000 Hz

  Arvosana: 4 / 5 Vastine rahoille: 2 / 5

Ihan pätevät pelikuulokkeet.

Ainoana vikana on välillä paukkuvat äänet jos ajurit on vedetty kauan aikaa sitten koneelle, yleensä korjautuu poistamalla ja uudelleenasentamalla ajurit. Ongelman aiheuttajaksi veikkaisin Console Launcherin Equalizeria, koska ongelma ilmenee vain kun se on päällä. Toki itselläni ongelma poistui firmiksen päivityksellä ja nykyään pystyy pitää EQ:ta päällä. Ihme sinänsä, koska firmis oli paljon vanhempi kuin päivämäärä, jolloin olin nämä ostanut.

Äänenlaatu on ihan hyvä, basso on erinomainen, koska en itse ole saanut kuulokkeita särkemään vaikka kuinka kovalle olen basson säätänyt.

Sopii päähän kuin hanska, kevyet eikä paina sankoja korvanlehtiä vasten niin, että se alkaisi sattumaan. Eli sopii myös niille, jotka joutuvat käyttämään silmälaseja.

Kädessä pidettynä tuntuvat halvoilta, mutta päässä ne tuntuvat paljon laadukkaammilta.

Plussaa myös mikrofonista, se imee häiriöt itseensä todella hyvin. Joudun kesäisin käyttämään siirreltävää ilmastointilaitetta ja siitä tulee voimakas humina (vähän puheääntä voimakkaampi), eikä kukaan toisessa päässä tiedä koko härvelistä yhtään mitään. Toki sitten äänenlaatu ei ole ihan parhaimmasta päästä, mutta kyllä siitä selvän saa.

Toki mieluummin ostaisin uutena jotkin toiset kuulokkeet, mutta on nämäkin ihan asialliset jos halvalla saa hyväkuntoiset käytetyt (5-15 e). Suosittelen päivittämään firmiksen varmuuden vuoksi.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
  Arvosana: 3 / 5 Vastine rahoille: 2 / 5

En suosittele tätä USB mallia ottakaa mielummin ihan normaaleilla 3,5mm liitännöillä oleva malli. Itellä ollut pieniä ongelmia ajureiden kanssa, mikin kanssa ja aina jos ottaa kuulokkeet irti ja on kuunnellut Winampilla musiikkia kuulokkeiden kanssa pitää käynnistää Winamp uudestaan kun siirtyy kajareille.
Ite en ikinä maksais 60e näistä mikä tuolla näyttää hintana kirjoitus hetkellä olevan. Itse maksoin 40e ja sekin on kyllä liikaa. Jotain hyvääkin löytyy sillä kuulokkeet ovat hyvät päässä ihan hyvä äänen laatu, bassot ym. Eli normaalit fatal1tyt ovat hyvä ostos ei nämä.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?

Arvostele tämä tuote

Mikäli sinulla ei ole vielä AfterDawn-käyttäjätunnusta, syötä allaolevaan kaavakkeeseen toivomasi käyttäjätunnus sekä sähköpostiosoitteesi. Lähetämme sinulle jälkikäteen aktivointilinkin antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Mikäli sinulla on jo ennestään AfterDawn-käyttäjätunnus, kirjaudu sisään seuraavan välilehden kautta.

Kirjaudu sisään käyttäen AfterDawn -käyttäjätunnustasi tai sähköpostiosoitettasi.


"AfterDawn"-nimen viides kirjain?:

Onko laitteen tiedoissa puutteita tai jotain vikaa? Ehdota korjauksia laitteen tietoihin

Kysymyksiä tähän laitteeseen liittyen? Keskustele tästä ja muista laitteista keskustelualueillamme.