WLAN Ei
LAN Kyllä
LAN-portteja 8 x LAN
LAN-nopeus 1Gbps
3G Ei
DSL-modeemi Ei
Kaapelimodeemi Ei
WAN? Ei
Valmistajan tuotekoodi(t) GS-108BV2-EU0101F

 
  • 802.11n (Tuki 802.11n -yhteyksille)

    802.11n eli ns. N-WLAn on langattoman lähiverkon standardi, joka mahdollistaa maksimissaan noin 300Mbps:n liikennöintinopeuden lähiverkon sisällä. Nopeus saavutetaan ainoastaan, jos sekä tukiasema/reititin että varsinaiset lähiverkkoon kytketyt laitteet tukevat kyseistä standardia.

  • Tuki erilliselle 3G-modeemille (Tuki erilliselle 3G-modeemille / nettitikulle USB-portin kautta)

    Useissa nykyisin myytävissä ns. stand-alone -reitittimissä, joissa ei itsessään ole sisäänrakennettua DSL-, kaapeli- tai 3G-modeemia, on mahdollisuus kytkeä tavallinen nettitikku / mokkula laitteen USB-porttiin ja jakaa tällä tavalla nettitikun verkkoyhteys reitittimeen kytketyille tietokoneilla ja laitteille.

  • WAN-nopeus (WAN-portin nopeus)

    WAN-portin nopeudella ei yleensä ole juurikaan merkitystä käytännön tasolla, ellei sitten taloudessa ole käytössä huippunopeaa laajakaistaa. Tällainen tilanne tulee eteen esim. silloin, kun reitittimen / tukiaseman WAN-portin nopeus on 10Mbps, mutta kiinteistöön tulee kuidun kautta 100Mbps verkkoyhteys. Tällaisessa tapauksessa reitittimen WAN-portti muodostaa Internet-yhteyden kannalta pullonkaulan, rajoittaen nettiin päin tapahtuvan liikennöinnin maksimissaan 10Mbps nopeuteen.

  • WAN (Onko laitteessa WAN-portteja)

    WAN-portti on käytännössä tavallinen Ethernet -portti ("LAN-portti"), johon kytketään reitittimestä Internetiin päin suuntautuva liikenne. Käytännössä WAN-porttia ei yleensä tarvita, mikäli reitittimessä / tukiasemassa on itsessään esim. DSL-modeemi, 3G-modeemi tai kaapelimodeemi. Mikäli laite taas on "stand-alone" reititin/tukiasema, kytketään WAN-porttiin kiinni esim. erillinen DSL-modeemi, jos lähiverkosta halutaan kytkeytyä myös Internettiin.

Arvostele tämä tuote

Mikäli sinulla ei ole vielä AfterDawn-käyttäjätunnusta, syötä allaolevaan kaavakkeeseen toivomasi käyttäjätunnus sekä sähköpostiosoitteesi. Lähetämme sinulle jälkikäteen aktivointilinkin antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Mikäli sinulla on jo ennestään AfterDawn-käyttäjätunnus, kirjaudu sisään seuraavan välilehden kautta.

Kirjaudu sisään käyttäen AfterDawn -käyttäjätunnustasi tai sähköpostiosoitettasi.


"AfterDawn"-nimen viides kirjain?:

Onko laitteen tiedoissa puutteita tai jotain vikaa? Ehdota korjauksia laitteen tietoihin

Kysymyksiä tähän laitteeseen liittyen? Keskustele tästä ja muista laitteista keskustelualueillamme.