Valmistajan tuotekoodi(t) RZ01-00152400-R3M1
Tuotteen EAN-koodi(t) 8886419330554

  Arvosana: 5 / 5 Vastine rahoille: 5 / 5

ASM:eilta tarjouksena ostettu. Kaikinpuolin loistava hiiri! Sopii hyvin käteen ja on simppelin tyylikäs.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
33%
  Arvosana: 5 / 5 Vastine rahoille: 5 / 5

Erinomainen hiiri pelaamiseen. Sopii parhaiten iso/keskikoisille käsille. Hiiri on todella mukavan tuntuinen kädessä, päällä oleva muovi on ns.soft-touch -muovia. Kuitenkin hiiren sivuosat ovat liukasta muovia, mikä voi joissain tilanteissa aiheuttaa ongelmia, varsinkin jos kädet sattuvat olemaan valmiiksi liukkaat.

Suosittelen kaikille, joitka ovat etsimässä pelihiirtä suht. pienellä budjetilla.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
75%
  Arvosana: 5 / 5 Vastine rahoille: 5 / 5

Loistava pelihiiri joka sopii käteen kuin nyrkki silmään. Edellinen hiireni oli Microsoftin langaton "ergonomisesti" muotoiltu himohiiri, joka ei sopinut käteen sitten ollenkaan ja pelaaminen oli jotain aivan kamalaa "virtaa säästävän" toiminnon ansioista, joka hiljensi hiiren valmiustilaan mikäli sitä piti paikallaan pari sekuntia. Tästä tilasta herääminen kesti pelitilanteessa ratkaisevan paljon. Kavereiden suosituksesta vaihdoin DA:han, ja ei voi muuta sanoa kuin että olen tyytyväinen.

Plussaa saavat hiiren käteen sopiva muotoilu, erittäin nopea vaste ja tarkkuus sekä sivunäppäimien sijoittelu ja suuri koko. Myös hiiren valaistus on mukava lisä muuten mustaan ulkokuoreen.

Miinusta tulee On-The-Fly -herkkyyden säädön puuttumisesta. Se olisi hyvä ominaisuus varsinkin niissä peleissä, joissa ajoneuvoissa on huomattavasti alhaisempi herkkyys. Mutta kyllä sitä ilmankin pärjää. Toinen huono puoli on hiiren kylkien pinnoite. Kiiltäväpintainen musta tuppaa varsinkin käden hikoillessa keräämään melko paljon likaa itseensä. En tiedä onko muilla samaa ongelmaa, mutta hiiren oikeassa (ulommassa) reunassa on itselläni silloin tällöin kovan pelaamisen jälkeen selvä jälki sormen (nimettömän) paikasta ja sen ympärillä ohut kerros likaa. Eipä tuokaan niin haittaa kun sitä tulee varsinkin näin talvella harvemmin ja pyyhkäisemällä sekin lähtee.

Ja hiiren muotoilu on niin loistava, että se kyllä korvaa kaikki mahdolliset miinukset :) Suosittelen.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
75%
  Arvosana: 5 / 5 Vastine rahoille: 3 / 5

Minulta löytyy tästä hiirestä se left-hand edition. Samat plussat ja miinukset pätee varmasti oikean käden versioon.

Kauan olen etsiskelly peli hiirtä vasenkätisille ja kun Diamondback 3G alkoi lahoamaan olihan tämä pakko ostaa.

Ensimmäisenä päivänä hiiri tuntui liiankin suurelta omaan käteen koska edellinen oli tuo hieman pienempi diamondback 3G, mutta nyt tuntuu juuri oikean kokoiselta enkä voisi kuvitellakkaan enää käyttäväni pienempää diamondbackkiä.Sitten plussat:

Hiiri toimii hyvin Ulti-mat kangas hiirimatolla.

Sopii omaan käteen kuin räätälöity hansikas.

Suurin plussa oli vasenkätisille muotoiltu versio. Joissain peleissa jouduin käyttämään mouse2 nappia ykösenä vaikka olin invertannut napit, mutta eipä tarvitse enää.Miinukset:

On-the-fly sensitivitylle ei ole pyhitetty omaa nappia, mutta itse laitoin sen mouse3:seen koska sitä tarvin niin useasti ja universal scrollia en juuri koskaan. Tämä on ainoa miinus hiirestä joa itseäni hieman haittaa. Nuo seuraavat ei itseä haittaa ollenkaan mutta hyvähän ne on ostajien tietää.

Profiilin vaihto nappi on aika paha floppi, itselläni menee profiilin vaihdossa useita kalliita sekunteja jotka ovat "elin tärkeita" jos ei nyt oikesassa elämässä niin sitten pelissä, mutta itse koen tuon napin turhaksi kun pärjään tuolla On-the-fly sensityvity säädöllä, eikä siinä myöskään ole mitään vaihto viivettä.

Hiiren ulkoreuna missä pikkurilli ja nimetön ovat on pyöreä, jonka seurauksena hiirtä voi joutu hikisillä käsillä puristamaan hieman koempaa kun sitä nostaa ilmaan. Tuo haitta on itsellä ainakin olematon ja sitä ei edes huomaa kun hiirtä käyttää.

Hiiren rulla pitää hieman kovempaa ääntä ylöspäin scrollatessa.Omia mielipiteitä:

Razerin sykkivä logo olisi omasta mielestä hienompi jos se palaisi kokoajan. Itselläni se on kokonaan pois päältä.

Hiiren plussat menevät noiden miinuksien ohi 100-0.Tiivistetäänpä vielä loppuun:

Yleisesti ottaen ihan hemmetin hyvä hiiri. Todella mukava vihdoin käyttää muotoiltua hiirtä. Diamondback 3G:tä käyttäessäni käteni oli hieman kallellan ja painelin kokoajan mouse2 nappia joka alkooi pitkällä aika välillä potuttamaan, näin ei ole käynyt vielä kertaakaan tätä hiirtä kaytettäessä.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
75%
  Arvosana: 5 / 5 Vastine rahoille: 5 / 5

Oikein hyvä hiiri. Sopii minun käteeni täydellisesti. Hienot valot, jotka saa myös kytkettyä pois jos haluaa.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
33%

Arvostele tämä tuote

Mikäli sinulla ei ole vielä AfterDawn-käyttäjätunnusta, syötä allaolevaan kaavakkeeseen toivomasi käyttäjätunnus sekä sähköpostiosoitteesi. Lähetämme sinulle jälkikäteen aktivointilinkin antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Mikäli sinulla on jo ennestään AfterDawn-käyttäjätunnus, kirjaudu sisään seuraavan välilehden kautta.

Kirjaudu sisään käyttäen AfterDawn -käyttäjätunnustasi tai sähköpostiosoitettasi.


"AfterDawn"-nimen viides kirjain?:

Onko laitteen tiedoissa puutteita tai jotain vikaa? Ehdota korjauksia laitteen tietoihin

Kysymyksiä tähän laitteeseen liittyen? Keskustele tästä ja muista laitteista keskustelualueillamme.