Asus ENGTX570 DCII/2DIS/1280MD5

Asus ENGTX570 DCII/2DIS/1280MD5
NVIDIA GeForce GTX570 / PCIe 16x
Valmistaja: Asus | Kategoria: Näytönohjaimet
GPU? NVIDIA GeForce GTX570
Liitäntä? PCI Express 16x
Asennettu muistin määrä? 1280 MB
Muistin tyyppi? GDDR 5
Kellotaajuus 742 MHz
RAMDAC-kellotaajuus 3800 MHz
DirectX 10 -tuki Kyllä
DirectX 11 Kyllä
HDCP Kyllä
Jäähdytys Aktiivijäähdytys (tuuletin)
CrossFire/SLI SLI
VGA-ulostuloja 0
Single link DVI-I -ulostuloja 0
Dual link DVI-I -ulostuloja 2
Single link DVI-D -ulostuloja 0
Dual link DVI-D -ulostuloja 0
HDMI -ulostuloja 1
Mini HDMI -ulostuloja 0
DisplayPort -ulostuloja 1
Valmistajan tuotekoodi(t) ENGTX570 DCII/2DIS/1280MD5

 
 • GPU (Grafiikkaprosessorin tyyppi ja valmistaja)

  GPU (lyh. sanoista graphics processing unit) tarkoittaa grafiikkapiiriä, joka suorittaa paljon laskentaa vaativat grafiikankäsittelyoperaatiot. GPU hoitaa esimerkiksi 3D-grafiikan ja valoefektien laskemisen, mikä säästää varsinaisen prosessorin työtaakkaa. Lisäksi GPU suorittaa laskennan prosessoria tehokkaammin. Tällä hetkellä markkinoita dominoi kaksi valmistajaa, AMD ja NVIDIA.

 • Liitäntä (Liitäntätyyppi)

  Näytönohjaimen emolevyyn liittämiseen käytetty väylä määrää nopeuden, jolla komponentit voivat kommunikoida keskenään. Lisäksi käytetyn emolevyn tulee tukea näytönohjaimen käyttämää liitäntää. PCI ja AGP ovat vanhenemassa olevia ratkaisuja, ja uusissa näytönohjaimissa käytetään PCI Express (PCIe) -liitäntää.

 • Asennettu muistin määrä (Kortilla valmiiksi asennettua muistia)

  Koska grafiikan käsittely vaatii paljon muistia, on grafiikkakorteilla käytettävissään oma erillinen muistitilansa. Nykyisissä grafiikkakorteissa muistin määrä vaihtelee 128 megatavun ja kahden gigatavun välillä.

 • Muisti laajennettavissa (Määrä, johon saakka muisti on laajennettavissa)

  Mikäli grafiikkakortille voi lisätä muistia, ilmoitetaan muistin maksimimäärä tässä kohdassa (megatavuina, MB).

 • Muistin tyyppi (Muistin tyyppi)

  Muistityyppi kertoo mitä muistia näytönohjaimessa käytetään. Muistien nopeus ja suorituskyky vaihtelevat käytetyn muistityypin mukaan siten, että hitaimmasta nopeimpaan järjestys yleisimpien muistityyppien osala on seuraava: DDR2 - GDDR3 - GDDR4.

 • S-Video (S-Video -ulostulo)

  S-Video -ulostulon avulla voit liittää näytönohjaimen esim. televisioon, josta löytyy vastaava liitin. S-Video -liitännän kuvanlaatu on parempi, kuin komposiittiliitännän kautta, mutta häviää kuitenkin komponenttiliitännälle.

 • Komposiitti (Komposiittiulostulo)

  Komposiittiliitäntä on käytännössä kaikista televisioista löytyvä liitäntätapa, joka on analogisista liitäntätavoista huonolaatuisin, mutta joskus, kun näytönohjain pitää kytkeä vanhempaan televisioon, on komposiittiliitin ainoa tapa toteuttaa liitäntä.

 • Komponentti (Komponenttiulostulo)

  Komponenttiliitäntä on parhaan kuvanlaadun tarjoava analoginen liitäntä, jota käytetään yleisesti televisioissa. Eli mikäli näytönohjainta ei ole mahdollista kytkeä digitaalisesti käytössä olevaan televisioon, on komponenttiliitäntä paras vaihtoehto. Liitäntä luonnollisesti vaatii sen, että myös käytettävästä televisiosta löytyy komponenttiliitäntä.

 • Teräväpiirto komponentin kautta (Pystyykö ulostulo teräväpiirtotarkkuuteen)

  -

  Arvosana: 4 / 5 Vastine rahoille: 3 / 5

Toiminut uskollisena jo 3 vuotta ei mitään vikaa. 2014 julkaistut pelit pätkivät vähän parhaimmilla graffoilla ja itellä 2 näyttöä kiinni.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
67%
ric_91
Inactive
  Arvosana: 5 / 5 Vastine rahoille: 5 / 5

Tulin päivittäneeksi tähän tuotteeseen GTX 460 mallista ja suorituskyky parani odotetusti. Aiempi korttini oli gigabyten windforce x2 joten tämä gtx 570 kortti on huomattavasti kookkaampi koska jäähdytysratkaisuna komeilee Asuksen DC II jäähy. Jäähy pitää kortin viileänä, mutta vie tilaa 3 korttipaikkaa..

Kortti kellottuu aiemman gtx 460 kortin tapaan hyvin ja pienellä jännitteen lisäyksellä saa ihan hyvät kellotukset tehtyä.

Vakiojännite omassa kortissa oli 1000mV ja kellot 742/1900MHz ja jännitteellä 1100mV kortista sai irti ainakin 900/2100MHz mikä paranti suorituskykyä niin paljon että pystyn pelaamaan BF3:a Ultra asetuksilla ja 1920x1200 resolla ja fps on kentästä riippuen 40-70. Ja niin.. lämmöt tuolla 1100mV core voltagella pelattaessa ovat max 60C, kiitos Asuksen jäähdytysratkaisun!

Yksi maininnan arvoinen asia liittyy kortin kokoonpanoon, tai oikeastaan Asuksen suunnitteluun. Kortti on nimittäin koteloitu massiivisella suojavaipalla ja koko kortin kiertää paksu metallikuori. Myös piirilevyn selkäpuoli on peitetty tyylikkäästi noin 1mm mustalla rautalevyllä, joka pitää piirin suojassa esimerkiksi vahingossa putoavilta ruuveilta. Kortissa on myös led valot valvomassa virransyötön (6+8pin) tilaa. Normaalitilanteessa suojakuoren alta paistaa vireät ledit ja punainen taitaa ilmoittaa virransyötön häiriöistä.

Itsellä kortti pyörittää kahta näyttöä, myös pelatessa. Pelinäyttö on dellin 24" 1920x1200p ja vieressä on 23" 1920x1080p näyttö, jossa pidän avoinna taustaohjelmia (afterburner, speedfan, irc, teamspeak ym.) ja tätä kokoonpanoa tuo Asus pyörittää virheettömästi :)

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
100%
  Arvosana: 5 / 5 Vastine rahoille: 4 / 5

Kortti on erittäin tehokas ja DCUII pitää kortin viileänä kovassakin käytössä.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
58%

Arvostele tämä tuote

Mikäli sinulla ei ole vielä AfterDawn-käyttäjätunnusta, syötä allaolevaan kaavakkeeseen toivomasi käyttäjätunnus sekä sähköpostiosoitteesi. Lähetämme sinulle jälkikäteen aktivointilinkin antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Mikäli sinulla on jo ennestään AfterDawn-käyttäjätunnus, kirjaudu sisään seuraavan välilehden kautta.

Kirjaudu sisään käyttäen AfterDawn -käyttäjätunnustasi tai sähköpostiosoitettasi.


"AfterDawn"-nimen viides kirjain?:

Onko laitteen tiedoissa puutteita tai jotain vikaa? Ehdota korjauksia laitteen tietoihin

Kysymyksiä tähän laitteeseen liittyen? Keskustele tästä ja muista laitteista keskustelualueillamme.