Panasonic TX-32LED7F

Panasonic TX-32LED7F
Panasonic TX-32LED7F on 32" HD Ready -taulutelevisio, josta löytyy sisäänrakennettu antenniverkon DVB-T -viritin. Televisiossa on yksi HDMI-sisääntulo.
Valmistaja: Panasonic | Kategoria: Taulutelevisiot
Tyyppi LCD
Koko? 32"
Resoluutio? 1366 x 768
Kontrasti? 8000:1
Vasteaika 8ms
Paino 16kg
Mitat (LxKxS) 791mm x 563mm x 117mm
Formaatti PAL (Eurooppa)
DVB-T -virittimiä? 1
DVB-C -virittimiä? 0
DVB-S -virittimiä 0
Analogisia virittimiä 1
CI 1
Conax? Ei
VideoGuard Ei
DVB-tekstitys? Kyllä
MHP? Ei
SCART 1? RGB, CVBS
SCART 2 RGB, S-Video, CVBS
SCART 3 Ei SCART-liitäntää
HDMI? 1
DVI 0
VGA 0
Komponentti? Kyllä
Analoginen RCA Kyllä
Digitaalinen RCA Ei
Toslink Ei
Analoginen RCA-ulostulo Kyllä
Digitaalinen RCA-ulostulo Ei
Toslink-ulostulo Ei
PiP Ei
Kaiuttimet Kyllä

 
 • Koko (Näytön tuumakoko (valmistajan ilmoittama))

  Näytön tuumakoko kertoo, kuten nimikin sanoo, television kuvaruudun halkaisijan kulmasta kulmaan, tuumia käyttäen.

 • Resoluutio (Näytön natiiviresoluutio (tarkkuus pikseleissä))

  Näytön natiiviresoluutio kertoo sen, kuinka monta kuvapistettä television näytöllä on. Näytön resoluutio ilmaistaan yleensä vaakarivin kuvapisteiden ja pystyrivin kuvapisteiden kertomana (esim. 1920x1080), mutta teräväpiirtotelevisioissa käytetyt formaatit ilmaistaan tämän sijaan käyttämällä joko termiä 1080i (1920x1080), 1080p (1920x1080) tai 720p (1280x720). Nämä kolme ovat teräväpiirtotelevision kolme standardia tarkkuutta ja mikäli televisio käyttää jotain näistä kolmesta tarkkuudesta ns. natiivitarkkuutenaan, ei kyseistä tarkkuutta käyttäviä teräväpiirtolähetyksiä katsottaessa tarvita kuvan laatua huonontavaa tarkkuuden skaalausta. Kärjistäen voidaan sanoa, että mitä suurempi näytön natiiviresoluutio on, sen parempi kuvanlaatu sillä voidaan saavuttaa.

 • HDMI (HDMI-sisääntulojen määrä)

  HDMI-liitin on uusi, täysin digitaalinen kytkentätapa eri audio- ja videolaitteiden välille. Mikäli taulutelevisioon liitetään HDMI-liitännällä digitaalinen kuvanlähde, kuten esim. digiboksi tai DVD-soitin pysyy kuva virheettömänä, koska kuvaa ei tarvitse muuttaa välillä analogiseen muotoon.

 • Kontrasti (Kontrastisuhde (esim: 3000:1))

  Kontrastisuhde kertoo siitä, miten selkeästi televisio pystyy erottelemaan eri värien ja valoisuuksien eroja. Mitä suurempi kontrastisuhde on, sen parempi värien ja kirkkauden erottelu televisiossa on.

 • DVB-T -virittimiä (Sisäänrakennettujen DVB-T -virittimien määrä)

  Mikäli televisiossa on yksi tai useampia sisäänrakennettuja DVB-T -virittimiä, toimii televisio itsessään myös ns. antenniverkon digiboksina, eli antennivastaanottoa käytettäessä laite ei tarvitse erillistä digiboksia.

 • DVB-C -virittimiä (Sisäänrakennettujen DVB-C -virittimien määrä)

  Mikäli televisiossa on yksi tai useampia sisäänrakennettuja DVB-C -virittimiä, toimii televisio itsessään myös kaapeliverkon digiboksina, eli kaapelitelevisioverkkoon kytkettynä laite ei tarvitse erillistä digiboksia.

 • Conax (Sisäänrakennettu Conax-kortinlukija)

  Sisäänrakennettu Conax -korttipaikka mahdollistaa maksullisten kanavien katseluun tarkoitetun maksukortin liittämisen laitteeseen.

 • SCART 1 (Ensimmäisen SCART-liittimen tyyppi)

  SCART-liitin on yleisin Euroopassa käytetty televisioiden ja videolaitteiden kytkentätapa. Vaikka kaikki SCART-liittimet näyttävätkin samalta keskenään, on niissä merkittäviä eroja. Paras kuvanlaatu saavutetaan SCART-liitintä käyttäen saavutetaan, kun sekä kuvaa tuottava laite (esim. digiboksi) ja kuvaa toistava laite (esim. televisio) käyttävät ns. YUV -kuvasignaalia. SCART-liittimestä saatava toiseksi paras kuvanlaatu tulee RGB-signaalia käytettäessä ja huonoin kuvanlaatu saadaan CVBS-signaalin kanssa.

 • Komponentti (Komponentti-sisääntulo (Y/Pb/Pr))

  Komponentti-liitäntä on analoginen videolaitteiden kytkentätapa, jossa kuva erotellaan eri väreiksi ja nämä värit välitetään omissa johtimissaan lähtölaitteelta (esim. DVD-soittimelta tai digiboksilta) televisioon. Komponentti-liitäntä on analogisista liitäntämuodoista kuvanlaadultaan paras, mutta sen rinnalle ja ohi ovat nousseet täysin digitaaliset kytkentätavat kuten DVI ja ennenkaikkea HDMI -liitännät.

 • Cable Ready HD (Cable Ready HD -hyväksytty)

  Cable Ready HD -hyväksyntä on suomalaisten kaapelitelevisioyhtiöiden myöntämä hyväksyntä laitteille, jotka yhtiöt ovat tutkineet ja todenneet yhteensopivaksi em. standardin kanssa. Cable Ready HD -hyväksyntä vaatii laitteelta mm. sisäänrakennetun kaapeliverkon virittimen, sisäänrakennetun Conax -moduulin, tuen teräväpiirtolähetyksille, tuen Conax -korttilinkitykselle sekä tuen MPEG-4/AVC -videomuodolle.

 • 3D (3D-tuki)

  3D-tuella varustetut televisiot osaavat toistaa 3D-videota ja sisältävät yleensä liitännät 3D-laseille. Huomionarvoista on kuitenkin se, että yleensä pelkkä 3D-televisio ei riitä esim. Blu-ray 3D-elokuvien katseluun, vaan myöskin Blu-ray -soittimen täytyy tukea 3D-elokuvien toistoa. Nykytekniikkaa käyttäen kaikilla 3D-elokuvaa seuraavilla katselijoilla tulee kullakin olla omat 3D-lasit päässään.

 • 3D-tekniikka (3D-lasien tekniikka)

  Antenna Ready HD -hyväksyntä tarkoittaa sitä, että televisio on riippumattoman testauslaitoksen puolesta hyväksytty antenniverkon teräväpiirtolähetysten vastaanottoon. Käytännössä siis tämä tarkoittaa sitä, että Antenna Ready HD -tarralla varustettu televisio toimii, takuulla, antenniverkon HD-lähetysten kanssa.

  Arvosana: 4 / 5 Vastine rahoille: 3 / 5

Aikoinaan ostin tän telkkarin, silloin kun fullhd toosia ei saanut vielä tonnilla. Toimii hyvin. Hyvät värit ja sopivasti liitäntöjä.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
  Arvosana: 5 / 5 Vastine rahoille: 3 / 5

Erinomainen LCD-TV digiajan tarpeisiin ja DVD-elokuvien katseluun.

Tässä töllössä on kaikki kohdallaan, ja en kadu että tämän ostin ensimmäiseksi taulutelevisioksi.

Tällä pärjää siihen asti kunhan suomessa HD-lähetyksiin siirrytään.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
  Arvosana: 4 / 5 Vastine rahoille: 4 / 5

Kohtuu edullinen LCD-tv, jossa digiviritin ja värit kohdallaan(musta on todella mustaa)?
Panasonic.

Automaattisesti toimiva kontrasti säätö joka oikeasti toimii.

Ainoat pikku falssi jota olen huomannut on se seikka että tekstitys on laitettava päälle kaukosäätimestä.
Ja sitten ei olisi pahitteeksi EPG:kään.

Digiviritin toimii tajuttoman hyvin ja näyttää ylen tekstit jopa paremmin kuin yksikään näkemäni boksi.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
100%
  Arvosana: 4 / 5 Vastine rahoille: 5 / 5

Citymarketissa kuva tuli huonolaatuisesta analogisesta signaalista, eikä säväyttänyt. Laitteen saamien hyvien arvostelujen takia päädyin kuitenkin tähän telkkariin. Kotona laitteen omalla digivirittimella kuva on hämmästyttävän hyvä, parempi kuin muissa näkemisääni 32" tuumaisissa. Käytettävyys on hyvä. Hinta 799,- on todella halpa laitteen laatuun nähden.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
hp_guru
Inactive
  Arvosana: 5 / 5 Vastine rahoille: 5 / 5

Olin ostamassa EDULLISTA taulu tv:tä. Ensiksi mietin, että ostanpa halvimman Toshiban Gigantista.

Kunnes Hobby Hallista putkahtaa kuvasto jossa tämä TV tarjouksessa hintaan 749. Koska oli digiboksikin sisällä ja myyjäkin kehui tv:n kuvauksessa kuvastossa ja luin täältäkin kivoja arvosteluja) päätin kokeilla onneani.

Enkä pettynyt. TV on hintaansa nähden ylivoimainen niin hinta- kuin laatusuhteeltakin.

Katselin Suomen niin paljon pakattua SD-lähetystä eli tavallista digiä ja oikeastaan se on katsottava vaikka kuva palikoituukin paikoin jopa reilusti nopeissa liikkeissä siksi koska Suomen tv-kanavat ovat niin hiton paljon pakattuja.

Katselin DVD:tä ja siellä olen ihmeissäni kuinka tarkka ja värikäs kuva oli NOPEISSAKIN liikkeissä. Vasteaikaa ei ole missään, liekkö edes valmistajalla tiedossa? Mutta nopeissa liikkeissä TV on varsinkin DVD:tä katsellessa mukana.

DVD-kuva on niin vakuuttava, että mietin tekeekö joku tähän hintaluokkaan näinkin upean TV:n?

Tekee. Panasonic. Tämä TV on jotakin ainutlaatuista. Hintaan nähden koin ainutlaatuisen elokuvakokemuksen. Tässä mustakin on mustaa. Ja kuva-asetukset senkun parantavat oletuskuvaa. Itselläni automaattina tuo kuva ja hyvin säätää ;)

Ominaisuuksia on paljon, mutta käyttöohjeessa luvattua FILM-ääniasetusta ei sitten löydy, ei sitten mistään. No musiikki-ääniasetuksella mennään.

Mallin oma Surroun-tilavaikutelma antaa kunnollista potkua elokuviin. Ääni saa uutta ulottuvuutta jota ei tavallisessa äänessä (surround pois) edes huomaa.

TV:n kaiuttimet tarjoavat sen sijaan TVN KAIUTTIMIIN nähden upeaa ääntä jossa bassotkin jytisevät ;)

Asetuksia on paljon, kaikkiin en edes ehtinyt tutustua. Kuvanlaatu on mainio, ominaisuuksia paljon joskus jopa luulee, että asetusvalikossa on liikaa säätämistä.

En sitten ymmärrä yhtä, miksi kuulokkeilla kuunnellessa kaiuttimistakin voi kuunnella? Kuulokkeelle omat säädöt jossain valikkoviidakossa ja tv:n oma ääniasetus pitää pitää minimissä, että jos haluaa pitää Tv:n kaiuttimet hiljaa.

Sen sijaan en sitten löytänyt helppoa tapaa vaihtaa kuulokkeen ääntä muuta kuin valikkojen takaa. Suurin miinus tämä tosin ei haitannut niin suuresti.

Digiboksi toimii ja !!sisäantennilla!! sain jopa Voice TV näkyviin, jonka en saanut vanhalla digiboksilla Dtr200 näkyviin sisäantennilla.

Tyytyväinen olen ja olen mielestäni sijoittanut rahani järkevään laitteeseen joka palvelee minua hyvin.

TV voi pitää valmiustilassa tai sammuttaa kokonaan, kerrankin joku valmistaja tekee näin, ettei tarvitse valmiustilassa pitää vaan voi yöksi sammuttaa kokonaan.

Kaiuttimet toistaa niin puheen-, musiikin-, kuin elokuvamaailmankin upeasti. Oikeastaan olen yllättynyt kaiuttimen upeaan toistoon.

TV on tyylikäs, musta ja sinne ei ole tehty turhia kaiverruksia. TV on yksinkertainen muotoilultaan mutta samalla säilyttää upeutensa. Yksinkertaista tyylikkyyttä.

Musta väri sopii kaikkialle. 32" on makuuni sopiva, juuri sellainen että kuvakoko ei ole pieni eikä liian suuri.

Panasonic - ideas for life. Viera on kerta kaikkiaan upeaa laatua ja tyylikkyyttä samassa paketissa.

PS: Avatessanne paketin saatte huomata kokonaisen sadon käyttöohjeita eri kielillä...

Niin ja kaukosäädin on mukava ja helppo käyttää. Liittimet on sijoitettu ajatuksella eikä niin kuin vanhemmalla Thomson taululla 20" joutuu liittämään Scart-varttiin, että saa "aukkoon" tungettua eli lol niin sanotusti.

Asennus Panasonicissa oli nopeaa ja TV on opastanut SUOMEN kielellä asennuksessa ja tärkeimmissä ominaisuuksissa. Valikot Suomeksi.

Suosittelen!

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
  Arvosana: 4 / 5 Vastine rahoille: 4 / 5

Panasonic on ollut talossa jo toista viikkoa ja kokemukset varsin positiivisia. Liittimiä löytyy riittävästi, tosin hdmi:tä vain yksi kappale mutta eiköhän tuokin ongelma jollain jakajalla tule ratkaistua sitten aikoinaan.
Panasonic on maltillisen tyylikkään näköinen, ei turhia kikkailuja ulkoasun suhteen, mattamusta pinta ei heijastele pimeässä, kaikki asioita jotka painoivat vaakakuppia Panan suuntaan.
Kuvan säädöt ovat suhteellisen kattavat, vaikka toisinaan ihonväri toistuu aavistuksen turhan punaisena, tähän ei aina lääkettä tahdo löytyä. Eipä tuo silti ole pilannut minun katselunautintoani.
Hyvällä signaalilla jopa normaali digikuva on nautinnollista katseltavaa, toki turhan harvalla kanavalla tällaisesta pääsee osalliseksi. Dvd-kuvaan pätee samat lait.
Anttilassa Panasoniciin syötettiin varsin heikkolaatuista digikuvaa (esim. Voice) joka onnistuu varmasti hämäämään aika montaakin ostajaa luulemaan ettei ko. televisiosta sen parempaa kuva ulos saisikaan. Kunpa kaupat viitsisivät nähdä vähän enemmän vaivaa demomateriaaliensa valitsemisen suhteen..
Lisäksi kuvansäätöjä kannattaa veivailla rauhassa läpi, kaikkien kuvanparannuspiirien ei tarvitse olla täysillä, ei aina edes päällä.

800 euron hintaluokassa ehdottomasti harkitsemisen arvoinen laite, ainoastaan useamman hdmi-liitännän puutetta pitäisin isompana miinuksena. 1-5 asteikolla Led7:lle 4+.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
Jiza_85
Inactive
  Arvosana: 5 / 5 Vastine rahoille: 3 / 5

Loistava televisio hyvällä dvb-t virittimellä sekä värisäädöt erittäin monipuoliset. Kuvan tarkkuus on erittäin kirkas ja selkeä, sekä mustat värit toistuvat loistavasti.Suosittelen!

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
100%

Arvostele tämä tuote

Mikäli sinulla ei ole vielä AfterDawn-käyttäjätunnusta, syötä allaolevaan kaavakkeeseen toivomasi käyttäjätunnus sekä sähköpostiosoitteesi. Lähetämme sinulle jälkikäteen aktivointilinkin antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Mikäli sinulla on jo ennestään AfterDawn-käyttäjätunnus, kirjaudu sisään seuraavan välilehden kautta.

Kirjaudu sisään käyttäen AfterDawn -käyttäjätunnustasi tai sähköpostiosoitettasi.


"AfterDawn"-nimen viides kirjain?:

Onko laitteen tiedoissa puutteita tai jotain vikaa? Ehdota korjauksia laitteen tietoihin

Kysymyksiä tähän laitteeseen liittyen? Keskustele tästä ja muista laitteista keskustelualueillamme.