Tallentava? Kyllä
Kovalevy (GB) 160GB
Virittimiä? 2
Conax? Ei
DVB-C Ei
DVB-S Ei
HDTV Ei
DVDR Ei
Tekstitys? Kyllä
PiP Kyllä
teksti-tv Kyllä
Ajastus Kyllä
AC3 Kyllä
SCART 1 RGB, CVBS
SCART 2 RGB, S-Video, CVBS, YPbPr ("YUV")
FireWire Ei
USB Ei
Digitaalinen ääni Toslink ja RCA
Ethernet Ei
RF-ulostulo Kyllä
HDMI Ei
Lisätietoja Suomessa myytävissä malleissa CI-paikkaan laitettava Conax-sovitin tulee mukana, eli laitteessa ei ole varsinaista "integroitua" Conax-lukijaa.
Valmistajan tuotekoodi(t) DTR7005

 
 • Tallentava (Onko laite tallentava digiboksi?)

  Tallentava digiboksi osaa tallentaa digi-TV lähetykset sellaisenaan (laadun kärsimättä, digitaalisessa muodossa) kovalevylle, korvaten näin ulkoiset tallennuslaitteet kuten videonauhurit.

 • Conax (Sisäänrakennettu Conax-korttipaikka?)

  Conax -korttipaikka vaaditaan, jotta laitteella voidaan katsella maksullisia kanavia (ostettu/vuokrattu katselukortti sijoitetaan Conax-korttipaikkaan).

 • Virittimiä (Virittimien määrä laitteessa)

  Mikäli laitteessa on useampi kuin yksi viritin, voidaan esim. tallettavan digiboksin tapauksessa laitteella katsoa samaan aikaan eri kanavaa (ja ns. kanavanippua) kuin mitä talletetaan.

 • Tekstitys (Tuki DVB -tekstityksille)

  Tuki DVB-tekstityksille vaaditaan, jotta mm. YLEn kanavien lähettämät tekstitykset näkyisivät.

jkstone
Inactive
  Arvosana: 2 / 5 Vastine rahoille: 2 / 5

Tämmöinen oli itselläni joskus. Heti alkuun kanavien paikan vaihtaminen oli todella vaikeaa, kun digiboksia eivät komennot kiinnostaneet. No en kuitenkaan vielä lannistunut. Sitten kävikin niin, että muutaman päivän päästä kovalevy oli tyhjentynyt. Laite lähti huoltoon ja kovalevy vaihdettiin. Sitten digiboksi toimi ehkä kaksi viikkoa, ja sen jälkeen lopetti toimintansa. En huolinut enää uutta, vaan vaihdoin Topfieldiin.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
50%
  Arvosana: 4 / 5 Vastine rahoille: 5 / 5

Perus digiboksi hyvillä ominaisuuksilla ja suurella muistilla. Itselläni ollut nyt noin vuoden ja on toiminut hyvin perus käytössä ilman mitään maksullisia kanavia. Selkeä ja helppo käyttöliittymä ovat plussaa. Huonoja puolia ovat tallentaessa saattaa jäädä joskus ohjelman loppu pois ja kaukosäädin. Muuten erinomainen digiboksi suosittelen

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
  Arvosana: 4 / 5 Vastine rahoille: 4 / 5

Tiistaina kävin hakemassa Veikon Koneesta pois hintaan 199.- ja itse olen ainakin ollut todella tyytyväinen laitteeseen ottaen sen hinnan huomioon. Lievä miinus editoinnin puutteesta, mutta itseä se ei hirveästi haittaa.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
tiplu
Inactive
  Arvosana: 3 / 5 Vastine rahoille: 2 / 5

Itseäni ehkäpä eniten haittaa editoinnin puute.
Toinen häiritsevä seikka on että info teksti jää roikkumaan kanavan vaihdon yhteydessä toisinaan.
Kolmas puute: CI moduuli katkoo satunnaisesti, eli hukkaa maksukortin... Vaihtoon menee.. =(
En suosittele.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
100%
rvahamaa
Inactive
  Arvosana: 4 / 5 Vastine rahoille: 5 / 5

Toimiva laite, suosittelen lämpimästi!

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
  Arvosana: 3 / 5 Vastine rahoille: 2 / 5

Hyvin pelkistetty ja peruskäytössä kohttuullisen helppokäyttöinen digiboksi. EPG ja tekstitys tuntuvat toimivan.

Käyttöohjeessa välillä todella vaikeaselkoista kieltä.

Suurin puute toiminnoissa on automaattinen lisäajan lisääminen ajastukseen. Eli jos nauhoittaa ohjemia EPG:stä suoraan valitsemalla, jää ohjelman loppu näkemättä, jos ohjelma loppuu EPG:n aikaa myöhemmin. Jos tuo olisi boksissa mukana, voisin harkita jopa sellaisen hankintaa itselleni. Nyt lisäajan lisääminen on aivan liian työlästä.

Ainakin Citymerkitissa myydyssä laitteessa oli Ruotsin ohjelmaversio 1.3, Suomessa käytössä pitäisi olla 1.2. Voi aiheuttaa sen, että kaikki kanavat eivät virity oikeille kanavapaikoille. Esim. kanavapaikka 3 voi jäädä tyhjäksi ja MTV3 onkin paikalla 70. Ei vielä tietoa, miten toimii Suomen ohjelmaversiolla.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
  Arvosana: 3 / 5 Vastine rahoille: 2 / 5

Joo oston kyseisen laitteen.Viikon ole nyt tetaillut. Mukaan tuli irrallinen maksukortinlukia. Sitä en ole saanut toimimaan. Ottaa häiriöitä ja kuva pätkii. Kanavalistaa kun muuttaa niin vähän ajan päästä kanavat on vaihtanu paikkaa.
Joskus kun vaihtaa kanavaa niin ohhelmatitiedot jää ruutuun.
Tallennus on nopeaa ja kätevää. Kahta kanavaa ongelmitta nauhottaa.
Mielestäni kaukosäädin on huono.
Teksti-tv on huono. En ole löytänyt miten saa sivun stopattua. Nopeasti vaihtaa alasivua että ei kerkiä lukea jos on paljon tekstiä.
Muita häiriöitä ei ole ollut. Sen on toiminut minkä olen tarvinnut. paljon olen tallentanut.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
  Arvosana: 4 / 5 Vastine rahoille: 5 / 5

Kyseistä masiina todellakin myydään 2 eri versiota,toisessa conax mukana ja toisessa ei.Kodin anttila myy hintaan 299.- oli moduuli tai ei.jos olet hankkimassa kyseistä laitetta niin kannattaa pyytää myyjää avaamaan laatikko,koska se on ainoa keino tietää onko moduuli mukana.tähän liitteeksi laitan vielä Philips asiakastuen viestin:
Tietyt kanavat lähetetään aina samassa kanavanipussa. Esimerkiksi Ylen kanavat kuuluvat kanavanippuun A ja Nelonen ja Subtv kanavanippuun B.
Laitteessa DTR7005 on kaksi digiviritintä, joten sillä on mahdollista katsoa yhtä digikanavaa ja tallentaa toista samanaikaisesti. On myös mahdollista tallentaa kahta kanavaa ja katsoa kolmatta samanaikaisesti. Käyttöoppaassa sivulla 25 mainitussa tapauksessa 1 molemmat tallennettavat kanavat kuuluvat samaan kanavanippuun ja laitteella voisi silloin katsoa mitä tahansa ja minkä tahansa kanavanipun kanavaa samanaikaisesti kuin tallennokset ovat käynnissä. Tapauksessa 2 tallennettavat kanavat kuuluvat eri kanavanippuihin ja silloin olisi mahdollista katsella samanaikaisesti jotakin kanavaa, joka kuuluu jompaan kumpaan kanavanippuun kuin tallennettavat kanavat.

Jos tämä ei onnistu asiakkaan laitteella pyytäisimme teitä ystävällisesti varmistamaan, että lyhyt antennijohto, joka yhdistää digiboksin virittimet on paikoillaan käyttöohjeen sivulla 3 olevan nopean asennusohjeen mukaisesti. Antennijohdon tulisi tulla seinästä digiboksiin kohtaan Tuner 1 ja sen alemmasta antennijohdonpaikasta lyhyt antennijohto kohdan Tuner 2 ylempään antennipaikkaan ja alemmasta antennipaikasta kolmas antennijohto edelleen televisioon tai muuhun laitteeseen, joka mahdollisesti on kytkettynä digiboksiin. Yhdistämisen jälkeen tulisi kanavahaku suoritta uudelleen molemmille virittimille.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
  Arvosana: 5 / 5 Vastine rahoille: 3 / 5

299 € Anttila. Loistava hilavitkutin. Softa "tosi" vanha, mutta huomasin ettei tarvitse päivitystä.

Luki ettei korttipaikkamoduulia, mutta paketissa oli sellainen! (voi voi)

Todella helppokäyttöinen, kaukosäädin ohjelmoitava, joten heti lensi TV:n kaukosäädin mettään. YLEn kanavien tekstitys ei töki yhtään. Voi nauhoittaa SAMAN kanavanipun ohjelmia useampiakin samaan aikaan. ERI kanavanipun vain yhtä. ts. et voi nauhoittaa YLE ykkösen ja MTV3:n tai nelosen ohjelmaa samaan aikaan. Katselun siirto eli voit hakea kahvia ja palata saman ohjelman kimppuun (silloin tosin jää inhoittava kello rullaamaan yläreunaan)

Mukava kaukosäädin.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
  Arvosana: 5 / 5 Vastine rahoille: 3 / 5

Mustassa Pörssissä oli tämä laite tarjouksessa, 399 euroa. Mukaan hintaan kuului Conax-korttipaikkamoduuli. En ole erityinen Philips-fani ja en löytänyt laitteesta kovinkaan paljon tietoja nettihaulla. Otin siis tietoisen riskin. Laite on selkeäkäyttöinen ja DVB-tuki tuntuu toimivan oikein hyvin. Tekstit myös tallentuvat ja laite automaattisesti näyttää DVB- tai teletext-tekstit ilman turhia kiukutteluja. Hyvä ostos.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?

Arvostele tämä tuote

Mikäli sinulla ei ole vielä AfterDawn-käyttäjätunnusta, syötä allaolevaan kaavakkeeseen toivomasi käyttäjätunnus sekä sähköpostiosoitteesi. Lähetämme sinulle jälkikäteen aktivointilinkin antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Mikäli sinulla on jo ennestään AfterDawn-käyttäjätunnus, kirjaudu sisään seuraavan välilehden kautta.

Kirjaudu sisään käyttäen AfterDawn -käyttäjätunnustasi tai sähköpostiosoitettasi.


"AfterDawn"-nimen viides kirjain?:

Onko laitteen tiedoissa puutteita tai jotain vikaa? Ehdota korjauksia laitteen tietoihin

Kysymyksiä tähän laitteeseen liittyen? Keskustele tästä ja muista laitteista keskustelualueillamme.