USB -hubi Ei
Liitäntätapa Langallinen näppäimistö
USB -liitäntä Kyllä
PS/2 -liitäntä Kyllä
Tuotteen EAN-koodi(t) 0813810012916 / 0813810012916 / 5707119008419 / 5707119008419

ric_91
Inactive
  Arvosana: 4 / 5 Vastine rahoille: 5 / 5

Vaikka näppäimistö onkin hieman hintavampi "tavallisiin" verrattuna, on se harkitsemisen arvoinen ostos.

Rakenne on jämäkkä usb-kaapelia myöten eikä näppis luista pöydällä.
Koska näppäimistö ei ole perinteinen kalvonäppis vaan mekaaninen niin se kykenee lukemaan useita painalluksia yhtaikaa. On kuitenkin huomattavaa että PS2 portin sijaan USB:tä käyttämällä samanaikaisesti luettavien painallusten määrä rajoittuu kuuteen.

Näppäimet painuvat kaikki tasaisesti pohjaan asti, joten ne eivät loksahda pohjaan kuten monet muut vaan liike on tasainen.

Windows näppäin on sijoitettu oikealle, joten sitä ei tule painettua vahingossa pelatessa. Suuri koko sopii pelaamiseen hyvin.


Kaikin puolin mahtava pelinäppäimistö, mutta miinuksena kovaäänisyys (katsokaa youtubesta) ja sen sopimattomuus tekstinkäsittelyyn sillä kirjoittaminen ei ole niin sujuvaa kuin matalilla painikkeilla (oma mielipide). Mutta pelaamiseen oikein sopiva ja hintansa arvoinen tuote!

Nyt viikon käytön jälkeen huomaan että cherry mx näppäinten jouset pitävät joissain näppäimissä pientä kitinää, mutta luultavasti se häiritsee vain minua kalvonäippäimistöön tottuneena. Kuitenkin peleissä yleensä kuulokeet korvilla joten tuollainen ei pääse häiritsemään. ;) Pitää vielä todeta että kyllä tällä kirjoittaminenkin alkaa sujumaan vaikka hieman harjoittelua se vaatiikin.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
100%
  Arvosana: 5 / 5 Vastine rahoille: 5 / 5

Ottaen huomioon, että Filco:n vastaava maksaa kaksi kertaa tämän verran, eikä ole saatavilla suomalaisita liikkeistä, on tämä erittäin hyvä hankinta ensimmäiseksi mekaaniseksi näppäimistöksi. Itse ostin omani Verkkokaupasta hintaan 70,90€.

Vaikka näppäimistö on hyvin Spartalainen muotoilultaan ja ominaisuuksiltaan, on tämä silti paras näppäimistö jonka olen koskaan omistanut ja minulla on useampi niitä ollut.

Hyvää:

-Kirjoitus tuntuma
-Cherry MX:n mustat kytkimet
-Ei mitään turhaa tai ylimääräistä
-Ulkonäköq
-PS/2 Porttia käytettäessä täysi NKRO (N-key Rollover)

Huonoa:
-Ei rannetukea mukana.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
100%

Arvostele tämä tuote

Mikäli sinulla ei ole vielä AfterDawn-käyttäjätunnusta, syötä allaolevaan kaavakkeeseen toivomasi käyttäjätunnus sekä sähköpostiosoitteesi. Lähetämme sinulle jälkikäteen aktivointilinkin antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Mikäli sinulla on jo ennestään AfterDawn-käyttäjätunnus, kirjaudu sisään seuraavan välilehden kautta.

Kirjaudu sisään käyttäen AfterDawn -käyttäjätunnustasi tai sähköpostiosoitettasi.


"AfterDawn"-nimen viides kirjain?:

Onko laitteen tiedoissa puutteita tai jotain vikaa? Ehdota korjauksia laitteen tietoihin

Kysymyksiä tähän laitteeseen liittyen? Keskustele tästä ja muista laitteista keskustelualueillamme.