Logitech Gaming Keyboard G110

Logitech Gaming Keyboard G110
Langallinen näppäimistö
Valmistaja: Logitech | Kategoria: Näppäimistöt
USB -hubi Kyllä
Liitäntätapa Langallinen näppäimistö
USB -liitäntä Kyllä
PS/2 -liitäntä Ei
Ergonomisesti muotoiltu Ei
Erikoisnäppäinten määrä 12
Ohjelmoitavia erikoisnäppäimiä Kyllä
Taustavalo Kyllä
LCD -näyttö Ei
Lisätietoja Taustavalon kustomointi: Punaista ja sinistä taustavaloa voi säätää mieleisekseen, vaikka yhdistelemällä ne liilaksi

Peli/työpöytä -moodi: Ei keskeytyksiä, voit disabloida Windowsin napit kun pelaat.

Irroitettava rannetuki: Saat lisätukea kädelle käyttämällä rannetukea, mutta jos se on tiellä voi sen myös irroittaa.

Kaapelimanagerointi: Voit pitää hiiren, headsetin ja muut kaapelit pois tieltä reitittämällä ne näppäimistön alla olevia kanavoita pitkin.

Medianapit: Näppäimistössä on medianapit ja volyyminsäätö. Näin ollen musiikinkuuntelu ja muun median toisto sujuu sutjakkaammin.
Valmistajan tuotekoodi(t) 920-002309
Tuotteen EAN-koodi(t) 5099206018945

  Arvosana: 3 / 5 Vastine rahoille: 3 / 5

Asensin logitechin sivuilta varmaan 3 softaa.. Lopulta toimi.. Logitechin softien kans ennenkin ollut outoja ongelmia.. No itse näppäimistö. Kaikki näppäimet toimii niinkuin kuuluu. Tuo windows nappuloiden "mykistävä" nappula on todella kätevä pelatessa. Eli ei lennä sinne työpydälle vahingossakaan.. Jos nyt sattuisi painamaan windows näppäintä. Taustavalaistus on sopivan voimakas omaan makuun. Isoin miinus tulee näppäimistön tilttaamisesta. Joka on tullut ilmi yleensä, kun on pelannut 2d pelejä missä tulee pidettyä nuoli näppäintä lähes loputtomiin pohjassa, sekä ctrl, alt ym. näppäimiä.. Näppäimistö saattaa tiltata siten, että ukkeli siellä pelissä juoksee sen jälkeen ko. suuntaan mihin se nuolinäppäin nyt tilttiin sattuu menemään. Asiaan auttaa vain tietokoneen boottaus. Muuten näppäimistö on ollut asiansa ajava pikanäppäimineen ym.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
0%
  Arvosana: 4 / 5 Vastine rahoille: 3 / 5

Ihan ok näppäimistö. Valot toimii, toki ostin näppiksen kun luulin olevan RGB, mutta olikin vain RB, muttei se nyt paljoa haittaa sinänsä. Näppäimistön integroitu äänikortti oli aivan karsea pikaisen testin jälkeen (en tiedä oliko kuulokkeet syypäänä, mutta kuitenkin. Windowsin disablointinappia en ole ikinä tarvinnut, vaikka semmoinen onkin näppiksessä, sinänsä hyvä ominaisuus. Medianapit toimivat hyvin ja ovat sopivassa paikassa näppiksen yläkulmassa. Makronappeja en sinänsä käytä missään muualla kuin työpöydällä ohjelmien käynnistelemiseen ja mumblen mute- ja deafen-pikanäppäimiin. Korvaavat perinteise käynnistysnapit, vaikka siltikin niitä on vähän reilun puoleisesti omaa käyttötarvettani ajatellen.

Sitten vähän huonompia puolia näppiksestä. Jostakin syystä kun painaa välilyöntiä, shiftiä tai controllia pitkään pohjassa, se saattaa lakata tunnistumasta, jolloin näppäin pitää iskeä uudelleen pohjaan. Ei suoranaisesti huono ominaisuus, mutta jos tahtoo sen pysyvän pohjassa, ainakin noita kolmea pitää painaa sormet valkosena, että pysyvät pohjassa. Tähän mennessä ainoa vika mitä tässä näppiskessä olen huomannut. USB-porttihan ei tue enemmän virtaa imeviä laitteita, mutta kyllä siinä itselläni ainakin hiiri, Fatal1ty HS-1000 USB-kuulokkeet ja suurin osa muistitikuista tunnistuu ja toimii ilman ongelmia.

Uskaltaisin suositella - mutta vähän varauksella. Ainoat selkeät miinukset on esim. Logitechin sivuilla oleva hieno RGB-väreihin viittaava näppäimen kuva johti itseäni harhaan ja näin jäi vihreä väri saamatta ja tuo, ettei enempää virtaa vieviä laitteita saa toimimaan tuossa USB-portissa. Näppäimien pohjassa pysyminen ei sinänsä ole kovin suuri miinus - harvoin niitä kuitenkaan tarvitse puolta minuuttia pidempään pohjassa pitääkään.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
  Arvosana: 5 / 5 Vastine rahoille: 3 / 5

+ Medianäppäimet
+ Kuuloke-,mikki- sekä USB-liittimet
+ Irrotettava rannetuki mielestäni todella mukavan tuntonen
+ Profiilinäppäimet
+ Vipu, jolla windowsnäppäimen saa pois käytöstä
+ Hiljainen
+ Taustavalot ja niiden säätömahdollisuudet

- Macronäppäimet itselle turhia, tuovat vain lisää kokoa

+/- Hinta

Todella hyvä ostos siihen hintaan mitä sain (~30e). Äänensäätörulla mukavasti toteutettu ja medianäppäimet toimivat winampillakin ilman säätämistä (edellisellä, Sidewinder X4:llä, ei toiminut).

Vastine rahoille laitettu oikean hinnan perusteella.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
  Arvosana: 5 / 5 Vastine rahoille: 3 / 5

Hyvä ja kätevä taustavalaistu pelinäppäimistö.

+ Näppäimet taustavalaistu (värejä voidaan säätää sininen/punainen/violetti)
+ 12 ohjelmoitavaa lisänäppäintä, (G1-12)
+ Medianäppäimet (äänensäätö jne.)
+ Liittimet (Kuuloke, mikrofoni ja 1 x USB 2.0)
+ Irroitettava rannetuki
+ Kolme profiili-näppäintä, joista voidaan vaihtaa nopeasti käytettävää profiilia (M1, M2, M3)
+ Scriptit, joilla voidaan tehdä jtn efektejä (esim. näppäinten vilkkuminen)

- USB-Portissa ei voi käyttää muistitikkua, koska virta ei riitä
- Rannetuki hyvin muovinen

Olen tyytyväinen ostokseeni ja etenkin näppäimen taustavalaistuksen värin vaihtaminen on mahtava ominaisuus ja äänensäätö rullasta on kätevää, myös makronäppäimet ovat hyvin käytännölliset.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
100%

Arvostele tämä tuote

Mikäli sinulla ei ole vielä AfterDawn-käyttäjätunnusta, syötä allaolevaan kaavakkeeseen toivomasi käyttäjätunnus sekä sähköpostiosoitteesi. Lähetämme sinulle jälkikäteen aktivointilinkin antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Mikäli sinulla on jo ennestään AfterDawn-käyttäjätunnus, kirjaudu sisään seuraavan välilehden kautta.

Kirjaudu sisään käyttäen AfterDawn -käyttäjätunnustasi tai sähköpostiosoitettasi.


"AfterDawn"-nimen viides kirjain?:

Onko laitteen tiedoissa puutteita tai jotain vikaa? Ehdota korjauksia laitteen tietoihin

Kysymyksiä tähän laitteeseen liittyen? Keskustele tästä ja muista laitteista keskustelualueillamme.