Tallentava? Kyllä
Kovalevy (GB) 160GB
Virittimiä? 2
Conax? Kyllä
DVB-T2 Ei
DVB-C Ei
DVB-S Ei
HDTV Ei
DVDR Ei
Tekstitys? Kyllä
PiP Kyllä
teksti-tv Kyllä
Ajastus Kyllä
AC3 Kyllä
SCART 1 RGB, S-Video, CVBS
SCART 2 S-Video, CVBS
FireWire Ei
USB Kyllä
Kaksisuuntainen USB Kyllä
Digitaalinen ääni Toslink ja RCA
Ethernet Ei
RF-ulostulo Kyllä
HDMI Ei
Lisätietoja DivX-toisto
MP3-toisto
JPEG-tuki

Tuki DVB-teksteille vain CI-malleissa.
Valmistajan tuotekoodi(t) KTF-N620
Tuotteen EAN-koodi(t) 6418390001134 / 6418390001134

 
 • Tallentava (Onko laite tallentava digiboksi?)

  Tallentava digiboksi osaa tallentaa digi-TV lähetykset sellaisenaan (laadun kärsimättä, digitaalisessa muodossa) kovalevylle, korvaten näin ulkoiset tallennuslaitteet kuten videonauhurit.

 • Conax (Sisäänrakennettu Conax-korttipaikka?)

  Conax -korttipaikka vaaditaan, jotta laitteella voidaan katsella maksullisia kanavia (ostettu/vuokrattu katselukortti sijoitetaan Conax-korttipaikkaan).

 • Virittimiä (Virittimien määrä laitteessa)

  Mikäli laitteessa on useampi kuin yksi viritin, voidaan esim. tallettavan digiboksin tapauksessa laitteella katsoa samaan aikaan eri kanavaa (ja ns. kanavanippua) kuin mitä talletetaan.

 • Tekstitys (Tuki DVB -tekstityksille)

  Tuki DVB-tekstityksille vaaditaan, jotta mm. YLEn kanavien lähettämät tekstitykset näkyisivät.

  Arvosana: 2 / 5 Vastine rahoille: 3 / 5

hidas vaihtamaan kanavia jos haluaisi nopeasti läräillä mitä tulee, tallennus toimii vain satunnaisesti, en tiedä miksi mutta tulee aina virhettä että ei onnistunut tallennuksen aloitus.. en pidä hyvänä, mutta kyllä tuolla toimeen tulee..

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
100%
  Arvosana: 4 / 5 Vastine rahoille: 4 / 5

Melkolailla asiallinen laite päivityksen jälkeen MUTTA 160GB:n levy täyttyy todella nopeasti. No, ruuvaria käteen ja selvittämään mikä liitäntä kovalevylle, IDE vai SATA... - koska asiasta ei vaivatta löydy tietoa. Vaan jos avaat kuoren niin taitaa mennä takuu, tarrasinetti nääs. Lisäksi "laajennettavissa -> 300GB". Että miten niin? Miksi tuollainen rajoitus? Hmmm... enempää pisteitä ei kyllä heru, mutta ostaisin kyllä uudelleenkin hintaan 259€ Citymarketissa Plussa-kortilla...

- joopa joo. Kun laitetta on käytellyt pidempään voi havaita harvinaisen paljon mitä erilaisempaa sekoilua ja toimimattomuutta ihan vain yhtenä esimerkkinä se että tämä viis veisaa nauhoituksen lopetusajoista, nauhoittaa ajastettuna milloin viitsii, päivittää kanavaluetteloa välillä monta kertaa päivässä ja parikymmentä muuta vikaa - softapäivityksistä huolimatta. On kaksi samanlaista ja molemmat sekopäisiä kuin käkikellot.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
Jomes
Inactive
  Arvosana: 5 / 5 Vastine rahoille: 5 / 5

Kannoin eilen ulos prismasta hintaan 149 euroa.Prismassa todella halpa elektroniikka kauppoihin verrattuna(Musta Pörssi 170 e) Ja täytyy sanoa että olen tyytyväinen ja helppo käyttää kunhan ominaisuuksiin on päässyt tutustumaan ajan kanssa. Jäin kaipaamaan nauhoitusajastusta missä saa itse päättää nauhoituspäivät.Mutta voin suositella erinomaisen hintalaatusuhteen takia. Ja luulen että tulee kestämään ja onpahan ainaki 2 vuoden takuu. Ja taia turha syyttää digiboksia oman laiskuutesi takia-.-.
ps. Kannattaa ostaa digiboksi nyt koska tallentavien digiboksien hinta on lähtenyt rajuun nousuun ,Prismassa sanoivattee ,että digiboksien sisäänosto hinta on melkein sama kun myynti hinta.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
50%
  Arvosana: 2 / 5 Vastine rahoille: 2 / 5

Ostin tämän aikoinani DivX-tuen takia ja täytyy sanoa että se on ihan vitsi! Yhtään DivX-tiedostoa en ole saanut toistettua, koska en jaksa alkaa säätämään koodia. Mac ei tunnista Kaonia ollenkaan, mistä en myöskään ole tyytyväinen. trp-tiedostot toistuu hyvin VLC-playerillä, mutta kiitos siitä tiedosta afterdawnin keskustelupalstalle, valmistajan sivulta en ohjeistusta löytänyt. En voi suositella tätä, osta joku uudempi!

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
0%
Etuzki
Inactive
  Arvosana: 2 / 5 Vastine rahoille: 3 / 5

2. laite menossa, ensimmäinen huoltoon epg:n toimimattomuuden vuoksi. Nyt katkoo nauhoitusta katsottaessa, kun tallennus "taustalla" alkaa tai loppuu. ERITTÄIN ÄRSYTTÄVÄÄ. Lisäksi ohjelmiston bugisuudesta johtuen, liian nopeasti yrittäessä kelata sammuttaa varoittamatta koko laitteen. Itse kun en päivittämistä ole saanut aikaiseksi kiireiden (lue: laiskuuden) vuoksi, ei tämä hurraa-huutoja liiemmin tuota.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
sutba
Inactive
  Arvosana: 3 / 5 Vastine rahoille: 4 / 5

Puolisen vuotta ollut käytössä ja ensimmäiset 5 kk toimi kuin enkeli. Viime aikoina kuitenkin enoillut säännöllisen epäsäännöllisesti. Jos malttaa pitää kiintolevystä yhden kolmasosan vapaana toimii varmemmin. Hintaan nähden hyvä+!

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
jarzza
Inactive
  Arvosana: 3 / 5 Vastine rahoille: 3 / 5

Käytän paljon tekstiTVtä ja täytyy sanoa että se on tossa aivan hanurista.Laiteessa oli jostin syystä aivan ensimmäinen (1.0.1.0)ohjelmaversio,joka ei osannut ottaa päivitystä verkosta,eikä tunnistanut USB porttia,KAONin sivuilta sain uusimman päivityksen ja ohjelman mutta samalla siellä sanottiin,että päivitys tosta onnistuu ainoastaan 0-modeemikaapelilla,en viitsinyt sellaista ostaa,raahasin rakkineen päivitettäväksi,muuten OK.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
maboz
Inactive
  Arvosana: 4 / 5 Vastine rahoille: 4 / 5

Hyvään hintaan saat tämän laitteen hankkiessasi mainion tallentavan perusdigiboksin. Monet puhuvat, että saisi olla sitä ja tätä lisänä mutta näin edulliseen hintaan ei voi oikeastaan parempaa pyytääkään. Ei ihme, että on voittanut jonkun testinkin.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
50%
  Arvosana: 5 / 5 Vastine rahoille: 4 / 5

Olen omistanut kyseisen laitteet noin 1,5 vuotta ja on toiminut moitteetta.
Aluksi softassa oli kaikennäköisiä pikkubugeja joista nyt päästy eroon.
Jos haluaa varmatoimisen boxin ilman lastentauteja kohtuuhintaan niin tässä sellainen.
PS. DivX-,MP3- ja pelihommia varten kannattaa hommata niihin tarkoitetut laitteet, ko. boxilla toiminnot ovat lähinnä optista kusetusta.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
  Arvosana: 5 / 5 Vastine rahoille: 5 / 5

Prismassa oli 20% ale sillon ostin. Hyvä laite ei oo vammannu. USB-johto on aika tappi jolla ei ole kokoonsa nähden käyttöä. Kaukosäädin on kiva. Menut on helppoja. Ois kyllä kiva jos vois USB:n kautta päivittää... Pelit eivät oikein kaukosäätimellä pelitä. Divx:ät pitää muuntaa *****.dvx muotoon johon en tekstei saanu-

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
  Arvosana: 5 / 5 Vastine rahoille: 5 / 5

Citymarketista omani hain hintaan 269€. Hinta laatu/ominaisuudet mielestäni hyvin kohdallaan. Asennus todella helppo. 10 min ja ilman ohjeita ja ensimmäinen tallennustesti... käyttö selkeää, ei tosin ole muita vertailulaitteita kuin handanin tallentava. Mutta ainakin sitä selkeämpi.

Puutteet: Ei voi katsoa tallennetta ennen tallenteen päättymistä. Ja tuo 8 ohjelman ajastus maximi. Joku sanoi että tämä on äänekäs, täytyy hommata vissiin kuulolaite koska ei edes vierestä kuunnellessa juuri häiritse.

Kaonin sivuilta tulossa kuitenkin näihinkin ratkaisut seuraavassa päivityksessä, ote sieltä:
"Seuraava ohjelmisto 620-malleihin julkaistaan alkuvuodesta 2008. Tässä ohjelmistossa mm seuraavat muutokset:
- Ajastinpaikkoja lisätty -> 15 tapahtumaa.
- EPG:n toimintaa muutetaan käyttäjäystävällisemmäksi.
- Mahdollisuus alikansioiden luontiin tiedostoluettelossa, ja tiedostojen siirto kansioiden välillä.
- PIP toimintoa parannettu.
- Kovalevy sammuu jos ei tallennus käytössä, tämä tekee laitteesta hiljaisemman.
- Tallennettavan ohjelman katselun aloitus alusta tallennuksen yhä ollessa menossa."

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
67%
  Arvosana: 2 / 5 Vastine rahoille: 2 / 5

Ostin alkuviikosta Prismasta hintaan 299,00€ ei olisi kannattanut.Tosi kömpelö ja keskeneräisen oloinen vehje.
Onneksi tulee tytären käyttöön,olohuoneen Humax PWR-9200T on valovuoden päässä Kaonista jonka välittämä digikuva on selvästi huonompi kuin Humaxin.
Tuota ei voi suosilla kuin pahimmalle vihamiehelle.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
  Arvosana: 1 / 5 Vastine rahoille: 1 / 5

Viikon sisällä kolmas boxi käytössä eikä vieläkään tallennus onnistu kuin satunnaisesti. SW 01.01.35 ja luuppi paikallaan. Boxi hävittää ajan, menee tallennushetken tullessa resettiluuppiin, kovalevy liian äänekäs. Taitaa olla kova kierto kun sunnuntaina kaupasta ostetussa uudessa boxissa oli edellisen perjantain Die Hard jo tallennettuna... ! Selvisi sekin mihin asiakaspalautukset laitetaan, perkele !

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
100%
  Arvosana: 4 / 5 Vastine rahoille: 3 / 5

Käyttökokemusta n. 3kk ja seraavassa arvio:
- mitä vittua tekee digiboksissa toiminnoila musiikin kuunteleminen ja pelien pelaaminen? käsittääkseni niille on ihan omat laitteensa.
- kanavien järjestyksen muuttuminen aina kun kaon päivittää kanavalistat
- hieman sekava tallennusten selausvalikko: ei yhtään niin selkeä kuin esim. sonyn tallentava dvd/digiboksi
- ei esikatselua tallennuksissa
- käsittämätön tiedostojen maksimikoko 1,82gt; esim. parin tunnin leffa menee keskeltä poikki kun siirtää koneelle
- usb-kaapelin mitta: kuka vittu kuvittelee pärjäävänsä jollain 30 sentin nysällä; ei tässä boksit ja tietokoneet sylissä nukuta
- melkoinen virrankulutus myös valmiustilassa
- hurina (ehkä pienin haitta mutta kuitenkin kuuluu, ei häiritsevästi)
- epg:n selaamisessa kanava vaihtuu
- ulkokuori suoraan 80-luvulta
- laitteen näyttö voisi olla hieman nykyaikaisempi; näyttäis edes kanavan oikean nimen esim. mtv3 tai nelonen eikä p. 05

siinäpä noita miinuksia mitä nyt tuli mieleen.. (kuten ehkä tarkkasilmäisimmät ovat huomanneet, ei mitään erityisen dramaattisia vikoja esim. boksi syttyy tuleen joka toinen päivä tai kovalevy irtoaa, vaan lähinnä käyttömukavuuteen liittyviä pikku bugeja

+ kaikesta huolimatta kelpo boksi hintaansa nähden
+ ei kertaakaan tiltannut tai vaatinut mitään erikoistoimenpiteitä käynnistyäkseen
+ päivitys todella helppoa
+ usb-yhteys nopea ja dvd:n teko helppoa, jos vain jaksaa paneutua asiaan; kyllä se on mukavaa katsella omia dokumenttielokuvia dvd-soittimella :D
+ jos joku valittaa vielä siitä, että kanava vaihtuu hitaasti tai teksti-tv on hidas ni mitä vittua; mihin se kaksi sekuntia elämästä muka hukkaantuu (joku voisi laskea huvikseen mitä se tekee esim. vuodessa, jos joka päivä vaihtaa kanavaa 20 kertaa ja joutuu aina odottamaan 2-3s vaihtumista)
+ tällä hetkellä ei ole tietääkseni markkinoilla sellaista boksia jossa päivitykset, kanavien selaus, epg, usb, teksti-tv, evvk, dvd:n tekeminen, tallennusten katsominen, tallennusten tekeminen ja toimintavarmuus + kaukosäädin olisivat valovuosia kilpailijoitansa edellä
+ kaukosäädin on hyvä ja näppäimet mukavasti sijoitettuja
+ päivitysehdotuksia otetaan ihan oikeasti vastaan ja korjataan vikoja
+ kahdeksan (8) ajastusta per keissi on ainakin minun tarpeilleni aivan riittävästi; toisaalta jos haluaa nauhoittaa esim. kaikki päivän uutislähetykset katsoakseen ne sitten yöllä kun on aikaa, kannattaa valita boksi, jossa se onnistuu
+ itse ostin hintaan 389,- ja ostaisin vieläkin saman boksin, jos saisin valita, ts. OLEN TYYTYVÄINEN KAONIIN pikkuvioista (?) huolimatta

pikkuvikoja esiintyy varmasti vielä ainakin tämän ja ensi vuoden malleissa -> kuluttajat vaativat halvalla hyvää (=parasta) halvoista raaka-aineista eikä se tule ikinä toimimaan (ja se on vain hyväksyttävä!)
p.s. mikäköhän hinta olisi ilman pelejä ja musiikinkuuntelumahdollisuutta

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
  Arvosana: 5 / 5 Vastine rahoille: 4 / 5

Itse juuri eilen ostin ja tuntuu olevan mukava! helppokäyttöinen

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
miihkali1
Inactive
  Arvosana: 5 / 5 Vastine rahoille: 4 / 5

Ostin kaverilta 150:llä eurolla ja olen ollut laitteeseen tyytyväinen. Kiintolevyn laajentaminen 300Gigaan oli helppo homma. Kaikinpuolin hyvä laite. Suosittelen...

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
  Arvosana: 3 / 5 Vastine rahoille: 2 / 5

Kaunis ulkokuori hämää. Masiinasta ei ole otettu läheskään kaikkea irti: pitkä litania omianaisuuksia, jotka on jätetty pois, käyttöliittymän logiikka on outo, laite kaatuilee peruskäytössä ja päitykset mättää.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
ilvesvir
Inactive
  Arvosana: 5 / 5 Vastine rahoille: 4 / 5

Hyvä, helppokäyttöinen laite. Toivottavasti .34 jälkeen päivitys joka mahdollistaisi tallennettavan ohjelman katselun alusta tallennuksen aikana.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
donada
Inactive
  Arvosana: 3 / 5 Vastine rahoille: 3 / 5

Muuten hyvä, mutta perusajastukset päivittäin heittää "arpomalla" 2 tunnilla eteenpäin ja vaikka päivitin uuden version (24) ei auttanut.epg äänitys näyttäis pelaavan

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
  Arvosana: 4 / 5 Vastine rahoille: 5 / 5

Hyvät ominaisuudet hintaansa nähden.

Miinuksena hidas teksti-tv ja kanavien vaihto on hidas, ainakin numeronäppäimillä.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
ristis
Inactive
  Arvosana: 4 / 5 Vastine rahoille: 5 / 5

Erittäin huono teksti-tv, ja vain kahdeksan ohjelman ajastusmahdollisuus. Muuten hyvä ja helppokäyttöinen, hintaansa nähden (399)

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
  Arvosana: 5 / 5 Vastine rahoille: 5 / 5

Ominaisuuksia vaikka muille jakaa eikä helppokäyttöisempää löydy.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
0%
  Arvosana: 5 / 5 Vastine rahoille: 5 / 5

Samat ominaisuudet kuin kilpailijoilla, satasen edullisempi ja erittäin helppo asentaa ja käyttää. Me likes.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?

Arvostele tämä tuote

Mikäli sinulla ei ole vielä AfterDawn-käyttäjätunnusta, syötä allaolevaan kaavakkeeseen toivomasi käyttäjätunnus sekä sähköpostiosoitteesi. Lähetämme sinulle jälkikäteen aktivointilinkin antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Mikäli sinulla on jo ennestään AfterDawn-käyttäjätunnus, kirjaudu sisään seuraavan välilehden kautta.

Kirjaudu sisään käyttäen AfterDawn -käyttäjätunnustasi tai sähköpostiosoitettasi.


"AfterDawn"-nimen viides kirjain?:

Onko laitteen tiedoissa puutteita tai jotain vikaa? Ehdota korjauksia laitteen tietoihin

Kysymyksiä tähän laitteeseen liittyen? Keskustele tästä ja muista laitteista keskustelualueillamme.