Vastaanotto? Antenniverkko (DVB-T)
Liitäntä? PCI Express
HDTV? Kyllä
HDTV (MPEG-4)? Ei
Conax? Ei
CI? 0
Analoginen? Ei
Kaukosäädin? Kyllä
Lisätietoja Kaksi DVB-T -viritintä, PCI-E x1 -liitäntään. Media Center -tuki (joskin DVB-tekstitykset eivät siinä toimi). Ohjelmiston mukana myös Cyberlink PowerDVD 6.0. Myydään sekä kaukosäätimellä että ilman.
Valmistajan tuotekoodi(t) 10179 / 10179 / 10239 / 10239 / 10266 / 10453 / 4017273104539 / E3323
Tuotteen EAN-koodi(t) 4017273102658 / 4017273102658 / 4017273104539

 
 • Vastaanotto (Vastaanottomuoto)

  DigiTV-sovitin voi vastaanottaa yhtä monista digitaalisen television lähetysstandardeista. Mahdollisia vaihtoehtoja ovat DVB-T, DVB-S, DVB-C ja ATSC.

 • Conax (Sisäänrakennettu Conax-korttipaikka)

  Conax-korttipaikkaa vaaditaan, jotta laitteella voidaan katsoa maksullisia TV-kanavia.

 • CI (CI-modulipaikkojen määrä)

  CI- eli Common Interface-liitäntä on digitaalisten vastaanottimien standardisoitu rajapinta erilaisten salauksenpurkujärjestelmien liittämiseksi. Jotta CI-liitännällä varustettuihin laitteisiin saadaan kytkettyä Suomen maksutelevisioiden salaukseen käytetty Conax-kortti, tarvitaan vielä lisäksi CI-liitäntään asennettava CA-moduuli.

 • Liitäntä (Liitäntätapa)

  Liitäntätapa kertoo sen, miten digisovitin kytketään tietokoneeseen. Yleisimmin käytetyt liitäntätavat ovat joko PCI tai USB. PCI-liitännällä kytkettävät digisovittimet sijoitetaan tietokoneen sisään, PCI-korteille varattuun korttipaikkaan, kun taas USB-liitäntäiset laitteet kytketään tietokoneen ulkoiseen USB-väylään. Eli PCI-liitännällä varustettuja digisovittimia ei voida käyttää kannettavissa tietokoneissa.

 • Analoginen (Sisältää myös analogisen virittimen)

  TV tuners can be connected via PCI-bus, PCIe (PCI Express) bus, FireWire or USB/USB2. The last two alternatives are used by external digital TV tuners.

 • HDTV (MPEG-2 HDTV -tuki)

  Mikäli TV-korttia halutaan käyttää MPEG-2-pakattujen HDTV-lähetysten (High-Definition Television) vastaanottamiseen, pitää kortin tukea tätä ominaisuutta.

 • HDTV (MPEG-4) (MPEG-4 HDTV -tuki)

  HDTV (lyhenne sanoista High-Definition Television) ja tarkoittaa teräväpiirtotelevisiolähetyksiä. Mikäli TV-korttia haluaa käyttää MPEG-4-pakattujen HD-lähetysten vastaanottamiseen, pitää kortissa olla HDTV MPEG-4-tuki.

 • Kaukosäädin (Löytyykö laitteesta kaukosäädin?)

  Joidenkin TV-korttien mukana toimitetaan kaukosäädin, jolla pystyy ohjaamaan TV-kortin toimintaa (katseluohjelman kautta) sekä muita tietokoneen ohjelmia.

 • MPEG-2 purku (Rautapohjainen MPEG-2 -purku)

  MPEG-2 on yleisin televisiolähetyksissä käytetty pakkausstandardi ja on yleisesti käytössä DVB-T, DVB-S, DVB-C ja ATSC-lähetyksissä. MPEG-2-pakkausta käytetään sekä tavallisissa että teräväpiirtolähetyksissä. Mikäli kortti ei sisällä purkupiiriä, puretaan MPEG-2 -signaali tietokoneen omalla suorittimella.

 • MPEG-4 purku (Rautapohjainen MPEG-4 (tai AVC) -purku)

  MPEG-4 on edistyksellinen video- ja äänenpakkauksen säiliöformaatti, jota käytetään erityisesti teräväpiirtolähetyksissä. Mikäli kortti ei sisällä purkupiiriä, puretaan MPEG-4 -signaali tietokoneen omalla suorittimella.

 • VideoIn (Analogisen videon sisääntuontiliitäntä (esim. S-Video))

  Joissain televisiokorteissa on sisääntulo videosignaalille. Liitännän kautta korttiin saa kytkettyä ulkoisen videolähteen ja kaappaamaan ja muuntamaan kuvan digitaaliseen muotoon.

  Arvosana: 5 / 5 Vastine rahoille: 5 / 5

itselläni ollut käytös 1½vuotta ja erittäin loisto kortti mustakin.
mut kannattaa asentaa uusimmat ajuri ja home cinema katselu ohjelma et toimis mahddolisemman hyvin.
samaten olen kans olen home cinaman asetuksista laittanut päälle option et se lattaa uusimman beta versiot tosta home cinemasta ja tullut uusii ominaisuuksii kuten uusin ominaisuus on DivX/xvid suora tallennus.
home cinema ohjelmisto päivittyy aika tiheään kuhan ottaa noi betat mukkaan, mut ajuri taas päivittyy sillon tällön.
tällä hetkel ohjelmiston ja ajurin tiedot:
TerraTec Home Cinema=5.73.00.552
ajuri=1.1.0.283
käyttis=windows xp pro 64bittinen versio

tos kortis on kaks thompsonin valmistamaa antennin vastaan otinta jotka on terratecin tarrojen alla.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
  Arvosana: 5 / 5 Vastine rahoille: 5 / 5

Kuva kuvassa toimintoa ei taida olla, voisiko johtua mukana tulleesta softasta. Kanavia katselen mukana tulleella Terratec cinemalla, joka on muuten ok.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
  Arvosana: 5 / 5 Vastine rahoille: 3 / 5

Toimii loistavasti aikaisemmin käyttämääni Anysee E30 verrattuna.
Netistä löytyvillä ajureilla ja softalla: nauhoitukset onnistuu aina, suomi-tekstit tulee nauhoituksiin mukaan, kanavan vaihto tapahtuu nopeasti.
Ainoa miinus tähän mennessä on kaukosäädin, joka oli jotenkin "jäykkä" käyttää. Mutta ohjaaminen hoituu hyvin iMon kaukosäätimellä.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
  Arvosana: 5 / 5 Vastine rahoille: 3 / 5

Ollut käytössä n. 3kk. Yksikään nauhoitus ei ole epäonnistunut. Mediacentteri kannattaa unohtaa. Suosittelen DVBviewer ohjelmaa kaveriksi, joka hoitaa katselun ja nauhoitukset yms mainiosti. Hintaa sillä on 15e joka ei ole paljon. Mukana tuleva ohjelmakin on tyydyttävä mutta ei osaa ottaa irti kaikkea tuplavirittimestä. Mainittakkoon vielä että kortti toimii aktiivisella sisäantennilla mainiosti, mutta lähetysmastokin on kyllä lähellä. Kaukosäädin on on hieman kankea käytössä.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?

Arvostele tämä tuote

Mikäli sinulla ei ole vielä AfterDawn-käyttäjätunnusta, syötä allaolevaan kaavakkeeseen toivomasi käyttäjätunnus sekä sähköpostiosoitteesi. Lähetämme sinulle jälkikäteen aktivointilinkin antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Mikäli sinulla on jo ennestään AfterDawn-käyttäjätunnus, kirjaudu sisään seuraavan välilehden kautta.

Kirjaudu sisään käyttäen AfterDawn -käyttäjätunnustasi tai sähköpostiosoitettasi.


"AfterDawn"-nimen viides kirjain?:

Onko laitteen tiedoissa puutteita tai jotain vikaa? Ehdota korjauksia laitteen tietoihin

Kysymyksiä tähän laitteeseen liittyen? Keskustele tästä ja muista laitteista keskustelualueillamme.