Philips 42PF7621D/10

Philips 42PF7621D/10
Philips 42PF7621D/10 on 42" HD Ready -taulutelevisio, josta löytyy sisäänrakennettu antenniverkon DVB-T -viritin. Liitännöistä löytyy mm. 2 HDMI-sisääntuloa.
Valmistaja: Philips | Kategoria: Taulutelevisiot
Tyyppi LCD
Koko? 42"
Resoluutio? 1366 x 768
Kontrasti? 4000:1
Kirkkaus (cd/m²) 550 cd/m²
Vasteaika 8ms
Paino 31kg
Mitat (LxKxS) 1237mm x 688mm x 110mm
Formaatti PAL (Eurooppa)
DVB-T -virittimiä? 1
DVB-C -virittimiä? 0
DVB-S -virittimiä 0
Analogisia virittimiä 1
CI 1
Conax? Ei
VideoGuard Ei
DVB-tekstitys? Kyllä
SCART 1? RGB, S-Video, CVBS, YPbPr ("YUV")
SCART 2 RGB, S-Video, CVBS
SCART 3 Ei SCART-liitäntää
HDMI? 2
DVI 0
VGA 0
Komponentti? Kyllä
Analoginen RCA Kyllä
Digitaalinen RCA Kyllä
Toslink Ei
Analoginen RCA-ulostulo Kyllä
Digitaalinen RCA-ulostulo Kyllä
Toslink-ulostulo Ei
PiP Kyllä
Kaiuttimet Kyllä
Lisätietoja Kuva/näyttö
Katselukulma : 176º (vaaka) / 176º (pysty)
Kuvanparannus : Pixel Plus, 3:2/2:2-liikemuunto, 3D-kampasuodatin, Active Control ja valosensori, Digital Natural Motion, Dynaaminen kontrastisäätö, Viivojen sahalaitaisuuden poisto, Progressive Scan -toiminto, Pulse Killer -siru, Widescreen Plus
Näytönparannus : Heijastuksia vähentävä kuvaruutu

Tuettu näyttöresoluutio
Tietokoneformaatit : 640 x 480, 60 Hz, 800 x 600, 60 Hz, 1024 x 768, 60 Hz
Videoformaatit : 640 x 480i - 1 Fh, 640 x 480p - 2 Fh, 720 x 576i - 1 Fh, 720 x 576p - 2 Fh, 1 280 x 720p - 3 Fh, 1 920 x 1 080i - 2 Fh

Ääni
Lähtöteho (RMS) : 2 x 15 W
Äänen parannukset : DSP (Digital Signal Processing), Dynamic Bass Enhancement -korostus, Graafinen taajuuskorjain
Äänentoistojärjestelmä : Virtual Dolby Digital

Käytön mukavuutta
Katselunesto : Lapsilukko
Kello : SMART-kello
Helppo asennus : Automaattinen kanavien nimeäminen, ACI (Automatic Channel Install), ATS (Automatic Tuning System), Automaattinen tallennus, Digitaalinen PLL-viritys, Plug & Play
Helppokäyttöinen : Autom. äänenvoimakkuussäätö, Delta-äänenvoim. muistipaikoissa, Graafinen käyttöliittymä, Näyttövalikot, Ohjelmaluettelo, Sivupainike
Elektroninen ohjelmaopas : EPG, Now + Next
PIP : Text dual screen (tv + teksti-tv)
Kauko-ohjain : Vahvistin, DVD, Sat, STB, Videonauhurit, Monitoiminen
Kauko-ohjaimen tyyppi : RC4310
Näyttöformaatin säätö : 4:3, 6 laajakuvatilaa, Automaattinen säätö, Movie expand 14:9, Movie expand 16:9, Tekstityksen ja otsikon vaihto, Super Zoom, Laajakuva
Tekstitelevision parannukset : Habit Watch, Ohjelmatietopalkki

Virta
Virrankulutus : 210 W
Virrankulutus valmiustilassa : 0,82 W

 
 • Koko (Näytön tuumakoko (valmistajan ilmoittama))

  Näytön tuumakoko kertoo, kuten nimikin sanoo, television kuvaruudun halkaisijan kulmasta kulmaan, tuumia käyttäen.

 • Resoluutio (Näytön natiiviresoluutio (tarkkuus pikseleissä))

  Näytön natiiviresoluutio kertoo sen, kuinka monta kuvapistettä television näytöllä on. Näytön resoluutio ilmaistaan yleensä vaakarivin kuvapisteiden ja pystyrivin kuvapisteiden kertomana (esim. 1920x1080), mutta teräväpiirtotelevisioissa käytetyt formaatit ilmaistaan tämän sijaan käyttämällä joko termiä 1080i (1920x1080), 1080p (1920x1080) tai 720p (1280x720). Nämä kolme ovat teräväpiirtotelevision kolme standardia tarkkuutta ja mikäli televisio käyttää jotain näistä kolmesta tarkkuudesta ns. natiivitarkkuutenaan, ei kyseistä tarkkuutta käyttäviä teräväpiirtolähetyksiä katsottaessa tarvita kuvan laatua huonontavaa tarkkuuden skaalausta. Kärjistäen voidaan sanoa, että mitä suurempi näytön natiiviresoluutio on, sen parempi kuvanlaatu sillä voidaan saavuttaa.

 • HDMI (HDMI-sisääntulojen määrä)

  HDMI-liitin on uusi, täysin digitaalinen kytkentätapa eri audio- ja videolaitteiden välille. Mikäli taulutelevisioon liitetään HDMI-liitännällä digitaalinen kuvanlähde, kuten esim. digiboksi tai DVD-soitin pysyy kuva virheettömänä, koska kuvaa ei tarvitse muuttaa välillä analogiseen muotoon.

 • Kontrasti (Kontrastisuhde (esim: 3000:1))

  Kontrastisuhde kertoo siitä, miten selkeästi televisio pystyy erottelemaan eri värien ja valoisuuksien eroja. Mitä suurempi kontrastisuhde on, sen parempi värien ja kirkkauden erottelu televisiossa on.

 • DVB-T -virittimiä (Sisäänrakennettujen DVB-T -virittimien määrä)

  Mikäli televisiossa on yksi tai useampia sisäänrakennettuja DVB-T -virittimiä, toimii televisio itsessään myös ns. antenniverkon digiboksina, eli antennivastaanottoa käytettäessä laite ei tarvitse erillistä digiboksia.

 • DVB-C -virittimiä (Sisäänrakennettujen DVB-C -virittimien määrä)

  Mikäli televisiossa on yksi tai useampia sisäänrakennettuja DVB-C -virittimiä, toimii televisio itsessään myös kaapeliverkon digiboksina, eli kaapelitelevisioverkkoon kytkettynä laite ei tarvitse erillistä digiboksia.

 • Conax (Sisäänrakennettu Conax-kortinlukija)

  Sisäänrakennettu Conax -korttipaikka mahdollistaa maksullisten kanavien katseluun tarkoitetun maksukortin liittämisen laitteeseen.

 • SCART 1 (Ensimmäisen SCART-liittimen tyyppi)

  SCART-liitin on yleisin Euroopassa käytetty televisioiden ja videolaitteiden kytkentätapa. Vaikka kaikki SCART-liittimet näyttävätkin samalta keskenään, on niissä merkittäviä eroja. Paras kuvanlaatu saavutetaan SCART-liitintä käyttäen saavutetaan, kun sekä kuvaa tuottava laite (esim. digiboksi) ja kuvaa toistava laite (esim. televisio) käyttävät ns. YUV -kuvasignaalia. SCART-liittimestä saatava toiseksi paras kuvanlaatu tulee RGB-signaalia käytettäessä ja huonoin kuvanlaatu saadaan CVBS-signaalin kanssa.

 • Komponentti (Komponentti-sisääntulo (Y/Pb/Pr))

  Komponentti-liitäntä on analoginen videolaitteiden kytkentätapa, jossa kuva erotellaan eri väreiksi ja nämä värit välitetään omissa johtimissaan lähtölaitteelta (esim. DVD-soittimelta tai digiboksilta) televisioon. Komponentti-liitäntä on analogisista liitäntämuodoista kuvanlaadultaan paras, mutta sen rinnalle ja ohi ovat nousseet täysin digitaaliset kytkentätavat kuten DVI ja ennenkaikkea HDMI -liitännät.

 • Cable Ready HD (Cable Ready HD -hyväksytty)

  Cable Ready HD -hyväksyntä on suomalaisten kaapelitelevisioyhtiöiden myöntämä hyväksyntä laitteille, jotka yhtiöt ovat tutkineet ja todenneet yhteensopivaksi em. standardin kanssa. Cable Ready HD -hyväksyntä vaatii laitteelta mm. sisäänrakennetun kaapeliverkon virittimen, sisäänrakennetun Conax -moduulin, tuen teräväpiirtolähetyksille, tuen Conax -korttilinkitykselle sekä tuen MPEG-4/AVC -videomuodolle.

 • 3D (3D-tuki)

  3D-tuella varustetut televisiot osaavat toistaa 3D-videota ja sisältävät yleensä liitännät 3D-laseille. Huomionarvoista on kuitenkin se, että yleensä pelkkä 3D-televisio ei riitä esim. Blu-ray 3D-elokuvien katseluun, vaan myöskin Blu-ray -soittimen täytyy tukea 3D-elokuvien toistoa. Nykytekniikkaa käyttäen kaikilla 3D-elokuvaa seuraavilla katselijoilla tulee kullakin olla omat 3D-lasit päässään.

 • 3D-tekniikka (3D-lasien tekniikka)

  Antenna Ready HD -hyväksyntä tarkoittaa sitä, että televisio on riippumattoman testauslaitoksen puolesta hyväksytty antenniverkon teräväpiirtolähetysten vastaanottoon. Käytännössä siis tämä tarkoittaa sitä, että Antenna Ready HD -tarralla varustettu televisio toimii, takuulla, antenniverkon HD-lähetysten kanssa.

  Arvosana: 5 / 5 Vastine rahoille: 5 / 5

juu, mutta ei maksa enää 1999,- myivät vain kanta-asiakkaille yhden viikonlopun tolla hintaa :(

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
  Arvosana: 5 / 5 Vastine rahoille: 3 / 5

Televisio antaa mukavan piristysruiskeen kuvalle. Kuvanparannustekniikka todella toimii, kunhan ei ihan 2m etäisyydeltä katsele.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
  Arvosana: 5 / 5 Vastine rahoille: 3 / 5

Käytössä ollut pari viikkoa ja loistava pari tallentavalle digiboxsille. Kuvan terävyys on loistava myös päivällä koska laite säätää kaikkia ominaisuuksia itse. On melkein sama katsooko dvd:tä vai boxsin kuvaa yhtä tarkaksi säätyy. Kuvan parannus tekniikka näköjään toimii. Säätö kestää muutamia sekunteja sen huomaa kun kanava surffailee tai vaihtaa katselun tulo laitetta. Ei todellakaan ikävä V-tykkejä. Tällä hetkellä tv:sen liitety Meedio 4400, dvd, PC, Pinnacle Systems Show Center 200 ja loistavalta tuntuu.
Hinta oli veikonkoneen kata asiakas 1999, joten oli pakko ostaa.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?

Arvostele tämä tuote

Mikäli sinulla ei ole vielä AfterDawn-käyttäjätunnusta, syötä allaolevaan kaavakkeeseen toivomasi käyttäjätunnus sekä sähköpostiosoitteesi. Lähetämme sinulle jälkikäteen aktivointilinkin antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Mikäli sinulla on jo ennestään AfterDawn-käyttäjätunnus, kirjaudu sisään seuraavan välilehden kautta.

Kirjaudu sisään käyttäen AfterDawn -käyttäjätunnustasi tai sähköpostiosoitettasi.


"AfterDawn"-nimen viides kirjain?:

Onko laitteen tiedoissa puutteita tai jotain vikaa? Ehdota korjauksia laitteen tietoihin

Kysymyksiä tähän laitteeseen liittyen? Keskustele tästä ja muista laitteista keskustelualueillamme.