Vastaanotto? Antenniverkko (DVB-T)
Liitäntä? USB/USB2
HDTV? Kyllä
Conax? Ei
Analoginen? Ei
Kaukosäädin? Kyllä
VideoIn? Ei
Valmistajan tuotekoodi(t) WinFast DTV Dongle Gold (Box)

 
  • Vastaanotto (Vastaanottomuoto)

    DigiTV-sovitin voi vastaanottaa yhtä monista digitaalisen television lähetysstandardeista. Mahdollisia vaihtoehtoja ovat DVB-T, DVB-S, DVB-C ja ATSC.

  • Conax (Sisäänrakennettu Conax-korttipaikka)

    Conax-korttipaikkaa vaaditaan, jotta laitteella voidaan katsoa maksullisia TV-kanavia.

  • CI (CI-modulipaikkojen määrä)

    CI- eli Common Interface-liitäntä on digitaalisten vastaanottimien standardisoitu rajapinta erilaisten salauksenpurkujärjestelmien liittämiseksi. Jotta CI-liitännällä varustettuihin laitteisiin saadaan kytkettyä Suomen maksutelevisioiden salaukseen käytetty Conax-kortti, tarvitaan vielä lisäksi CI-liitäntään asennettava CA-moduuli.

  • Liitäntä (Liitäntätapa)

    Liitäntätapa kertoo sen, miten digisovitin kytketään tietokoneeseen. Yleisimmin käytetyt liitäntätavat ovat joko PCI tai USB. PCI-liitännällä kytkettävät digisovittimet sijoitetaan tietokoneen sisään, PCI-korteille varattuun korttipaikkaan, kun taas USB-liitäntäiset laitteet kytketään tietokoneen ulkoiseen USB-väylään. Eli PCI-liitännällä varustettuja digisovittimia ei voida käyttää kannettavissa tietokoneissa.

  • Analoginen (Sisältää myös analogisen virittimen)

    TV tuners can be connected via PCI-bus, PCIe (PCI Express) bus, FireWire or USB/USB2. The last two alternatives are used by external digital TV tuners.

  • HDTV (MPEG-2 HDTV -tuki)

    Mikäli TV-korttia halutaan käyttää MPEG-2-pakattujen HDTV-lähetysten (High-Definition Television) vastaanottamiseen, pitää kortin tukea tätä ominaisuutta.

  • HDTV (MPEG-4) (MPEG-4 HDTV -tuki)

    HDTV (lyhenne sanoista High-Definition Television) ja tarkoittaa teräväpiirtotelevisiolähetyksiä. Mikäli TV-korttia haluaa käyttää MPEG-4-pakattujen HD-lähetysten vastaanottamiseen, pitää kortissa olla HDTV MPEG-4-tuki.

  • Kaukosäädin (Löytyykö laitteesta kaukosäädin?)

    Joidenkin TV-korttien mukana toimitetaan kaukosäädin, jolla pystyy ohjaamaan TV-kortin toimintaa (katseluohjelman kautta) sekä muita tietokoneen ohjelmia.

  • MPEG-2 purku (Rautapohjainen MPEG-2 -purku)

    MPEG-2 on yleisin televisiolähetyksissä käytetty pakkausstandardi ja on yleisesti käytössä DVB-T, DVB-S, DVB-C ja ATSC-lähetyksissä. MPEG-2-pakkausta käytetään sekä tavallisissa että teräväpiirtolähetyksissä. Mikäli kortti ei sisällä purkupiiriä, puretaan MPEG-2 -signaali tietokoneen omalla suorittimella.

  • MPEG-4 purku (Rautapohjainen MPEG-4 (tai AVC) -purku)

    MPEG-4 on edistyksellinen video- ja äänenpakkauksen säiliöformaatti, jota käytetään erityisesti teräväpiirtolähetyksissä. Mikäli kortti ei sisällä purkupiiriä, puretaan MPEG-4 -signaali tietokoneen omalla suorittimella.

  • VideoIn (Analogisen videon sisääntuontiliitäntä (esim. S-Video))

    Joissain televisiokorteissa on sisääntulo videosignaalille. Liitännän kautta korttiin saa kytkettyä ulkoisen videolähteen ja kaappaamaan ja muuntamaan kuvan digitaaliseen muotoon.

  Arvosana: 4 / 5 Vastine rahoille: 5 / 5

Useamman vuoden olen tämän kautta jo televisiota katsonut. Mukana tuleva antenni ei ole parhautta, joten parempaa kehiin mikäli löytyy. Ohjelmisto on välillä "kiukutteleva", mutta sen kanssa oppii kyllä pelaamaan ja pääsääntöisesti kanavat näkyvät hyvin. Ainoa miinus on, että nauhoituksen onnistumisesta ei ole varmuutta ennenkuin nauhoitus on loppunut - varsinkin ajastuksella.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
pcnero
Inactive
  Arvosana: 5 / 5 Vastine rahoille: 5 / 5

Erinomainen, vistaan tarvitsee ajurit kotisivuilta.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
0%

Arvostele tämä tuote

Mikäli sinulla ei ole vielä AfterDawn-käyttäjätunnusta, syötä allaolevaan kaavakkeeseen toivomasi käyttäjätunnus sekä sähköpostiosoitteesi. Lähetämme sinulle jälkikäteen aktivointilinkin antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Mikäli sinulla on jo ennestään AfterDawn-käyttäjätunnus, kirjaudu sisään seuraavan välilehden kautta.

Kirjaudu sisään käyttäen AfterDawn -käyttäjätunnustasi tai sähköpostiosoitettasi.


"AfterDawn"-nimen viides kirjain?:

Onko laitteen tiedoissa puutteita tai jotain vikaa? Ehdota korjauksia laitteen tietoihin

Kysymyksiä tähän laitteeseen liittyen? Keskustele tästä ja muista laitteista keskustelualueillamme.