Tallentava Ei
DVD-vaihtaja? Ei
Kannettava Ei
VHS Ei
TV-standardi? PAL (Suomi, muu Eurooppa, jne)
PAL-virittimiä 0
DVB-T -virittimiä 0
DVB-C -virittimiä 0
DVB-S -virittimiä 0
Tuetut videoformaatit VCD? / SVCD? / WMV? / DivX? / XviD? / MKV? / HD DVD / Blu-ray / AVC?
HDMI? Kyllä
Skaalaus? Kyllä
Valmistajan tuotekoodi(t) BDP2700 / BDP2700
Tuotteen EAN-koodi(t) 8712581558246 / 8712581558246

 
 • Toslink (Toslink -ulostulo (optinen digitaalinen audioliitäntä))

  Toslink -liitäntä on optinen, täysin digitaalinen ääniliitäntä. Toslinkin avulla saadaan DVD-soittimesta ulos paras mahdollinen ääni.

 • HDMI (HDMI -ulostulo)

  HDMI on täysin digitaalinen liitäntätapa, jolla DVD-soitin voidaan kytkeä toiseen HDMI-liitännällä varustettuun laitteeseen, kuten taulutelevisioon. Koska DVD:n sisältämä kuva on valmiiksi digitaalista, HDMI:tä käytettäessä vältytään tarpeettomalta kuvasignaalin muutokselta. Yksinkertaisesti sanoen: soittimen kytkeminen televisioon HDMI:n avulla tarjoaa parhaan mahdollisen kuvanlaadun.

 • Skaalaus (Resoluution digitaalinen suurennos HDTV-tarkkuuteen (720p, 1080i tai 1080p))

  Skaalaus tarkoittaa sitä, että DVD-soitin osaa muuntaa digitaalisesti DVD-levyllä olevan videokuvan teräväpiirtotelevisioon sopivalle tarkkuudelle.

 • TV-standardi (Televisiostandardi, jolle laite on suunniteltu)

  PAL-televisiostandardi on Euroopassa, myös Suomessa käytetty televisioformaatti. Vastaavasti Yhdysvalloissa, Kanadassa ja Japanissa käytetään NTSC-televisiostandardia. Universaalit soittimet toimivat sekä PAL että NTSC -maissa.

 • DivX (DivX -tiedostojen toisto)

  DivX -toisto tarkoittaa, että soitin osaa toistaa DivX -muotoisia videotiedostoja joko DVDR-levyiltä tai CDR-levyiltä. Kannattaa huomata, että DivX-formaatista on useita eri versioita ja se, että soitin "tukee DivX:ää" ei tarkoita välttämättä, että kaikki DivX-muotoiset videot toimisivat soittimessa.

 • DVD-vaihtaja (Onko laitteessa DVD-vaihtaja (paikka useammalle kuin yhdelle DVD:lle))

  DVD-vaihtaja on soitin, jossa on tilaa useammalle DVD-levylle.

 • DVD-Audio (DVD-Audio -toisto)

  DVD-Audio on ääniformaatti, jota mainostetaan "CD:n seuraajana" ja sillä ei ole varsinaisesti mitään tekemistä DVD-elokuvien ja niiden äänen kanssa. Eli soitin, joka ei tue DVD-Audiota, toistaa silti kaikki DVD-elokuvat täysin normaalisti, mutta ei toista DVD-Audio -muodossa olevia musiikkilevyjä.

 • MKV (Matroska (.mkv) -toisto)

  Matroska -tuki tarkoittaa sitä, että soitin osaa toistaa .mkv -muodossa olevia videotiedostoja sellaisenaan suoraan joko levyltä tai esim. muistitikulta tai -kortilta, ilman että videotiedostoa täytyy muuttaa etukäteen johonkin toiseen formaattin.

Tuntematon käyttäjä
  Arvosana: 3 / 5 Vastine rahoille: 3 / 5

Yksi blue ray leffa on nyt katsottu tällä laitteella ja lisäksi katselin digikameran kuvia laitteen kautta.

Ensimmäisenä huomion vei laitteen melko kovat äänet käynnistyksen ja levyn lukemisen aloittamisen tai osion vaihtamisen yhteydessä. Leffaa katsellessa laite kuitenkin on hyvin hiljainen.

Leffan tekstitys oli melko pienellä, enkä löytänyt mistään valikosta tai ohjekirjasta mahdollisuutta suurentaa tekstejä. Jos näkö ei ole priima kunnossa, niin tarvitset hyvät lasit.

Kun leffan jätti pauselle pitkäksi aikaa, laite meni johonkin stand by tilaan tms, mutta palasi play napilla siihen kohtaan, jossa pausea painettiin, eli on näissä halvoissakin soittimissa jotain käytettävyyttä.

Käytettävyyttä tosin ainakin minusta haittaa se että laite toistaa ruudulla kaikki napin painalluksesi. Jos painat play nappia, niin ruudulle tulee hetkeksi aikaa iso kolmio jne. Tähän toimintoon liittyviä asetuksia en myöskään löytänyt mistään. Voisin mieluusti lyhentää symbolien näyttöaikaa kolmannekseen. Leffa käytössä tuo nyt ei niin haittaa, mutta digikameran kuvia selatessa se on hieman ärsyttävää, kun kuvasta toiseen siirtymisen yhteydessä ruutuun tulee aina ensin jokin iso symboli. Symboleilta välttyy ainoastaan jos antautuu slide shown vietäväksi.

Vielä tulee ajan myötä testattavaksi kuinka naarmuista levyä laite suostuu lukemaan. Pääasiassa tarkoitus on vuokraleffoja laitteella katsella.

Kaukosäädin on mukavan pieni, ja kaikki on peukalon ulottuvissa, mutta napit ovat hieman jäykkiä. Joskus valikoissa surffaillessa huoleton nuolinapin painallus ei rekisteröidykään, vaan täytyy painaa toistamiseen. No, jonkun ajan kuluttua peukalokin tottuu säätimeen.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
100%
13.3.2011

Arvostele tämä tuote

Mikäli sinulla ei ole vielä AfterDawn-käyttäjätunnusta, syötä allaolevaan kaavakkeeseen toivomasi käyttäjätunnus sekä sähköpostiosoitteesi. Lähetämme sinulle jälkikäteen aktivointilinkin antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Mikäli sinulla on jo ennestään AfterDawn-käyttäjätunnus, kirjaudu sisään seuraavan välilehden kautta.

Kirjaudu sisään käyttäen AfterDawn -käyttäjätunnustasi tai sähköpostiosoitettasi.


"AfterDawn"-nimen viides kirjain?:

Onko laitteen tiedoissa puutteita tai jotain vikaa? Ehdota korjauksia laitteen tietoihin

Kysymyksiä tähän laitteeseen liittyen? Keskustele tästä ja muista laitteista keskustelualueillamme.