PiP? Ei
Tallentava? Kyllä
Kovalevy (GB) 160GB
Virittimiä? 2
HDTV Ei
Conax? Kyllä
SCART 1? RGB, S-Video, CVBS
SCART 2 RGB, S-Video, CVBS
HDMI? Ei
Digitaalinen ääni Toslink
MHP? Ei
AC3? Kyllä
Ajastus Kyllä
teksti-tv? Kyllä
Tekstitys? Kyllä
USB? Kyllä
Kaksisuuntainen USB Ei
RS-232? Kyllä
FireWire Ei
Ethernet Ei
DVDR Ei
Lisätietoja Suomenkielinen manuaali löytyy täältä:

http://www.welho.fi/PublicFiles/2006/09/0919/2591/Handan_CV-7700_PVR_310306.pdf

 
 • PiP (Picture-in-picture)

  Mahdollistaa kahden TV-kanavan samanaikaisen katselun (yleensä toinen kanavista näkyy ns. pikkuruudussa pääkanavan kuvan yläkulmassa).

 • RS-232 (RS-232 -liitin)

  Yleensä RS-232 -liittimen avulla laitteeseen voidaan päivittää uusi firmware. RS-232 -liitäntää ei yleensä voi käyttää videoiden siirtoon laitteelta tietokoneelle.

 • USB (USB-liitin)

  USB-liitin mahdollistaa nopean tiedonsiirron digiboksin ja tietokoneen välillä. Tätä liitintä käytetään yleisimmin tallettavissa digibokseissa mahdollistamaan talletettujen videoiden siirto digiboksilta tietokoneelle.

 • Tallentava (Onko laite tallentava digiboksi?)

  Tallettava digiboksi tekee käytännössä ulkoiset tallennustavat, kuten videonauhurit, tarpeettomiksi, mahdollistaen digilähetysten tallettamisen suoraan laitteen sisäiselle kovalevylle. Digitaalisesti talletettu TV-kuva on täsmälleen samalla laadulla talletettu kuin vastaanotettaessa, joten normaalia kuvan huonontumista tallennusvaiheessa ei tapahdu.

 • MHP (MHP-tuki)

  MHP on yhtenäinen, pääasiassa Pohjoismaissa (myös Suomessa) käytössä oleva standardi interaktiivisille toiminnoille, kuten ns. supertekstitelevisiolle.

 • AC3 (Dolby Digital -tuki)

  Tuki vaaditaan, jotta laite osaa purkaa Dolby Digital (eli AC3) -muodossa olevia monikanavaista lähetyksiä.

 • teksti-tv (Sisäänrakennettu teksti-tv)

  Sisäänrakennettu teksti-tv mahdollistaa teksti-tv:n käytön suoraan digiboksin avulla ja on siis riippumaton siitä, tukeeko televisio teksti-tv:tä vai ei.

 • Conax (Sisäänrakennettu Conax-korttipaikka)

  Conax-korttipaikkaa vaaditaan, jotta laitteella voidaan katsoa maksullisia TV-kanavia.

 • Virittimiä (Virittimien määrä laitteessa)

  Mikäli laitteesta löytyy useampi viritin, se mahdollistaa esim. eri kanavanipussa sijaitsevan kanavan tallennuksen katsottaessa toisessa kanavanipussa sijaitsevaa kanavaa.

 • SCART 1 (Ensimmäisen SCART-liittimen ulostulo)

  SCART-liitin on yleisin Euroopassa käytetty televisioiden ja videolaitteiden kytkentätapa. Vaikka kaikki SCART-liittimet näyttävätkin samalta keskenään, on niissä merkittäviä eroja. Paras kuvanlaatu saavutetaan SCART-liitintä käyttäen saavutetaan, kun sekä kuvaa tuottava laite (esim. digiboksi) ja kuvaa toistava laite (esim. televisio) käyttävät ns. YUV -kuvasignaalia. SCART-liittimestä saatava toiseksi paras kuvanlaatu tulee RGB-signaalia käytettäessä ja huonoin kuvanlaatu saadaan CVBS-signaalin kanssa.

 • HDMI (HDMI -ulostulo)

  Kertoo löytyykö laitteesta HDMI-liitäntää, jonka avulla laite voidaan kytkeä digitaalisesti mm. teräväpiirtotelevisioihin.

 • Tekstitys (Tuki DVB -tekstityksille)

  DVB-tekstitysten tuki vaaditaan, jotta esim. Ylen kanavilla käytetyt tekstitykset näkyisivät laitteella.

 • Cable Ready HD (Cable Ready HD -hyväksytty)

  Cable Ready HD -hyväksyntä on suomalaisten kaapelitelevisioyhtiöiden antama sertifikaatti siitä, että laite on todettu toimivaksi teräväpiirtolähetysten vastaanottoon kaapelitelevisioverkossa. Hyväksyntä vaatii laitteelta mm. MPEG-4/AVC -tuen sekä tuen Conax -korttilinkitykselle.

  Arvosana: 2 / 5 Vastine rahoille: 2 / 5

Päätin 1,5v sitten ostaa kunnollisen digiboxin, kun ne nyt tulevat pakollisiksi.
Ostin welhosta handan cv7700:n kun sitä mainostettiin hyväksi. (439e)

1. Alusta alkaen kun vähänkin liian nopeesti koitti selata kanavia eteenpäin, koko boxi meni jumiin ja se piti käynnistää uudelleen.
2. Tallennukset joskus jäävät tallentumatta, siten että ne kyllä näkyy luettelossa, mutta 0:00 eli niitä ei voi kattoa.
3. Teksti-tv on onneton. Jos koitat katsoa tv:tä kun teksti-tv selaa hakemaasi sivua, ja laittaa teksti-tv:n takaisin päälle, joudut aloittamaan sivusta 100.
4. Nyt 18kk:n jälkeen kun koitat laittaa digiboxin päälle, kestää noin minuutin ja sillä aikaa kuuluu hirveä nakutus (sama ääni kun se normaalisti menee päälle, mutta monta kertaa putkeen). Ilmeisesti koittaa käynnistää itseään monta kertaa peräkkäin?
5. Koitin katsoa tallennettuja tiedostoja ja tuli tämmöinen ilmoitus: Alusta kovalevy. Eli ainoa mitä boxi tarjoaa, on digiboxin alustus, eli kaikki talletukset ovat kadonneet jonnekkin.

Siis koko tää digihömpötys on ärsyttäny alusta asti. Meillä kun on 3 telkkaria ja jokaiseen pitäs ostaa oma boxi, ja ensimmäinen "parempi boxi" tekee jo tällasta niin ei kyllä tekis mieli ostaa yhtään boxia enää koskaan. Miksei niitä taloyhtiöbokseja voida nyt jo laillistaa!

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
  Arvosana: 4 / 5 Vastine rahoille: 2 / 5

Kaukosäädin ei nyt kahden vuoden käytön jälkeen enää toimi. En tiedä missä vika on ja yllätyksekseni löysin nämä kommentit. Onkohan tämä sama ongelma muissakin Handanin malleissa...

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
Coroner74
Inactive
  Arvosana: 3 / 5 Vastine rahoille: 2 / 5

Oman kuntani kuluttaja-asiamies sanoi että riippumatta laitteen takuuajasta on MYYJÄ vastuussa laitteen korjaamisesta vaikka takuu olisikin jo ummessa, joten ottakaan yhteyttä myyjää/liikeeseen josta laiteen ostitte, itselläni on Handan DVB-C jossa täsmälleen sama vika kaukoohjaimen kanssa. olen ollut yhteydessä maahantuojaan jotka väittivät että omalla vastuulla koko korjaus, mutta kun myyjäliikkeeseen otin yhteyttä niin takuuseen se myyjä sen sai puhuttua. PITÄKÄÄ puolenne, jos laitteissa on selvä valmistajan vika ette TE ole velvollisia korjauksesta maksamaan!

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
  Arvosana: 3 / 5 Vastine rahoille: 3 / 5

Kaukosäätimen toimimattomuus on laitevika. Eli säädin toimii, mutta laitteen anturi ei. Welhosta voi pyytää korjausarvio, jos takuu on mennyt umpeen. Mutta huonolta näyttää. Pitäisikö kerätä nimilista ja valita ryhmänä?

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
  Arvosana: 3 / 5 Vastine rahoille: 2 / 5

Myöskään minulla kaukosäädin ei tahdo enää toimia ollenkaan - välistä saa painallukset perille tosiaan pitämällä säädintä vinkkelissä. Uudenkin hommasin, mutta ei apuja. Muutoin kone on toiminut kohtuullisesti. Kuumanahan se tosin käy, joten lieneekö siinä syytä kaukosäätimen toiminnan hiipumisen. Liekö tuo kaukosäätimen huono vastaanotto korjattavissa - tietääkö kukaan?

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
  Arvosana: 2 / 5 Vastine rahoille: 2 / 5

Itselläni takuun jo umpeuduttua kaukosäätimen käskyt eivät tahdo mennä perille. Vika alkoi siten että se ei enää käynnistynyt kapulasta, sammui kyllä ja nyt on tilanne se että käskyt tuntuvat menevän perille vain satunnaisesti ja/tai virheellisinä.. Huvittavinta on että nappeja painellessa kapulalla pitää osoitella ihan jonnekin muualle kuin konetta kohti. Aion kai korjauttaa sen mutta myös hankkia Topfieldin tai Procasterin tilalle ja Handan siirtyy makkariin, jos siitä nyt enää toimivaa saa.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
  Arvosana: 3 / 5 Vastine rahoille: 2 / 5

Hankin laitteen ensisiajaisesti tallentamiseen. No eihän siitä mitään tule, kun laite pudottelee ajastettuja tallennuksia pois itsekseen vaikka ne on asetettu toistuviksi. Vanhan videonauhurin ajastinkin oli varmatoimisempi.

Perustoiminnot ja käytettävyys ok, mutta tekniikka taitaa olla vielä keskeneräistä. Sehän ei vaan valitettavasti näy hinnassa.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
  Arvosana: 3 / 5 Vastine rahoille: 2 / 5

Vikoja vieläkin - Handan CV-7800 PVR - (uusin FW)
1. Tallentaessa ohjelmaa, katsottavan kanavan ääni häviää muutamaksi sekunniksi. Tätä on tapahtunut usein nauhoittaessa.
2. Kummallinen "korkea piippaus ääni" joka esiintyy kanavasta riippumatta (testattu yli 180 kanavan koekäytöllä).
3. Kaukosäätimen näppäimet eivät ole parhaalla mahdollisella tavalla sijoitettu.
Eli käsittääkseni Handan CV-6000, CV-7700, CV-7800PVR, ovat kaikki sama laite.
Laite on sopiva peruskäyttäjälle, hinta voisi olla 300€

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
  Arvosana: 3 / 5 Vastine rahoille: 3 / 5

Viimeisimmän ohjelmistopäivityksen jälkeen jumiutumisongelmaa ei ole enää esiintynyt. Muuten käypä laite, mutta suurena puutteena USB-liitintä ei voi käyttää tallenteiden siirtämiseen tietokoneelle. USB-liitintä voi käyttä ainoastaan mp3-musiikin ja valovkuvien siirtämiseksi boksille.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
  Arvosana: 3 / 5 Vastine rahoille: 3 / 5

Ajastus ei toimi ohjelmistolistasta eikä yksilöllisesti ajan valiten: lopusta pari minuuttia jää pois. Eikä minuuttien lisääminenkään auta. Kuulemma ohjelmistovika. Jo keväästä 2006.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
100%
  Arvosana: 4 / 5 Vastine rahoille: 3 / 5

Löytyy käyttöohje netistä osoitteessa http://www.welho.fi/PublicFiles/2006/09/0919/2591/Handan_CV-7700_PVR_310306.pdf

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
  Arvosana: 4 / 5 Vastine rahoille: 3 / 5

Ostin laitteen keväällä 2006 Welholta kampanjahintaan. Ikävä yllätys oli että Welho on halunnut estää tallennettujen ohjelmien siirron tietokoneelle USB-liitännästä. Muuten laite on toiminut melko kiitettävästi.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?

Arvostele tämä tuote

Mikäli sinulla ei ole vielä AfterDawn-käyttäjätunnusta, syötä allaolevaan kaavakkeeseen toivomasi käyttäjätunnus sekä sähköpostiosoitteesi. Lähetämme sinulle jälkikäteen aktivointilinkin antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Mikäli sinulla on jo ennestään AfterDawn-käyttäjätunnus, kirjaudu sisään seuraavan välilehden kautta.

Kirjaudu sisään käyttäen AfterDawn -käyttäjätunnustasi tai sähköpostiosoitettasi.


"AfterDawn"-nimen viides kirjain?:

Onko laitteen tiedoissa puutteita tai jotain vikaa? Ehdota korjauksia laitteen tietoihin

Kysymyksiä tähän laitteeseen liittyen? Keskustele tästä ja muista laitteista keskustelualueillamme.