Vastaanotto? Antenniverkko (DVB-T)
Liitäntä? USB/USB2
MPEG-2 purku? Ei
MPEG-4 purku? Ei
HDTV? Kyllä
HDTV (MPEG-4)? Kyllä
Conax? Ei
CI? 0
Analoginen? Ei
Kaukosäädin? Kyllä
VideoIn? Ei
Lisätietoja Vanha malli tarvitsee virtalähteen. Uusi µDigiTV saa virtansa USBn kautta.

Ei toimi USB1.1:ssä, vaan vaatii USB2-väylän.

 
 • Vastaanotto (Vastaanottomuoto)

  DigiTV-sovitin voi vastaanottaa yhtä monista digitaalisen television lähetysstandardeista. Mahdollisia vaihtoehtoja ovat DVB-T, DVB-S, DVB-C ja ATSC.

 • Conax (Sisäänrakennettu Conax-korttipaikka)

  Conax-korttipaikkaa vaaditaan, jotta laitteella voidaan katsoa maksullisia TV-kanavia.

 • CI (CI-modulipaikkojen määrä)

  CI- eli Common Interface-liitäntä on digitaalisten vastaanottimien standardisoitu rajapinta erilaisten salauksenpurkujärjestelmien liittämiseksi. Jotta CI-liitännällä varustettuihin laitteisiin saadaan kytkettyä Suomen maksutelevisioiden salaukseen käytetty Conax-kortti, tarvitaan vielä lisäksi CI-liitäntään asennettava CA-moduuli.

 • Liitäntä (Liitäntätapa)

  Liitäntätapa kertoo sen, miten digisovitin kytketään tietokoneeseen. Yleisimmin käytetyt liitäntätavat ovat joko PCI tai USB. PCI-liitännällä kytkettävät digisovittimet sijoitetaan tietokoneen sisään, PCI-korteille varattuun korttipaikkaan, kun taas USB-liitäntäiset laitteet kytketään tietokoneen ulkoiseen USB-väylään. Eli PCI-liitännällä varustettuja digisovittimia ei voida käyttää kannettavissa tietokoneissa.

 • Analoginen (Sisältää myös analogisen virittimen)

  TV tuners can be connected via PCI-bus, PCIe (PCI Express) bus, FireWire or USB/USB2. The last two alternatives are used by external digital TV tuners.

 • HDTV (MPEG-2 HDTV -tuki)

  Mikäli TV-korttia halutaan käyttää MPEG-2-pakattujen HDTV-lähetysten (High-Definition Television) vastaanottamiseen, pitää kortin tukea tätä ominaisuutta.

 • HDTV (MPEG-4) (MPEG-4 HDTV -tuki)

  HDTV (lyhenne sanoista High-Definition Television) ja tarkoittaa teräväpiirtotelevisiolähetyksiä. Mikäli TV-korttia haluaa käyttää MPEG-4-pakattujen HD-lähetysten vastaanottamiseen, pitää kortissa olla HDTV MPEG-4-tuki.

 • Kaukosäädin (Löytyykö laitteesta kaukosäädin?)

  Joidenkin TV-korttien mukana toimitetaan kaukosäädin, jolla pystyy ohjaamaan TV-kortin toimintaa (katseluohjelman kautta) sekä muita tietokoneen ohjelmia.

 • MPEG-2 purku (Rautapohjainen MPEG-2 -purku)

  MPEG-2 on yleisin televisiolähetyksissä käytetty pakkausstandardi ja on yleisesti käytössä DVB-T, DVB-S, DVB-C ja ATSC-lähetyksissä. MPEG-2-pakkausta käytetään sekä tavallisissa että teräväpiirtolähetyksissä. Mikäli kortti ei sisällä purkupiiriä, puretaan MPEG-2 -signaali tietokoneen omalla suorittimella.

 • MPEG-4 purku (Rautapohjainen MPEG-4 (tai AVC) -purku)

  MPEG-4 on edistyksellinen video- ja äänenpakkauksen säiliöformaatti, jota käytetään erityisesti teräväpiirtolähetyksissä. Mikäli kortti ei sisällä purkupiiriä, puretaan MPEG-4 -signaali tietokoneen omalla suorittimella.

 • VideoIn (Analogisen videon sisääntuontiliitäntä (esim. S-Video))

  Joissain televisiokorteissa on sisääntulo videosignaalille. Liitännän kautta korttiin saa kytkettyä ulkoisen videolähteen ja kaappaamaan ja muuntamaan kuvan digitaaliseen muotoon.

  Arvosana: 4 / 5 Vastine rahoille: 4 / 5

Hyvä kuvanlaatu. Erinomainen käytettävyys (vapaasti nauhoitettavissa/katsottavissa/jaettavissa verkkoon kaikkia ohjelmia samasta kanavanipusta). Softa bugailee, mutta yleensä yhden osan kaatuminen ei katkaise esim. nauhoitusta. Alussa oli ongelmia virran saannin kanssa, mutta nyt toimii kaksi tuneria hyvin Belkinin hubista eikä hubi käy edes lämpimänä (F5U234YY).

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
  Arvosana: 5 / 5 Vastine rahoille: 3 / 5

Ei ole kertaakaan kaduttanut Nebulan osto. Toimii kaatuilematta, itseasiassa paljon paremmin kuin tv:n päällä jököttävä samanhintainen digiboksi (Force). Luultavasti ostan vielä jossain vaiheessa slave yksikön, niin hyvin tuo on toiminut

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
  Arvosana: 4 / 5 Vastine rahoille: 4 / 5

Uusimman ( v. 3.5.21 ) katseluohjelman myötä ansaitsee tämän arvosanan . Vihdoin myös lähiverkon muissa koneissa näkyy ja toimii luotettavasti.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
  Arvosana: 5 / 5 Vastine rahoille: 3 / 5

Erinomainen laite. Vaikka käyttöliittymä onkin hieman kömpelö ja lapsellinen, on se kuitenkin paljon kilpailijoitaan parempi. Kaukosäädin toimii hieman tahmeasti ja on hieman isokokoinen. Voit myös jakaa katsomaasi kanavanippua lähiverkossa. Mutta ei mitään ongelmia. Toimii kuten mikä tahansa tavallinenkin digiboksi. Kortinlukija on jo saatavilla - ainakin ulkomailla.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
  Arvosana: 4 / 5 Vastine rahoille: 3 / 5

Laitteen ajureita päivitetty kiitettävästi, olkoonkin että laitteen suosio on hieman hidastanut ajurien toimitustahtia.
Nykyinen ohjelmisto erittäin vakaa ja toimiva.

Laitteelle tulossa ulkoinen kortinlukija.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?

Arvostele tämä tuote

Mikäli sinulla ei ole vielä AfterDawn-käyttäjätunnusta, syötä allaolevaan kaavakkeeseen toivomasi käyttäjätunnus sekä sähköpostiosoitteesi. Lähetämme sinulle jälkikäteen aktivointilinkin antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Mikäli sinulla on jo ennestään AfterDawn-käyttäjätunnus, kirjaudu sisään seuraavan välilehden kautta.

Kirjaudu sisään käyttäen AfterDawn -käyttäjätunnustasi tai sähköpostiosoitettasi.


"AfterDawn"-nimen viides kirjain?:

Onko laitteen tiedoissa puutteita tai jotain vikaa? Ehdota korjauksia laitteen tietoihin

Kysymyksiä tähän laitteeseen liittyen? Keskustele tästä ja muista laitteista keskustelualueillamme.