Samsung LE-40M86BCX

Samsung LE-40M86BCX
Samsung LE-40M86BCX on 40" FullHD -taulutelevisio, josta löytyy sisäänrakennettu digiviritin sekä antenni- (DVB-T) että kaapelivastaanottoon (DVB-C). Liitännöistä löytyy mm. 3 HDMI-sisääntuloa sekä optinen lähtö digitaaliselle äänelle (Toslink).
Valmistaja: Samsung | Kategoria: Taulutelevisiot
Tyyppi LCD
Koko? 40"
Resoluutio? 1080p (1920x1080, progressivinen)
24p -tuki Kyllä
Kontrasti? 1200:1
Dynaaminen kontrasti 15000:1
Kirkkaus (cd/m²) 550 cd/m²
Vasteaika 8ms
Paino 17,5kg
Mitat (LxKxS) 971mm x 628mm x 87mm
Formaatti PAL (Eurooppa)
DVB-T -virittimiä? 2
DVB-C -virittimiä? 2
DVB-S -virittimiä 0
Analogisia virittimiä 0
HDTV-viritin Ei
CI 1
Conax? Ei
VideoGuard Kyllä
DVB-tekstitys? Kyllä
SCART 1? RGB, S-Video, CVBS, YPbPr ("YUV")
SCART 3 Ei SCART-liitäntää
HDMI? 3
DVI 0
VGA 1
Komponentti? Kyllä
Analoginen RCA Kyllä
Digitaalinen RCA Ei
Toslink Ei
Analoginen RCA-ulostulo Kyllä
Digitaalinen RCA-ulostulo Ei
Toslink-ulostulo Kyllä
PiP Kyllä
Kaiuttimet Kyllä
Lisätietoja Kaksi digitaalista dual-viritintä (DVB-T/DVB-C).
Valmistajan tuotekoodi(t) LE40M86BCX/FID / LE40M86BCX/FID
Tuotteen EAN-koodi(t) 8808987269661 / 8808987269661

 
 • Koko (Näytön tuumakoko (valmistajan ilmoittama))

  Näytön tuumakoko kertoo, kuten nimikin sanoo, television kuvaruudun halkaisijan kulmasta kulmaan, tuumia käyttäen.

 • Resoluutio (Näytön natiiviresoluutio (tarkkuus pikseleissä))

  Näytön natiiviresoluutio kertoo sen, kuinka monta kuvapistettä television näytöllä on. Näytön resoluutio ilmaistaan yleensä vaakarivin kuvapisteiden ja pystyrivin kuvapisteiden kertomana (esim. 1920x1080), mutta teräväpiirtotelevisioissa käytetyt formaatit ilmaistaan tämän sijaan käyttämällä joko termiä 1080i (1920x1080), 1080p (1920x1080) tai 720p (1280x720). Nämä kolme ovat teräväpiirtotelevision kolme standardia tarkkuutta ja mikäli televisio käyttää jotain näistä kolmesta tarkkuudesta ns. natiivitarkkuutenaan, ei kyseistä tarkkuutta käyttäviä teräväpiirtolähetyksiä katsottaessa tarvita kuvan laatua huonontavaa tarkkuuden skaalausta. Kärjistäen voidaan sanoa, että mitä suurempi näytön natiiviresoluutio on, sen parempi kuvanlaatu sillä voidaan saavuttaa.

 • HDMI (HDMI-sisääntulojen määrä)

  HDMI-liitin on uusi, täysin digitaalinen kytkentätapa eri audio- ja videolaitteiden välille. Mikäli taulutelevisioon liitetään HDMI-liitännällä digitaalinen kuvanlähde, kuten esim. digiboksi tai DVD-soitin pysyy kuva virheettömänä, koska kuvaa ei tarvitse muuttaa välillä analogiseen muotoon.

 • Kontrasti (Kontrastisuhde (esim: 3000:1))

  Kontrastisuhde kertoo siitä, miten selkeästi televisio pystyy erottelemaan eri värien ja valoisuuksien eroja. Mitä suurempi kontrastisuhde on, sen parempi värien ja kirkkauden erottelu televisiossa on.

 • DVB-T -virittimiä (Sisäänrakennettujen DVB-T -virittimien määrä)

  Mikäli televisiossa on yksi tai useampia sisäänrakennettuja DVB-T -virittimiä, toimii televisio itsessään myös ns. antenniverkon digiboksina, eli antennivastaanottoa käytettäessä laite ei tarvitse erillistä digiboksia.

 • DVB-C -virittimiä (Sisäänrakennettujen DVB-C -virittimien määrä)

  Mikäli televisiossa on yksi tai useampia sisäänrakennettuja DVB-C -virittimiä, toimii televisio itsessään myös kaapeliverkon digiboksina, eli kaapelitelevisioverkkoon kytkettynä laite ei tarvitse erillistä digiboksia.

 • Conax (Sisäänrakennettu Conax-kortinlukija)

  Sisäänrakennettu Conax -korttipaikka mahdollistaa maksullisten kanavien katseluun tarkoitetun maksukortin liittämisen laitteeseen.

 • SCART 1 (Ensimmäisen SCART-liittimen tyyppi)

  SCART-liitin on yleisin Euroopassa käytetty televisioiden ja videolaitteiden kytkentätapa. Vaikka kaikki SCART-liittimet näyttävätkin samalta keskenään, on niissä merkittäviä eroja. Paras kuvanlaatu saavutetaan SCART-liitintä käyttäen saavutetaan, kun sekä kuvaa tuottava laite (esim. digiboksi) ja kuvaa toistava laite (esim. televisio) käyttävät ns. YUV -kuvasignaalia. SCART-liittimestä saatava toiseksi paras kuvanlaatu tulee RGB-signaalia käytettäessä ja huonoin kuvanlaatu saadaan CVBS-signaalin kanssa.

 • Komponentti (Komponentti-sisääntulo (Y/Pb/Pr))

  Komponentti-liitäntä on analoginen videolaitteiden kytkentätapa, jossa kuva erotellaan eri väreiksi ja nämä värit välitetään omissa johtimissaan lähtölaitteelta (esim. DVD-soittimelta tai digiboksilta) televisioon. Komponentti-liitäntä on analogisista liitäntämuodoista kuvanlaadultaan paras, mutta sen rinnalle ja ohi ovat nousseet täysin digitaaliset kytkentätavat kuten DVI ja ennenkaikkea HDMI -liitännät.

 • Cable Ready HD (Cable Ready HD -hyväksytty)

  Cable Ready HD -hyväksyntä on suomalaisten kaapelitelevisioyhtiöiden myöntämä hyväksyntä laitteille, jotka yhtiöt ovat tutkineet ja todenneet yhteensopivaksi em. standardin kanssa. Cable Ready HD -hyväksyntä vaatii laitteelta mm. sisäänrakennetun kaapeliverkon virittimen, sisäänrakennetun Conax -moduulin, tuen teräväpiirtolähetyksille, tuen Conax -korttilinkitykselle sekä tuen MPEG-4/AVC -videomuodolle.

 • 3D (3D-tuki)

  3D-tuella varustetut televisiot osaavat toistaa 3D-videota ja sisältävät yleensä liitännät 3D-laseille. Huomionarvoista on kuitenkin se, että yleensä pelkkä 3D-televisio ei riitä esim. Blu-ray 3D-elokuvien katseluun, vaan myöskin Blu-ray -soittimen täytyy tukea 3D-elokuvien toistoa. Nykytekniikkaa käyttäen kaikilla 3D-elokuvaa seuraavilla katselijoilla tulee kullakin olla omat 3D-lasit päässään.

 • 3D-tekniikka (3D-lasien tekniikka)

  Antenna Ready HD -hyväksyntä tarkoittaa sitä, että televisio on riippumattoman testauslaitoksen puolesta hyväksytty antenniverkon teräväpiirtolähetysten vastaanottoon. Käytännössä siis tämä tarkoittaa sitä, että Antenna Ready HD -tarralla varustettu televisio toimii, takuulla, antenniverkon HD-lähetysten kanssa.

  Arvosana: 1 / 5 Vastine rahoille: 2 / 5

*Mustan taso ok LCD-telkkariksi muttei pääse lähellekkään halvimpia plasmoja.

*Värit jotain muuta kuin oikeat, vihreä sinertää, punainessa on ripaus pinkkiä jne... Edes säätämällä kuvaa ei saa oikeanlaiseksi.

*Kontrasti putoaa minimiin kun katsot hieman sivusta.

Yleistelkkariksi OK mutta leffakäyttöön löytyy huomattavasti parempia vaihtoehtoja jopa LCD-valikoimasta. Plasmoihin ei kannata edes verrata.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
  Arvosana: 5 / 5 Vastine rahoille: 5 / 5

Ei mitään valovuotoja eikä kontrastin häviämisiä ole ollut, n.8kk ollut kyseinen laite käytössä, niin tv:nä kuin tietokoneen näyttönäkin. Saksasta asti tilasin omani. Tietty en käytä vehkeen omaa kaukosäätöä kuin käynnistämiseen ja sulkemiseen koska tietokoneessa on DVB-C kortti kiinni..

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
  Arvosana: 2 / 5 Vastine rahoille: 3 / 5

Aivan täyttä kuraa koko telkkari. itselläni 37" ja 2 kpl näitä roskia menny jo rikki. Kannattaa välttää kuin ruttoa. ja kanavan vaihto tosiaan häiritsevän hidas. oikeassa yläkulmassa myös valovuotoa.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
  Arvosana: 5 / 5 Vastine rahoille: 4 / 5

Itselläni on pientä valovuotoa, mutta taustavalon kirkkautta säätämällä siitäkin pääsee eroon. Ei oikeastaan mitään pahaa sanottavaa laitteesta, itselläni kylläkin 46" malli kyseisestä laitteesta, mutta specsit ovat muuten samat. Hemmetin edullinen laatuun ja ominaisuuksiin nähden.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
  Arvosana: 5 / 5 Vastine rahoille: 3 / 5

Ei ole tosin,kuin parinviikon kättökokemus takana, mut vaikuttaa todella loistavalta verrattuna joihinkin halvempiin malleihin.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
  Arvosana: 4 / 5 Vastine rahoille: 4 / 5

Täysin hintansa veroinen (maksoin 1550 euroa)mielestäni.

Kuva kuin postikortti ja liitännät monipuoliset.

Edellisen arvostelijan "valovuotoja" en huomaa omassani.Tosin kanavien ja varsinkin kuvalähteiden vaihtaminen toimii hitaasti.Mutta Ei itselläni ainakaan suuri ongelma.

Käytän topfieldin hdmi-liitännällä varustettua digiboksia ja hdmi-kaapelin kautta helvetin hyvä kuva .Parempi kuin töllön oman digiboksin kautta.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
  Arvosana: 2 / 5 Vastine rahoille: 3 / 5

Todella paha valovuoto lähes jokaisessa tehtaalta tulevassa.
Hitaat kanavien vaihdot, tai kaukosäätimen toiminta ylipäänsä.
Huonot katselukulmat, jo 15 asteen kulmassa kontrasti häviää.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?

Arvostele tämä tuote

Mikäli sinulla ei ole vielä AfterDawn-käyttäjätunnusta, syötä allaolevaan kaavakkeeseen toivomasi käyttäjätunnus sekä sähköpostiosoitteesi. Lähetämme sinulle jälkikäteen aktivointilinkin antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Mikäli sinulla on jo ennestään AfterDawn-käyttäjätunnus, kirjaudu sisään seuraavan välilehden kautta.

Kirjaudu sisään käyttäen AfterDawn -käyttäjätunnustasi tai sähköpostiosoitettasi.


"AfterDawn"-nimen viides kirjain?:

Onko laitteen tiedoissa puutteita tai jotain vikaa? Ehdota korjauksia laitteen tietoihin

Kysymyksiä tähän laitteeseen liittyen? Keskustele tästä ja muista laitteista keskustelualueillamme.