Samsung SyncMaster 226BW

Samsung SyncMaster 226BW
22" / 1680x1050 / 16:10 / 2ms
Valmistaja: Samsung | Kategoria: Litteät näytöt
Koko? 22"
Resoluutio? 1680x1050
Kuvasuhde? 16:10
Kontrasti? 3000:1
Kirkkaus? 300 cd/m²
Vasteaika (GtG)? 2ms
Paneelin tyyppi? TN + Film
VGA-sisääntuloja? 1
DVI-D -sisääntuloja? 1
DVI-I -sisääntuloja 0
HDMI-sisääntuloja 0
HDCP? Kyllä
USB-hubi? Ei
Kaiuttimet Ei
Pivot? Ei
Virrankulutus 55 W
Paino 4,9kg
Valmistajan tuotekoodi(t) LS22MEHSFV / LS22MEHSFV/EDC / LS22MEHSFV/EDC / LS22MEWSFV / LS22MEWSFV/EDC
Tuotteen EAN-koodi(t) 8808987057343 / 8808987356194

 
 • Koko (Tuumakoko)

  Näytön halkaisija tuumina.

 • Kontrasti (Kontrastisuhde)

  Kontrasti (englanniksi contrast) tarkoittaa kuvan tummimman ja vaaleimman kohdan valoisuuden eroa. Kontrasti ilmoitetaan suhdelukuna, esim. 800:1. Mitä suurempi suhdeluku on, sitä parempi kontrasti. Lue lisää täältä.

 • Kuvasuhde (Kuvasuhde)

  Kuvasuhde ilmaisee näytön leveyden suhteen sen korkeuteen. Esimerkiksi 16:10 tarkoittaa, että mikäli näyttö olisi 10cm korkea, olisi kuva 16cm leveä. Lue lisää täältä.

 • Resoluutio (Näytön ominaistarkkuus)

  Näytön tarkkuus eli kuvapisteiden määrä ilmoitettuna muodossa pisteiden lkm vaakasuunnassa x pisteiden lkm pystysuunnassa. Litteät näytöt on suunniteltu toimimaan ainoastaan käyttäen kyseistä resoluutiota, joten mikäli monitorilla käytetään muuta tarkkuutta, täytyy monitorin muuntaa tarkkuus vastaamaan sen omaa resoluutiota.

 • Kirkkaus (Näytön kirkkaus)

  Näytön kirkkaus mitataan paneelin pinnan tietystä pisteestä lähtevän valon määrällä. Mittayksikkönä käytetään kandelaa (yhden kynttilän kirkkaus) per neliömetri (cd/m2). Yleensä monitoria pidetään sitä parempana mitä kirkkaamman kuvan se kykenee tuottamaan. Kirkkaus on tarpeen esimerkiksi valoisissa tiloissa tai ulkona sekä esimerkiksi elokuvia katsottaessa.

 • Vasteaika (GtG) (Vasteaika)

  Vasteajalla tarkoitetaan aikaa, joka yksittäisellä pikselillä kestää vaihtaa toiseen väriin ja sitten takaisin samaan väriin. Vasteaikojen mittaukseen on monta tapaa, laitevertailun tiedoissa on ilmoitettu ns. harmaa-harmaa (Gray-To-Gray, GtG) -muutoksen nopeus. Vasteaika ilmoitetaan millisekunteina, mitä pienempi arvo sen parempi. Liian suuri vasteaika aiheuttaa häntimistä, eli kuva ei päivity tarpeeksi nopeasti, jolloin edellinen kuva näkyy nykyisen kuvan taustalla haamukuvana. Lue lisää täältä.

 • VGA-sisääntuloja (VGA-sisääntulojen (D-sub) määrä)

  VGA-liitin (toiselta nimeltään D-sub 15) on analoginen liitäntäportti, joka löytyy käytännössä kaikista tietokoneista. Liittimessä on 15 pinniä kolmessa rivissä.

 • DVI-D -sisääntuloja (DVI-D -sisääntulojen määrä)

  DVI-D on DVI:n malli, jossa voi siirtää vain digitaalista videota. DVI-D voi olla joko yhden kanavan versio, joka pystyy siirtämään 1920x1080-resoluution kuvaa, tai kahden kanavan versio, joka kykenee siirtämään 2048x1536-resoluution kuvaa. Mikäli ostat monitorin, jossa on ainoastaan DVI-D-liitin, varmista, että grafiikkakorttisi tukee joko DVI-D:tä tai DVI-I:tä. Lisätietoa DVI:stä täällä.

 • USB-hubi (Onko laitteessa sisäänrakennettua USB-hubia)

  Joissain näytöissä on integroituna USB-hubi, joka mahdollistaa USB-lisälaitteiden kytkemisen esimerkiksi näytön kylkeen tai alustaan.

 • Pivot (Onko laitteessa mahdollisuus kääntää näyttö 90 astetta (ns. pivot-toiminto))

  Pivot -mahdollisuus tarkoittaa sitä, että näyttö voidaan, jalustan pysyessä paikoillaan, kääntää 90 astetta, eli kääntää normaalista vaakatasosta pystyyn.

 • HDCP (Tuki HDCP:lle)

  HDCP (High-Bandwith Digital Content Protection) on DRM-menetelmä, jota käytetään HDMI- ja digitaalisten DVI-näyttölaitteiden kanssa. Jotta HDCP:tä käyttävän kuvalähteen (esim. blu-ray-elokuvan) katselu onnistuisi monitorilla, täytyy sen tukea HDCP:tä. Mikäli näyttölaite ei tue HDCP:tä, voi toistolaite olla näyttämättä videota, näyttää sen huonommalla kuvan- ja äänenlaadulla tai näyttää videon normaalisti. Lue lisää täältä.

 • Paneelin tyyppi (Näyttöpaneelin tyyppi)

  Paneelin tyyppi kertoo, mitä tekniikkaa käyttäen LCD-monitorin varsinainen näyttöosa on rakennettu. Tarjolla on useita eri paneelityyppejä, jotka ovat tekniseltä toteutustavaltaan ja ennen kaikkea ominaisuuksiltaan sekä laadultaan erilaisia. Paneelin tyyppi kannattaa selvittää, sillä se vaikuttaa monitorin soveltuvuuteen haluttuun käyttötarkoitukseen, eikä käytettyä paneelia voi aina päätellä hinnasta. Eri tyyppiset paneelit soveltuvat toisiaan paremmin eri käyttötarkoituksiin. Paneelien kolme päätyyppiä ovat (karkeasti parhaasta huonoimpaan) S-IPS, SPVA/MVA ja TN.

  Arvosana: 5 / 5 Vastine rahoille: 5 / 5

Hei

Tämä näyttö on erinomainen pelaamiseen, joissain aikaisimmissa malleissa oli pientä valovuotoa mutta Samsung vaihtoi näytöt ilman itkuja.

Malli on jo noin ~3v vanha ja nyttemmin tutuilla ja ulkomaalaisilla tutuilla on ilmennyt sama ongelma (myös itsellä) Samsung 226BW:n invertterien konkat nimittäin kypsyvät juuri tuossa 3-4 vuoden vaiheilla, riippuen käytöstä.

Vika ilmenee seuraavanlaisesti: kuva välkehtii käynnistäessä näyttöä kylmiltään (flicker) X min/h ajan päästä kuva pysyy normaalina, tämän on vian alku vaihe. Vika pahenee ajan myötä ja lopuksi se johtaa siihen että kuva ei pysy päällä edes 10h odottelun jälkeen.

Vika on erittäin yleinen 3-4v ikäisissä 226BW malleissa, ihmettelen itse että mikä johtaa kyseisen mallin niin yleiseen ongelmaan. Nähtävästi tyyppivika josta ei puhuta samsungilla lainkaan, nimittäin takuuhan näytössä on 3v +3kk jos rekistöröi tuotteen Samsungin sivuilla.

Tässä on ongelman ratkaisu (englanniksi):
http://www.badcaps.net/forum/showthread.php?s=2a1dccc37f2fe8f887add9622ff93bff&t=7900&page=4

En löytänyt Suomalaisilta sivuilta ratkaisua ongelmaan, varaosat maksavat alle 20 dollaria joten halpa korjata itse tai kaverilla jos osaa.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
67%
  Arvosana: 4 / 5 Vastine rahoille: 4 / 5

Itse sain S-paneelilla olevan näytön mutta silti pientä valovuotoa havaittavissa mutta ei kummiskaan häritsevästi.
Tyylikkyydestä vielä lisä pojot. Erinomainen hinta/laatu suhde. Suosittelen!

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
  Arvosana: 5 / 5 Vastine rahoille: 4 / 5

Liikkeen muutto alesta sain kyseisen näytön reipas vuosi sitten 155.- hintaan. Ja on ollut todella hintansa väärti ja kestävyyskin on tullut testatattua. Kissan hepuli kohtaus pudotti näytön kivilattialle, ei vaikutusta toimivuudelle mitenkään.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
  Arvosana: 5 / 5 Vastine rahoille: 4 / 5

Hyvä näyttö toimii, ei moitteita jos nyt välillä vähän valovuotoa.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
0%
  Arvosana: 4 / 5 Vastine rahoille: 4 / 5

Hyvä perusmallin ruutu. Toiminut useamman vuoden jo moitteetta.
Ei juurikaan valovuotoa, ei kuolleita pikseleitä.
Valikot ja kuvan säätö ominaisuudet vähän turhan suppeat.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
zunam69
Inactive
  Arvosana: 5 / 5 Vastine rahoille: 5 / 5

Oleellinen lienee mainittu... öö ei fullhd ominaisuutta ;P

saako näitä muuten edes enään?
jos saa niin osta.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
  Arvosana: 5 / 5 Vastine rahoille: 4 / 5

Todella hyvin toiminut n.1 vuoden. Elokuvia olen kattonu ja pelejä olen pelannut ja niissä ei ole tullut esille muuta kuin että alareunassa hyvin pientä valovuotoa.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
  Arvosana: 3 / 5 Vastine rahoille: 2 / 5

Nyt kun on tullut n. 1 ½ vuotta testailtua niin:

+suht varma laatuinen (tietää mitä saa)

-valovuotoa paljon
-kuva häntii

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
  Arvosana: 3 / 5 Vastine rahoille: 3 / 5

Ihan ok näyttö, mutta laadun kanssa pahasti ongelmia. Neljättä näyttöä jo tilaan, kun nuo eivät tunnu toimivan. Ekassa ongelmana oli todella paha valovuoto, joka haittasi jo punaisissakin väreissä selkeästi. Toinen näyttö pimeni itsestään, kun oli ollut vähän pitempään (1-2h) kerralla päällä ja nyt kolmannessa näytössä vaaleat kohdat "välkkyy" (ei johdu hertzeistä tai muista asetuksista) ja reunoilla selkeää valovuotoa. Saa nähdä toimiiko neljäskään näyttö sen paremmin. Takuu palvelu on ollut ihan pätevää. Ilman sen suurempaa vaivaa kuriiri tuo minulle uuden näytön ovelle ja vie samalla vanhan pois.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
Timo_Ky
Inactive
  Arvosana: 5 / 5 Vastine rahoille: 5 / 5

Meikäläisellä on tämä näyttö ollut kovassa käytössä jo maaliskuusta 2007 lähtien. Olen varmaan yksi ensimmäisistä tämän näytön ostaneista Suomessa. Ja olen erittäin tyytyväinen hankintaani. Ei kuolleita pikseleitä, ei liikaa valovuotoa ja muutenkin kaikin puolin kestävä ja laadukas näyttö hintaluokassaan!

Harmi että uudempiin näyttöihin on käytetty heikkolaatuisia paneeleita, nämä alkusarjan näytöt ovat todella hyviä.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
  Arvosana: 5 / 5 Vastine rahoille: 4 / 5

Noin puoli vuotta on ollut tämä näyttö ja erittäin hyvin toimii joka suhteessa. Oikeastaan katselukulmat on ainoa mukisemisen aihe.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
  Arvosana: 5 / 5 Vastine rahoille: 5 / 5

Itselläni ollut jo vuoden ns. rupu paneelilla ja ei oo ollut valovuotoja eikä mitään ongelmia. Todella hyvä näyttö pelailuun,leffojen tiirailuun ja työskentelyyn.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
  Arvosana: 5 / 5 Vastine rahoille: 3 / 5

Erittäin hyvä näyttö pelailuun ja elokuvien katseluun.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
  Arvosana: 5 / 5 Vastine rahoille: 4 / 5

Todella hyvä näyttö vaikka A-paneeli hyrrääkin. Vähän valovuotoa havaittavissa, mutta sitäkin todella vähän ja vain täysin mustalla näytöllä.

+ Hienon näköinen
+ Hyvät muunneltavuudet
+ Tarkka
+ Sopii moneen käyttöön, sekä peleihin että elokuviin yms.
+ Nopea
+ Todella hyvä hinta- /laatusuhde
+ HDCP-tuki
- Liian monta eri paneelia
- Pieni valovuoto joissain paneeleissa.

Eli toisin sanottuna suosittelen!

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
  Arvosana: 5 / 5 Vastine rahoille: 4 / 5

Aikaisemmin oli käytössä 17" kuvaputkinäyttö, nytten uuden koneen hankkiessa vaihdoin myös näytön. Aivan valtava ero vanhaan näyttöön. Todella hyvä video/pelikäytössä.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
  Arvosana: 5 / 5 Vastine rahoille: 4 / 5

Loistava hinta/laatu suhde. Itse pelailen paljon tietokonepelejä ja vaadin näytöltäni paljon.
Halpa, hyvä, kannattaa ostaa.

- Miggel

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
vilbert
Inactive
  Arvosana: 5 / 5 Vastine rahoille: 4 / 5

ostin tänää ja voin todeta että on hyvä vaikka on c paneelilla. pientä valovuotoa havaittavissa mutta ei haittaa.
+ISO
+tyylikäs
+paljon säätöjä
+hyvät värit vaikka on c paneeli
+todella tarkka
- paneeliarvonta...

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
  Arvosana: 5 / 5 Vastine rahoille: 3 / 5

Omasta mielestä todella hyvä näyttö. Varsinkin pelatessa tässä näytössä on tuntumaa. Ja todella hyvää kuvaa näyttää. Suosittelen ++!

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
Afterlif
Inactive
  Arvosana: 5 / 5 Vastine rahoille: 5 / 5

SyncMaster 226BW
Nopea, Windows Vista-sertifioitu 22” laajakuvanäyttö

SyncMaster 226BW on Windows Vista-sertifioitu 22” laajakuvanäyttö (16:10) Sen supernopea vasteaika (2 ms), erittäin korkea dynaaminen kontrastisuhde (3000:1) ja DVI tuottavat yhdessä veitsenterävän kuvan. Erinomainen esimerkiksi tietokonepeleille. Näyttö on ergonominen ja käyttäjäystävällinen. Uusi pelkistetty ja kiiltävän musta ulkonäkö miellyttää varmasti viimeisimpiä virtauksia seuraavia.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
TÄSSÄ ON TÄYSIN TARKAT TIEDOT NÄYTÖSTÄ:

Paneeli:

Paneelityyppi: TN
Kuva-ala: 22" wide
Pikselikoko: 0,282 x 0,282
Kirkkaus: 300 cd/m2
Kontrasti: 700:1 (DC 3000:1)
Katselukulma: (H/V)* 160° / 160°
Vasteaika: (G-G) 2 ms
Tarkkuus: 1680 x 1050
Värien määrä: 16,7 milj.
Vaakataajuus(kHz):30 - 81 kHz
Pystytaajuus(Hz): 56 - 75 Hz

Signaalitulo:

Videosignaali: Analoginen RGB, DVI
Tahdistusmalli: Erillinen H/V, Komposiitti, SOG
Signaalitulo: 15pin D-sub, DVI-D
Plug & Play DDC: DDC 2B
USB-keskitin: Ei
Mac-yhteensopiva: Kyllä

Virta:

Virrankulutus käytössä: 55 W
Virrankulutus lepotilassa: < 1 W
Muuntaja Sisäinen

Sertifioinnit:

Windows Vista-sertifioitu

Mitat:

Koko jalustalla: (L x K x S) 514,6 x 422,0 x 219,3 mm
Koko ilman jalustaa: (L x K x S) 514,6 x 63,0 x 353,3 mm
Pakkauksen koko: (L x K x S) 606,0 x 158,0 x 488,0 mm
Nettopaino: 4,9 kg
Bruttopaino: 7,4 kg

Näytön ominaisuudet:

Väri (etupuoli/tausta): Kiiltävä musta
Jalusta: Vakio, kääntyvä ja kiertyvä
Seinäkiinnitys: VESA 100 mm
Kaiuttimet: Ei
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Muuta/Lisätoiminnot:

MagicBright3:

Näytössä olevalla pikapainikkeella voi valita kirkkaudelle ja kontrastille ihanteelliset asetukset. Valittavissa on seitsemän eri asetusta: teksti, Internet, pelit, urheilu, elokuva, dynaaminen kontrasti ja omat asetukset.

MagicTune:

Samsungin MagicTune ohjelmalla voi muuttaa kuvakokoa sekä säätää kirkkautta, kontrastia ja värejä suoraan näytöllä hiiren avulla.

HDCP:

Näyttö tukee DVI-väylässä HDCP:tä (High bandwidth Digital Content Protection). Se suojaa tietokoneella, DVD:llä tai muussa siihen liitetyssä laitteessa olevan sisällön, varmistaa täydellisen kuvanlaadun sekä yhteensopivuuden myös tulevaisuudessa.

Dynamic Contrast 3000:1:

Luonnollinen kuvanlaatu ja suuri kirkkaus (300 cd/m2) sekä ennätyksellisen korkeat dynaamiset kontrastisuhteet 3000:1 ja 3000:1 tuottavat entistä terävämmän liikkuvan kuvan. Dynaaminen kontrasti maksimoi näkyvän ja seuraavana tulevan kuvan välisen terävyyden säätämällä taustavalon kirkkautta.

MagicSpeed:

MagicSpeed-ominaisuudella varustetut näytöt ovat erityisen hyviä pelikäyttöön, animaatioille ja elokuvien katseluun. Samsungin RTA-piirin (Response Time Accelerator) ansiosta näytön vasteaika on ainoastaan 2 millisekuntia.

2 ms:

Supernopea 2 millisekunnin vasteaika takaa luonnollisen ja tarkan kuvantoiston muodossa huippuluokan peli- ja elokuvanautinnon. Nopea kuvanpäivitys minimoi viiveet ja varjot, jotka muuten voivat olla häiritseviä.

Laajakuva:

Laajakuvaformaatti ja fantastinen kuvantoisto, laaja kontrastisuhde sekä todella lyhyt vasteaika tuottavat yhdessä ylivoimaisen kuvan.

DPMS:

DPMS (Display Power Management Signaling) alentaa virrankulutusta tunnistamalla, kun näyttö ei ole käytössä, ja sulkemalla itsensä automaattisesti.

Seinäasennus:

SyncMaster voidaan helposti asentaa suoraan seinälle VESA-kiinnitysstandardin avulla. Asennusjärjestelmä on joustava ja se sopii useimpiin huoneisiin ja ympäristöihin, jolloin näytön sijoituspaikan voi vapaasti valita itse.

Energy Star:

SyncMaster täyttää Energy Star-vaatimukset energiatehokkuudesta.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
SININEN MERKKIVALO: Laita näytön napista virta pois niin vilkuminen loppuu, kuka nyt kuluttaa näyttöä turhaan ja maksaa siitä.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
100%
  Arvosana: 5 / 5 Vastine rahoille: 4 / 5

+ loistava hinta-laatu suhde
+ sopii hyvin pelaamiseen
+ iso koko
+ HDCP-tuki, eli voi kytkeä vaikka X360:aan tai PS3:een.

- arpapeli paneelien kanssa

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
  Arvosana: 4 / 5 Vastine rahoille: 4 / 5

Nyt ollut tämä käytössä jo jonkin aikaa, eikä mitään ongelmia ole esiintynyt.

+ 22 tuuman koko on hyvä ja värit ovat tarkat.
+ Peli ja viihdekäytössä kestänyt hyvin. Ei silmiinpistävää valovuotoa.

- Merkkivalo. Niille joilla on tapana jättää näyttöön virrat päälle, niin tuo sininen valo saattaa ärsyttää.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
  Arvosana: 5 / 5 Vastine rahoille: 4 / 5

eii paha eii todellakaan

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
  Arvosana: 5 / 5 Vastine rahoille: 5 / 5

Ite en oo mitään valovuotoa huomannu :) erittäin hyvä näyttö on nyt 1kk ollu tää näyttö eikä mitään valittamista paitsi kun koneen sammuttaa nii sininen valo jää vilkkumaan mut ei se iso tehtävä oo näytön nappii painaa :P

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
  Arvosana: 5 / 5 Vastine rahoille: 3 / 5

+Koko sopiva
+Värit loistavat
+sopii pelaamiseen
+Sopii elokuvien katseluun

-Hieman valovuotoa

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
Iguanodon
Inactive
  Arvosana: 5 / 5 Vastine rahoille: 4 / 5

Todella hyvä peli hintaansa nähden.
Hienot värit, tarkka kuva ja HDCP yhteensopiva.
Miinuksena, vähän valovuotoa ja virtanapin sininen valo joka alkaa vielä vilkkumaan kun tietokoneen sammuttaa.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
  Arvosana: 5 / 5 Vastine rahoille: 5 / 5

itselläni on ollut käytössä nyt joku kuukauden, eikä ole löytynyt yhtään huonoa sanottavaa :P

sain S-paneelilla varustetun näytön ja vieläpä hyvän yksilön silleen että valovuotoa en huomaa oikeastaan ollenkaan.

+ tarkka kuva
+ hyvät värit
+ mukavan iso tää 22" :P
+ hinta, hyvä hinta/laatusuhde
+ tykkään ainakin itse ulkonäöstä
+ ominaisuuksia löytyy
+ katselukulmat on omassa näytössä hyvät, paitsi ala ja yläsuunnassa.

ja tuohon viimeiseen voin sanoa, olen aika laiska joskus ja vaan makoilen tässä tuolilla että katon näyttöä aika alhaaltakin välillä mutta hyvin se kuva vieläkin näkyy ;P

miinuksia en löydä tästä näytöstä, kertakaikkiaan paras näyttö mihin oon ikään törmännyt.

hyvä samsung! :D

nuuberolle: sulla on valovuotoa, se riippuu yksilöstä, itselläni ei meinaa huomata ollenkaan vaikka ois musta tausta, ja mulla myös on katselukulmat hyvät.

voi olla että sulla on joku huonompi paneelinen samsung, S-paneeli on näistä paras. sitten on vielä ne C ja A paneelit jos oikein muistan, ne on sitten huonompia ja valovuotoa esiintyy noilla paneeleilla enemmän mitä S-paneelisilla.

niin ja, todellakin voin suositella tätä näyttöä. on vaan vähän arpapeliä minkä paneelisen saa.

mutta jos olet kaupassa niin katso paketista missä maassa näyttö on valmistettu, S-paneeliset on parhaita ja niitä valmistetaan romaniassa =) tosin tuo ei ole ihan täysin varma konsti, mutta itse kun näin paketista että "made in romania" olin varma että se on S-paneelilla, ja se oli.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
  Arvosana: 3 / 5 Vastine rahoille: 3 / 5

Laite ollut käytössä yli puolivuotta eikä suurempia ongelmia ilmennyt. Miinuksia ropisee kuitenkin seuraavista asioista:

-valovuoto:
häiritsee etenkin elokuvia katseltaessa.

-katselukulmat: näyttö vaatii lähes kohtisuoran katselukulman, muutoin kuva alkaa tummeta reunoilta. Ongelma kärjistyy varsinkin kuvankäsittelyssä. Tuolilla siis ei kannata ottaa liian rentoa asentoa.

jalusta: mitättömät säätömahdollisuudet. Liittyy osittain edellisiin ongelmiin.

Muuten näyttö on vaikuttanut ihan perussuorittajalta TN-paneeliksi.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
  Arvosana: 5 / 5 Vastine rahoille: 5 / 5

Nyt on vihdoin kyseinen näyttö kädessä kolmen viikon odottelun jälkeen ja voin kertoa, että näyttö on erittäin hyvä.

+Tarkkuus
+Värit
+Tyylikäs
+Koko
+Hinta
-Ainakin itsellä virtajohto vähän heikko, tippuu aina välillä kun näyttöä kääntelee. Ei häiritse.

Valovuotoa varmaan jossain muussa huonommassa yksilössä voisi olla, mutta voin ylpeästi myöntää ettei omassa näytössäni ole valovuotoa montaa milliä.

Näytön nousin Verkkokauppa.com hintaan 298€ enkä kadu ostostani. Elokuvat, pelit ja kaikki näyttää paremmalta tässä näytössä kun verrataan vanhaan 17" näyttöön. Pöydälleni ei edes luultavasti mahtuisi tästä isompaa näyttöä, joten tämä näyttö on se mikä kannattaa kaapata mukaan kun uutta näyttöä etsii!

Kiitos Samsung.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
  Arvosana: 5 / 5 Vastine rahoille: 5 / 5

S-paneeli:
+ Tarkkuus ja värit
+ TODELLA tyylikäs ulkoasu (mielipide kysymys)
+ Pyörivä jalusta
+ Todella hyvä hinta/laatusuhde

Valovuodosta en juuri miinusta anna koska itsellä ainakin niin vähäistä ettei häiritse käyttöä yhtään.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
  Arvosana: 5 / 5 Vastine rahoille: 4 / 5

Hyvä näyttö on etenkin jos tulee s-paneelilla oleva malli. Peittoaa mennen tullen vanhemman lcd näyttöni ja myös entisen crt-näytön
+ Tarkkuus
+ Värien toisto
+ Ulkoasu

- Ei korkeuden säätöä
- Sininen valo
- Vähäistä valovuotoa

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
  Arvosana: 2 / 5 Vastine rahoille: 4 / 5

Itse sain paneelilotossa,
C-paneelisen näytön jonka
harmaat alueet sinertävät.
Näyttö meni takuuseen ja Powermillin
kuriiri tuo uuden näytön kotiin ja vie vanhan pois. Eli takuupalvelusta ainakin plussaa ja näyttö on laadukas jos sattuu S-paneelisen saamaan.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
  Arvosana: 4 / 5 Vastine rahoille: 5 / 5

Hintaisekseen erittäin hyvä ostos. Valovuotoa omassa näytössä melko vähän, mutta juuri sopivasti, jotta siihen kiinnittää huomiota elokuvia katsellessa. Kuvanlaatu on hyvää luokkaa hintaisekseen. Muutama ärsyttävä piirre löytyy, lähinnä sinisen merkkivalon takia. Jos koneen sammuttaa, eikä virtoja laita näytöstä pois, jää valo vilkkumaan. Myös pimeässä valo saattaa häiritä. Pelikäyttöön tämä näyttö on todella hyvä valinta!

+ hinta/laatu
+ kuvanlaatu
+ tyylikäs ulkoasu
+ ominaisuudet varsinkin pelikäytössä
- valovuoto
- muovisuus
- sininen valo

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
  Arvosana: 3 / 5 Vastine rahoille: 3 / 5

Suurta kuvaa ja laadukkaita värejä edullisesti. Valovuoto on melko häiritsevää omassa näytössäni. On tuurista kiinni saatko vuotavan yksilön vai et. Testaa ennenkuin ostat.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
  Arvosana: 5 / 5 Vastine rahoille: 4 / 5

Todella hyvä näyttö, vaikka onkin C-Paneelilla värit ovat todella hyvin kohdillaan ja valovuoto on vähäistä.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
  Arvosana: 4 / 5 Vastine rahoille: 2 / 5

Plussat:

+valovuoto vähäistä
+muotoilu
+jalusta kääntyy ja kallistuu sopivasti


Miinukset:

-plussat ovat hyvin yksilökohtaisia
-sininen valo häiritsee yöllisissä peli sessioissa
-itse ainakin jouduin vaihtamaan virtajohdon, näytön kallistus pimenti näytön

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
  Arvosana: 5 / 5 Vastine rahoille: 4 / 5

Erittäin hyvä näyttö. Värit ja tarkkuus erinomaista. Pientä valovuotoa on mutta minua se ei haittaa joten täydet 5-Tähteä!

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
  Arvosana: 4 / 5 Vastine rahoille: 4 / 5

Todella tyytyväinen olen ollut. Upea kuva, miinusta tulee jonkinasteisesta valovuodosta, katselukulmista ja kirkkaasta ledistä. Kokonaisuutena kuitenkin selvästi plussan puolella.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
  Arvosana: 5 / 5 Vastine rahoille: 3 / 5

Ostin tämän näytön 400 €lla, viime vuoden kesänä. Ja on edelleen "wow" fiilis ku sitä käytän. Paras 22" näyttö mitä ikinä on markkinoilla.
Ja se on kyl totta että tuo sininen valo häiritsee pikkaisen.
Mutta suosittelen kyllä kaikille joilla on näyttö ostoslistalla.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
  Arvosana: 5 / 5 Vastine rahoille: 5 / 5

Tässä näyttö nyt pällistelee pöydällä. Hinnaksi tuli 299€, mikä ei mielestäni ole ollenkaan paha tämän kokoisesta näytöstä. Kaiken hyvän lisäksi itselleni sattui S-paneeli.

+ Kuvan tarkkuus
+ Ei ollenkaan valovuotoa
+ Selkeät / hyvät valikot
+ Hyvä kallistuksen säätö
+ Muotoilu

- Virtanapin sininen valo pistää silmään

Muuten kokonaisuutena aivan helvetin hyvä näyttö. Todella tyytyväinen olen tämän näytön ostamiseen.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
  Arvosana: 4 / 5 Vastine rahoille: 5 / 5

Itse olen todella tyytyväinen näyttöön. 299,90e kotiinkuljettuna. Itselleni kävi vielä niin hyvä tuuri, että tuli S-Paneelilla varustettu ruutu. Valovuotoa on jonkin verran alareunassa, mutta ei todellakaan häiritseviä määriä.

Joku puhui siitä, että FPS-pelejä ei pysty pelaamaan ko. ruudulla. Olen eri mieltä, koska VSYNC päällä pelit ovat yhtä smootheja kuin aikoinaan 959NF:llä (myös minulla oli se).

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
  Arvosana: 5 / 5 Vastine rahoille: 3 / 5

Täytyy sanoa että hyvä on tällä näytöllä pelailla. Kuvanlaatu on erittäin hyvä ja kontrastikin tyydyttää. Valovuotoa toki on mutta niinhän taitaa vielä olla kaikissa tn-paneeleissa. Näytön mustat reunukset heijastavat valoa ikävästi. Lisäksi naarmuuntuvat helposti jos pyyhkii vähänkin karheammalla rätillä. Näistä huolimatta tämä kuitenkin on ehkä paras 22" näyttö mitä 300 eurolla saa.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
  Arvosana: 5 / 5 Vastine rahoille: 4 / 5

S-paneeli huoltomenun mukaan. Valovuotoa on reunoilla niinkuin kaikissa tn littunäytöissä. Kauniin näköinen, kohtuulliset katselukulmat, tarkka ja muutenkin hyvä yleistuntuma. Mutta jos verrataan edelliseen CRT-näyttööni (959nf sampan syncmaster, jossa hz peleissä 120-160) niin huomaahan sen 60hz ja 160hz:n eron aika hyvin, joten nopeimpien online pelien pelaaminen on jäänyt kyllä vähemmälle. Vielä kun uutta konerautaa saisi niin voisi kokeilla uusimpia pelejä natiiviresoluutiolla.

700mb:n leffoja ei enään ole niin mukava katsoa kun täytyy skaalata niin suurelle alalle, mutta eihän se näytön vika ole. Ei ole kuolleita pikseleitä ja uskon tällä nyt pärjääväni 4-5 vuotta ainakin.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
  Arvosana: 4 / 5 Vastine rahoille: 3 / 5

Paneelia ei pystynyt enää tarkistamaan, mutta kuva on erinomainen! Hiukan miinusta saa valovuodosta yläreunassa.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
anpeto
Inactive
  Arvosana: 5 / 5 Vastine rahoille: 2 / 5

Itsellänikin tuo C-paneeli, mutta muuten olen tyytyväinen.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
  Arvosana: 5 / 5 Vastine rahoille: 4 / 5

Ei voi kuin taputtaa itselleen hyvästä hankinnasta

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
MoiMi21
Inactive
  Arvosana: 2 / 5 Vastine rahoille: 1 / 5

onnenkauppaa että tuleeko samsungin omalla paneelilla.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
  Arvosana: 5 / 5 Vastine rahoille: 4 / 5

pelkkää visuaalista nautintoa silmille 22" ja 2ms paneliilla jossa 3000:1 dynaaminen contrasti jonka ansiosta kaikki pelit näyttää paremalta vuoden 2006 testi voittaja Samsung Samsung SyncMaster 225 on saanut uuden voittaja mallin näytön ostajan ei tarvitse edes kahdesti miettiä tää on juuri SE peli näyttö josta kohta kaikki puhuu Half Life 2 episode 1 näyttää törkeän hienolta tällä näytöllä

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?

Arvostele tämä tuote

Mikäli sinulla ei ole vielä AfterDawn-käyttäjätunnusta, syötä allaolevaan kaavakkeeseen toivomasi käyttäjätunnus sekä sähköpostiosoitteesi. Lähetämme sinulle jälkikäteen aktivointilinkin antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Mikäli sinulla on jo ennestään AfterDawn-käyttäjätunnus, kirjaudu sisään seuraavan välilehden kautta.

Kirjaudu sisään käyttäen AfterDawn -käyttäjätunnustasi tai sähköpostiosoitettasi.


"AfterDawn"-nimen viides kirjain?:

Onko laitteen tiedoissa puutteita tai jotain vikaa? Ehdota korjauksia laitteen tietoihin

Kysymyksiä tähän laitteeseen liittyen? Keskustele tästä ja muista laitteista keskustelualueillamme.