Viewsonic N3260w

Viewsonic N3260w
LCD / 32" / 1366 x 768 / 800:1 / PAL
Valmistaja: Viewsonic | Kategoria: Taulutelevisiot
Tyyppi LCD
Koko? 32"
Resoluutio? 1366 x 768
Kontrasti? 800:1
Kirkkaus (cd/m²) 500 cd/m²
Vasteaika 8ms
Mitat (LxKxS) 820mm x 600mm x 135mm
Formaatti PAL (Eurooppa)
DVB-T -virittimiä? 0
DVB-C -virittimiä? 0
DVB-S -virittimiä 0
Analogisia virittimiä 1
CI 0
Conax? Ei
VideoGuard Ei
DVB-tekstitys? Ei
MHP? Ei
SCART 2 CVBS
HDMI? 1
DVI 0
VGA 1
Komponentti? Kyllä
Analoginen RCA Kyllä
Digitaalinen RCA Kyllä
Toslink Ei
Analoginen RCA-ulostulo Kyllä
Digitaalinen RCA-ulostulo Ei
Toslink-ulostulo Ei
PiP Kyllä
Kaiuttimet Kyllä
Valmistajan tuotekoodi(t) N3260W
Tuotteen EAN-koodi(t) N3260W

 
 • Koko (Näytön tuumakoko (valmistajan ilmoittama))

  Näytön tuumakoko kertoo, kuten nimikin sanoo, television kuvaruudun halkaisijan kulmasta kulmaan, tuumia käyttäen.

 • Resoluutio (Näytön natiiviresoluutio (tarkkuus pikseleissä))

  Näytön natiiviresoluutio kertoo sen, kuinka monta kuvapistettä television näytöllä on. Näytön resoluutio ilmaistaan yleensä vaakarivin kuvapisteiden ja pystyrivin kuvapisteiden kertomana (esim. 1920x1080), mutta teräväpiirtotelevisioissa käytetyt formaatit ilmaistaan tämän sijaan käyttämällä joko termiä 1080i (1920x1080), 1080p (1920x1080) tai 720p (1280x720). Nämä kolme ovat teräväpiirtotelevision kolme standardia tarkkuutta ja mikäli televisio käyttää jotain näistä kolmesta tarkkuudesta ns. natiivitarkkuutenaan, ei kyseistä tarkkuutta käyttäviä teräväpiirtolähetyksiä katsottaessa tarvita kuvan laatua huonontavaa tarkkuuden skaalausta. Kärjistäen voidaan sanoa, että mitä suurempi näytön natiiviresoluutio on, sen parempi kuvanlaatu sillä voidaan saavuttaa.

 • HDMI (HDMI-sisääntulojen määrä)

  HDMI-liitin on uusi, täysin digitaalinen kytkentätapa eri audio- ja videolaitteiden välille. Mikäli taulutelevisioon liitetään HDMI-liitännällä digitaalinen kuvanlähde, kuten esim. digiboksi tai DVD-soitin pysyy kuva virheettömänä, koska kuvaa ei tarvitse muuttaa välillä analogiseen muotoon.

 • Kontrasti (Kontrastisuhde (esim: 3000:1))

  Kontrastisuhde kertoo siitä, miten selkeästi televisio pystyy erottelemaan eri värien ja valoisuuksien eroja. Mitä suurempi kontrastisuhde on, sen parempi värien ja kirkkauden erottelu televisiossa on.

 • DVB-T -virittimiä (Sisäänrakennettujen DVB-T -virittimien määrä)

  Mikäli televisiossa on yksi tai useampia sisäänrakennettuja DVB-T -virittimiä, toimii televisio itsessään myös ns. antenniverkon digiboksina, eli antennivastaanottoa käytettäessä laite ei tarvitse erillistä digiboksia.

 • DVB-C -virittimiä (Sisäänrakennettujen DVB-C -virittimien määrä)

  Mikäli televisiossa on yksi tai useampia sisäänrakennettuja DVB-C -virittimiä, toimii televisio itsessään myös kaapeliverkon digiboksina, eli kaapelitelevisioverkkoon kytkettynä laite ei tarvitse erillistä digiboksia.

 • Conax (Sisäänrakennettu Conax-kortinlukija)

  Sisäänrakennettu Conax -korttipaikka mahdollistaa maksullisten kanavien katseluun tarkoitetun maksukortin liittämisen laitteeseen.

 • SCART 1 (Ensimmäisen SCART-liittimen tyyppi)

  SCART-liitin on yleisin Euroopassa käytetty televisioiden ja videolaitteiden kytkentätapa. Vaikka kaikki SCART-liittimet näyttävätkin samalta keskenään, on niissä merkittäviä eroja. Paras kuvanlaatu saavutetaan SCART-liitintä käyttäen saavutetaan, kun sekä kuvaa tuottava laite (esim. digiboksi) ja kuvaa toistava laite (esim. televisio) käyttävät ns. YUV -kuvasignaalia. SCART-liittimestä saatava toiseksi paras kuvanlaatu tulee RGB-signaalia käytettäessä ja huonoin kuvanlaatu saadaan CVBS-signaalin kanssa.

 • Komponentti (Komponentti-sisääntulo (Y/Pb/Pr))

  Komponentti-liitäntä on analoginen videolaitteiden kytkentätapa, jossa kuva erotellaan eri väreiksi ja nämä värit välitetään omissa johtimissaan lähtölaitteelta (esim. DVD-soittimelta tai digiboksilta) televisioon. Komponentti-liitäntä on analogisista liitäntämuodoista kuvanlaadultaan paras, mutta sen rinnalle ja ohi ovat nousseet täysin digitaaliset kytkentätavat kuten DVI ja ennenkaikkea HDMI -liitännät.

 • Cable Ready HD (Cable Ready HD -hyväksytty)

  Cable Ready HD -hyväksyntä on suomalaisten kaapelitelevisioyhtiöiden myöntämä hyväksyntä laitteille, jotka yhtiöt ovat tutkineet ja todenneet yhteensopivaksi em. standardin kanssa. Cable Ready HD -hyväksyntä vaatii laitteelta mm. sisäänrakennetun kaapeliverkon virittimen, sisäänrakennetun Conax -moduulin, tuen teräväpiirtolähetyksille, tuen Conax -korttilinkitykselle sekä tuen MPEG-4/AVC -videomuodolle.

 • 3D (3D-tuki)

  3D-tuella varustetut televisiot osaavat toistaa 3D-videota ja sisältävät yleensä liitännät 3D-laseille. Huomionarvoista on kuitenkin se, että yleensä pelkkä 3D-televisio ei riitä esim. Blu-ray 3D-elokuvien katseluun, vaan myöskin Blu-ray -soittimen täytyy tukea 3D-elokuvien toistoa. Nykytekniikkaa käyttäen kaikilla 3D-elokuvaa seuraavilla katselijoilla tulee kullakin olla omat 3D-lasit päässään.

 • 3D-tekniikka (3D-lasien tekniikka)

  Antenna Ready HD -hyväksyntä tarkoittaa sitä, että televisio on riippumattoman testauslaitoksen puolesta hyväksytty antenniverkon teräväpiirtolähetysten vastaanottoon. Käytännössä siis tämä tarkoittaa sitä, että Antenna Ready HD -tarralla varustettu televisio toimii, takuulla, antenniverkon HD-lähetysten kanssa.

  Arvosana: 3 / 5 Vastine rahoille: 3 / 5

Aika kallis toi sun vitalähde =)
Voin kertoa että työ + osa ei maksa yhteensä noin paljoa.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
  Arvosana: 1 / 5 Vastine rahoille: 3 / 5

Nyt se sitte hajos. 3 vuotta kesti. Sain 150 e hyvitystä gigantista, vaikka takuuta ei enää ollut. Virtalähde siitä meni ja 400e ois maksanu uus.

--------
3v käytössä: Hdmillä kiinni pcssä. 1280x 768 ihan kelvollinen kuva. Muut ei oikein toimi kunnolla. Kuulin jutun että, jos kuva rupeaa vilkuttamaan välillä. Niin vie heti huoltoon. Tvstä menee silloin virtalähe. Menee ihan käyttökelvottomaksi jos kerkee särkeä komponentteja...

osta siinä tapauksessa, jos saat tämän puoli-ilmaiseksi.
-------------
Ollut käytössä 5 kk ja eilen lakkasi scartti toimimasta(väliaikaisesti). Näkyy sama ohjelma kummallakin scartilla. Joskus hyppää menu valikko päälle itsestään tai menee pykälän isommalle/pienemmälle volyymi. Muuten ollut tyytyväinen :/

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
  Arvosana: 3 / 5 Vastine rahoille: 3 / 5

Kuvanlaatu hyvä digiboxilla, oma viritin kelvoton. Kaukosäädin maailman huonoin. HDMI terävöittää ainakin omalla soittimella kuvan melko kelvottomaksi. VGa:lla pc:ltä hyvä kuva, tosin skaalauksen joutuu aina tekemään manuaalisesti. Ollut jo kerran huollossa, koska valikko tulee ruudulle itsestään vähintään 3 kertaa illassa. Muutenkin muiden laitteiden kaket häiritsee. Ei mikään helmi, mutta menee paremman puutteessa...

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
obelixxi
Inactive
  Arvosana: 4 / 5 Vastine rahoille: 4 / 5

nyt pari kuukautta jokapäiväisessä "teho"käytössä(mm.tietokoneen 1 monitori + digitv)vaatii ehdottomasti tv puolella digiboxin kaveriksi,jolloin kuva tosi hyvä...oma viritin....no joo...siisti ulkonäkö,ihmeellinen kaukosäädin ja toiminnat muutenkin....- parikertaa kuva sekoillu pahasti tietokonekäytössä(joskin laitteen "resetointi" aina auttanut) + monipuoliset liitännät hintaansa nähden

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
  Arvosana: 4 / 5 Vastine rahoille: 4 / 5

Keväällä ostin ja alkuhankaluuksien jälkeen olen tyytyväinen. Hyvä kuva ja scartit toimii. Hinta laatu-suhde ok.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
  Arvosana: 4 / 5 Vastine rahoille: 4 / 5

5 kk käytön jälkeen ainoa miinuspuoli on tulolähteen kankea valintatapa. Vähintään neljä painallusta kakesta. Omassani toimii kyllä molemmat scartit. Mielestäni erittäin hyvä laite HTPC-käyttöön, toimivuuden, liittimien ja kuvanlaadun suhteen. HD-kuvakin PC:ltä erittäin hyvä, perussäädöilläkin.
Analogi/Digi-tv:n virheet tietenkin tulee huonon lähdemateriaalin johdosta esille, mutta asiallisella matskulla pystyy mielestäni erittäin hyvään kuvaan. Ulkonäöstä plussaa. Arvosanaksi antaisin 4.5. Ei juurikaan ylivuotoa, ei kuolleita/kylmiä pikseleitä.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
  Arvosana: 2 / 5 Vastine rahoille: 3 / 5

Omalla virittimellä ei tee mitään.
HD-kuva on erittäin laimea ja myös huonoipia näkemiäni.
Tosin eipä ole parempaakaan alle tonilla saatavilla.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
100%
  Arvosana: 4 / 5 Vastine rahoille: 4 / 5

-Todella hyvä kuva, tosin vaatii kaverikseen digiboksin.
-Monipuoliset liitännät.
- Kaukosäädin ei ole tästä maailmasta, epäkäytännöllinen.
- Melko yleinen ongelma toisen scartin toimimattomuus.
-Hyvä ja edullinen "välimalli" taulu-tv -tekniikan kehittymistä odotellessa.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?

Arvostele tämä tuote

Mikäli sinulla ei ole vielä AfterDawn-käyttäjätunnusta, syötä allaolevaan kaavakkeeseen toivomasi käyttäjätunnus sekä sähköpostiosoitteesi. Lähetämme sinulle jälkikäteen aktivointilinkin antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Mikäli sinulla on jo ennestään AfterDawn-käyttäjätunnus, kirjaudu sisään seuraavan välilehden kautta.

Kirjaudu sisään käyttäen AfterDawn -käyttäjätunnustasi tai sähköpostiosoitettasi.


"AfterDawn"-nimen viides kirjain?:

Onko laitteen tiedoissa puutteita tai jotain vikaa? Ehdota korjauksia laitteen tietoihin

Kysymyksiä tähän laitteeseen liittyen? Keskustele tästä ja muista laitteista keskustelualueillamme.