LG 37LF65

LG 37LF65
LG 37LF65 on 37" FullHD -taulutelevisio, josta löytyy sisäänrakennettu antenniverkon DVB-T -viritin. Liitännöistä löytyy mm. 2 HDMI-sisääntuloa sekä optinen lähtö digitaaliselle äänelle (Toslink).
Valmistaja: LG | Kategoria: Taulutelevisiot
Tyyppi LCD
Koko? 37"
Resoluutio? 1080p (1920x1080, progressivinen)
24p -tuki Kyllä
Kontrasti? 5000:1
Dynaaminen kontrasti 5000:1
Kirkkaus (cd/m²) 500 cd/m²
Vasteaika 8ms
Paino 20kg
Mitat (LxKxS) 927mm x 693mm x 280mm
Formaatti PAL (Eurooppa)
DVB-T -virittimiä? 1
DVB-C -virittimiä? 0
DVB-S -virittimiä 0
Analogisia virittimiä 1
HDTV-viritin Ei
CI 1
Conax? Ei
VideoGuard Ei
DVB-tekstitys? Kyllä
MHP? Ei
SCART 1? RGB, S-Video, CVBS
SCART 2 S-Video, CVBS
SCART 3 Ei SCART-liitäntää
HDMI? 2
DVI 0
VGA 1
Komponentti? Kyllä
Toslink Ei
Analoginen RCA-ulostulo Ei
Digitaalinen RCA-ulostulo Ei
Toslink-ulostulo Kyllä
PiP Ei
Kaiuttimet Kyllä
Valmistajan tuotekoodi(t) 37LF65
Tuotteen EAN-koodi(t) 8801031065622 / 8801031065622

 
 • Koko (Näytön tuumakoko (valmistajan ilmoittama))

  Näytön tuumakoko kertoo, kuten nimikin sanoo, television kuvaruudun halkaisijan kulmasta kulmaan, tuumia käyttäen.

 • Resoluutio (Näytön natiiviresoluutio (tarkkuus pikseleissä))

  Näytön natiiviresoluutio kertoo sen, kuinka monta kuvapistettä television näytöllä on. Näytön resoluutio ilmaistaan yleensä vaakarivin kuvapisteiden ja pystyrivin kuvapisteiden kertomana (esim. 1920x1080), mutta teräväpiirtotelevisioissa käytetyt formaatit ilmaistaan tämän sijaan käyttämällä joko termiä 1080i (1920x1080), 1080p (1920x1080) tai 720p (1280x720). Nämä kolme ovat teräväpiirtotelevision kolme standardia tarkkuutta ja mikäli televisio käyttää jotain näistä kolmesta tarkkuudesta ns. natiivitarkkuutenaan, ei kyseistä tarkkuutta käyttäviä teräväpiirtolähetyksiä katsottaessa tarvita kuvan laatua huonontavaa tarkkuuden skaalausta. Kärjistäen voidaan sanoa, että mitä suurempi näytön natiiviresoluutio on, sen parempi kuvanlaatu sillä voidaan saavuttaa.

 • HDMI (HDMI-sisääntulojen määrä)

  HDMI-liitin on uusi, täysin digitaalinen kytkentätapa eri audio- ja videolaitteiden välille. Mikäli taulutelevisioon liitetään HDMI-liitännällä digitaalinen kuvanlähde, kuten esim. digiboksi tai DVD-soitin pysyy kuva virheettömänä, koska kuvaa ei tarvitse muuttaa välillä analogiseen muotoon.

 • Kontrasti (Kontrastisuhde (esim: 3000:1))

  Kontrastisuhde kertoo siitä, miten selkeästi televisio pystyy erottelemaan eri värien ja valoisuuksien eroja. Mitä suurempi kontrastisuhde on, sen parempi värien ja kirkkauden erottelu televisiossa on.

 • DVB-T -virittimiä (Sisäänrakennettujen DVB-T -virittimien määrä)

  Mikäli televisiossa on yksi tai useampia sisäänrakennettuja DVB-T -virittimiä, toimii televisio itsessään myös ns. antenniverkon digiboksina, eli antennivastaanottoa käytettäessä laite ei tarvitse erillistä digiboksia.

 • DVB-C -virittimiä (Sisäänrakennettujen DVB-C -virittimien määrä)

  Mikäli televisiossa on yksi tai useampia sisäänrakennettuja DVB-C -virittimiä, toimii televisio itsessään myös kaapeliverkon digiboksina, eli kaapelitelevisioverkkoon kytkettynä laite ei tarvitse erillistä digiboksia.

 • Conax (Sisäänrakennettu Conax-kortinlukija)

  Sisäänrakennettu Conax -korttipaikka mahdollistaa maksullisten kanavien katseluun tarkoitetun maksukortin liittämisen laitteeseen.

 • SCART 1 (Ensimmäisen SCART-liittimen tyyppi)

  SCART-liitin on yleisin Euroopassa käytetty televisioiden ja videolaitteiden kytkentätapa. Vaikka kaikki SCART-liittimet näyttävätkin samalta keskenään, on niissä merkittäviä eroja. Paras kuvanlaatu saavutetaan SCART-liitintä käyttäen saavutetaan, kun sekä kuvaa tuottava laite (esim. digiboksi) ja kuvaa toistava laite (esim. televisio) käyttävät ns. YUV -kuvasignaalia. SCART-liittimestä saatava toiseksi paras kuvanlaatu tulee RGB-signaalia käytettäessä ja huonoin kuvanlaatu saadaan CVBS-signaalin kanssa.

 • Komponentti (Komponentti-sisääntulo (Y/Pb/Pr))

  Komponentti-liitäntä on analoginen videolaitteiden kytkentätapa, jossa kuva erotellaan eri väreiksi ja nämä värit välitetään omissa johtimissaan lähtölaitteelta (esim. DVD-soittimelta tai digiboksilta) televisioon. Komponentti-liitäntä on analogisista liitäntämuodoista kuvanlaadultaan paras, mutta sen rinnalle ja ohi ovat nousseet täysin digitaaliset kytkentätavat kuten DVI ja ennenkaikkea HDMI -liitännät.

 • Cable Ready HD (Cable Ready HD -hyväksytty)

  Cable Ready HD -hyväksyntä on suomalaisten kaapelitelevisioyhtiöiden myöntämä hyväksyntä laitteille, jotka yhtiöt ovat tutkineet ja todenneet yhteensopivaksi em. standardin kanssa. Cable Ready HD -hyväksyntä vaatii laitteelta mm. sisäänrakennetun kaapeliverkon virittimen, sisäänrakennetun Conax -moduulin, tuen teräväpiirtolähetyksille, tuen Conax -korttilinkitykselle sekä tuen MPEG-4/AVC -videomuodolle.

 • 3D (3D-tuki)

  3D-tuella varustetut televisiot osaavat toistaa 3D-videota ja sisältävät yleensä liitännät 3D-laseille. Huomionarvoista on kuitenkin se, että yleensä pelkkä 3D-televisio ei riitä esim. Blu-ray 3D-elokuvien katseluun, vaan myöskin Blu-ray -soittimen täytyy tukea 3D-elokuvien toistoa. Nykytekniikkaa käyttäen kaikilla 3D-elokuvaa seuraavilla katselijoilla tulee kullakin olla omat 3D-lasit päässään.

 • 3D-tekniikka (3D-lasien tekniikka)

  Antenna Ready HD -hyväksyntä tarkoittaa sitä, että televisio on riippumattoman testauslaitoksen puolesta hyväksytty antenniverkon teräväpiirtolähetysten vastaanottoon. Käytännössä siis tämä tarkoittaa sitä, että Antenna Ready HD -tarralla varustettu televisio toimii, takuulla, antenniverkon HD-lähetysten kanssa.

  Arvosana: 3 / 5 Vastine rahoille: 4 / 5

Syyskuussa tuli ostettua ja melko tyytyväinen olen ollut. Kaapelitaloudessa jouduin tosin ostamaan digiboksin. Kuva muuten ok, mutta mustat taustat voivat näyttää kamalilta. Kuulokeliitäntä puuttuu.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
100%
Jone77
Inactive
  Arvosana: 5 / 5 Vastine rahoille: 4 / 5

Ite ostin heinäkuussa ja erittäin tyytyväinen olen.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
100%
  Arvosana: 3 / 5 Vastine rahoille: 4 / 5

Kaipaisin taustavalon säätömahdollisuutta ja kuulokeliitäntää. Kake on hyvä ja pixel 1:1 tuki löytyy. Jonkin verran valovuotoa. Digiviritin toimii hyvin, mitä nyt ohjelmaopas toisinaan sekoilee ja kielenä on ruotsi (ilmeisesti ohjelmille joilla on myös tekstitys mahdollista saada ruotsiksi). 1080p pelikäytössä näyttää upealta (XBOX360, HDMI, Intermediate), tosin minulla ei ole referenssiä johon verrata voisiko näyttää paremmalta (upeaa parempi?).

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
  Arvosana: 4 / 5 Vastine rahoille: 4 / 5

On ollut nyt kolme viikkoa käytössä ja tyytyväinen olen ollut. Xbox 360 lähtee hdmi piuha telkkuun full hd tarkkuudella ja kuvan laatu on liki täydellinen. Välillä saattaa esiintyä pientä kuvan "värähtelyä" mutta ei haitaksi asti ole haitannut. :) Miinus puolena on ehdottomasti että telkusta ei saa muuta kautta ääntä ulos kuin optista toslink liitännän kautta. Ja kaapelidigiboksin puute haittaa myös varmasti kaapelitalo asukkaita.
Kaukosäädin on monipuolinen ja aika hyvä käteen mutta myös aika kookas.
Suosittelen. :)

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
  Arvosana: 4 / 5 Vastine rahoille: 3 / 5

Tämän hetken hintatasolla mielestäni oikein oiva valinta. Itsellä vuoden nyt kyseinen malli ollut eikä mitään ongelmia ole ollut. Ainoa miinuspuoli on hetkellinen epätarkkuus dynaamista kontrastia käytettäessä. Laite ei ehkä kykene laskemaan kontrastia riittävän nopeasti. Mielestäni tosin dynaaminen kontrasti on mitä suurimmassa määrin kirosana, joten tämä ominaisuus ei itseä ole haitannut.
FullHD-materiaalia en ole testannut, mutta jopa tavallinen digiboksikuva on mielestäni hyvä tuollaiselta kahden metrin katseluetäisyydeltä.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?

Arvostele tämä tuote

Mikäli sinulla ei ole vielä AfterDawn-käyttäjätunnusta, syötä allaolevaan kaavakkeeseen toivomasi käyttäjätunnus sekä sähköpostiosoitteesi. Lähetämme sinulle jälkikäteen aktivointilinkin antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Mikäli sinulla on jo ennestään AfterDawn-käyttäjätunnus, kirjaudu sisään seuraavan välilehden kautta.

Kirjaudu sisään käyttäen AfterDawn -käyttäjätunnustasi tai sähköpostiosoitettasi.


"AfterDawn"-nimen viides kirjain?:

  Keskustelualue Viimeisin viesti
  LG 37lf65, 37-tuumainen Full HD LCD-TV ( 3 ) Markkinapaikka / Myydään 18.1.2011 11:23
  LG 37LF65 ( 2 ) Kotiteatteri / Televisiot ja videoprojektorit 31.5.2007 10:55

Onko laitteen tiedoissa puutteita tai jotain vikaa? Ehdota korjauksia laitteen tietoihin

Kysymyksiä tähän laitteeseen liittyen? Keskustele tästä ja muista laitteista keskustelualueillamme.