Logitech Harmony 700

Logitech Harmony 700
Värinäyttö / Käyttää omia, ladattavia akkuja
Valmistaja: Logitech | Kategoria: Yleiskaukosäätimet
Näyttö Värinäyttö
Virtalähde Käyttää omia, ladattavia akkuja
Tukee makroja Kyllä
Ohjelmoitavissa Kyllä
Valmistajan tuotekoodi(t) 915-000122 / 915-000164
Tuotteen EAN-koodi(t) 5099206017832

  Arvosana: 4 / 5 Vastine rahoille: 3 / 5

Noin kuukauden käyttökokemuksen jälkeen varsin hyvä fiilis kaukosäätimestä. Säätöjen mahdollisuus on varsin loputon, joten oletusarvona päälle vääntyviä asetusrimpsuja pystyy muokkaamaan suht hyvin -- viiveitä eri laitteiden päällekytkemisessä, jne. Myös omat tarpeet vaativat yleensä räätälöintiä -- esim. tekstitelevisionappia ei yleensä "perusnappeihin" lasketa, joten sen joutuu konfiguroimaan haluamalleen napille hallinnointisoftasta, jne. Eli säätöä ja mielenkiintoa homma vaatii, mutta kun asetukset kerran saa pakettiin, ei ruuvausta enää tule.

Windows-pohjainen hallinnointisofta on aluksi hieman sekavan oloinen, mutta aukeaa suht nätisti, kun sitä hetken on käyttänyt. Laitetietokannasta on löytynyt tähän mennessä ihan kaikki -- 15v wanha muinaismuisto-putkitelevisio, 2vkoa wanha plasma, 8v wanha Sonyn putkitöllö, 8v wanha DVD-soitin ja jopa Popcorn Hour.

Help-toiminto on ollut tarpeen "opettaessa" kaukosäädintä tavoille, kun jotkut laitteet eivät ole ihan ekaksi suostuneet esim. menemään pois päältä. Parin päivän jälkeen joko omistaja tai kaukosäädin on oppinut oikeille tavoille :-)

Ainoa miinus oikeastaan heilahtaa siitä, että oletuksena näytössä näkyvien toimintojen ("katso televisiota", "katso elokuva", jne) järjestystä en ole onnistunut vaihtamaan (nyt näkyy tyyliin "katso DVD" ja "katso wanha tv" oletusarvona ja vasta "kakkossivulla" on ne tärkeämmät kuten "katso televisiota" ja "katso leffoja popparilla").

Akkukestosta en osaa vielä hirveästi sanoa, mutta toistaiseksi ei ole alkanut rutisemaan siitä mitään -- latasin joulunpyhinä täyteen ja sen jälkeen ei ole laturia nähnyt.

Vaikka oma härvelirepertuaari ei kovin kaksinen olohuoneessa olekaan -- tallettava digiboksi, plasma, DVD-soitin ja Popcorn Hour -- on jo neljänkin kaukosäätimen vaihtuminen yhdeksi ollut aika huojentava kokemus. Eli jos jaksat ruuvata pari viikkoa asetuksia "vimpan päälle", käytät muutakin kuin television sisäänrakennettua viritintä ja haluat kaukosäädinvuoren tilalle yhden kaukosäätimen, niin ainakin omalta osaltani annan pisteet tälle Logitechin mallille.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
83%

Arvostele tämä tuote

Mikäli sinulla ei ole vielä AfterDawn-käyttäjätunnusta, syötä allaolevaan kaavakkeeseen toivomasi käyttäjätunnus sekä sähköpostiosoitteesi. Lähetämme sinulle jälkikäteen aktivointilinkin antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Mikäli sinulla on jo ennestään AfterDawn-käyttäjätunnus, kirjaudu sisään seuraavan välilehden kautta.

Kirjaudu sisään käyttäen AfterDawn -käyttäjätunnustasi tai sähköpostiosoitettasi.


"AfterDawn"-nimen viides kirjain?:

Onko laitteen tiedoissa puutteita tai jotain vikaa? Ehdota korjauksia laitteen tietoihin

Kysymyksiä tähän laitteeseen liittyen? Keskustele tästä ja muista laitteista keskustelualueillamme.