Asus VE247H

Asus VE247H
23.6" / 1920x1080 / 16:9 / 2ms
Valmistaja: Asus | Kategoria: Litteät näytöt
Koko? 23,6"
Resoluutio? 1920x1080
Kuvasuhde? 16:9
Kontrasti? 10000000:1
Kirkkaus? 300 cd/m²
Vasteaika (GtG)? 2ms
VGA-sisääntuloja? 1
DVI-D -sisääntuloja? 1
DVI-I -sisääntuloja 0
DisplayPort -sisääntuloja 0
HDMI-sisääntuloja 1
HDCP? Kyllä
USB-hubi? Ei
Kaiuttimet Kyllä
TV-viritin Ei sisäänrakennettua TV-viritintä
Paino 4,4kg
Valmistajan tuotekoodi(t) 90LMC2101Q01041C- / VE247H

 
 • Koko (Tuumakoko)

  Näytön halkaisija tuumina.

 • Kontrasti (Kontrastisuhde)

  Kontrasti (englanniksi contrast) tarkoittaa kuvan tummimman ja vaaleimman kohdan valoisuuden eroa. Kontrasti ilmoitetaan suhdelukuna, esim. 800:1. Mitä suurempi suhdeluku on, sitä parempi kontrasti. Lue lisää täältä.

 • Kuvasuhde (Kuvasuhde)

  Kuvasuhde ilmaisee näytön leveyden suhteen sen korkeuteen. Esimerkiksi 16:10 tarkoittaa, että mikäli näyttö olisi 10cm korkea, olisi kuva 16cm leveä. Lue lisää täältä.

 • Resoluutio (Näytön ominaistarkkuus)

  Näytön tarkkuus eli kuvapisteiden määrä ilmoitettuna muodossa pisteiden lkm vaakasuunnassa x pisteiden lkm pystysuunnassa. Litteät näytöt on suunniteltu toimimaan ainoastaan käyttäen kyseistä resoluutiota, joten mikäli monitorilla käytetään muuta tarkkuutta, täytyy monitorin muuntaa tarkkuus vastaamaan sen omaa resoluutiota.

 • Kirkkaus (Näytön kirkkaus)

  Näytön kirkkaus mitataan paneelin pinnan tietystä pisteestä lähtevän valon määrällä. Mittayksikkönä käytetään kandelaa (yhden kynttilän kirkkaus) per neliömetri (cd/m2). Yleensä monitoria pidetään sitä parempana mitä kirkkaamman kuvan se kykenee tuottamaan. Kirkkaus on tarpeen esimerkiksi valoisissa tiloissa tai ulkona sekä esimerkiksi elokuvia katsottaessa.

 • Vasteaika (GtG) (Vasteaika)

  Vasteajalla tarkoitetaan aikaa, joka yksittäisellä pikselillä kestää vaihtaa toiseen väriin ja sitten takaisin samaan väriin. Vasteaikojen mittaukseen on monta tapaa, laitevertailun tiedoissa on ilmoitettu ns. harmaa-harmaa (Gray-To-Gray, GtG) -muutoksen nopeus. Vasteaika ilmoitetaan millisekunteina, mitä pienempi arvo sen parempi. Liian suuri vasteaika aiheuttaa häntimistä, eli kuva ei päivity tarpeeksi nopeasti, jolloin edellinen kuva näkyy nykyisen kuvan taustalla haamukuvana. Lue lisää täältä.

 • VGA-sisääntuloja (VGA-sisääntulojen (D-sub) määrä)

  VGA-liitin (toiselta nimeltään D-sub 15) on analoginen liitäntäportti, joka löytyy käytännössä kaikista tietokoneista. Liittimessä on 15 pinniä kolmessa rivissä.

 • DVI-D -sisääntuloja (DVI-D -sisääntulojen määrä)

  DVI-D on DVI:n malli, jossa voi siirtää vain digitaalista videota. DVI-D voi olla joko yhden kanavan versio, joka pystyy siirtämään 1920x1080-resoluution kuvaa, tai kahden kanavan versio, joka kykenee siirtämään 2048x1536-resoluution kuvaa. Mikäli ostat monitorin, jossa on ainoastaan DVI-D-liitin, varmista, että grafiikkakorttisi tukee joko DVI-D:tä tai DVI-I:tä. Lisätietoa DVI:stä täällä.

 • USB-hubi (Onko laitteessa sisäänrakennettua USB-hubia)

  Joissain näytöissä on integroituna USB-hubi, joka mahdollistaa USB-lisälaitteiden kytkemisen esimerkiksi näytön kylkeen tai alustaan.

 • Pivot (Onko laitteessa mahdollisuus kääntää näyttö 90 astetta (ns. pivot-toiminto))

  Pivot -mahdollisuus tarkoittaa sitä, että näyttö voidaan, jalustan pysyessä paikoillaan, kääntää 90 astetta, eli kääntää normaalista vaakatasosta pystyyn.

 • HDCP (Tuki HDCP:lle)

  HDCP (High-Bandwith Digital Content Protection) on DRM-menetelmä, jota käytetään HDMI- ja digitaalisten DVI-näyttölaitteiden kanssa. Jotta HDCP:tä käyttävän kuvalähteen (esim. blu-ray-elokuvan) katselu onnistuisi monitorilla, täytyy sen tukea HDCP:tä. Mikäli näyttölaite ei tue HDCP:tä, voi toistolaite olla näyttämättä videota, näyttää sen huonommalla kuvan- ja äänenlaadulla tai näyttää videon normaalisti. Lue lisää täältä.

 • Paneelin tyyppi (Näyttöpaneelin tyyppi)

  Paneelin tyyppi kertoo, mitä tekniikkaa käyttäen LCD-monitorin varsinainen näyttöosa on rakennettu. Tarjolla on useita eri paneelityyppejä, jotka ovat tekniseltä toteutustavaltaan ja ennen kaikkea ominaisuuksiltaan sekä laadultaan erilaisia. Paneelin tyyppi kannattaa selvittää, sillä se vaikuttaa monitorin soveltuvuuteen haluttuun käyttötarkoitukseen, eikä käytettyä paneelia voi aina päätellä hinnasta. Eri tyyppiset paneelit soveltuvat toisiaan paremmin eri käyttötarkoituksiin. Paneelien kolme päätyyppiä ovat (karkeasti parhaasta huonoimpaan) S-IPS, SPVA/MVA ja TN.

  Arvosana: 4 / 5 Vastine rahoille: 3 / 5

Kyllä näyttö toimii yli 60 hZ:ssä. itse kellotin näytön kulkemaan 82hZ

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
0%
  Arvosana: 4 / 5 Vastine rahoille: 5 / 5

Ostin itselleni kyseisen näytön vähän aikaa sitten. Eron huomaa kuvan laadussa muutaman vuoden takaiseen saman hintaluokan näyttöön verrattuna tämän näytön eduksi. Kuva tarpeeksi terävä ja selkeä perus jantterin käyttöön. Pelit elokuvat ja kuvan käsittely onnistuu vallan mainiosti perus tasolla..hifistelijät on sitten erikseen mitkä varmasti haukkuu tämänkin laitteen maanrakoon.

Ainut miinus mikä tässä on niin HDMI kytkentä. Piuhan kun laittaa kiinni, niin ongelmat alkaaa. Kuva samuu välistä ja resoluutiota sekä kuvan asetuksia saa venksata loputtomiin, ikinä ei ole hyvä.
Muilla kytkennöillä toimii kuin unelma.

Hintaisekseen laatu tuote joka kotiin!

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
  Arvosana: 4 / 5 Vastine rahoille: 4 / 5

Varsin hyvä peruslednäyttö. Asus ei ole varsinainen näyttöjen valmistaja (mittapuultaan), mutta voittaa hyvin LG:n.

+DVI-johto tulee mukana (ja VGA)
+Hyvät valmiit asetukset
+Väri toisto (en tarkoittanut värien määrää, kun sitä varten on IPS keksitty)

-Ääni ulostulo kuulokkeilla on huono, kun äänensäätö on toteutettu softa-, eikä rautapohjalla. Eli kohisee ääni samalla tavalla sekä minimi, että maksimi volyymilla. Kannattaa siten olla kuulokkeet, missä on äänenvoimakkuuden säädin.
-Kaiuttimet ei korvaa erillisiä, eikä näiden säätö ole erityisen hyvät.
-Kuva ghostaa selkeemmin, kuin LG.

Edit: Tämä näyttö toimii maksimi resoluutiolla 60 hZ:ssä.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
83%

Arvostele tämä tuote

Mikäli sinulla ei ole vielä AfterDawn-käyttäjätunnusta, syötä allaolevaan kaavakkeeseen toivomasi käyttäjätunnus sekä sähköpostiosoitteesi. Lähetämme sinulle jälkikäteen aktivointilinkin antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Mikäli sinulla on jo ennestään AfterDawn-käyttäjätunnus, kirjaudu sisään seuraavan välilehden kautta.

Kirjaudu sisään käyttäen AfterDawn -käyttäjätunnustasi tai sähköpostiosoitettasi.


"AfterDawn"-nimen viides kirjain?:

  Keskustelualue Viimeisin viesti
  Asus VE247H asetukset ( 3 ) PC-rauta / Tietokoneen näytöt 6.3.2014 03:41
  Asus 24" VE247H Full HD LED-näyttö. ( 5 ) PC-rauta / Tietokoneen näytöt 2.4.2013 14:03

Onko laitteen tiedoissa puutteita tai jotain vikaa? Ehdota korjauksia laitteen tietoihin

Kysymyksiä tähän laitteeseen liittyen? Keskustele tästä ja muista laitteista keskustelualueillamme.