Sony PlayStation 3 Slim 160GB

Sony PlayStation 3 Slim 160GB
256MB / Blu-ray / 1 x HDMI
Valmistaja: Sony | Kategoria: Pelikonsolit
SD-muistikorttilukija? Ei
MemoryStick-lukija Ei
CF-kortinlukija Ei
Prosessori? Cell Broadband Engine
Muistia? 256MB
Videomuistia? 256MB
Kovalevy Kyllä
Kovalevyn koko? 160GB
USB-portteja? 2
LAN? Kyllä
LANin nopeus 1000Mbps
WLAN? Kyllä
Bluetooth? Kyllä
480i / 576i Kyllä
480p / 576p Kyllä
720p Kyllä
1080i Kyllä
1080p Kyllä
HD-mediatuki? Blu-ray
Komponenttiulostulo? Kyllä
HDMI? Yksi HDMI-ulostulo
Lisätietoja Sisältää Bravia Link -tuen. Ei sisällä Other OS -valintaa, joten Linuxin asentaminen ei onnistu.
Valmistajan tuotekoodi(t) 1009443 / 9181385 / CECH-2500A
Tuotteen EAN-koodi(t) 0711719183266

 
 • Prosessori (Prosessorin tyyppi)

  Konsolin prosessori eli suoritin on laitteen sydän, joka suorittaa varsinaisten ohjelmien ajon. Prosessorin nopeus ja arkkitehtuuri vaikuttavat huomattavasti konsolin suorituskykyyn, mutta etenkin konsoleissa myös muilla komponenteilla ja yleisellä arkkitehtuurilla on huomattavasti vaikutusta konsolin suorituskykyyn.

 • Muistia (Muistin määrä)

  Ohjelmien ajamista varten käytettävissä olevan konsolin sisäisen muistin määrä.

 • Videomuistia (Videomuistin määrä)

  Näytönohjaimelle videokäsittelyä ja toistoa varten varatun muistin määrä (megatavuina).

 • Kovalevyn koko (Kovalevyn koko)

  Mikäli laitteessa on sisäinen kovalevy, ilmoitetaan tässä kohdassa kovalevyn koko gigatavuina. Kovalevyä voidaan käyttää esimerkiksi pelitilanteiden, videoiden, musiikin, pelien tai muiden ohjelmien tallentamiseen.

 • USB-portteja (USB tai USB2-porttien määrä)

  Sisäisten USB-porttien määrä. USB-portteihin voidaan liittää esimerkiksi peliohjaimia, lisälaitteita tai muistikortteja.

 • LAN (Onko laitteessa sisäänrakennettua lähiverkkoliitäntää)

  LANilla tarkoitetaan mahdollisuutta kytkeä laite lähiverkkoon Ethernet-liittimellä. Mikäli laitteessa on LAN-liitin, ilmoitetaan myös LAN-yhteyden nopeus megabitteinä sekunnissa (Mbps).

 • WLAN (Onko laitteessa sisäänrakennettu WLAN)

  Mikäli laitteessa on sisäänrakennettu WLAN- eli langaton lähiverkkoyhteys, voidaan se kytkeä verkkoon ilman välijohtoa.

 • Bluetooth (Onko laitteessa sisäänrakennettu Bluetooth-yhteys)

  Mikäli konsolissa on Bluetooth-yhteys, voidaan yhteyttä käyttää tiedostojensiirrossa Bluetooth-laitteiden välillä. Yhteyttä voidaan hyödyntää myös esimerkiksi konsolin ohjaimien liittämisessä.

 • HD-mediatuki (Tuki teräväpiirtoformaateille (ilman lisälaitteita))

  Mikäli konsoli tukee jotain HD- eli teräväpiirtomediaformaattia, voidaan sillä toistaa kyseisen formaatin mukaisesti valmistettuja levyjä. Vaihtoehdot ovat teoriassa Blu-ray ja HD DVD, mutta käytännössä markkinoilla on ainoastaan Blu-rayta tukevia konsoleita.

 • Komponenttiulostulo (Komponenttiulostulo)

  Mikäli laitteessa on komponenttiulostulo, pystyy sen kytkemään näyttölaitteeseen komponenttiliittimiä käyttäen. Lisää komponenttivideosta täällä.

 • HDMI (HDMI -ulostulo)

  HDMI (High-Definition Multimedia Interface) on teräväpiirtotelevisioita varten liitintä, joka siirtää digitaalisesti samassa johdossa sekä kuvan että äänen.

 • SD-muistikorttilukija (Sisäänrakennettu SD-muistikorttilukija)

  Muistikortinlukijoilla konsoliin voidaan lukea erityyppisillä muistikorteilla olevaa dataa. Lukijaa voidaan hyödyntää esimerkiksi pelitilanteiden tallentamiseen, digitaalikameran muistikortilla olevien kuvien katseluun, musiikin siirtoon tai muuhun tiedostojen siirtoon konsolille tai sieltä pois. Erilaisia muistikortteja on montaa eri tyyppiä, ja ne kaikki vaativat oman lukijansa. Yleisiä muistikortteja ovat esimerkiksi SD-, MemoryStick- ja CF-kortit.

  Arvosana: 4 / 5 Vastine rahoille: 3 / 5

Konsoli on jo suhteellisen vanha tuote, on grafiikka silti aivan upeaa. vaikka specsit eivät nykynormeissa päätä huimaa, päihittää se samantasoiset tietokoneet mennen tullen. jos haluaa samanlaista grafiikkaa tietokoneella, joutuu siitä pulittamaan yli tuplasti euroja verrattuna ps3.

plussat:
+ohjain+++
tärinätoiminto on kyllä jotain mihin ei tietokonemaailmassa koskan kyetä. aivan fantastinen tärinä. Tärinä oli hyvä jo ps1 mallissa mutta tässä se on kyllä viilattu erittäin hyväksi. jotkin pelit eivät kuitenkaan hyödynnä tarpeeksi tätä toimintoa, kun taas joissakin peleissä tärinä luo intensiivisen tunnelman, jonka seurauksena kädet hikoilee, pulssi kiihtyy, adrenaliini nousee. niin ajopeleissä kuin räiskintäpeleissä. tietokonemaailmassa en ole tätä tunnetta saanut. adrenaalipäräys. Lisäksi ohjain on nykyään langaton. Voit käydä jääkaapilla ohjain kädessä samalla kun peli latautuu. ohjain tuntuu hyvältä kädessä ja sillä on helppo konsolia käyttää. ps nappi käynnistää konsolin langattomasti. voit sijoittaa konsolin minne vain. ohjaimen akunkestokin riittää ainakin 10h rankan tärinän omaaviin pelisessioihin. normipeleissä 20h kerran viikossa on hyvä ladata kuitenkin. itse lataan tv,n usb liitännästä kun konsoli ei anna virtaa usbn kautta sammutettuna ainakaan minun versiossani. ohjain on täydellinen 5/5.

+pelit.
varsinkin ajopelit ovat grafiikaltaan aivan upeita. vauhtia on ja realismintunteen takia adrenaliini nousee, pulssi kiihtyy. Jotkut räiskintäpelit ovat jo niin upeita että välillä on hyvä laittaa pauselle. hdmi liitännällä ja taulu tvllä saa laitteesta kaiken irti. Muistathan lg telsuissa laittaa eloisan tilan jotta värit näkyisi paremmin. ps3 grafiikasta tulee osa elämää, mutta osaava ajankäyttäjä käyttää pelaamiseen vain 30min päivässä ja tämä aika on pelkkää nautintoa. Jos aikaa on enemmän voi pelien maaimassa viihtyä tuntikausia. pidä kello lähettyvillä pelatessasi.

+helppokäyttöisyys.
ei enää grafiikka-asetusten viilailua, levyjen vaihtamista tai muuta säätämistä. peli vain koneeseen, asennustoiminto rullaamaan ja eiku pelaamaan. latausajat ovat omassa konsolissa juuri sopivat. kerkeää hakea lasillisen juotavaa ennen pelisessiota. kello on hyvä pitää lähellä jotta peliajat eivät venyisi tolkuttoman suuriksi. WLAN:in avulla nettipelaaminen on vaivatonta ja helppoa.

+elokuvatoiminto.
koneessa toimii dvd ja bluray leffat moitteettomasti. voit myös usb-tikun liittää ja selata kuvia, videoita, musiikkia nopeasti sekä helposti. ulkoisen kovalevynkin voi liittää kunhan se on fat32 muotoon alustettu. et tarvitse bluray soitinta kun sinulla on ps3.

+yle areena sovellus.
voit katsella suosikkisarjasi isosta televisiostasi silloin kun itsellesi sopii. sovellus välillä buginen, mutta nettiselainversio toimii aina.

+hiljainen sekä vähän virtaa kuluttava.
meteliä ei synny konsolista paljoakaan. kuumenee kyllä ja saattaa peli kaatua kerran kahdessaviikossa. virrankulutus on 50wattia joka on eurojen kannalta hyvinkin alhainen. 20h pelaaminen maksaa 10centtiä. kulutusmittarilla mitattu.

kehuskelun jälkeen on myös kerrottava laitteessa olevan myös joitakin miinuksia.

-youtube hd
ps3 ei suostu toistamaan youtuben hd kuvaa, vaan skaalaa sen 240p muotoon. tämä on erittäin ikävää kun itselläni ei ole sellaista tietokonetta jolla pyörisi edes 720p videot youtubessa. toivottavasti saavat youtuben toimimaan kunnolla jotta minäkin pääsen hd laatuisia trailereja katsomaan sun muuta youtube hd videoita.

-avi videoiden tekstityksen lisääminen.
videoihin ei pysty liittämään erikseen tekstitystä, vaan se pitäisi "polttaa" kiinni.

-selain.
selain ei tue flash:ia. ei toimi nettitv muutakuin ylellä.

-pelien hinnat.
pelihintojen ollessa suhteellisen korkeat on valittava pelattavat pelit tarkkaan ja seurata arvosteluja. jos valinnan tekee oikein, saattaa samaa peliä pelata 5 kertaa viikossa yli puolivuotta. tällöin 2 pelin osto vuodessa on riittävä määrä.

yhteenvetona kokonaiarvosana 4/5. pelikäytössä 5/5. tunnen itseni onnekkaaksi kun on mahdollisuus tuoda arkeen turvallista adrenaliinia ja jännitystä ps3:sen avulla sekä sen tuomat ilot ja grafiikallinen nautinto helppokäyttöisesti ja vaivattomasti. ennen tätä laitetta oli elämä tylsää, mutta ei enää. Nykyään otetaan vapaa-ajasta kaikki irti. 30min adrenaliinipäräys päivässä riittää minun tarpeeseeni. netissä pelaaminen nostaa ajankäyttöä huomattavasti. pidä kello lähelläsi. pelikäyttöön on tämä johtoasemassa vieläkin. suhteellisen edullisen hinnan vuoksi kaikilla on pienen säästämisen jälkeen varaa tähän konsoliin. konsolista tulee osa arkielämää sen monikäyttöisyyden takia. pelejä tullaan tekemään vielä vuosia.

innolla odotan myös ps4 konsolia joka tulee jokuvuosi. ero ps2.n ja ps3.n on huomattava hd kuvan myötä. ps3 konsolilla tulen pelaamaan ainakin seuraavat 5 vuotta. jos vain konsoli kestää.
mainio tuote.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
11%
  Arvosana: 5 / 5 Vastine rahoille: 3 / 5

Todella hyvä tuote! Tukee blu-rayta ja sisältää HDMI liitännät. Laitetta on todella helppo käyttää ja pelaaminen onnistuu todella hyvin. Toisin kuin kilpailijallaan on tässä laitteessa ilmainen nettimahdollisuus (sony enterntainment network) joka toimii loistavasti netissä pelatessa. Kun ps3:seen kytkee hiiren ja näppäimistön se toimii mainiosti netin selailuun ja videoiden katseluun. Jos haluaa saada loistavan pelikonsolin ja blu-ray soittimen niin suosittelen. Ainut miinus laitteessa on että vanhojen "isojen" mallien valmistus loppui ja nykyään on slim :D .

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
33%
2730classic
Inactive
  Arvosana: 1 / 5 Vastine rahoille: 1 / 5

- Ohjain naksuu ja natisee menee heti rikki eikä edes sovi käteen
- Ruma konsoli
- Playstation notwork huono laatuinen, avatar ja palkinto hommat kusee
- HELVETIN kallis
- Samaan paskaan ängetty vaikka mitä
- Köyhä pelivalikoima
- Mikä lie liiketunnistin on TÄYSI kopio wiistä

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
6%
  Arvosana: 5 / 5 Vastine rahoille: 4 / 5

Playstation 3 Slim 160 GB Arvio:
------------------------------------------------------------------
Aina ennemminkin minulla on ollut "Pleikkari", ykkösestä kakkoseen, joten päätin, että ostan kolmosenkin. (Eli suosittelen PS-käyttäjille.) Aiemmassa arviossa sanottiin että ei tukea mokkuloille (anteeksi nyt vain mitä niillä tekee..) ei haittaa, koska siinä on tuki LAN-kaapelille ja WLAN-verkolle. Itse olen WLAN-verkossa, toimii verkkopeli moitteettomasti. Ja kuulokeliitäntä puuttuu? Osta headset mikä sopii kolmoselle :) (Minua ei juurikaan haitannut Playstationin verkkohyökkäys, koska siitä sai pari peliä ja PS Plus-jäsenyyden.)
------------------------------------------------------------------
Annan nyt vain plussat ja miinukset laitteesta:

Plussat (+)
: HDMI (Grafiikka)
: Hyvä/riittävä muisti (160 GB)
: Langaton ohjain ja PS-näppäin
: Sopii aiemmin Pleikkareita käyttäneille
: XMB-valikko (selkeä ja monipuolinen)
: Tuki USB-muistitikuille
: Monipuolinen medialaite (kuvat, videot, musiikki, pelit, jne.)
: Pelit hyviä grafiikoiltaan ja käyttäytymisiltään
: Tuki Blu-Ray-levyille (tosi hyvä laatu :))
: Pelkistetty ja moderni laite ulkopuolelta

Miinukset (-)
: Ajoittain hidas pelien lataaminen (ei haitallinen)
: Joskus ongelmia Storen kanssa
: Hinta (ei kauhean moitittava jos saa alle 290€..)

Elikkäs ei paljon moitittavaa. Ostakaa jostain jos haluatte :)

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
62%
  Arvosana: 5 / 5 Vastine rahoille: 4 / 5

Erittäin hyvä laite ainoa moitittava on laitteessa ei tukea 3g mokkuloille ja kuulokeliitäntää ei ole (3,5mm)

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
27%

Arvostele tämä tuote

Mikäli sinulla ei ole vielä AfterDawn-käyttäjätunnusta, syötä allaolevaan kaavakkeeseen toivomasi käyttäjätunnus sekä sähköpostiosoitteesi. Lähetämme sinulle jälkikäteen aktivointilinkin antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Mikäli sinulla on jo ennestään AfterDawn-käyttäjätunnus, kirjaudu sisään seuraavan välilehden kautta.

Kirjaudu sisään käyttäen AfterDawn -käyttäjätunnustasi tai sähköpostiosoitettasi.


"AfterDawn"-nimen viides kirjain?:

Onko laitteen tiedoissa puutteita tai jotain vikaa? Ehdota korjauksia laitteen tietoihin

Kysymyksiä tähän laitteeseen liittyen? Keskustele tästä ja muista laitteista keskustelualueillamme.