Sony KDL-40W3000

Sony KDL-40W3000
LCD / 40" / 1080p / 1800:1 / 16000:1 / PAL
Valmistaja: Sony | Kategoria: Taulutelevisiot
Tyyppi LCD
Koko? 40"
Resoluutio? 1080p (1920x1080, progressivinen)
24p -tuki Kyllä
Kontrasti? 1800:1
Dynaaminen kontrasti 16000:1
Kirkkaus (cd/m²) 500 cd/m²
Vasteaika 8ms
Paino 22kg
Mitat (LxKxS) 992mm x 643mm x 122mm
Formaatti PAL (Eurooppa)
DVB-T -virittimiä? 1
DVB-C -virittimiä? 1
DVB-S -virittimiä 0
Analogisia virittimiä 1
HDTV-viritin Kyllä
CI 1
Conax? Ei
VideoGuard Ei
Cable Ready HD? Kyllä
DVB-tekstitys? Kyllä
MHP? Ei
SCART 1? RGB, S-Video, CVBS, YPbPr ("YUV")
SCART 2 RGB, S-Video, CVBS, YPbPr ("YUV")
SCART 3 Ei SCART-liitäntää
HDMI? 3
DVI 0
VGA 1
Komponentti? Kyllä
Analoginen RCA Kyllä
Digitaalinen RCA Ei
Toslink Ei
Analoginen RCA-ulostulo Kyllä
Digitaalinen RCA-ulostulo Ei
Toslink-ulostulo Kyllä
PiP Kyllä
Kaiuttimet Kyllä
Valmistajan tuotekoodi(t) KDL40W3000 / KDL40W3000AEP / KDL40W3000U
Tuotteen EAN-koodi(t) 4905524409260 / 4905524409260 / 4905524418828

 
 • Koko (Näytön tuumakoko (valmistajan ilmoittama))

  Näytön tuumakoko kertoo, kuten nimikin sanoo, television kuvaruudun halkaisijan kulmasta kulmaan, tuumia käyttäen.

 • Resoluutio (Näytön natiiviresoluutio (tarkkuus pikseleissä))

  Näytön natiiviresoluutio kertoo sen, kuinka monta kuvapistettä television näytöllä on. Näytön resoluutio ilmaistaan yleensä vaakarivin kuvapisteiden ja pystyrivin kuvapisteiden kertomana (esim. 1920x1080), mutta teräväpiirtotelevisioissa käytetyt formaatit ilmaistaan tämän sijaan käyttämällä joko termiä 1080i (1920x1080), 1080p (1920x1080) tai 720p (1280x720). Nämä kolme ovat teräväpiirtotelevision kolme standardia tarkkuutta ja mikäli televisio käyttää jotain näistä kolmesta tarkkuudesta ns. natiivitarkkuutenaan, ei kyseistä tarkkuutta käyttäviä teräväpiirtolähetyksiä katsottaessa tarvita kuvan laatua huonontavaa tarkkuuden skaalausta. Kärjistäen voidaan sanoa, että mitä suurempi näytön natiiviresoluutio on, sen parempi kuvanlaatu sillä voidaan saavuttaa.

 • HDMI (HDMI-sisääntulojen määrä)

  HDMI-liitin on uusi, täysin digitaalinen kytkentätapa eri audio- ja videolaitteiden välille. Mikäli taulutelevisioon liitetään HDMI-liitännällä digitaalinen kuvanlähde, kuten esim. digiboksi tai DVD-soitin pysyy kuva virheettömänä, koska kuvaa ei tarvitse muuttaa välillä analogiseen muotoon.

 • Kontrasti (Kontrastisuhde (esim: 3000:1))

  Kontrastisuhde kertoo siitä, miten selkeästi televisio pystyy erottelemaan eri värien ja valoisuuksien eroja. Mitä suurempi kontrastisuhde on, sen parempi värien ja kirkkauden erottelu televisiossa on.

 • DVB-T -virittimiä (Sisäänrakennettujen DVB-T -virittimien määrä)

  Mikäli televisiossa on yksi tai useampia sisäänrakennettuja DVB-T -virittimiä, toimii televisio itsessään myös ns. antenniverkon digiboksina, eli antennivastaanottoa käytettäessä laite ei tarvitse erillistä digiboksia.

 • DVB-C -virittimiä (Sisäänrakennettujen DVB-C -virittimien määrä)

  Mikäli televisiossa on yksi tai useampia sisäänrakennettuja DVB-C -virittimiä, toimii televisio itsessään myös kaapeliverkon digiboksina, eli kaapelitelevisioverkkoon kytkettynä laite ei tarvitse erillistä digiboksia.

 • Conax (Sisäänrakennettu Conax-kortinlukija)

  Sisäänrakennettu Conax -korttipaikka mahdollistaa maksullisten kanavien katseluun tarkoitetun maksukortin liittämisen laitteeseen.

 • SCART 1 (Ensimmäisen SCART-liittimen tyyppi)

  SCART-liitin on yleisin Euroopassa käytetty televisioiden ja videolaitteiden kytkentätapa. Vaikka kaikki SCART-liittimet näyttävätkin samalta keskenään, on niissä merkittäviä eroja. Paras kuvanlaatu saavutetaan SCART-liitintä käyttäen saavutetaan, kun sekä kuvaa tuottava laite (esim. digiboksi) ja kuvaa toistava laite (esim. televisio) käyttävät ns. YUV -kuvasignaalia. SCART-liittimestä saatava toiseksi paras kuvanlaatu tulee RGB-signaalia käytettäessä ja huonoin kuvanlaatu saadaan CVBS-signaalin kanssa.

 • Komponentti (Komponentti-sisääntulo (Y/Pb/Pr))

  Komponentti-liitäntä on analoginen videolaitteiden kytkentätapa, jossa kuva erotellaan eri väreiksi ja nämä värit välitetään omissa johtimissaan lähtölaitteelta (esim. DVD-soittimelta tai digiboksilta) televisioon. Komponentti-liitäntä on analogisista liitäntämuodoista kuvanlaadultaan paras, mutta sen rinnalle ja ohi ovat nousseet täysin digitaaliset kytkentätavat kuten DVI ja ennenkaikkea HDMI -liitännät.

 • Cable Ready HD (Cable Ready HD -hyväksytty)

  Cable Ready HD -hyväksyntä on suomalaisten kaapelitelevisioyhtiöiden myöntämä hyväksyntä laitteille, jotka yhtiöt ovat tutkineet ja todenneet yhteensopivaksi em. standardin kanssa. Cable Ready HD -hyväksyntä vaatii laitteelta mm. sisäänrakennetun kaapeliverkon virittimen, sisäänrakennetun Conax -moduulin, tuen teräväpiirtolähetyksille, tuen Conax -korttilinkitykselle sekä tuen MPEG-4/AVC -videomuodolle.

 • 3D (3D-tuki)

  3D-tuella varustetut televisiot osaavat toistaa 3D-videota ja sisältävät yleensä liitännät 3D-laseille. Huomionarvoista on kuitenkin se, että yleensä pelkkä 3D-televisio ei riitä esim. Blu-ray 3D-elokuvien katseluun, vaan myöskin Blu-ray -soittimen täytyy tukea 3D-elokuvien toistoa. Nykytekniikkaa käyttäen kaikilla 3D-elokuvaa seuraavilla katselijoilla tulee kullakin olla omat 3D-lasit päässään.

 • 3D-tekniikka (3D-lasien tekniikka)

  Antenna Ready HD -hyväksyntä tarkoittaa sitä, että televisio on riippumattoman testauslaitoksen puolesta hyväksytty antenniverkon teräväpiirtolähetysten vastaanottoon. Käytännössä siis tämä tarkoittaa sitä, että Antenna Ready HD -tarralla varustettu televisio toimii, takuulla, antenniverkon HD-lähetysten kanssa.

  Arvosana: 5 / 5 Vastine rahoille: 3 / 5

Pari viikkoa katelleena olen tyytyväinen. Cablen kautta tuleva TV-kuva yllätti täysin, en olis osannu odottaa noin hyvää. Tietokoneen näyttönä toimii hienosti, nytkin kiinni. FullHD-kamaa en ole vielä oikeastaan testannut, VommHD:tä viikonlopun verran katselin. Hyvältä näyttää ++

Joku tuossa sanoi ettei tätä ja Samnsungeja voi verrata ku on molemmissa Sampparin paneeli. Siihen en ota kantaa, mut paneelin(plus kuoret, toimitukset, ohjekirjat ym härpäkkeet) muodostaa telsun hinnasta n. 30%, loput tulee kuvanparannuspiireistä. Tällä kommentilla voin todeta ettei sillä paneelilla niin suuri merkitys ole.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
  Arvosana: 3 / 5 Vastine rahoille: 3 / 5

Mielestäni vertailu Samsungin kanssa hieman turhaa, koska vielä tässä on Samsungin näyttö! Uudemmissa Sonyissä on Samsungin näyttö, Sonyll' ei ole vielä(kään) omia näyttöjä.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
Pahvipiä
Inactive
  Arvosana: 5 / 5 Vastine rahoille: 3 / 5

Mainio tv! Ei ole ollut mitään lastentauteja, ei valovuotoja, eikä muutakaan negatiivista sanottavaa. Noh...ehkä pieni miinus txt:n käytöstä.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
  Arvosana: 2 / 5 Vastine rahoille: 2 / 5

Hyvää:
-keskivertoa parempi LCD
-liitännät
-FullHD-kuva bluray:lta ja Canalilta

Huonoa:
-kapeat katselukulmat, kontrasti kärsii
-musta ei ole mustaa
-valovuotoa nurkissa
-valoisuus ei ole tasainen

Reilun kärvistelin Sonyn kanssa jonka jälkeen palautin liikkeeseen ja vaihdoin Panan FullHD-plasmaan.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
  Arvosana: 5 / 5 Vastine rahoille: 5 / 5

HD-kuva huippuluokkaa ja tavallinen digitv kuvakin näyttää yllättävän hyvältä. Liitännät monipuoliset. Jos jotain huonoakin täytyy löytää niin ehkä kaiuttimet.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
  Arvosana: 5 / 5 Vastine rahoille: 3 / 5

hyvä, selkeä käyttöinen ja erinomainen kuvanlaatu terävä piirto ominaisuus. haittana valtakunnallisten HD kanavien puuttuminen joten normaali kanavat aika puuroa mutta sehän tietty ole televion syy. ja pc liitäntä mainio.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
  Arvosana: 5 / 5 Vastine rahoille: 4 / 5

Todella pätevä laite, ei mitään lastentauteja ja full hd kuva uskomattoman tarkka. Painin aluksi samsungin m86 ja tämän välillä, mutta lopuksi valinta oli selvä. Ratkaisuksi tuli lopuksi sonyn tukema 24p -tuki ja sisäänrakennettu hd- viritin. Myös samsungin lastentaudit pelottivat ja mielestänu sonyn kuva oli parempi, ainakin full hd kuvalla.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
  Arvosana: 5 / 5 Vastine rahoille: 3 / 5

Toiminut hyvin ja vertasin kuvaa pariin muuhun lcd full-hd paneeliin (uudemmat samsungit) bluray aseman kera ja mielestäni kyseisessä laitteessa oli paras kuva.
Mitään lastentauteja ei ole esiintynyt, full hd kuva loistava ja toimii hyvin myös monitorina. Itse pidän myös hyvänä ominaisuutena sitä, että ruutu ei heijasta juuri lainkaan.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
  Arvosana: 5 / 5 Vastine rahoille: 3 / 5

Toimiva peli. Lastentauteja ei ole.

Hyvät puolet:
1. Kuva kokonaisuudessaan kunnossa säädön jälkeen.
2. Erittäin monipuoliset säädöt, sekä kuvalle, että äänelle ja vieläpä joka ohjelmalähteelle tarvittaessa erikseen.
3. Selkeät valikot, jotka tulevat tutuksi heti ensimmäisen käytön jälkeen.
4. Laitteessa molemmat (T/C) digivirittimet. Molemmat erittäin hyvälaatuisia.
5. Kaikki toimii, kuten pitää.

Huonot puolet:
1. Ääni television omilla kaiuttimilla monipuolisista säädöistä huolimatta huono.
2. S/PDIF-liittimestä ääni ulos vain PCM-stereona (ei DD/DTS dekoodereita).
3. Koko kuvaruudulle skaalautuvia resoluutioita rajallisesti käytettäessä VGA-liitintä tietokoneen kanssa.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
  Arvosana: 5 / 5 Vastine rahoille: 3 / 5

Todella hyvin toimiva digiviritin (T), monipuoliset kuvan säädöt, eriomainen kuvan laatu, hyvän näköinen.

(Mitään lastentauteja en ole huomannut, ostettu 10.12.2007)

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?

Arvostele tämä tuote

Mikäli sinulla ei ole vielä AfterDawn-käyttäjätunnusta, syötä allaolevaan kaavakkeeseen toivomasi käyttäjätunnus sekä sähköpostiosoitteesi. Lähetämme sinulle jälkikäteen aktivointilinkin antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Mikäli sinulla on jo ennestään AfterDawn-käyttäjätunnus, kirjaudu sisään seuraavan välilehden kautta.

Kirjaudu sisään käyttäen AfterDawn -käyttäjätunnustasi tai sähköpostiosoitettasi.


"AfterDawn"-nimen viides kirjain?:

  Keskustelualue Viimeisin viesti
  Sony KDL-40W3000, Kokemuksia??? ( 9 ) DigiTV / DigiTV - Kaikki muut aiheet 4.5.2008 19:33
  Sony kdl-40w3000 kuvasäädöt ( 2 ) Kotiteatteri / Televisiot ja videoprojektorit 17.2.2008 05:20

Onko laitteen tiedoissa puutteita tai jotain vikaa? Ehdota korjauksia laitteen tietoihin

Kysymyksiä tähän laitteeseen liittyen? Keskustele tästä ja muista laitteista keskustelualueillamme.