Vastaanotto? Antenniverkko (DVB-T)
Liitäntä? PCI
MPEG-2 purku? Kyllä
MPEG-4 purku? Ei
Conax? Ei
Analoginen? Kyllä
Kaukosäädin? Kyllä
VideoIn? Kyllä
Valmistajan tuotekoodi(t) 46.90 / 47.90 / 49.90 / 50.90 / 90-C1VFU0-0UAYZ / 90-C1VFU0-0UAYZ
Tuotteen EAN-koodi(t) 4719543021064 / 4719543021064 / 4719543029985 / 90-C1VFU0-0UAYZ

 
 • Vastaanotto (Vastaanottomuoto)

  DigiTV-sovitin voi vastaanottaa yhtä monista digitaalisen television lähetysstandardeista. Mahdollisia vaihtoehtoja ovat DVB-T, DVB-S, DVB-C ja ATSC.

 • Conax (Sisäänrakennettu Conax-korttipaikka)

  Conax-korttipaikkaa vaaditaan, jotta laitteella voidaan katsoa maksullisia TV-kanavia.

 • CI (CI-modulipaikkojen määrä)

  CI- eli Common Interface-liitäntä on digitaalisten vastaanottimien standardisoitu rajapinta erilaisten salauksenpurkujärjestelmien liittämiseksi. Jotta CI-liitännällä varustettuihin laitteisiin saadaan kytkettyä Suomen maksutelevisioiden salaukseen käytetty Conax-kortti, tarvitaan vielä lisäksi CI-liitäntään asennettava CA-moduuli.

 • Liitäntä (Liitäntätapa)

  Liitäntätapa kertoo sen, miten digisovitin kytketään tietokoneeseen. Yleisimmin käytetyt liitäntätavat ovat joko PCI tai USB. PCI-liitännällä kytkettävät digisovittimet sijoitetaan tietokoneen sisään, PCI-korteille varattuun korttipaikkaan, kun taas USB-liitäntäiset laitteet kytketään tietokoneen ulkoiseen USB-väylään. Eli PCI-liitännällä varustettuja digisovittimia ei voida käyttää kannettavissa tietokoneissa.

 • Analoginen (Sisältää myös analogisen virittimen)

  TV tuners can be connected via PCI-bus, PCIe (PCI Express) bus, FireWire or USB/USB2. The last two alternatives are used by external digital TV tuners.

 • HDTV (MPEG-2 HDTV -tuki)

  Mikäli TV-korttia halutaan käyttää MPEG-2-pakattujen HDTV-lähetysten (High-Definition Television) vastaanottamiseen, pitää kortin tukea tätä ominaisuutta.

 • HDTV (MPEG-4) (MPEG-4 HDTV -tuki)

  HDTV (lyhenne sanoista High-Definition Television) ja tarkoittaa teräväpiirtotelevisiolähetyksiä. Mikäli TV-korttia haluaa käyttää MPEG-4-pakattujen HD-lähetysten vastaanottamiseen, pitää kortissa olla HDTV MPEG-4-tuki.

 • Kaukosäädin (Löytyykö laitteesta kaukosäädin?)

  Joidenkin TV-korttien mukana toimitetaan kaukosäädin, jolla pystyy ohjaamaan TV-kortin toimintaa (katseluohjelman kautta) sekä muita tietokoneen ohjelmia.

 • MPEG-2 purku (Rautapohjainen MPEG-2 -purku)

  MPEG-2 on yleisin televisiolähetyksissä käytetty pakkausstandardi ja on yleisesti käytössä DVB-T, DVB-S, DVB-C ja ATSC-lähetyksissä. MPEG-2-pakkausta käytetään sekä tavallisissa että teräväpiirtolähetyksissä. Mikäli kortti ei sisällä purkupiiriä, puretaan MPEG-2 -signaali tietokoneen omalla suorittimella.

 • MPEG-4 purku (Rautapohjainen MPEG-4 (tai AVC) -purku)

  MPEG-4 on edistyksellinen video- ja äänenpakkauksen säiliöformaatti, jota käytetään erityisesti teräväpiirtolähetyksissä. Mikäli kortti ei sisällä purkupiiriä, puretaan MPEG-4 -signaali tietokoneen omalla suorittimella.

 • VideoIn (Analogisen videon sisääntuontiliitäntä (esim. S-Video))

  Joissain televisiokorteissa on sisääntulo videosignaalille. Liitännän kautta korttiin saa kytkettyä ulkoisen videolähteen ja kaappaamaan ja muuntamaan kuvan digitaaliseen muotoon.

  Arvosana: 3 / 5 Vastine rahoille: 4 / 5

itellä Digi hommat ei toimi vaikka mitä kokeilee.muuten näkyy tv, ja muut mukana tulevat ohjelmat toimii hyvin.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
  Arvosana: 4 / 5 Vastine rahoille: 4 / 5

Linux: Prossun käyttö alle 20% kun katsoo MPlayerilla dvb:tä (AMD Athlon 1800+) joten ei vaadi koneelta sen enempää kuin muutkaan softapurku dvb kortit. Mukana tulee mm. joitakin kaapeleita, sisäantenni, kaukosäädin ja kolme tyylikästä mukinalusta(PowerCinema, Manual ja win ajurit). Edullinen!

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
100%
  Arvosana: 4 / 5 Vastine rahoille: 5 / 5

Ostin kortin Media Center koneeseeni ja se toimii täydellisesti WinXP MCE:n kanssa. Ei tarvinnut kuin ladata uusimmat ajurit ja asentaa ne. Tämän jälkeen loput asetukset tein Media Centerissä. Eli mitään ylimääräisiä katselu softia ei tarvinnut koneelle asentaa. Suosittelen tätä korttia lämpimästi kaikille WinXP MCE:n omistajille.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
  Arvosana: 4 / 5 Vastine rahoille: 5 / 5

ProgDVB:llä saa YLE:llä tekstit toimimaan. Mukana tuleva PowerCinema on tosiaan raskas ja aika rajoittunutkin.

Onko joku saanut Mediaportalin kanssa toimimaan FM-radion sekä tuon kaukosäätimen järkevästi?

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
  Arvosana: 3 / 5 Vastine rahoille: 4 / 5

Vaatii suhtkoht tehokkaan koneen, testattu AMD Athlon 2700+, koneella ei voinut samanaikaisesti mitään tehdä muuta kuin katsoa TV:tä. Mukana tuleva ohjelmisto raskas kuin synti, esim. Mediaportal-ohjelmistolla toimii huomattavasti vähemmän konetta rasittaen. Vaatii kunnollisen antennisignaalin, pelkällä vahvistavalla antennilla ainakin itselläni huomattavia vaikeuksia saada välillä kuvaa näkyviin (vrt. Daimler Anyseellä USB-virittimellä ei minkäänlaisia ongelmia samassa paikassa samalla antennilla).

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
  Arvosana: 4 / 5 Vastine rahoille: 5 / 5

Maksaa halvimmillaan 40 euroa eli hinta/laatu suhde on todellakin kohdallaan. Laite on todella hyvä. Miinus että ylen kanavilla ei tekstitys näy digipuolella mutta se on softasta kiinni :)

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?

Arvostele tämä tuote

Mikäli sinulla ei ole vielä AfterDawn-käyttäjätunnusta, syötä allaolevaan kaavakkeeseen toivomasi käyttäjätunnus sekä sähköpostiosoitteesi. Lähetämme sinulle jälkikäteen aktivointilinkin antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Mikäli sinulla on jo ennestään AfterDawn-käyttäjätunnus, kirjaudu sisään seuraavan välilehden kautta.

Kirjaudu sisään käyttäen AfterDawn -käyttäjätunnustasi tai sähköpostiosoitettasi.


"AfterDawn"-nimen viides kirjain?:

Onko laitteen tiedoissa puutteita tai jotain vikaa? Ehdota korjauksia laitteen tietoihin

Kysymyksiä tähän laitteeseen liittyen? Keskustele tästä ja muista laitteista keskustelualueillamme.