Tallentava? Kyllä
Kovalevy (GB) 1000GB
Virittimiä? 2
HDTV Kyllä
Cable Ready HD? Kyllä
Conax? Kyllä
SCART 1? CVBS
SCART 2 CVBS
HDMI? Kyllä
Digitaalinen ääni Toslink ja RCA
AC3? Kyllä
Ajastus Kyllä
teksti-tv? Kyllä
Tekstitys? Kyllä
USB? Kyllä
RS-232? Ei
FireWire Ei
Ethernet Ei
DVDR Ei
Valmistajan tuotekoodi(t) DVB-C 9900 HD / DVB-C9900HD
Tuotteen EAN-koodi(t) 6410075455065

 
 • PiP (Picture-in-picture)

  Mahdollistaa kahden TV-kanavan samanaikaisen katselun (yleensä toinen kanavista näkyy ns. pikkuruudussa pääkanavan kuvan yläkulmassa).

 • RS-232 (RS-232 -liitin)

  Yleensä RS-232 -liittimen avulla laitteeseen voidaan päivittää uusi firmware. RS-232 -liitäntää ei yleensä voi käyttää videoiden siirtoon laitteelta tietokoneelle.

 • USB (USB-liitin)

  USB-liitin mahdollistaa nopean tiedonsiirron digiboksin ja tietokoneen välillä. Tätä liitintä käytetään yleisimmin tallettavissa digibokseissa mahdollistamaan talletettujen videoiden siirto digiboksilta tietokoneelle.

 • Tallentava (Onko laite tallentava digiboksi?)

  Tallettava digiboksi tekee käytännössä ulkoiset tallennustavat, kuten videonauhurit, tarpeettomiksi, mahdollistaen digilähetysten tallettamisen suoraan laitteen sisäiselle kovalevylle. Digitaalisesti talletettu TV-kuva on täsmälleen samalla laadulla talletettu kuin vastaanotettaessa, joten normaalia kuvan huonontumista tallennusvaiheessa ei tapahdu.

 • MHP (MHP-tuki)

  MHP on yhtenäinen, pääasiassa Pohjoismaissa (myös Suomessa) käytössä oleva standardi interaktiivisille toiminnoille, kuten ns. supertekstitelevisiolle.

 • AC3 (Dolby Digital -tuki)

  Tuki vaaditaan, jotta laite osaa purkaa Dolby Digital (eli AC3) -muodossa olevia monikanavaista lähetyksiä.

 • teksti-tv (Sisäänrakennettu teksti-tv)

  Sisäänrakennettu teksti-tv mahdollistaa teksti-tv:n käytön suoraan digiboksin avulla ja on siis riippumaton siitä, tukeeko televisio teksti-tv:tä vai ei.

 • Conax (Sisäänrakennettu Conax-korttipaikka)

  Conax-korttipaikkaa vaaditaan, jotta laitteella voidaan katsoa maksullisia TV-kanavia.

 • Virittimiä (Virittimien määrä laitteessa)

  Mikäli laitteesta löytyy useampi viritin, se mahdollistaa esim. eri kanavanipussa sijaitsevan kanavan tallennuksen katsottaessa toisessa kanavanipussa sijaitsevaa kanavaa.

 • SCART 1 (Ensimmäisen SCART-liittimen ulostulo)

  SCART-liitin on yleisin Euroopassa käytetty televisioiden ja videolaitteiden kytkentätapa. Vaikka kaikki SCART-liittimet näyttävätkin samalta keskenään, on niissä merkittäviä eroja. Paras kuvanlaatu saavutetaan SCART-liitintä käyttäen saavutetaan, kun sekä kuvaa tuottava laite (esim. digiboksi) ja kuvaa toistava laite (esim. televisio) käyttävät ns. YUV -kuvasignaalia. SCART-liittimestä saatava toiseksi paras kuvanlaatu tulee RGB-signaalia käytettäessä ja huonoin kuvanlaatu saadaan CVBS-signaalin kanssa.

 • HDMI (HDMI -ulostulo)

  Kertoo löytyykö laitteesta HDMI-liitäntää, jonka avulla laite voidaan kytkeä digitaalisesti mm. teräväpiirtotelevisioihin.

 • Tekstitys (Tuki DVB -tekstityksille)

  DVB-tekstitysten tuki vaaditaan, jotta esim. Ylen kanavilla käytetyt tekstitykset näkyisivät laitteella.

 • Cable Ready HD (Cable Ready HD -hyväksytty)

  Cable Ready HD -hyväksyntä on suomalaisten kaapelitelevisioyhtiöiden antama sertifikaatti siitä, että laite on todettu toimivaksi teräväpiirtolähetysten vastaanottoon kaapelitelevisioverkossa. Hyväksyntä vaatii laitteelta mm. MPEG-4/AVC -tuen sekä tuen Conax -korttilinkitykselle.

verus
Inactive
  Arvosana: 1 / 5 Vastine rahoille: 1 / 5

Samoja vikoja täälläkin oli. Laite ylikuumeni herkästi, minuutin välein tulee ilmoitus ajastuksesta ja sen epäonnistumisesta. Laite jumiutuu kuumentuessaan totaalisesti, jolloin ei auta kuin päävirran katkaiseminen. Hyviä puolia hiljaisuus, hyvä kanavien suosikkilista, hyvät valikot ja kätevä kelaustoiminto.
Vajaa 2 viikkoa oli käytössä, kunnes vein takaisin kauppaan ja rahat takaisin. En suosittele laitetta.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
91%
rami325
Vahvistamaton käyttäjä
  Arvosana: 1 / 5 Vastine rahoille: 1 / 5

Minuutin välein kertoo ajastetun nauhoituksen aloituksesta ja sen epäonnistumisesta, vaikkei mitään ole ajastettu. Kuva pätkii, ääni pätkii, tekstit katoaa, kaukosäädin hajosi. Positiivista on että on niin susi laite, että tulee palautettua samantien. Osannottoni kaikille samaan ansaan langenneille.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
76%
29.8.2010
oh2eki
Inactive
  Arvosana: 1 / 5 Vastine rahoille: 1 / 5

Kuva olisi loistavan upea jopa sd:n osalta, valitettavasti laite ei toimi (kokeiltu 6 kpl:tta)! Ääni pätkii sd tallenteita katsottaessa, muttei ole tallentunut kiinolevylle (mikäli tätä asiaa ei joku usko, niin eikun kuulokkeet päähän, niin noin minuutin välein pätkäisee). Samaa ongelmaa esiintyy yksilöstä riippuen kaikissa enemmän tai vähemmän, elikä kuva on sen hyvälaatuisuudesta huolimatta ärsyttävän vika-altis, säröilee, pätkii ja taas yksilöstä riippuen on liki katselukelvotonta. Kaukosäädin oli mukavan kokoinen ja toimi hyvin, valitettavasti Handanilla on kovasti töitä boxin kanssa vielä ennenkuin se toimii!

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
73%

Arvostele tämä tuote

Mikäli sinulla ei ole vielä AfterDawn-käyttäjätunnusta, syötä allaolevaan kaavakkeeseen toivomasi käyttäjätunnus sekä sähköpostiosoitteesi. Lähetämme sinulle jälkikäteen aktivointilinkin antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Mikäli sinulla on jo ennestään AfterDawn-käyttäjätunnus, kirjaudu sisään seuraavan välilehden kautta.

Kirjaudu sisään käyttäen AfterDawn -käyttäjätunnustasi tai sähköpostiosoitettasi.


"AfterDawn"-nimen viides kirjain?:

Onko laitteen tiedoissa puutteita tai jotain vikaa? Ehdota korjauksia laitteen tietoihin

Kysymyksiä tähän laitteeseen liittyen? Keskustele tästä ja muista laitteista keskustelualueillamme.