PiP? Ei
Tallentava? Ei
Virittimiä? 1
HDTV Ei
Conax? Kyllä
SCART 1? RGB, CVBS
SCART 2 CVBS
HDMI? Ei
Digitaalinen ääni Toslink
MHP? Ei
AC3? Kyllä
Ajastus Kyllä
teksti-tv? Kyllä
Tekstitys? Kyllä
USB? Ei
RS-232? Kyllä
FireWire Ei
Ethernet Ei
DVDR Ei

 
 • PiP (Picture-in-picture)

  Mahdollistaa kahden TV-kanavan samanaikaisen katselun (yleensä toinen kanavista näkyy ns. pikkuruudussa pääkanavan kuvan yläkulmassa).

 • RS-232 (RS-232 -liitin)

  Yleensä RS-232 -liittimen avulla laitteeseen voidaan päivittää uusi firmware. RS-232 -liitäntää ei yleensä voi käyttää videoiden siirtoon laitteelta tietokoneelle.

 • USB (USB-liitin)

  USB-liitin mahdollistaa nopean tiedonsiirron digiboksin ja tietokoneen välillä. Tätä liitintä käytetään yleisimmin tallettavissa digibokseissa mahdollistamaan talletettujen videoiden siirto digiboksilta tietokoneelle.

 • Tallentava (Onko laite tallentava digiboksi?)

  Tallettava digiboksi tekee käytännössä ulkoiset tallennustavat, kuten videonauhurit, tarpeettomiksi, mahdollistaen digilähetysten tallettamisen suoraan laitteen sisäiselle kovalevylle. Digitaalisesti talletettu TV-kuva on täsmälleen samalla laadulla talletettu kuin vastaanotettaessa, joten normaalia kuvan huonontumista tallennusvaiheessa ei tapahdu.

 • MHP (MHP-tuki)

  MHP on yhtenäinen, pääasiassa Pohjoismaissa (myös Suomessa) käytössä oleva standardi interaktiivisille toiminnoille, kuten ns. supertekstitelevisiolle.

 • AC3 (Dolby Digital -tuki)

  Tuki vaaditaan, jotta laite osaa purkaa Dolby Digital (eli AC3) -muodossa olevia monikanavaista lähetyksiä.

 • teksti-tv (Sisäänrakennettu teksti-tv)

  Sisäänrakennettu teksti-tv mahdollistaa teksti-tv:n käytön suoraan digiboksin avulla ja on siis riippumaton siitä, tukeeko televisio teksti-tv:tä vai ei.

 • Conax (Sisäänrakennettu Conax-korttipaikka)

  Conax-korttipaikkaa vaaditaan, jotta laitteella voidaan katsoa maksullisia TV-kanavia.

 • Virittimiä (Virittimien määrä laitteessa)

  Mikäli laitteesta löytyy useampi viritin, se mahdollistaa esim. eri kanavanipussa sijaitsevan kanavan tallennuksen katsottaessa toisessa kanavanipussa sijaitsevaa kanavaa.

 • SCART 1 (Ensimmäisen SCART-liittimen ulostulo)

  SCART-liitin on yleisin Euroopassa käytetty televisioiden ja videolaitteiden kytkentätapa. Vaikka kaikki SCART-liittimet näyttävätkin samalta keskenään, on niissä merkittäviä eroja. Paras kuvanlaatu saavutetaan SCART-liitintä käyttäen saavutetaan, kun sekä kuvaa tuottava laite (esim. digiboksi) ja kuvaa toistava laite (esim. televisio) käyttävät ns. YUV -kuvasignaalia. SCART-liittimestä saatava toiseksi paras kuvanlaatu tulee RGB-signaalia käytettäessä ja huonoin kuvanlaatu saadaan CVBS-signaalin kanssa.

 • HDMI (HDMI -ulostulo)

  Kertoo löytyykö laitteesta HDMI-liitäntää, jonka avulla laite voidaan kytkeä digitaalisesti mm. teräväpiirtotelevisioihin.

 • Tekstitys (Tuki DVB -tekstityksille)

  DVB-tekstitysten tuki vaaditaan, jotta esim. Ylen kanavilla käytetyt tekstitykset näkyisivät laitteella.

 • Cable Ready HD (Cable Ready HD -hyväksytty)

  Cable Ready HD -hyväksyntä on suomalaisten kaapelitelevisioyhtiöiden antama sertifikaatti siitä, että laite on todettu toimivaksi teräväpiirtolähetysten vastaanottoon kaapelitelevisioverkossa. Hyväksyntä vaatii laitteelta mm. MPEG-4/AVC -tuen sekä tuen Conax -korttilinkitykselle.

  Arvosana: 1 / 5 Vastine rahoille: 1 / 5

Menin ostamaan tälläisen 2007 joulukuussa. Laitteen käyttölogiikka on heikko, EPG on surkein mitä olen nähnyt yhdessäkään digiboxissa. Vaatii lähes virheettömän signaalinvoimakkuuden toimiakseen luotettavasti, maksukanavien kanssa ongelmia, väittää ettei käyttöoikeutta vaikka toisen huoneen boxissa näkyy kanavat samalla kortilla. Alkuun tekstityksen kanssa oli paljon ongelmia, nyt ne tuntuvat olevan historiaa. Tästä boxista ei pysty tallentamaan esim. polttavalla DVD-soittimella, koska salora ilmeisesti lähettää kuvan mukana tiedon, että ohjelman tallentaminen olisi kielletty (näin ainakin LG:n polttimella). Ajastus toteutettu todella "omaperäisesti", alku- ja loppuajan sijasta ajastetaan antamalla alkuaika ja ohjelman kesto. 29€ hintaan välttävä boxi, mutta 80-100€ hintaan surkea.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
  Arvosana: 3 / 5 Vastine rahoille: 3 / 5

Sain tämän laitteen takuu vaihdokkina kun entinen boksi (diVISION VDC9440B)sanoi takuu aikana sopimuksen irti. Tämän boksin kanssa ongelma alkoivat 2vk käytön jälkeen jolloin kaukosäätimestä lakkasi toimimasta osa näppäimistä. Sain sen vaihdettua onneksi vielä takuuseen.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
0%
  Arvosana: 4 / 5 Vastine rahoille: 5 / 5

Todella hyvä laite hinta-laatusuhteeltaan. Ostettiin kaikkiin telkkareihin kun sai 29e elisan verkkokaupasta, ja todella hyvin on toiminut.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
  Arvosana: 4 / 5 Vastine rahoille: 5 / 5

Maksoi 29€ kotia tuotuna. Hyvin on toiminut, ei mitään edellä mainittuja ongelmia. Kello toimii niinkuin pitää ja ohjeita ei edes tarvitse kun kone hoitaa kaiken puolestasi.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
  Arvosana: 4 / 5 Vastine rahoille: 3 / 5

Tuli kaupanpäälle S600 boksiin.

Ihan hyvä boksi. Tekstitv hidas ja ei alsivujen selausta, mutta saloran asiakaspalvelu kertoi, että sitäkin kehitellään.

Hyvät valikot, paremmat kuin isoveljessään.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
100%
Shemona
Inactive
  Arvosana: 1 / 5 Vastine rahoille: 1 / 5

Heti alkuun tyssäsi tämä laite... aivan puutteelliset käyttöohjeet, vain yksi scart, kellonaika jonka laite hakee verkosta on 5min jäljessä eikä sitä pysty muuttamaan. Sitten vielä kaukosäätimen paristot olivat vanhat ja vuotaneet sisälle. Käyttöohjeista eniten miinusta!!!!

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?

Arvostele tämä tuote

Mikäli sinulla ei ole vielä AfterDawn-käyttäjätunnusta, syötä allaolevaan kaavakkeeseen toivomasi käyttäjätunnus sekä sähköpostiosoitteesi. Lähetämme sinulle jälkikäteen aktivointilinkin antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Mikäli sinulla on jo ennestään AfterDawn-käyttäjätunnus, kirjaudu sisään seuraavan välilehden kautta.

Kirjaudu sisään käyttäen AfterDawn -käyttäjätunnustasi tai sähköpostiosoitettasi.


"AfterDawn"-nimen viides kirjain?:

Onko laitteen tiedoissa puutteita tai jotain vikaa? Ehdota korjauksia laitteen tietoihin

Kysymyksiä tähän laitteeseen liittyen? Keskustele tästä ja muista laitteista keskustelualueillamme.