diVISION VDC8800S

diVISION VDC8800S
Tuotetta myydään myös nimillä:
diVISION VDC 8800S, diVISION VDC8800B
PiP? Kyllä
Tallentava? Kyllä
Kovalevy (GB) 250GB
Virittimiä? 2
HDTV Ei
Conax? Kyllä
CI 0
SCART 1? RGB, S-Video, CVBS, YPbPr ("YUV")
SCART 2 CVBS
HDMI? Ei
Digitaalinen ääni Toslink
MHP? Ei
AC3? Kyllä
Ajastus Kyllä
teksti-tv? Kyllä
Tekstitys? Kyllä
USB? Kyllä
Kaksisuuntainen USB Kyllä
RS-232? Kyllä
FireWire Ei
Ethernet Ei
DVDR Ei
Valmistajan tuotekoodi(t) DIVISION VDC8800S / PST1-VDC8800S / PST9-VDC8800S / VDC8800S / vdc8800s
Tuotteen EAN-koodi(t) 6430012940737

 
 • PiP (Picture-in-picture)

  Mahdollistaa kahden TV-kanavan samanaikaisen katselun (yleensä toinen kanavista näkyy ns. pikkuruudussa pääkanavan kuvan yläkulmassa).

 • RS-232 (RS-232 -liitin)

  Yleensä RS-232 -liittimen avulla laitteeseen voidaan päivittää uusi firmware. RS-232 -liitäntää ei yleensä voi käyttää videoiden siirtoon laitteelta tietokoneelle.

 • USB (USB-liitin)

  USB-liitin mahdollistaa nopean tiedonsiirron digiboksin ja tietokoneen välillä. Tätä liitintä käytetään yleisimmin tallettavissa digibokseissa mahdollistamaan talletettujen videoiden siirto digiboksilta tietokoneelle.

 • Tallentava (Onko laite tallentava digiboksi?)

  Tallettava digiboksi tekee käytännössä ulkoiset tallennustavat, kuten videonauhurit, tarpeettomiksi, mahdollistaen digilähetysten tallettamisen suoraan laitteen sisäiselle kovalevylle. Digitaalisesti talletettu TV-kuva on täsmälleen samalla laadulla talletettu kuin vastaanotettaessa, joten normaalia kuvan huonontumista tallennusvaiheessa ei tapahdu.

 • MHP (MHP-tuki)

  MHP on yhtenäinen, pääasiassa Pohjoismaissa (myös Suomessa) käytössä oleva standardi interaktiivisille toiminnoille, kuten ns. supertekstitelevisiolle.

 • AC3 (Dolby Digital -tuki)

  Tuki vaaditaan, jotta laite osaa purkaa Dolby Digital (eli AC3) -muodossa olevia monikanavaista lähetyksiä.

 • teksti-tv (Sisäänrakennettu teksti-tv)

  Sisäänrakennettu teksti-tv mahdollistaa teksti-tv:n käytön suoraan digiboksin avulla ja on siis riippumaton siitä, tukeeko televisio teksti-tv:tä vai ei.

 • Conax (Sisäänrakennettu Conax-korttipaikka)

  Conax-korttipaikkaa vaaditaan, jotta laitteella voidaan katsoa maksullisia TV-kanavia.

 • Virittimiä (Virittimien määrä laitteessa)

  Mikäli laitteesta löytyy useampi viritin, se mahdollistaa esim. eri kanavanipussa sijaitsevan kanavan tallennuksen katsottaessa toisessa kanavanipussa sijaitsevaa kanavaa.

 • SCART 1 (Ensimmäisen SCART-liittimen ulostulo)

  SCART-liitin on yleisin Euroopassa käytetty televisioiden ja videolaitteiden kytkentätapa. Vaikka kaikki SCART-liittimet näyttävätkin samalta keskenään, on niissä merkittäviä eroja. Paras kuvanlaatu saavutetaan SCART-liitintä käyttäen saavutetaan, kun sekä kuvaa tuottava laite (esim. digiboksi) ja kuvaa toistava laite (esim. televisio) käyttävät ns. YUV -kuvasignaalia. SCART-liittimestä saatava toiseksi paras kuvanlaatu tulee RGB-signaalia käytettäessä ja huonoin kuvanlaatu saadaan CVBS-signaalin kanssa.

 • HDMI (HDMI -ulostulo)

  Kertoo löytyykö laitteesta HDMI-liitäntää, jonka avulla laite voidaan kytkeä digitaalisesti mm. teräväpiirtotelevisioihin.

 • Tekstitys (Tuki DVB -tekstityksille)

  DVB-tekstitysten tuki vaaditaan, jotta esim. Ylen kanavilla käytetyt tekstitykset näkyisivät laitteella.

 • Cable Ready HD (Cable Ready HD -hyväksytty)

  Cable Ready HD -hyväksyntä on suomalaisten kaapelitelevisioyhtiöiden antama sertifikaatti siitä, että laite on todettu toimivaksi teräväpiirtolähetysten vastaanottoon kaapelitelevisioverkossa. Hyväksyntä vaatii laitteelta mm. MPEG-4/AVC -tuen sekä tuen Conax -korttilinkitykselle.

LameVision8800B
Vahvistamaton käyttäjä
  Arvosana: 2 / 5 Vastine rahoille: 1 / 5

Itse maksoin ko. laitteesta 299€ 250Gt kiintolevyllä, joista ensimmäinen posahti 5 min johtojen kytkennän jälkeen.
Itse asiani on että ohjelmaoppaasta (Guide) valitut ajastukset näkyvät ihan eri kohdissa kun siirrytään kesä/talvi aikaan, tämä estää ajastamasta sitä ohjelmaa jonka kohdalla se väärä ajastustieto on.
Itse ohjelmat nauhoittuvat ok, muttä ne vaan näkyvät Guidessa väärin. Schneiderin vastaus tuohon oli että se on ominaisuus ja muutosta siihen ei tule. Ketuttaa poistaa aina kun siirrytään kesä-tai talviaikaan ajastukset ja laittaa ne uusiksi että ne näkyisivät oikein EPG:ssä. Ei luulis valmistajalla olevan vaikeuksia tehdä firmware korjaus tohon ???

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
50%
20.11.2009
  Arvosana: 4 / 5 Vastine rahoille: 4 / 5

Huippu boksi. Ainoa miikka tulee siitä,että laite erittäin ruma.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
100%
  Arvosana: 4 / 5 Vastine rahoille: 5 / 5

Hinta oli 129e Gigantissa, ja muutaman viikon testailun jälkeen on sanottava että huippupeli tuohon hintaan. Valikot ehkä hitusen monimutkaisia ja kahden ohjelman tallennus epg:stä samasta kanavanipusta ei näytä onnistuvan (tallentaa molempia ohjelmia vain jälkimmäisen ohjelman ajan), mutta siinäpä se bugi mitä olen huomannut. Ulkoisen kovon käyttö ja usb-yhteys tietokoneeseen toimii kuin charmi. Kalliimman pelin ominaisuudet halvalla, eläköön!

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
100%
Delarent
Inactive
  Arvosana: 2 / 5 Vastine rahoille: 2 / 5

Erittäin surkeita bokseja kaikki nuo
Visionin / Divisionin boksit. Vaihtoivat nimenki kun oli nii huono maine Visionilla. Sanon kokemuksesta , kun olin töissä takuuhuoltojen puolella liikkeessä mikä noita myi.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
0%
pisberg
Inactive
  Arvosana: 4 / 5 Vastine rahoille: 4 / 5

250gigasella kovolla gigantista 299€
ja viikon käytön jälkeen pitää sanoa että olen tyytyväinen, ainoa mikä ei oikein toiminut olis 9 ruutu/kanavan katselu pätki pahasti.
helppo,halpa ja hyvä!

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
100%
  Arvosana: 2 / 5 Vastine rahoille: 2 / 5

Paskan möivät. Uusin päivitys 1.29 aivan surkea. Kadottaa kaapelikortin monta kertaa päivässä. Tiedostojen siirto tietokoneelle jumittaa laitteen. Siirto C-osiolta D-osiolle heitti toimimasta parin kuukauden käytön jälkeen. Paluu aikaisempaan ohjelmistoversioon ei onnistu. Mitähän vikoja vielä ilmaantuu. Jään kauhulla odottamaan.

PS. Maahantuojalta ei saa vastauksia ongelmailmoituksiin.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
0%
  Arvosana: 1 / 5 Vastine rahoille: 1 / 5

Idea hyvä, toteutus surkea.
1.29 ohjelmaversio ei hallitse salattujakanavia kunnolla, vaan usein nauhoittaa vain "kanava salattua". Jopa peräkkäisistä ohjelmista toinen voi olla ok ja toinen pelkkää mustaa. Myöskään Ylen tekstitykset eivät aina näy. Laitetta joutuu buuttaamaan usein, kun mikään muun ei auta. Jos ei jatkuva askartelu kiinnosta niin pysy kaukana.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
0%
  Arvosana: 2 / 5 Vastine rahoille: 2 / 5

Luotettavuusongelmia. Jumittaa kahden kanavan yhdenaikaisessa nauhoittamisessa. Boxi menee päälle itsestää milloin sattuu. Jättää nauhoittamatta ajastettuja ohjelmia.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
0%
  Arvosana: 5 / 5 Vastine rahoille: 5 / 5

Hinta 260 eeroa, käyttämätön, takuukuitteineen.
250GB kovalevyllä!

Muutaman tunnin kokemuksella (tallenteet kahdelta kanavalta ja samalla muiden kanavien rankka selaaminen ja muut perus jutut käyty läpi) vaikuttaa laite erinomaisen hyvältä!
Ei minkäänlaista bugaamista (sisällä oli jo valmiiksi uusin firmis 1.22) tai jumittelua. Tallennuksissa tekstit näkyivät alusta loppuun saakka.

Mukava ominaisuus tuo että saa extra-aikaa alku ja loppupäähän jopa maksimissaan puoli tuntia, ettei ohjelma varmastikaan jää näkemättä kokonaan.

Kiintolevy on erittäin hiljainen. Hiljaisempi kuin yksikään tietokoneessani olevista (4 kpl). Eristyksiä ei kaipaa lainkaan tämä yksilö.

Hinta/laatusuhde erittäin kohdallaan. Varsinkin tuohon 260 € hintaan :-D

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
100%
  Arvosana: 4 / 5 Vastine rahoille: 3 / 5

Helppokäyttöinen boksi hyvänkokoisella (250gb) levyllä. Ominaisuuksista harmittavasti puuttuva tekstitv:n alasivumuisti ja rungosta mekaanisesti eristämättä oleva kovalevy mainittakoon isoimmiksi harmeiksi. Vaatii väh. sentin solukumia jalastensa alle, jotta käyttö miellyttävää. Kilpailijoihin nähden hdmi:n puute ei harmita komponenttiliitännän löydyttyä.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
100%
  Arvosana: 4 / 5 Vastine rahoille: 4 / 5

Alkuperäinen ohjelmistoversio ei osannut näyttää ylen tallenteista tekstejä, mutta 1.15-versiolla homma toimii. Ajastaminen helppoa, lisäaikaa saa automaattisesti vain samanverran molempiin päihin, mutta ei ole vaikeaa lisätä sitä ajastuslistan kautta vain loppuun. Joskus boxi on mennyt juntturaan, kun on kaksi ajastusta yhtäaikaa, ja käyttäjä vaihtelee kanavia. Tallenteet siirtyy nopsasti tietokoneelle, mutta vain D-aseman kautta. Siirto C:ltä D:lle on hidas. Tukee siirtoa suoraan ulkoiselle kovalevylle tai tikulle. Tallenuskin onnistuu ulkoiselle levylle.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
100%
  Arvosana: 3 / 5 Vastine rahoille: 2 / 5

Sain laitteen ilmaiseksi tai toisen tarjouksen yhteydessä jossa tarjoustuote oli vielä halvempi kuin muaalla.
Eli itsellä VDC8800B (160GB)

"- kovalevyä ei voi vaihtaa muuhun kuin maahantuojan myymään jotta takuu on voimassa "
- Toi ei nyt voi olla totta. Miten kovalevy vaikuttaa muuta kuin nauhoituksiin? Toki jos toinen kovalevy tekee lämpö tai virtatuhoja niin ymmärrän mutta tuskin tässä semmoista käy tai ainakin on todella marginaalinen mahdollisuus.

Itselläni on toiminut ihan hyvin. Mutta ei eroa paljon laadustaan mun entiseen humax digipoksiin(80GB,250e) joka on nyt 1½ vanha. Uudessa boksissa signaali on pikkasen yli puolet jota ihmettelen vanhaan verrattuna jossa oltiin melkein aina siinä 90% kohdalla. Uudessa kuva tökkii paljon enemmän, ei häiritsevästi mutta kuitenkin. Mutta nauhoituksen suvuisuus on hyvä. vaikka tuijottaa yhtä ja nahoittaa kahta muuta. 2h elokuva vie n.3GB kovalevytilaa joka on kohtuullinen.

SE että pitää siirtää boksista pc:lle on vaivalloista. Ekana sun pitää siirtää osiosta toiseen joka kestää yllättävän kauan. Johtuen pienestä keskusmuistista. Tiedostomuoto on vielä joku älytön trp... :)
Jos ostat niin varmista että laitteen hinta tänäpäivänä on alle 250e muuten kauppa ei ollut kannattava.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
50%
  Arvosana: 1 / 5 Vastine rahoille: 1 / 5

Ohjelmaopas kaatuu joka kerta eurosportin kohdalla, töpseli irti seinästä on ainoa keino elvyttää laite. Tallennukset ovat jumittaneet useasti laitteen. Talteen on jäänyt vain alkutekstit. Päivitin uusimman ohjelmiston valmistajan sivuilta ja käytettävyys hieman parani, mutta kaatuilut eivät poistuneet. Keskustelin messuilla maahantuojan tuottesta vastaavan päällikön kanssa ja sain kommentit:
- Muistia on niin vähän että se rajoittaa ohjelmaoppaan toimintaa
- Ohjelmien kopiointi on hidasta koska se käytetään muistin kautta joka on hyvin rajoitettua. Myös prosessori teho on kuulemma vaatimaton
- kovalevyä ei voi vaihtaa muuhun kuin maahantuojan myymään jotta takuu on voimassa

Valitettavasti en voi suositella laitetta kenellekkään.

Maahantuojan asenne oli vielä laitettakin heikompaa.

Ihmettelen miksi ihmeessä tuovat moista vekotinta maahan?!?

Kehottivat vielä lopuksi hankkimaan kilpailijan laitteen.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
0%
JKuusela
Inactive
  Arvosana: 1 / 5 Vastine rahoille: 1 / 5

Käsittämättömän huono ohjelmointi. Esimerkiksi puskuri on pakko määrittää yhtä aikaa eteen- ja taaksepäin. Tiedossani ei ole, että Suomessa ohjelmat alkaisivat etuajassa. Nyt seurauksena on, että esimerkiksi kaksi peräkkäistä ohjelmaa tulevat väkisinkin tallennetuksi eri tiedostoiksi. Se on harmillista siksikin, että laite on varsinainen muistisyöppö. Oma laskelmani ei pidä millään yhtä maahantuojan arvion kanssa.
Lisäksi laite ei näytä nauhoittavan luotettavasti tallennettuja ajastuksia, enkä saa esim TV 1:n teksti-RV:tä näkyviin.
Jyvänä puolena vaihdettava kiintolevy, mutta todella kömpelö ohjelmoitavuus kaikkine "oletko varma" -kysymyksineen.

Huono ohjelmisto siis pilaa melko kalliin ja ehkä muutoin kelpo laitteen täysin.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
0%
  Arvosana: 4 / 5 Vastine rahoille: 3 / 5

Yllättänyt positiivisesti. Tiedostojen siirto tietokoneelle/tietokoneelta toimii kohtuu helposti. Alkuun hävitti muutaman kerran kanavat, mutta nyt jostain kumman syystä alkaneet pysymään muistissa

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
100%
kuhis
Inactive
  Arvosana: 4 / 5 Vastine rahoille: 3 / 5

Ehdoton plussa toimiva ulkoisen kiintolevyn tuki Tiedostot on helppo siirtää tietokoneella editoitaviski/tallennettaviksi.
Muutoinkin toimiva laite, mutta Yle:n tekstitykset joskus jää EPG-tallenteista pois. Joskus on myös kadonnut ajastuksia, ilmeisesti sähkökatkon vuoksi

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
100%

Arvostele tämä tuote

Mikäli sinulla ei ole vielä AfterDawn-käyttäjätunnusta, syötä allaolevaan kaavakkeeseen toivomasi käyttäjätunnus sekä sähköpostiosoitteesi. Lähetämme sinulle jälkikäteen aktivointilinkin antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Mikäli sinulla on jo ennestään AfterDawn-käyttäjätunnus, kirjaudu sisään seuraavan välilehden kautta.

Kirjaudu sisään käyttäen AfterDawn -käyttäjätunnustasi tai sähköpostiosoitettasi.


"AfterDawn"-nimen viides kirjain?:

Onko laitteen tiedoissa puutteita tai jotain vikaa? Ehdota korjauksia laitteen tietoihin

Kysymyksiä tähän laitteeseen liittyen? Keskustele tästä ja muista laitteista keskustelualueillamme.