Philips 46PFL9704H/12

Philips 46PFL9704H/12
LCD LED-taustavalolla / 46" / 1080p / 5000000:1 / PAL
Valmistaja: Philips | Kategoria: Taulutelevisiot
Tyyppi LED-taustavalaistu LCD
Koko? 46"
Resoluutio? 1080p (1920x1080, progressivinen)
24p -tuki Kyllä
Dynaaminen kontrasti 5000000:1
Kirkkaus (cd/m²) 500 cd/m²
Vasteaika 1ms
Paino 25,4kg
Mitat (LxKxS) 1123mm x 701mm x 89mm
Formaatti PAL (Eurooppa)
DVB-T -virittimiä? 1
DVB-C -virittimiä? 1
DVB-S -virittimiä 0
Analogisia virittimiä 1
HDTV-viritin Kyllä
CI 1
Conax? Ei
VideoGuard Ei
Cable Ready HD? Kyllä
DVB-tekstitys? Kyllä
MHP? Ei
SCART 1? RGB, S-Video, CVBS
SCART 2 RGB, S-Video, CVBS
HDMI? 5
VGA 1
Komponentti? Kyllä
Analoginen RCA Kyllä
Digitaalinen RCA Ei
Toslink Ei
Analoginen RCA-ulostulo Kyllä
Digitaalinen RCA-ulostulo Kyllä
Toslink-ulostulo Ei
PiP Kyllä
Kaiuttimet Kyllä
Lisätietoja Ambilight-ympäröivä valaistus kolmella sivulla, 100 Hz paneeli + 200 Hz skannaava LED-taustavalaistus (local dimming -ominaisuudella), 17 bittinen värinkäsittely, Kaksi bassokaiutinta, DLNA 1.0, Verkko-TV (WWW-selain, YouTube), LAN(10Mbps)/WLAN(802.11g), USB-portti, Valotunnistin, Joint Space -etäohjelmatuki
Valmistajan tuotekoodi(t) 867000053569
Tuotteen EAN-koodi(t) 8712581487874

 
 • Koko (Näytön tuumakoko (valmistajan ilmoittama))

  Näytön tuumakoko kertoo, kuten nimikin sanoo, television kuvaruudun halkaisijan kulmasta kulmaan, tuumia käyttäen.

 • Resoluutio (Näytön natiiviresoluutio (tarkkuus pikseleissä))

  Näytön natiiviresoluutio kertoo sen, kuinka monta kuvapistettä television näytöllä on. Näytön resoluutio ilmaistaan yleensä vaakarivin kuvapisteiden ja pystyrivin kuvapisteiden kertomana (esim. 1920x1080), mutta teräväpiirtotelevisioissa käytetyt formaatit ilmaistaan tämän sijaan käyttämällä joko termiä 1080i (1920x1080), 1080p (1920x1080) tai 720p (1280x720). Nämä kolme ovat teräväpiirtotelevision kolme standardia tarkkuutta ja mikäli televisio käyttää jotain näistä kolmesta tarkkuudesta ns. natiivitarkkuutenaan, ei kyseistä tarkkuutta käyttäviä teräväpiirtolähetyksiä katsottaessa tarvita kuvan laatua huonontavaa tarkkuuden skaalausta. Kärjistäen voidaan sanoa, että mitä suurempi näytön natiiviresoluutio on, sen parempi kuvanlaatu sillä voidaan saavuttaa.

 • HDMI (HDMI-sisääntulojen määrä)

  HDMI-liitin on uusi, täysin digitaalinen kytkentätapa eri audio- ja videolaitteiden välille. Mikäli taulutelevisioon liitetään HDMI-liitännällä digitaalinen kuvanlähde, kuten esim. digiboksi tai DVD-soitin pysyy kuva virheettömänä, koska kuvaa ei tarvitse muuttaa välillä analogiseen muotoon.

 • Kontrasti (Kontrastisuhde (esim: 3000:1))

  Kontrastisuhde kertoo siitä, miten selkeästi televisio pystyy erottelemaan eri värien ja valoisuuksien eroja. Mitä suurempi kontrastisuhde on, sen parempi värien ja kirkkauden erottelu televisiossa on.

 • DVB-T -virittimiä (Sisäänrakennettujen DVB-T -virittimien määrä)

  Mikäli televisiossa on yksi tai useampia sisäänrakennettuja DVB-T -virittimiä, toimii televisio itsessään myös ns. antenniverkon digiboksina, eli antennivastaanottoa käytettäessä laite ei tarvitse erillistä digiboksia.

 • DVB-C -virittimiä (Sisäänrakennettujen DVB-C -virittimien määrä)

  Mikäli televisiossa on yksi tai useampia sisäänrakennettuja DVB-C -virittimiä, toimii televisio itsessään myös kaapeliverkon digiboksina, eli kaapelitelevisioverkkoon kytkettynä laite ei tarvitse erillistä digiboksia.

 • Conax (Sisäänrakennettu Conax-kortinlukija)

  Sisäänrakennettu Conax -korttipaikka mahdollistaa maksullisten kanavien katseluun tarkoitetun maksukortin liittämisen laitteeseen.

 • SCART 1 (Ensimmäisen SCART-liittimen tyyppi)

  SCART-liitin on yleisin Euroopassa käytetty televisioiden ja videolaitteiden kytkentätapa. Vaikka kaikki SCART-liittimet näyttävätkin samalta keskenään, on niissä merkittäviä eroja. Paras kuvanlaatu saavutetaan SCART-liitintä käyttäen saavutetaan, kun sekä kuvaa tuottava laite (esim. digiboksi) ja kuvaa toistava laite (esim. televisio) käyttävät ns. YUV -kuvasignaalia. SCART-liittimestä saatava toiseksi paras kuvanlaatu tulee RGB-signaalia käytettäessä ja huonoin kuvanlaatu saadaan CVBS-signaalin kanssa.

 • Komponentti (Komponentti-sisääntulo (Y/Pb/Pr))

  Komponentti-liitäntä on analoginen videolaitteiden kytkentätapa, jossa kuva erotellaan eri väreiksi ja nämä värit välitetään omissa johtimissaan lähtölaitteelta (esim. DVD-soittimelta tai digiboksilta) televisioon. Komponentti-liitäntä on analogisista liitäntämuodoista kuvanlaadultaan paras, mutta sen rinnalle ja ohi ovat nousseet täysin digitaaliset kytkentätavat kuten DVI ja ennenkaikkea HDMI -liitännät.

 • Cable Ready HD (Cable Ready HD -hyväksytty)

  Cable Ready HD -hyväksyntä on suomalaisten kaapelitelevisioyhtiöiden myöntämä hyväksyntä laitteille, jotka yhtiöt ovat tutkineet ja todenneet yhteensopivaksi em. standardin kanssa. Cable Ready HD -hyväksyntä vaatii laitteelta mm. sisäänrakennetun kaapeliverkon virittimen, sisäänrakennetun Conax -moduulin, tuen teräväpiirtolähetyksille, tuen Conax -korttilinkitykselle sekä tuen MPEG-4/AVC -videomuodolle.

 • 3D (3D-tuki)

  3D-tuella varustetut televisiot osaavat toistaa 3D-videota ja sisältävät yleensä liitännät 3D-laseille. Huomionarvoista on kuitenkin se, että yleensä pelkkä 3D-televisio ei riitä esim. Blu-ray 3D-elokuvien katseluun, vaan myöskin Blu-ray -soittimen täytyy tukea 3D-elokuvien toistoa. Nykytekniikkaa käyttäen kaikilla 3D-elokuvaa seuraavilla katselijoilla tulee kullakin olla omat 3D-lasit päässään.

 • 3D-tekniikka (3D-lasien tekniikka)

  Antenna Ready HD -hyväksyntä tarkoittaa sitä, että televisio on riippumattoman testauslaitoksen puolesta hyväksytty antenniverkon teräväpiirtolähetysten vastaanottoon. Käytännössä siis tämä tarkoittaa sitä, että Antenna Ready HD -tarralla varustettu televisio toimii, takuulla, antenniverkon HD-lähetysten kanssa.

  Arvosana: 5 / 5 Vastine rahoille: 3 / 5

Laitteessa on monipuoliset säädöt kuvalle ja oikeilla hartaasti säädetyillä asetuksilla tämä EISA 2009-2010 -testivoittaja on nimensä mukainen. Väärillä asetuksilla säädettynä taas mm SD-kuva ei laadullaan häikäise. HD-kuva sen sijaan on lumoava jo vakioasetuksilla.

Mustan syvyys on niin vaikuttava, että jopa Kuro-malliston Plasma kumartaa tälle Local Dimming LED-taustavalaistulle tv:lle (valaistus on toteutettu valkoisilla hohtodiodeilla).
Tähän vielä kolmelta sivulta seinää valaiseva Ambilight päälle niin todellinen katseluelämys on taattu.

Liikkuvan kuvan käsittelyn laite taitaa ja sekä SD- että HD-kuva saadaan nykimättömäksi ja luonnolliseksi erillisellä kuvapiirillä. Tästä on kuultu huhujakin, että kuva olisi liian luonnollinen ja että elokuvan "vaikutelma" katoaisi. Ominaisuutta oppii arvostamaan ja vaatimaan elokuvia katsellessa.

Äänen laatu on jotain muuta mitä tv-maailmassa on vielä ollut. Diskantti on selkeää ja laitteen kaksi suurta bassokaiutinta takaavat vaikuttavan äänimaailman. Äänen värikkyyttä voi säätää monipuolisesti.

Verkko-TV ja sen YouTube-selaimessa on parantamisen varaa. Jotkin videot mm näkyvät väärällä kuvasuhteella. Videoiden valinta on varsin hidasta. Videon nimen kirjoittaminen on kuin SMS-viestiä kirjoittaisi puhelimella.
Internet-selain sen sijaan on vertaansa vailla tv-maailmassa (muilla valmistajilla paistaa vielä tyhjyys tällä saralla). Sivut avautuvat ripeästi laajakaistalla, eikä suuren kuvamäärän sisältävät sivut ole ollenkaan ongelmallisia. Sivujen videotoisto jää puuttumaan. Verkko-TV:tä voi myös selata ulkoisten laitteiden avulla (mm Ipod, Nintendo DS, PC) verkon välityksellä aktivoimalla Joint Space -etähallinnan. Ja kirjoittaminen käy kuin leikiten tietokoneen näppäimistöllä.

DLNA toimii mainiosti niin kiinteästi kuin langattomastikin ja laite toistaa niin teräväpiirtoa kuin pelkkiä valokuvia ja MP3-/WMA-musiikkiakin. Play To-toiminto myös toimii tietokoneen avulla.

Monet lisäominaisuudet huomioiden laite on todella erinomainen valinta hintaluokassaan.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?

Arvostele tämä tuote

Mikäli sinulla ei ole vielä AfterDawn-käyttäjätunnusta, syötä allaolevaan kaavakkeeseen toivomasi käyttäjätunnus sekä sähköpostiosoitteesi. Lähetämme sinulle jälkikäteen aktivointilinkin antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Mikäli sinulla on jo ennestään AfterDawn-käyttäjätunnus, kirjaudu sisään seuraavan välilehden kautta.

Kirjaudu sisään käyttäen AfterDawn -käyttäjätunnustasi tai sähköpostiosoitettasi.


"AfterDawn"-nimen viides kirjain?:

Onko laitteen tiedoissa puutteita tai jotain vikaa? Ehdota korjauksia laitteen tietoihin

Kysymyksiä tähän laitteeseen liittyen? Keskustele tästä ja muista laitteista keskustelualueillamme.